Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Terminátor 2 a 25 let čekání na další Soudný den

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
skvělý článek jako vždy, na remasterovanou verzi se těším a kino to jistí:+, ohledně knížky/knížek co jsou zmiňovány v článku je možné je sehnat?, měl jsem v 90. letech obě dvě jak T1 tak i T2, ale při stěhování se musely vytratit:(:(, díky za tipy
362990
skvělý článek jako vždy, na remasterovanou verzi se těším a kino to jistí*:+*, ohledně knížky/knížek co jsou zmiňovány v článku je možné je sehnat?, měl jsem v 90. letech obě dvě jak T1 tak i T2, ale při stěhování se musely vytratit*:(**:(*, díky za tipy
0 0
reagovat

Universal Studios a spol.

Není moc co dodat, vše už tu asi padlo. Jen musím říct, že těch slabších atrakcí v LA moc nebylo. Snad kromě nějaké té show se zvířecími miláčky jsem byl ze všeho dost nadšený a i Shrek nebyl špatný;). Mumie a Jurský park vedli, ale i Simpsonovi byli super, Transformeři byli zdařilí. Jednoduše lze to každému filmovému fandovi jen doporučit a určitě je dobré začít tou Studio tour, to je fakt povedené. Na druhou stranu Mimoni jsou spíš pro mladší ročníky, to mě taky úplně neurvalo;).

Každopádně to průběžně mění, takže třeba ten Harry Potter co byl tenkrát rozestavěný už je v plném provozu, podobně tam před 2 lety nebylo ani vidu ani slechu o Fast and Furious.

V Evropě je řada parků, ale těžko něco, co by se blížilo Universal Studios či některým jiným zde zmíněným. EuroDisney jsem nenavštívil, ale celkově mám pocit, že bych tam zajel spíš s dětmi. No, takže pokud bych už nad něčím v Evropě uvažoval tak snad ten Legoland;), ale filmoví fanoušci by měli dát Universal Studios stopro. Byl jsem v US zatím jen jednou, takže nebyl prostor přemýšlet nad něčím dalším.

Jinak doporučuju, zajít si třeba na nějaké to natáčení sitcomu (v LA není problém - chce to zamluvit dopředu - ideálně) a nebo nějaké Late night show atp. (v NY by to taky mělo klapnout), pokud tam tedy budete ve správnou dobu. Zážitek je to určitě velice dobrý, můžu doporučit!
362576
Není moc co dodat, vše už tu asi padlo. Jen musím říct, že těch slabších atrakcí v LA moc nebylo. Snad kromě nějaké té show se zvířecími miláčky jsem byl ze všeho dost nadšený a i Shrek nebyl špatný;). Mumie a Jurský park vedli, ale i Simpsonovi byli super, Transformeři byli zdařilí. Jednoduše lze to každému filmovému fandovi jen doporučit a určitě je dobré začít tou Studio tour, to je fakt povedené. Na druhou stranu Mimoni jsou spíš pro mladší ročníky, to mě taky úplně neurvalo;). Každopádně to průběžně mění, takže třeba ten Harry Potter co byl tenkrát rozestavěný už je v plném provozu, podobně tam před 2 lety nebylo ani vidu ani slechu o Fast and Furious. V Evropě je řada parků, ale těžko něco, co by se blížilo Universal Studios či některým jiným zde zmíněným. EuroDisney jsem nenavštívil, ale celkově mám pocit, že bych tam zajel spíš s dětmi. No, takže pokud bych už nad něčím v Evropě uvažoval tak snad ten Legoland;), ale filmoví fanoušci by měli dát Universal Studios stopro. Byl jsem v US zatím jen jednou, takže nebyl prostor přemýšlet nad něčím dalším. Jinak doporučuju, zajít si třeba na nějaké to natáčení sitcomu (v LA není problém - chce to zamluvit dopředu - ideálně) a nebo nějaké Late night show atp. (v NY by to taky mělo klapnout), pokud tam tedy budete ve správnou dobu. Zážitek je to určitě velice dobrý, můžu doporučit!
Universal Studios a spol.
0 0
reagovat
A Genisys vůbec nepočítám k terminátoří sérii ;)...
362539
A Genisys vůbec nepočítám k terminátoří sérii ;)...
0 0
reagovat
jj, souhlas, ostatně mě to napadne pokaždé, když na to čučím znova :)...
362538
jj, souhlas, ostatně mě to napadne pokaždé, když na to čučím znova :)...
0 0
reagovat

KARLOS

V tom prípade by sa ho teda dalo ľahko zbaviť ;)

Stačí ho rozbiť na malé črepiny (ako to bolo vo filme), tie od seba oddeliť dajme tomu na osem častí, každú z týchto častí zatvoriť do nejakej nádoby a odniesť ich veľmi ďaleko od seba, a je po T-1000.

