Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Terminátor 2 a 25 let čekání na další Soudný den

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Universal studios

Tak z jiného soudku, kdo byl v Universal Studios - kdy a kde a krátce zážitek:)

Já už jsem psal zážitky. Byl jsem v LA 2014.
362499
Tak z jiného soudku, kdo byl v Universal Studios - kdy a kde a krátce zážitek:) Já už jsem psal zážitky. Byl jsem v LA 2014.
Universal studios
0 0
reagovat
Mohl by někdo zodpovědný ty Hasty konečně banovat, kdo má pořád číst v každé diskuzi to samé? O urážkách na někoho kdo má jiný názor ani nemluvím, to si nechte na doma

362497
Mohl by někdo zodpovědný ty Hasty konečně banovat, kdo má pořád číst v každé diskuzi to samé? O urážkách na někoho kdo má jiný názor ani nemluvím, to si nechte na doma
0 0
reagovat

Stranger777

Já nemám potřebu řešit něčí IQ, s tím si začal tady pan primitiv. Nemůžu za to, že jako každej hloupej puberťák, co mu dojdou argumenty začne řešit IQ a myslí si jak na něj vyzraje, ale to se naše opička spletla. :)

Já bych zase chtěl abych nemusel pod každým článkem číst to jeho blití a taky se mě to asi nesplní :)
362495
Já nemám potřebu řešit něčí IQ, s tím si začal tady pan primitiv. Nemůžu za to, že jako každej hloupej puberťák, co mu dojdou argumenty začne řešit IQ a myslí si jak na něj vyzraje, ale to se naše opička spletla. :) Já bych zase chtěl abych nemusel pod každým článkem číst to jeho blití a taky se mě to asi nesplní :)
Stranger777
0 0
reagovat
Proč se to tady proboha zvrhlo v diskuzi o IQ testu národa?
362494
Proč se to tady proboha zvrhlo v diskuzi o IQ testu národa?
0 0
reagovat

Hasta x John

Už toho nechte. To, že má někdo vysoké IQ (ať už ho máte opravdu takové nebo ne) nic neznamená. Je to jen potenciál, který buď využijete nebo ne. Nezasloužili jste se o něj, narodili jste se s ním.

Mojí zkušeností je, že vysoké IQ vůbec neznamená vysoké sociální IQ, přínosného člověka pro společnost, někoho, kdo opravdu něco vymyslí atp. Stejně je to u sportovců, kdo má největší talent, nemusí být nejúspěšnější, jde jen o potenciál, který tu je.

Pokud si chcete nadávat, pište si to prosím soukromě, nemyslím si, že ostatní mají zapotřebí být součástí takový urážek.
362493
Už toho nechte. To, že má někdo vysoké IQ (ať už ho máte opravdu takové nebo ne) nic neznamená. Je to jen potenciál, který buď využijete nebo ne. Nezasloužili jste se o něj, narodili jste se s ním. Mojí zkušeností je, že vysoké IQ vůbec neznamená vysoké sociální IQ, přínosného člověka pro společnost, někoho, kdo opravdu něco vymyslí atp. Stejně je to u sportovců, kdo má největší talent, nemusí být nejúspěšnější, jde jen o potenciál, který tu je. Pokud si chcete nadávat, pište si to prosím soukromě, nemyslím si, že ostatní mají zapotřebí být součástí takový urážek.
Hasta x John
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Testík na netu ? To ty bereš jako věrohodný ? To jsem bohužel nezkoušel, ale v Hradci na to na to Menza vypisuje úterní termíny. Stojí to jen 2 kilča, to by ti mamka mohla dát, když ti platí internet ne ? Máš to oficiální a je to i docela zajímavá zkušenost.

