Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Captain America: Občanská válka: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

r0st4

To je přece jedno ze základních pravidel. Pokud nejde přímo o useknutí hlavy, rozpuštění v lávě, kulku mezi oči, probodnutí skrz na skrz atd., tak nikdy nevíš a postava nejspíš stále žije. A už vůbec nikdo ve filmech neumírá na tupá poranění, leda by to speciálně vyžadoval děj.
353338
To je přece jedno ze základních pravidel. Pokud nejde přímo o useknutí hlavy, rozpuštění v lávě, kulku mezi oči, probodnutí skrz na skrz atd., tak nikdy nevíš a postava nejspíš stále žije. A už vůbec nikdo ve filmech neumírá na tupá poranění, leda by to speciálně vyžadoval děj.
r0st4
0 0
reagovat

Svarec

Team Iron-Man
Vzato kolem a kolem s tebou souhlasím, ale... Cap má svoji pravdu a tu si sveřepě prosazuje bez ohledu na cokoliv. Naproti tomu Stark a ostatní ví, že ta dohoda není dokonalá, jsou ochotni dělat ústupky a kompromisy (viz. Tonyho příslib, že se do smlouvy doplní i pojistky a záchranný brzdy), protože je to pořád lepší než nic. Naproti tomu Rogers odmítá uhnout byť jen o centimetr.

Naproto bezmyšlenkovitě se drží té stupidní rady své milované Peggy "když jsi přesvědčen o své pravdě, stůj na místě a ať se pohnou ti kolem". To je tak neuvěřitelně nebezpečný prohlášení, obzvlášť v kombinaci s Avengerama. Pokud se tím heslem řídí obyčejnej člověk, vždycky existují způsoby jak se s ním vypořádat. Pokud se tím ale začne řídit nadčlověk, máš většinou ku*evskej problém.

O tom, že Cap se choval v podstatě jak sobeckej fakan podle mě svědčí i Buckyho nahánění po Berlíně, nebo kde to bylo. Celou dobu ho hájí s tím, že za to nemůže, že mu HYDRA vymyla mozek. Při té honičce už ale má svou hlavu a chová se stylem po nás potopa, což ale Rogers neřeší. Jasně, sem tam zachrání nějakýho člena toho speciální komanda, ale co ti, kterým Bucky rozmlátil betonovou tvárnici o hrudník, nebo jim vyspravil úsměv ocelovým beranidlem? Nezkoušej mi tvrdit, že to ti týpci rozdýchali:D
353336
Team Iron-Man Vzato kolem a kolem s tebou souhlasím, ale... Cap má svoji pravdu a tu si sveřepě prosazuje bez ohledu na cokoliv. Naproti tomu Stark a ostatní ví, že ta dohoda není dokonalá, jsou ochotni dělat ústupky a kompromisy (viz. Tonyho příslib, že se do smlouvy doplní i pojistky a záchranný brzdy), protože je to pořád lepší než nic. Naproti tomu Rogers odmítá uhnout byť jen o centimetr. Naproto bezmyšlenkovitě se drží té stupidní rady své milované Peggy "když jsi přesvědčen o své pravdě, stůj na místě a ať se pohnou ti kolem". To je tak neuvěřitelně nebezpečný prohlášení, obzvlášť v kombinaci s Avengerama. Pokud se tím heslem řídí obyčejnej člověk, vždycky existují způsoby jak se s ním vypořádat. Pokud se tím ale začne řídit nadčlověk, máš většinou ku*evskej problém. O tom, že Cap se choval v podstatě jak sobeckej fakan podle mě svědčí i Buckyho nahánění po Berlíně, nebo kde to bylo. Celou dobu ho hájí s tím, že za to nemůže, že mu HYDRA vymyla mozek. Při té honičce už ale má svou hlavu a chová se stylem po nás potopa, což ale Rogers neřeší. Jasně, sem tam zachrání nějakýho člena toho speciální komanda, ale co ti, kterým Bucky rozmlátil betonovou tvárnici o hrudník, nebo jim vyspravil úsměv ocelovým beranidlem? Nezkoušej mi tvrdit, že to ti týpci rozdýchali*:D*
Svarec
0 0
reagovat