Ale to už asi zabieham do detailov.

Inak dík za objasnenie. To s tými nanorobotmi je cool a vôbec ma to nenapadlo ;)
Tak som skôr pochopil toho posledného T-3000, ktorý sa objavil v Genisys a ktorého Skynet vytvoril z Johna Connora. Ten vyzeral ako z nejakých malých nanorobotkov alebo čo to vlastne bolo.
362537
V tom prípade by sa ho teda dalo ľahko zbaviť *;)* Stačí ho rozbiť na malé črepiny (ako to bolo vo filme), tie od seba oddeliť dajme tomu na osem častí, každú z týchto častí zatvoriť do nejakej nádoby a odniesť ich veľmi ďaleko od seba, a je po T-1000. Ale to už asi zabieham do detailov. Inak dík za objasnenie. To s tými nanorobotmi je cool a vôbec ma to nenapadlo *;)* Tak som skôr pochopil toho posledného T-3000, ktorý sa objavil v Genisys a ktorého Skynet vytvoril z Johna Connora. Ten vyzeral ako z nejakých malých nanorobotkov alebo čo to vlastne bolo.
KARLOS
0 0
reagovat
FallenMaia: Mám dojem, ale už nevím přesně, kde to bylo řečeno a jestli je to teda fan teorie (nebo věc z extended univerza), nebo je to přímo od Camerona... ale jde o to, že T-1000 NEMÁ řídící čip, je zcela součástí Skynetu, neb je na něj napojen přímo (on-line). Jak je to vyřešeno skrz čestování časem už si nepamatuju (jestli je to vůbec vyřešeno), ale Cameron chápal T-1000 jako soubor nanorobotů, kteří jsou vzájemně propojeni a jejich samostatná existence je závislá na všech ostatních. Proto taky T-1000 může operovat pouze v případě, když je téměř celý pohromadě, v separovaných množstvích si neškrtne (rozstřelení na střepy ve slévárně), stejně tak se nemůže rozdělit do více částí a operovat tak třeba v miniaturní podobě (třeba že by se ta část, co se ulomila v honičce po útěku z nemocnice, přeměnila na nůž s nožičkama). Napájení je pak opět odvozeno z nanotechnologií...
Tak jako tak - je pravda, že ten koncept "není promyšlený" do posledního funkčního detailu. Cameron ale výslovně říká, že spíš, aby řešil všechny tyhle věci se soustředil na to, aby T-1000 vykreslil jako nekompromisní hrozbu, se kterou se nedá manipulovat stejně jako s T-800...
362536
FallenMaia: Mám dojem, ale už nevím přesně, kde to bylo řečeno a jestli je to teda fan teorie (nebo věc z extended univerza), nebo je to přímo od Camerona... ale jde o to, že T-1000 NEMÁ řídící čip, je zcela součástí Skynetu, neb je na něj napojen přímo (on-line). Jak je to vyřešeno skrz čestování časem už si nepamatuju (jestli je to vůbec vyřešeno), ale Cameron chápal T-1000 jako soubor nanorobotů, kteří jsou vzájemně propojeni a jejich samostatná existence je závislá na všech ostatních. Proto taky T-1000 může operovat pouze v případě, když je téměř celý pohromadě, v separovaných množstvích si neškrtne (rozstřelení na střepy ve slévárně), stejně tak se nemůže rozdělit do více částí a operovat tak třeba v miniaturní podobě (třeba že by se ta část, co se ulomila v honičce po útěku z nemocnice, přeměnila na nůž s nožičkama). Napájení je pak opět odvozeno z nanotechnologií... Tak jako tak - je pravda, že ten koncept "není promyšlený" do posledního funkčního detailu. Cameron ale výslovně říká, že spíš, aby řešil všechny tyhle věci se soustředil na to, aby T-1000 vykreslil jako nekompromisní hrozbu, se kterou se nedá manipulovat stejně jako s T-800...
0 0
reagovat

FallenMaia

Určitě existují stovky teorií. Každopádně zjednodušeně, čistá energie neexistuje, vždy je spojena s hmotou. A pevný čip není potřeba, pokud myslím na budoucí technologie. Informace se určitě dá vložit i do pokročilého tekutého kovu (který dnes v téhle podobě neexistuje ;)).
362525
Určitě existují stovky teorií. Každopádně zjednodušeně, čistá energie neexistuje, vždy je spojena s hmotou. A pevný čip není potřeba, pokud myslím na budoucí technologie. Informace se určitě dá vložit i do pokročilého tekutého kovu (který dnes v téhle podobě neexistuje *;)*).
FallenMaia
0 0
reagovat
T2 je v pohode film, ale že by som mal z neho až taký zážitok, ako tu niektorý popisujú, tak to nie. Ale terminátoriu sériu mám rád a vždy si ju rád pozriem.