Ale copak opičko ? Přestalo tě bavit, že tě v každým příspěvku setřu ? A to ti to opravdu trvalo až 5 příspěvků ? Mít teď banán, dám ti ho primitive :)

To jsem rád. Já jsem původně ani nepotřeboval reakci na můj první komentář. Jenom jsem vyslovil jak ses už nudnej a tvoje monotonní blití nikoho nezajímá. Však to je dobře, že už nebudeš reagovat, ale bojím se, že tvoje dutá hlavička to zase nevydrží a budeš mít potřebu se opět pod další článek vyblejt.
362492
Testík na netu ? To ty bereš jako věrohodný ? To jsem bohužel nezkoušel, ale v Hradci na to na to Menza vypisuje úterní termíny. Stojí to jen 2 kilča, to by ti mamka mohla dát, když ti platí internet ne ? Máš to oficiální a je to i docela zajímavá zkušenost. Ale copak opičko ? Přestalo tě bavit, že tě v každým příspěvku setřu ? A to ti to opravdu trvalo až 5 příspěvků ? Mít teď banán, dám ti ho primitive :) To jsem rád. Já jsem původně ani nepotřeboval reakci na můj první komentář. Jenom jsem vyslovil jak ses už nudnej a tvoje monotonní blití nikoho nezajímá. Však to je dobře, že už nebudeš reagovat, ale bojím se, že tvoje dutá hlavička to zase nevydrží a budeš mít potřebu se opět pod další článek vyblejt.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

John1000

No vidíš, já mám 128 (mimochodem jestli sis našel nějaký testík na netu, kde jsi hodinu vyplňoval tabulky, tak 124 fakt nemáš), takže drž hubu a šoupej nohama pepíku :D Jestli máš problém, mám tu vzkazník, už na tebe nereaguju tady.
362490
No vidíš, já mám 128 (mimochodem jestli sis našel nějaký testík na netu, kde jsi hodinu vyplňoval tabulky, tak 124 fakt nemáš), takže drž hubu a šoupej nohama pepíku *:D* Jestli máš problém, mám tu vzkazník, už na tebe nereaguju tady.
John1000
0 0
reagovat
Dvojka je super, ale za srdíčko mě víc chytla trojka.. 11 let a první Terminátor na velkém plátně:D..a ta blondýna byla strašně sexy. Mostow to taky zvládl, škoda, že to byl jeho poslední dobrý film.
362489
Dvojka je super, ale za srdíčko mě víc chytla trojka.. 11 let a první Terminátor na velkém plátně*:D*..a ta blondýna byla strašně sexy. Mostow to taky zvládl, škoda, že to byl jeho poslední dobrý film.
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Hej ty primitive ty si vážně o někom dovolíš říct, že píše kydy vážně ty ? :D Že si nepochopil Interstellar to ti opravdu věřím, s tvojí inteligencí je to dost pravděpodobný :) A to, že hodnotíš člověka podle počtu příspěvků taky chápu :D Ono vrána k vráně sedá, takže věřím, že hledáš stejnýho primitiva s podobnou zaostalou inteligencí. bohužel u mě 3000 příspěvků na jedno brdo, kde neustále brečím jak je něco špatně nenajdeš.

Věk 24 a IQ 124 měřeno před rokem, to se docela dobře pamatuje i pro opici jako ty ne ? Ale příští rok už to tak nebude, tak si to užij dokud ti to mozeček zpracuje. Další otázka na mě ? :)