r0st4

Team Captain
Ty Capovi argumenty podle mě dávájí dokonalý smysl. Na tom, že politici budou Avengers zneužívat ke svým cílům nebo jim naopak bránit v pomoci tam, kde je třeba, není nic neuvěřitelného. A vyčítat avengerům pár mrtvých lidí, když alternativou by bylo vyhlazené lidstvo mi přijde opravdu dost hloupé.
353320
Team Captain [spoiler]Ty Capovi argumenty podle mě dávájí dokonalý smysl. Na tom, že politici budou Avengers zneužívat ke svým cílům nebo jim naopak bránit v pomoci tam, kde je třeba, není nic neuvěřitelného. A vyčítat avengerům pár mrtvých lidí, když alternativou by bylo vyhlazené lidstvo mi přijde opravdu dost hloupé.[/spoiler]
r0st4
0 0
reagovat

7/10

Winter Soldier byl přecijen výš. Tohle je místy dost utahané a tak asi o 20 minut delší, než by se slušelo. Nicméně jinak parádní podívaná. Přesně takto měl vypadat BvS. Uvěřitelné charaktery a jejich motivace, hrdinové, ke kterým jde něco cítit. Zápletka, která sice při hlubším přemýšlení moc smyslu nedává, stejně jako u většiny jiných komiksových filmů, ale její blbost nemlátí do očí a během filmu si toho prakticky nevšimnete. A parádní záporák :+ Ti panduláci, co chtějí pomocí nějaké ničivého artefaktu zničit svět, už mě celkem nudili, Zemo byl příjemným osvěžením a byl bych rád, kdyby ještě neřekl poslední slovo.
353318
Winter Soldier byl přecijen výš. Tohle je místy dost utahané a tak asi o 20 minut delší, než by se slušelo. Nicméně jinak parádní podívaná. Přesně takto měl vypadat BvS. Uvěřitelné charaktery a jejich motivace, hrdinové, ke kterým jde něco cítit. Zápletka, která sice při hlubším přemýšlení moc smyslu nedává, stejně jako u většiny jiných komiksových filmů, ale její blbost nemlátí do očí a během filmu si toho prakticky nevšimnete. A parádní záporák *:+* Ti panduláci, co chtějí pomocí nějaké ničivého artefaktu zničit svět, už mě celkem nudili, Zemo byl příjemným osvěžením a byl bych rád, kdyby ještě neřekl poslední slovo.
7/10
0 0
reagovat

Team Iron-Man

Za mě musím říct maximální spokojenost! Po druhých Avengers jsem byl pravda hodně nervózní, protože ti byli neuvěřitelně špatní, ale Civil War nadchla. Jasně, pořád je to klasická Marvel "rutina", ale neuvěřitelně zábavná! Všechno funguje přesně tak jak má + film je o poznání temnější, než všechny dosavadní marvelovky a náramně mu to svědčí. Vtípků je poskrovnu (ve srovnání s ostatními snímky z univerza), ale o to lépe jsou umístěné a v podstatě nikdy mi nepřišlo, že by nějak narušovaly budovanou atmosféru.

Současně za mě obrovský palec nahoru za Spider-Mana. Hodně jsem se toho bál, ale tohle byl vážně nářez. Pokud udrží laťku příští rok v sólovce, čeká nás imho nejlepší Spider-Man so far. Jak tu někdo říkal, že tam na jeho vkus bylo těch pavoučích hlášek/vtípků až moc, nebo že byly moc infantilní... o tom přesně ale Spider-Man je. Ani Tobey Maguire, ani Andrew Garfield (byť v jeho filmech se už jisté snahy objevily) se komiksové předloze ve své podstatě vůbec nepřiblížili.

Jinak ale zpátky k Civil War. Znovu, za mě obrovská spokojenost, byť vykreslení konfliktu mi přišlo takové hodně jednostranné. Předlohu jsem nečetl, tak upřímně doufám, že v ní scénáristé dali Kapitánovi trochu pádnější argumenty. Čistě z filmu totiž ty nejsmysluplnější argumenty předkládá jen Iron Man. Celý Capův názor v podstatě sestává akorát z "všichni politici jsou potenciálně HYDRA" a "Bucky je můj kamarád". Navíc veškerým svým konáním ve filmu jen a jen potvrzuje správnost Starkova postoje.