Inak taká otázka pre znalcov. Keď už sme pri tom "najlepšom akčnom sci-fi" :D
Vždy ma zaujímalo ako to má vlastne T-1000 vyriešené s tým centrálnym čipom? Má vôbec nejakú riadiacu jednotku? Ako môže bez nej vlastne fungovať keď sa roztečie? Odkiaľ berie energiu? Trošku nedomyslené, nemyslíte?
T-X bol v tomto smere prevedený omnoho lepšie.
362524
T2 je v pohode film, ale že by som mal z neho až taký zážitok, ako tu niektorý popisujú, tak to nie. Ale terminátoriu sériu mám rád a vždy si ju rád pozriem. Inak taká otázka pre znalcov. Keď už sme pri tom "najlepšom akčnom sci-fi" *:D* Vždy ma zaujímalo ako to má vlastne T-1000 vyriešené s tým centrálnym čipom? Má vôbec nejakú riadiacu jednotku? Ako môže bez nej vlastne fungovať keď sa roztečie? Odkiaľ berie energiu? Trošku nedomyslené, nemyslíte? T-X bol v tomto smere prevedený omnoho lepšie.
0 0
reagovat

Memphis

ano, Warcraft.
Ja som tvrdil, že to dá viac ako 650. Joker že menej.
Kto prehrá, fasuje novú ikonu na mesiac, s povinnosťou spraviť 1 prispevok denne

Kua, ale ako to mohol vedieť, keď ešte 2 dni pred premierou to vyzeralo, že 550 dá len sama Čína a Korea...
sú záhady medzi nebom a zemou...:)
362518
ano, Warcraft. Ja som tvrdil, že to dá viac ako 650. Joker že menej. Kto prehrá, fasuje novú ikonu na mesiac, s povinnosťou spraviť 1 prispevok denne Kua, ale ako to mohol vedieť, keď ešte 2 dni pred premierou to vyzeralo, že 550 dá len sama Čína a Korea... sú záhady medzi nebom a zemou...*:)*
Memphis
0 0
reagovat

Universal Studios

V Evropě nic takového není, aspoň jsem nikdy o ničem neslyšel/nečetl.

V LA ten Terminator 3D už není, před pár lety ho zrušili. Najlepší mi přišla studio tour tím jejich autovláčkem (na jehož trase je třeba Mumie, King Kong, spadlé letadlo z války světů, lokace zoufalých manželek, čtvrtého Indyho.....) Enom si teď už nevybavuju, jestli to chtělo sedět vlevo nebo vpravo kde byl lepší výhled, myslím že ale vlevo :) Vodní svět taky bomba, najvíc sme sa ale nasmáli při představení zvláštních efektů, to nemělo chybu :) Ale třeba shrek a rychle a zběsile bylo slabší.

Na Floridě mi to přišlo slabší, twister nic moc, muži v černém taky vcelku o ničem, zato horská dráha byla moc fajn :)

Každopádně návštěvu každému kdo má rád filmy doporučuju. Já až sa zas dostanu do LA určitě zajdu na tours po studiích - Warner, Paramount atd.
362516
V Evropě nic takového není, aspoň jsem nikdy o ničem neslyšel/nečetl. V LA ten Terminator 3D už není, před pár lety ho zrušili. Najlepší mi přišla studio tour tím jejich autovláčkem (na jehož trase je třeba Mumie, King Kong, spadlé letadlo z války světů, lokace zoufalých manželek, čtvrtého Indyho.....) Enom si teď už nevybavuju, jestli to chtělo sedět vlevo nebo vpravo kde byl lepší výhled, myslím že ale vlevo :) Vodní svět taky bomba, najvíc sme sa ale nasmáli při představení zvláštních efektů, to nemělo chybu :) Ale třeba shrek a rychle a zběsile bylo slabší. Na Floridě mi to přišlo slabší, twister nic moc, muži v černém taky vcelku o ničem, zato horská dráha byla moc fajn :) Každopádně návštěvu každému kdo má rád filmy doporučuju. Já až sa zas dostanu do LA určitě zajdu na tours po studiích - Warner, Paramount atd.
Universal Studios
0 0
reagovat