Tebe se ptát ani nemusím, věčně znuděnej puberťák, jehož zábavou je neustále rolovat diskuze a vyhledávat weby, kde mu to IQ 74 odpustěj a bany dostane jen občas. A poté hrozně brečet a obhajovat se když mu to někdo vyčte.
362487
Hej ty primitive ty si vážně o někom dovolíš říct, že píše kydy vážně ty ? :D Že si nepochopil Interstellar to ti opravdu věřím, s tvojí inteligencí je to dost pravděpodobný :) A to, že hodnotíš člověka podle počtu příspěvků taky chápu :D Ono vrána k vráně sedá, takže věřím, že hledáš stejnýho primitiva s podobnou zaostalou inteligencí. bohužel u mě 3000 příspěvků na jedno brdo, kde neustále brečím jak je něco špatně nenajdeš. Věk 24 a IQ 124 měřeno před rokem, to se docela dobře pamatuje i pro opici jako ty ne ? Ale příští rok už to tak nebude, tak si to užij dokud ti to mozeček zpracuje. Další otázka na mě ? :) Tebe se ptát ani nemusím, věčně znuděnej puberťák, jehož zábavou je neustále rolovat diskuze a vyhledávat weby, kde mu to IQ 74 odpustěj a bany dostane jen občas. A poté hrozně brečet a obhajovat se když mu to někdo vyčte.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
do kina na to půjdu tutově.
hasta: za každou cenu proti proudu? jsem nevěděl, že ještě někoho provokace na netu baví :) ale ještě jsou zjevně tací. kosmopako je hláška z red dwarfa, ale to ti ani nemusím psát...předpokládám.
362486
do kina na to půjdu tutově. hasta: za každou cenu proti proudu? jsem nevěděl, že ještě někoho provokace na netu baví *:)* ale ještě jsou zjevně tací. kosmopako je hláška z red dwarfa, ale to ti ani nemusím psát...předpokládám.
0 0
reagovat
Ten pocit, kdy máte roční mimino a těšíte se, až mu tohle poprvé pustíte ...8)
362485
Ten pocit, kdy máte roční mimino a těšíte se, až mu tohle poprvé pustíte ...*8)*
0 0
reagovat

Hasta

Nic takového jsem nikdy nenapsal, když si nepamatuješ kdo to konkrétně psal, tak radši netvrď nic ;)
362484
Nic takového jsem nikdy nenapsal, když si nepamatuješ kdo to konkrétně psal, tak radši netvrď nic *;)*
Hasta
0 0
reagovat

Hasta

Aha :D Tak to je hrozná hovadina
362482
Aha *:D* Tak to je hrozná hovadina
Hasta
0 0
reagovat

Interstellar

Pro mě ten film byl takovým výrazným filmem posledních let, jakým byli právě další zmiňované sci-fi pecky. Asi to není o tom vždycky všechno do důsledku pochopit, i když třeba bonusy na blu-rayi se vysvětlování dost věnovaly, ale ten film měl srdce, myšlenku, vizuální stránku a geniální hudbu, jednoduše pro mě kandidát do TOP 10 nebo 20 a to se mi už dlouho nestalo.
362481
Pro mě ten film byl takovým výrazným filmem posledních let, jakým byli právě další zmiňované sci-fi pecky. Asi to není o tom vždycky všechno do důsledku pochopit, i když třeba bonusy na blu-rayi se vysvětlování dost věnovaly, ale ten film měl srdce, myšlenku, vizuální stránku a geniální hudbu, jednoduše pro mě kandidát do TOP 10 nebo 20 a to se mi už dlouho nestalo.
Interstellar
0 0
reagovat

Universal studios

Když už to tady někdo načal, tak jsem před 2 roky taky byl v Universal Studios a T2 3-D: Battle Across Time tam nebylo, ale je možné, že na Floridě tomu bylo jinak.