Obzvlášť potitulková scéna vyloženě řve "hrdiny musí někdo kontrolovat". Právě v ní je totiž krásně vidět Capova víceméně arogance. "Mí kámoši" porušili nějaký zákon? Fuck it, s tím já nesouhlásím! Já si pro ně radši dojdu a u toho vymlátím celou základnu. Nas*at!"


P.S.: Scéná na letišti je naprosto famózní! Skvěle napsaná, skvěle poskládaná, skvěle natočená.
353312
Za mě musím říct maximální spokojenost! Po druhých Avengers jsem byl pravda hodně nervózní, protože ti byli neuvěřitelně špatní, ale Civil War nadchla. Jasně, pořád je to klasická Marvel "rutina", ale neuvěřitelně zábavná! Všechno funguje přesně tak jak má + film je o poznání temnější, než všechny dosavadní marvelovky a náramně mu to svědčí. Vtípků je poskrovnu (ve srovnání s ostatními snímky z univerza), ale o to lépe jsou umístěné a v podstatě nikdy mi nepřišlo, že by nějak narušovaly budovanou atmosféru. Současně za mě obrovský palec nahoru za Spider-Mana. Hodně jsem se toho bál, ale tohle byl vážně nářez. Pokud udrží laťku příští rok v sólovce, čeká nás imho nejlepší Spider-Man so far. Jak tu někdo říkal, že tam na jeho vkus bylo těch pavoučích hlášek/vtípků až moc, nebo že byly moc infantilní... o tom přesně ale Spider-Man je. Ani Tobey Maguire, ani Andrew Garfield (byť v jeho filmech se už jisté snahy objevily) se komiksové předloze ve své podstatě vůbec nepřiblížili. [spoiler]Jinak ale zpátky k Civil War. Znovu, za mě obrovská spokojenost, byť vykreslení konfliktu mi přišlo takové hodně jednostranné. Předlohu jsem nečetl, tak upřímně doufám, že v ní scénáristé dali Kapitánovi trochu pádnější argumenty. Čistě z filmu totiž ty nejsmysluplnější argumenty předkládá jen Iron Man. Celý Capův názor v podstatě sestává akorát z "všichni politici jsou potenciálně HYDRA" a "Bucky je můj kamarád". Navíc veškerým svým konáním ve filmu jen a jen potvrzuje správnost Starkova postoje. Obzvlášť potitulková scéna vyloženě řve "hrdiny musí někdo kontrolovat". Právě v ní je totiž krásně vidět Capova víceméně arogance. "Mí kámoši" porušili nějaký zákon? Fuck it, s tím já nesouhlásím! Já si pro ně radši dojdu a u toho vymlátím celou základnu. Nas*at!"[/spoiler] P.S.: Scéná na letišti je naprosto famózní! Skvěle napsaná, skvěle poskládaná, skvěle natočená.
Team Iron-Man
0 0
reagovat
Pod Winter Soldierem. Dobrý, ale... i přes kvality scénáře filmu silně chybí drive. Každá postava je zajímavá (sama o sobě, herecky už kolikrát nikoliv), ale každá narušuje to napětí mezi dvěma hlavními protagonisty. Downey Jr. a Evans to vlastně táhnou sami, potřeboval bych někoho jiného z ostatních? Kromě skvělých a svěžích nových postav v podobě Panthera a Spideyho asi ani ne. Akce na letišti nápaditá a zábavná, ale pro mě osobně ani náhodou vrcholem filmu, tím je určitě ten poslední segment ve třech lidech.

Tam jsem konečně viděl skutečné emoce, skutečný osobní střet dvou největších hrdinů světa, střet mezi přáteli. "I don't care, he killed my mom." Jedna věta za všechny. Mnohem raději bych se díval celý film na tohle než na to, jak Vision vaří a Wanda neumí hrát. Tahle osobní a notně drsná rovina byla v marveláckém sterilním světě neskutečně freš a kdyby dostala ještě lepší build up, do kterého by se nemotaly Falcona trapné hlášky, byl bych nadšený. Vím, že Marvel se podobným směrem asi nikdy ve svém kinosvětě nevydá, ale celkem vášnivě si představuji, jak by to asi vypadalo. Nějaký základ mi totiž dává Marvel televizní. A baví mě to."

