Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Captain America: Občanská válka: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Stan

Tak si pročítám po letech recenze, ale tady se Stanovi moc nefandi. V zahraničí dopadl přitom v recenzích lépe než Chris Evans. Ten chlap je dobrý herec a Zimního vojáka hraje skvěle. Je to Chris kdo neumí dát svoji postavě co bych si od ní představovala. 
695598
Tak si pročítám po letech recenze, ale tady se Stanovi moc nefandi. V zahraničí dopadl přitom v recenzích lépe než Chris Evans. Ten chlap je dobrý herec a Zimního vojáka hraje skvěle. Je to Chris kdo neumí dát svoji postavě co bych si od ní představovala. 
Stan
0 -4
reagovat
No vyborne bolo to super bavil som sa, skvele natocene suboje hlavne black panther bol perfektny ale malo subojov s nim co je skoda ale celkovo to bolo paradne.:+
381243
No vyborne bolo to super bavil som sa, skvele natocene suboje hlavne black panther bol perfektny ale malo subojov s nim co je skoda ale celkovo to bolo paradne.*:+*
0 0
reagovat

7/10

Tak tohle mě nakonec docela překvapilo. Po dvojce Avengers je třetí Kapitán určitě krokem vzhůru. Ale teda, bylo to ukrutně dlouhý... Komplet bych vystřihnul scénu na letišti. Kromě toho, že na chvíli ukázali Rennera s Ruddem a Hollandem, byla jinak naprosto zbytečná. Akce od začátku bohužel monotónní a na letišti už vyloženě ubíjející. Na druhou stranu jedno nejlepších finále ze všech Marvelovek, což mě dost překvapilo, a který výrazně zvedá dojem z celýho filmu. Ta osudovost na mě docela fungovala. Škoda, že to okamžitě zabili tím dovětkem "ale stejně tě mám rád Tony" a že film prakticky skončil tam, co začal.

+ Nový postavy. Marvel opět perfektně trefil obsazení.
+ Dean Pelton povýšil, jsem zvědavej, jakou roli dostane Starburns. Ale kde je sakra Alison Brie?
+ Neortodoxní finále.
+ Většinu stopáže jsem se nenudil. Docela to šlape.

- Když na začátku Olsenka míchá kafe, evidentně v hrnku vůbec nic nemá. FAIL.
- Nikdo si nemůže ublížit. Je to už vážně otravný.
- Debilní dovětek. Kdyby si to aspoň schovali na začátek dalšího filmu.
- Seriálovej charakter je tady cítit víc než kdy dřív.
363436
Tak tohle mě nakonec docela překvapilo. Po dvojce Avengers je třetí Kapitán určitě krokem vzhůru. Ale teda, bylo to ukrutně dlouhý... Komplet bych vystřihnul scénu na letišti. Kromě toho, že na chvíli ukázali Rennera s Ruddem a Hollandem, byla jinak naprosto zbytečná. Akce od začátku bohužel monotónní a na letišti už vyloženě ubíjející. Na druhou stranu jedno nejlepších finále ze všech Marvelovek, což mě dost překvapilo, a který výrazně zvedá dojem z celýho filmu. Ta osudovost na mě docela fungovala. Škoda, že to okamžitě zabili tím dovětkem "ale stejně tě mám rád Tony" a že film prakticky skončil tam, co začal. + Nový postavy. Marvel opět perfektně trefil obsazení. + Dean Pelton povýšil, jsem zvědavej, jakou roli dostane Starburns. Ale kde je sakra Alison Brie? + Neortodoxní finále. + Většinu stopáže jsem se nenudil. Docela to šlape. - Když na začátku Olsenka míchá kafe, evidentně v hrnku vůbec nic nemá. FAIL. - Nikdo si nemůže ublížit. Je to už vážně otravný. - Debilní dovětek. Kdyby si to aspoň schovali na začátek dalšího filmu. - Seriálovej charakter je tady cítit víc než kdy dřív.
7/10
0 0
reagovat
S někým souhlasím víc, s někým míň. Něco se povedlo, něco ne. Dobrej biják...