Každopádně všem doporučuju. Třeba takový Water World je geniální live show a z dalších atrakcí jsem tedy byl hotovej především z Revenge of the mummy (3x navštíveno:) a Jurského parku (2x navštíveno:). Prošel jsem to celé a skoro všechno bylo velmi velmi velmi dobré:)
362480
Když už to tady někdo načal, tak jsem před 2 roky taky byl v Universal Studios a T2 3-D: Battle Across Time tam nebylo, ale je možné, že na Floridě tomu bylo jinak. Každopádně všem doporučuju. Třeba takový Water World je geniální live show a z dalších atrakcí jsem tedy byl hotovej především z Revenge of the mummy (3x navštíveno:) a Jurského parku (2x navštíveno:). Prošel jsem to celé a skoro všechno bylo velmi velmi velmi dobré:)
Universal studios
0 0
reagovat
Interstellar se dá užít i bez toho, aby člověk chápal princip červých děr nebo další rozměr. Jinak by byl určený jen pro pár lidí na světě. Ale ta hudba, budování děje, herecké výkony, kamera, ten film je špičkovej. Nemusím přeci chápat, jak funguje T1000, abych si druhého Terminátora užil ne :D
362477
Interstellar se dá užít i bez toho, aby člověk chápal princip červých děr nebo další rozměr. Jinak by byl určený jen pro pár lidí na světě. Ale ta hudba, budování děje, herecké výkony, kamera, ten film je špičkovej. Nemusím přeci chápat, jak funguje T1000, abych si druhého Terminátora užil ne *:D*
0 0
reagovat
Jsi asi prošvihl zajímavou debatu (tuším od Tonyho), kdy bylo jasně řečeno, že na ten film musíš mít vysoké IQ, aby sis ho pořádně užil a pochopil :)
362476
Jsi asi prošvihl zajímavou debatu (tuším od Tonyho), kdy bylo jasně řečeno, že na ten film musíš mít vysoké IQ, aby sis ho pořádně užil a pochopil :)
0 0
reagovat
No moment :D On někdo nepochopil Interstellar? :D :D
362479
No moment *:D* On někdo nepochopil Interstellar? *:D* *:D*
0 0
reagovat

Robur

To je jeho názor pepíka, já mám jiný. Když si teď půjdu pustit film pro radost, tak to stopro bude něco z 80/90 a ne 2000+, bohužel, může se rozčilovat jak chce, stavět se na hlavu a psát tu ty svoje kydy, ale je to tak. Si tak říkám, jestli je mu 20 (John1000, 7 příspěvků) nebo 50 (videohry, kosmo), stejně tak jestli má IQ 60 (vizuální orgie Interstellar = boží film) nebo 130+ (pochopil ho) :D
362478
To je jeho názor pepíka, já mám jiný. Když si teď půjdu pustit film pro radost, tak to stopro bude něco z 80/90 a ne 2000+, bohužel, může se rozčilovat jak chce, stavět se na hlavu a psát tu ty svoje kydy, ale je to tak. Si tak říkám, jestli je mu 20 (John1000, 7 příspěvků) nebo 50 (videohry, kosmo), stejně tak jestli má IQ 60 (vizuální orgie Interstellar = boží film) nebo 130+ (pochopil ho) *:D*
Robur
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

To se fakt dnes točí takové tupé digisračky jenom? :/ To dnes opravdu není nikdo, kdo dokáže natočit nějaký špičkový film?

Takže tohle bylo vlastně myšleno jinak? To si vážně tokový kosmopako, že píšeš naprosto pod každou novinku a článek, že netušíš co si vyblil den zpět?

Jenže to se dá napsat skoro o úplně každým období, že byly natočeny 2-3 filmy co se nepřekonaly to máš stejný jako videohry.

Nikdy jsem na tvoje příspěvky v podobě bezcenného výkalu nereagoval, ale už mě to přijde vyloženě nudný, pod každým článkem narážet na tvoje blití. Primitiv jako ty by potřeboval banána aspoň na rok, to by pak pro ostatní byla vyloženě dovolená.
362474
To se fakt dnes točí takové tupé digisračky jenom? :/ To dnes opravdu není nikdo, kdo dokáže natočit nějaký špičkový film? Takže tohle bylo vlastně myšleno jinak? To si vážně tokový kosmopako, že píšeš naprosto pod každou novinku a článek, že netušíš co si vyblil den zpět? Jenže to se dá napsat skoro o úplně každým období, že byly natočeny 2-3 filmy co se nepřekonaly to máš stejný jako videohry. Nikdy jsem na tvoje příspěvky v podobě bezcenného výkalu nereagoval, ale už mě to přijde vyloženě nudný, pod každým článkem narážet na tvoje blití. Primitiv jako ty by potřeboval banána aspoň na rok, to by pak pro ostatní byla vyloženě dovolená.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se