Začíná toho být prostě moc. Winter Soldier tak skvěle funguje, protože je to skoro až komorní thriller v rámci nějakých jasně vytyčených mezí. Mám nějaké meze vytyčené tady? Hlavouni Marvelu určitě ano, ale já jako divák ne. Já jako divák sleduji nápaditého Ant-Mana, ale Scarlet Witch a Vision, jedni z nejsilnějších charakterů na plátně, nepředvedou skoro vůbec nic. Protože není rozpočet? Protože by někoho rozervali vedví? A proč si to všechno nevysvětlí rovnou? Na letišti takové emoce jako na konci v srdcích hrdinů (alespoň na jedné straně) nejsou, nicméně zdá se, že je pro ně těžší vyslechnout jeden druhého. Ty mantinely hrubé síly Steve vs Bucky, které byly orámovány světovou hrozbou v podobě Hydry, to prostě o díl zpátky fungovalo mnohem lépe. O co jde vlastně přesně tady? A jak se to vyřeší? Kde je nějaký ten dějový rámec a dramatický oblouk? Pořád se buduje napětí, ale Marvel sám sebe zahnal do kouta, a i když mě to závěrečné zúčtování skutečně překvapilo a nadchlo, přeci jen až příliš rychle vyprchá hned v následující minutě či dvou a s Občanskou válkou nemá příliš společného. Proto mě film nejvíce bavil v jednotlivých segmentech, ale určitě ne jako celek.

Měl jsem po filmu pár piv, tak omluvte nesouvislost textu.



A teta May je kurevsky hot.
353301
Pod Winter Soldierem. Dobrý, ale... i přes kvality scénáře filmu silně chybí drive. Každá postava je zajímavá (sama o sobě, herecky už kolikrát nikoliv), ale každá narušuje to napětí mezi dvěma hlavními protagonisty. Downey Jr. a Evans to vlastně táhnou sami, potřeboval bych někoho jiného z ostatních? Kromě skvělých a svěžích nových postav v podobě Panthera a Spideyho asi ani ne. Akce na letišti nápaditá a zábavná, ale pro mě osobně ani náhodou vrcholem filmu, tím je určitě ten poslední segment ve třech lidech. [spoiler]Tam jsem konečně viděl skutečné emoce, skutečný osobní střet dvou největších hrdinů světa, střet mezi přáteli. "I don't care, he killed my mom." Jedna věta za všechny. Mnohem raději bych se díval celý film na tohle než na to, jak Vision vaří a Wanda neumí hrát. Tahle osobní a notně drsná rovina byla v marveláckém sterilním světě neskutečně freš a kdyby dostala ještě lepší build up, do kterého by se nemotaly Falcona trapné hlášky, byl bych nadšený. Vím, že Marvel se podobným směrem asi nikdy ve svém kinosvětě nevydá, ale celkem vášnivě si představuji, jak by to asi vypadalo. Nějaký základ mi totiž dává Marvel televizní. A baví mě to."[/spoiler] Začíná toho být prostě moc. Winter Soldier tak skvěle funguje, protože je to skoro až komorní thriller v rámci nějakých jasně vytyčených mezí. Mám nějaké meze vytyčené tady? Hlavouni Marvelu určitě ano, ale já jako divák ne. Já jako divák sleduji nápaditého Ant-Mana, ale Scarlet Witch a Vision, jedni z nejsilnějších charakterů na plátně, nepředvedou skoro vůbec nic. Protože není rozpočet? Protože by někoho rozervali vedví? A proč si to všechno nevysvětlí rovnou? Na letišti takové emoce jako na konci v srdcích hrdinů (alespoň na jedné straně) nejsou, nicméně zdá se, že je pro ně těžší vyslechnout jeden druhého. Ty mantinely hrubé síly Steve vs Bucky, které byly orámovány světovou hrozbou v podobě Hydry, to prostě o díl zpátky fungovalo mnohem lépe. O co jde vlastně přesně tady? A jak se to vyřeší? Kde je nějaký ten dějový rámec a dramatický oblouk? Pořád se buduje napětí, ale Marvel sám sebe zahnal do kouta, a i když mě to závěrečné zúčtování skutečně překvapilo a nadchlo, přeci jen až příliš rychle vyprchá hned v následující minutě či dvou a s Občanskou válkou nemá příliš společného. Proto mě film nejvíce bavil v jednotlivých segmentech, ale určitě ne jako celek. Měl jsem po filmu pár piv, tak omluvte nesouvislost textu. A teta May je kurevsky hot.
0 0
reagovat
Je to také nemastné neslané. Akcia o level na nižšej úrovni ako vo WS. A celé to skončí taknijako, akoby v polke filmu. 6/10
353300
Je to také nemastné neslané. Akcia o level na nižšej úrovni ako vo WS. A celé to skončí taknijako, akoby v polke filmu. 6/10
0 0
reagovat