...ale proč se mezi sebou sakra furt bijou, když defakto nemůžou zemřít? Nebo to na někoho působí jinak?

Nejlepší Marvel Kapitán 2 a v závěsu Ant-man.

Nic se nikam neposunulo. Celý stavěný na tom, aby se ukázali nový hrdinové, nic víc.

Když vezmu jaký emoce ve mně vzbudila dvojka, tak tomuhle nemůžu dát víc než 5/10 a to hlavně za úplně zbytečný film. Bohužel.
363143
S někým souhlasím víc, s někým míň. Něco se povedlo, něco ne. Dobrej biják... ...ale proč se mezi sebou sakra furt bijou, když defakto nemůžou zemřít? Nebo to na někoho působí jinak? Nejlepší Marvel Kapitán 2 a v závěsu Ant-man. Nic se nikam neposunulo. Celý stavěný na tom, aby se ukázali nový hrdinové, nic víc. Když vezmu jaký emoce ve mně vzbudila dvojka, tak tomuhle nemůžu dát víc než 5/10 a to hlavně za úplně zbytečný film. Bohužel.
0 0
reagovat
To si jako po 8mi letech uvědomili, že když všude bortí mrakodrapy, tak u toho umírají lidi a řeší to úvodní hodinu skoro (a samozřejmě ten chudák co umřel té paní z ministerstva musí být černoch), +3 záběry z předešlé akce kde nikdo vizuelně neumře, načež hned v první uměle televizní akci posloucháme hlášky typu "Bucky nééé, vždyť někoho zabiješ" ? :D Pak se mezi sebou bije 15 superpostav a celé je to spíš taková hloupá komedie stejně jako ta rozepře mezi nima, kterou na konci vyřeší milostný dopis? Ty vole ... :) A to se někteří hloupě posmívali BvS, to mě poser... Nehledě na to, jak znuděně tam někteří vypadali (Downey), jak zbytečně (Hawkey, sorry, teď je to Clint nebo ta na dvojityV) nebo ten na jedno V(ision) nebo někteří klasicky do počtu (Johansonka či ten v tom šitovnějším obleku) nebo ti co tam byli, aby tam byli (Antman, Spidey - ten jediný na celym filmu působil celkem ok, na solovku jsem lehce zvědavý do doby, než si uvědomím, že to je pod Shitwellem) .... Asi je čas si změnit ikonku...