Sony

Epcot je zajímavá cesta kolem světa, budoucností a vesmírem, Hollywood Studios mají Star Wars, Magic Kingdom je primárně pro děti, ale Piráti z Karibiku byli fajn, v Animal Kingdom je pecková horská dráha Expedition Everest. Závidím!!!
362515
Epcot je zajímavá cesta kolem světa, budoucností a vesmírem, Hollywood Studios mají Star Wars, Magic Kingdom je primárně pro děti, ale Piráti z Karibiku byli fajn, v Animal Kingdom je pecková horská dráha Expedition Everest. Závidím!!!
Sony
0 0
reagovat

mkubalikova, stranger777

za 14 dni ficim opet na Floridu....Universaly mam prosle....nebyl jsem ve Walt Disney...je nejaky z tech parku super i pro dospele?

V pulce zari (do konce rijna) v Universalu maji Halloweenske noci...je to uzasny zazitek....nejen ty domy hruzy (Fredy vs. Jason, Vlkodlaci atd.), ale i obycejna prochazka po zabavnim parku - strasi vas vsude... :)

Jinak jsem byl v Universalu i v LA....hodne atrakci je stejnych...v LA maji skvelou projizdku (potopa, filmove kulisy atd.), mel jsem stesti, ze jsem videl jak nataceji serial....

Je neco podobneho nekde v Evrope? Jestli ano, tak stoji to za to? ;)
362514
za 14 dni ficim opet na Floridu....Universaly mam prosle....nebyl jsem ve Walt Disney...je nejaky z tech parku super i pro dospele? V pulce zari (do konce rijna) v Universalu maji Halloweenske noci...je to uzasny zazitek....nejen ty domy hruzy (Fredy vs. Jason, Vlkodlaci atd.), ale i obycejna prochazka po zabavnim parku - strasi vas vsude... :) Jinak jsem byl v Universalu i v LA....hodne atrakci je stejnych...v LA maji skvelou projizdku (potopa, filmove kulisy atd.), mel jsem stesti, ze jsem videl jak nataceji serial.... Je neco podobneho nekde v Evrope? Jestli ano, tak stoji to za to? ;)
mkubalikova, stranger777
0 0
reagovat
Skvělý článek od specialisty na starý dobrý časy imfa a i skvělá diskuze. Škoda, že MovieZone nevychází jako časák. T2 jsem v kině bohužel nezažil,bylo mi teprve deset a hrál jsem si v lese na Predátora, ale vynahradil jsem si to všude jinde,od VHS až po BlueRay :D Taky patřím mezi exoty,kteří to viděli dvacetkrát. Ten film je spolu a Arnoldem a Hollywoodskýma devadesátkama moje životní srdcovka a myslím,že tyhle stokrát omletý nostalgický kecy do takové diskuze prostě patří, protože kam jinam? Těším se na 3D a doufám, že někdo vymyslí nějakou společnou MZfan akci a potom třeba knajpu....
362509
Skvělý článek od specialisty na starý dobrý časy imfa a i skvělá diskuze. Škoda, že MovieZone nevychází jako časák. T2 jsem v kině bohužel nezažil,bylo mi teprve deset a hrál jsem si v lese na Predátora, ale vynahradil jsem si to všude jinde,od VHS až po BlueRay *:D* Taky patřím mezi exoty,kteří to viděli dvacetkrát. Ten film je spolu a Arnoldem a Hollywoodskýma devadesátkama moje životní srdcovka a myslím,že tyhle stokrát omletý nostalgický kecy do takové diskuze prostě patří, protože kam jinam? Těším se na 3D a doufám, že někdo vymyslí nějakou společnou MZfan akci a potom třeba knajpu....
0 0
reagovat
Já to vim, pobavila... :D (Ale už netušim, čeho se ta sázka týkala - Warcraft?)
362508
Já to vim, pobavila... *:D* (Ale už netušim, čeho se ta sázka týkala - Warcraft?)
0 0
reagovat
Diky bráchovi, jsem si na Barrandově před pár týdny prošel kulisy ke Knigtfall, než bohužel lehly popelem. Hodně mě uchvátil smysl pro detail a věrohodnost.

dashiva
Ty se máš když nevíš a ostatní neví co máš za ikonku :D
362506
Diky bráchovi, jsem si na Barrandově před pár týdny prošel kulisy ke Knigtfall, než bohužel lehly popelem. Hodně mě uchvátil smysl pro detail a věrohodnost. [b]dashiva[/b] Ty se máš když nevíš a ostatní neví co máš za ikonku *:D*
0 0
reagovat
asi pred 10 rokmi som si tiež meral IQ na internete a vyšlo mi 170
odvtedy som ale určite vychlastal aspoň 200-250 litrov tvrdého, takže už to bude zrejme menej

poďme sa ešte chvilku baviť na túto tému :)