Za mě takových 5/10, takový ten průměr, kdy se na film díváte, ani se nebavíte, ani se vyloženě nenudíte, pak to skončí a "hm" ... vlastně celé to jen drží na vodou ty postavy samy o sobě, tím, že jsou roky budované, ale to je tak všechno a s každým dalším "Avengers" filmem mi přijde, že se nudím víc a víc, sice to bylo lepší než ta ultra sračka minule (A2), ale 8/10 to se Cival asi pomátl.
362610
To si jako po 8mi letech uvědomili, že když všude bortí mrakodrapy, tak u toho umírají lidi a řeší to úvodní hodinu skoro (a samozřejmě ten chudák co umřel té paní z ministerstva musí být černoch), +3 záběry z předešlé akce kde nikdo vizuelně neumře, načež hned v první uměle televizní akci posloucháme hlášky typu "Bucky nééé, vždyť někoho zabiješ" ? *:D* Pak se mezi sebou bije 15 superpostav a celé je to spíš taková hloupá komedie stejně jako ta rozepře mezi nima, kterou na konci vyřeší milostný dopis? Ty vole ... :) A to se někteří hloupě posmívali BvS, to mě poser... Nehledě na to, jak znuděně tam někteří vypadali (Downey), jak zbytečně (Hawkey, sorry, teď je to Clint nebo ta na dvojityV) nebo ten na jedno V(ision) nebo někteří klasicky do počtu (Johansonka či ten v tom šitovnějším obleku) nebo ti co tam byli, aby tam byli (Antman, Spidey - ten jediný na celym filmu působil celkem ok, na solovku jsem lehce zvědavý do doby, než si uvědomím, že to je pod Shitwellem) .... Asi je čas si změnit ikonku... Za mě takových 5/10, takový ten průměr, kdy se na film díváte, ani se nebavíte, ani se vyloženě nenudíte, pak to skončí a "hm" ... vlastně celé to jen drží na vodou ty postavy samy o sobě, tím, že jsou roky budované, ale to je tak všechno a s každým dalším "Avengers" filmem mi přijde, že se nudím víc a víc, sice to bylo lepší než ta ultra sračka minule (A2), ale 8/10 to se Cival asi pomátl.
1 0
reagovat
Ludia sa smeju BvS za Marthu ale toto bolo to iste x10. Roztahana nudna telenovela, uplne priserne motivacie a narobovane pointy len pre efekt. Nie nejde o to, ze to ma kazdy blockbuster ale o to, ze to vo vysledku bol kurva nudny film.
A Zemo tam bol najzbytocnejsia postava. Okrem toho, ze jeho linia bola uplna kokotina len duploval ten rozpor koli registracii tak hovno spravil. Lebo if you need us call us. Takze je vo vysledku aj za celu registraciu aj za Zema absolutne jedno ze sa pohadali. Tento film si mohli odpustit a dat rovno Avengers 3.
359469
Ludia sa smeju BvS za Marthu ale toto bolo to iste x10. Roztahana nudna telenovela, uplne priserne motivacie a narobovane pointy len pre efekt. Nie nejde o to, ze to ma kazdy blockbuster ale o to, ze to vo vysledku bol kurva nudny film. A Zemo tam bol najzbytocnejsia postava. Okrem toho, ze jeho linia bola uplna kokotina len duploval ten rozpor koli registracii tak hovno spravil. Lebo if you need us call us. Takze je vo vysledku aj za celu registraciu aj za Zema absolutne jedno ze sa pohadali. Tento film si mohli odpustit a dat rovno Avengers 3.
0 0
reagovat
Joker, TonyCliffton: Ok, beriem ;)
354356
Joker, TonyCliffton: Ok, beriem *;)*
0 0
reagovat
Nepřijde mi, že jsi to napsal dvakrát šťastně, takhle bych mohl smést ze stolu veškeré kladné reakce na drtivou většinu velkých blockbusterů. Jsou tu uživatelé, kterým se to prostě bude líbit.
354355
Nepřijde mi, že jsi to napsal dvakrát šťastně, takhle bych mohl smést ze stolu veškeré kladné reakce na drtivou většinu velkých blockbusterů. Jsou tu uživatelé, kterým se to prostě bude líbit.
0 0
reagovat
M.a.t.t.: Nj, ale já se vyjadřoval k místním komentům. Když ti nadšení k tomu nic nenapíší, tak já za to nemůžu. Kdybych si chtěl kopnout, tak řeknu, že kromě filmů má Marvel nudný i ty diskuze k nim. U BvS to aspoň žilo. :+:+:+
354353
M.a.t.t.: Nj, ale já se vyjadřoval k místním komentům. Když ti nadšení k tomu nic nenapíší, tak já za to nemůžu. Kdybych si chtěl kopnout, tak řeknu, že kromě filmů má Marvel nudný i ty diskuze k nim. U BvS to aspoň žilo. *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Nepochopil si ma. Narazal som na nezmyselne skodoradostnu Jokerovu hlasku, ktory len caka na kazdu prilezitost si do niecoho kopnut, ze nakoniec z toho bola najnadsenejsia redakcia. Tych par kritickejsich nazorov nevypoveda vobec o nicom, len o tom ze urcita pravidelne diskutujuca vzorka (tradicne?) nebola spokojna. Mne je inak uplne jedno, kto ma aky nazor. Pokial to nie je osoba s podobnym vkusom ako ja, tak je pre mna irelevantne ako to hodnoti.
354348
Nepochopil si ma. Narazal som na nezmyselne skodoradostnu Jokerovu hlasku, ktory len caka na kazdu prilezitost si do niecoho kopnut, ze nakoniec z toho bola najnadsenejsia redakcia. Tych par kritickejsich nazorov nevypoveda vobec o nicom, len o tom ze urcita pravidelne diskutujuca vzorka (tradicne?) nebola spokojna. Mne je inak uplne jedno, kto ma aky nazor. Pokial to nie je osoba s podobnym vkusom ako ja, tak je pre mna irelevantne ako to hodnoti.
0 0
reagovat
To rozhodně není o dokazování vlastní pravdy, to je o naprosto normálním vyjádření kritického názoru, který tu v drtivé většině případů "protistrana" neunese. Opravdu si nemyslím, že by na kvalitním filmovém webu měla být kritika diskutérů sprosté slovo.
354344
To rozhodně není o dokazování vlastní pravdy, to je o naprosto normálním vyjádření kritického názoru, který tu v drtivé většině případů "protistrana" neunese. Opravdu si nemyslím, že by na kvalitním filmovém webu měla být kritika diskutérů sprosté slovo.
0 0
reagovat

TonyClifton

Neviem ako su na tom ostatni, ale ziadny MCU film povazujem za dokonaly a na viacerych vidim dost chyb aj ako fanusik. Ale nepotrebujem si za kazdu cenu dokazovat v diskusii svoju pravdu ;)
354342
Neviem ako su na tom ostatni, ale ziadny MCU film povazujem za dokonaly a na viacerych vidim dost chyb aj ako fanusik. Ale nepotrebujem si za kazdu cenu dokazovat v diskusii svoju pravdu *;)*
TonyClifton
0 0
reagovat
:D:D:D:D:D
354341
*:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat

M.a.t.t.

aka neovcoidní lidi s kritickým uvažováním
354340
aka neovcoidní lidi s kritickým uvažováním
M.a.t.t.
0 0
reagovat

Robur

Mám to úplně stejně.
354339
Mám to úplně stejně.
Robur
0 0
reagovat
Je to skvely film, hoci ako inak je v diskusii najviac pocut klasickych haterov a ludi unavenych MCU. Nic nove. :))
354338
Je to skvely film, hoci ako inak je v diskusii najviac pocut klasickych haterov a ludi unavenych MCU. Nic nove. *:))*
0 0
reagovat
Debilnější odpověď nešla co?
354334
Debilnější odpověď nešla co?
0 0
reagovat

10/10

Na rozdíl od jiných mě BvS hodně bavil a Snyderův styl se mi líbí, nicméně musím uznat, že tohle byla jiná liga.
354307
Na rozdíl od jiných mě BvS hodně bavil a Snyderův styl se mi líbí, nicméně musím uznat, že tohle byla jiná liga.
10/10
0 0
reagovat
ty si asi nedaval moc pozor, co?
354280
ty si asi nedaval moc pozor, co?
0 0
reagovat
Mám dotaz na všechny co už viděli film

Jak je to se Spider-manem po filmu?
Je Avenger?
Pokud ano, bude každá akční scéna v jeho sólovce začínat razítkem od vlády?
Navíc pokud ano, bude muset odhalit svojí identitu, aby mohl podepsat tu smlouvu.
Pokud ne, znamená to, že pokaždé když vyleze ven půjde po něm Iron man?
354278
Mám dotaz na všechny co už viděli film [spoiler]Jak je to se Spider-manem po filmu? Je Avenger? Pokud ano, bude každá akční scéna v jeho sólovce začínat razítkem od vlády? Navíc pokud ano, bude muset odhalit svojí identitu, aby mohl podepsat tu smlouvu. Pokud ne, znamená to, že pokaždé když vyleze ven půjde po něm Iron man? [/spoiler]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se