PS: ano, tento príspevok nemá žiadnu informačnú hodnotu.
Len si plním povinnosť vyvenčiť svoju novú ikonku min 1 príspevok denne, vyplývajúci zo stávky

PS2: The Joker - díky za ikonku
To IQ mi muselo poklesnúť dosť značne, keď ani netuším, čo je môj Avatar zač

PS3: rada do života - nikto neuzatvárajte stávky s The Jokerom ohľadom tržieb.
Je to veštec
362505
asi pred 10 rokmi som si tiež meral IQ na internete a vyšlo mi 170 odvtedy som ale určite vychlastal aspoň 200-250 litrov tvrdého, takže už to bude zrejme menej poďme sa ešte chvilku baviť na túto tému *:)* PS: ano, tento príspevok nemá žiadnu informačnú hodnotu. Len si plním povinnosť vyvenčiť svoju novú ikonku min 1 príspevok denne, vyplývajúci zo stávky PS2: The Joker - díky za ikonku To IQ mi muselo poklesnúť dosť značne, keď ani netuším, čo je môj Avatar zač PS3: rada do života - nikto neuzatvárajte stávky s The Jokerom ohľadom tržieb. Je to veštec
0 0
reagovat

Stranger777

Před pár lety jsem byl v Universal studios v LA a byl to fakt hodně zábavný den. Z atrakcí se mi toho líbilo dost - Jurský park, Mumie, Simpsonovi.. jen zrovna ten T2 3D byl v té době v rekonstrukci, takže toho jsem neviděl.
362504
Před pár lety jsem byl v Universal studios v LA a byl to fakt hodně zábavný den. Z atrakcí se mi toho líbilo dost - Jurský park, Mumie, Simpsonovi.. jen zrovna ten T2 3D byl v té době v rekonstrukci, takže toho jsem neviděl.
Stranger777
0 0
reagovat

Stranger777

Byla jsem 5x na Floridě a prochodila jsem to téměř vše (včetně Sea World, Disney World...), ale Universal parky jsou moje nejoblíbenější. Největší zážitek, možná i kulturní šok jsem zažila, když jsem tam byla před více než deseti lety poprvé. Do té doby jsem prohlašovala, že takovéhle atrakce mě nebaví, že jsou pro děti. No, asi je ve mě stále kus (velký kus) dítěte, protože tam od té doby jezdím pokaždé, když jsem na Floridě.:D Moje první návštěva byla v Universal Studios - T2 3D, Men in Black, Shrek, teď naposled to bylo hlavně o Harrym Potterovi. :D No a na Hulkovi jsem se pozvracela, tam už mě nikdo nikdy nedostane.
362503
Byla jsem 5x na Floridě a prochodila jsem to téměř vše (včetně Sea World, Disney World...), ale Universal parky jsou moje nejoblíbenější. Největší zážitek, možná i kulturní šok jsem zažila, když jsem tam byla před více než deseti lety poprvé. Do té doby jsem prohlašovala, že takovéhle atrakce mě nebaví, že jsou pro děti. No, asi je ve mě stále kus (velký kus) dítěte, protože tam od té doby jezdím pokaždé, když jsem na Floridě.*:D* Moje první návštěva byla v Universal Studios - T2 3D, Men in Black, Shrek, teď naposled to bylo hlavně o Harrym Potterovi. *:D* No a na Hulkovi jsem se pozvracela, tam už mě nikdo nikdy nedostane.
Stranger777
0 0
reagovat
já byl na barrandově, a to je ještě jako brigádník montovat nábytek v nově 8)
362502
já byl na barrandově, a to je ještě jako brigádník montovat nábytek v nově *8)*
0 0
reagovat
Pokud se vrátím k té fyzičce herců. Někde jsem četl, že rotační kulomet použitý ve filmu se musel vymontovat z armádního vozu a sundávaly ho 3 chlapy. V tu chvíli Cameron pochopil, že bude muset vytvořit repliku jinak záběr z budovy nenatočí. Pak ale na scénu přišel Arnie a jako jedinej ho zvedl :D
362501
Pokud se vrátím k té fyzičce herců. Někde jsem četl, že rotační kulomet použitý ve filmu se musel vymontovat z armádního vozu a sundávaly ho 3 chlapy. V tu chvíli Cameron pochopil, že bude muset vytvořit repliku jinak záběr z budovy nenatočí. Pak ale na scénu přišel Arnie a jako jedinej ho zvedl :D
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se