pepo

Podobne, strašná nuda. Ale sme v menšine. :D
353284
Podobne, strašná nuda. Ale sme v menšine. *:D*
pepo
0 0
reagovat
Pulnocky 25. O neco horsi nez Ultron. 200 z toho nebude, ale porad to vypada na nadhernejch 180-190 mega.
353279
Pulnocky 25. O neco horsi nez Ultron. 200 z toho nebude, ale porad to vypada na nadhernejch 180-190 mega.
0 0
reagovat

Ironhead

Cival psal, že si vytírají prdel se SOUČASNÝM Snyderem, Singerem..........

Film jsem zatím neviděl....snad v neděli... :-)
353276
Cival psal, že si vytírají prdel se SOUČASNÝM Snyderem, Singerem.......... Film jsem zatím neviděl....snad v neděli... :-)
Ironhead
0 0
reagovat
Ehm, mě teda WS nebo CW nepřišlo nijak extra syrové, či realistické. Slovo které mě napadá je spíš "plastové" ačkoliv to asi nebude úplně přesný termín. Je to tak nějak nemastné, neslané. Jo, všechno do sebe zapadá, krásně na sebe navazuje, akce je přehledná atd. ale možná je to až příliš čisté, příliš "odborné."

Není špatné mít nějakou vadu a rozhodně nesouhlasím, že si vytírají zadek zrovna se Snyderem, který možná pro někoho točí horší filmy, rozhodně ale pokaždé víte, že sledujete film Zacka Snydera. Takových režisérů třeba já znám fakt jen hrstku a jejich filmy pak většinou mají prostě něco do sebe, něco co většině jiných chybí. A chybělo mi to i tady.

353275
Ehm, mě teda WS nebo CW nepřišlo nijak extra syrové, či realistické. Slovo které mě napadá je spíš "plastové" ačkoliv to asi nebude úplně přesný termín. Je to tak nějak nemastné, neslané. Jo, všechno do sebe zapadá, krásně na sebe navazuje, akce je přehledná atd. ale možná je to až příliš čisté, příliš "odborné." Není špatné mít nějakou vadu a rozhodně nesouhlasím, že si vytírají zadek zrovna se Snyderem, který možná pro někoho točí horší filmy, rozhodně ale pokaždé víte, že sledujete film Zacka Snydera. Takových režisérů třeba já znám fakt jen hrstku a jejich filmy pak většinou mají prostě něco do sebe, něco co většině jiných chybí. A chybělo mi to i tady.
0 0
reagovat
2 CIVAL> "Rozhodně si Russoovi vytíraj prdel se současným Snyderem, Singerem, všemi Alany Taylory apod. Udělaly dva výborný blockbustery, i když to neměli snadný a měli velký mantinely, to zvládne málokdo!"
Tak třeba já to vnímám přesně naopak. Russovci zatím natočili dva kvalitativně průměrné popcornové blockbustery (ano WS pro mne není žádný zázrak a nikdy nebyl), které sice hodně vydělají, protože základna fanoušků MARVELu potažmo komixu vůbec je dnes obrovská, ale jsou zcela zapomenutelné a zaměnitelné. Kdežto Ti, se kterýma si dle tvého názoru vytírají tu prdel stvořili díla jako Hra o trůny, Impérium - Mafie v Atlantic City, Řím, Dr. House, X-Men, Nadaný žák, Obvyklí podezřelí, Úsvit mrtvých, Watchmen, MoS,... Takže nasat, že si s těmahle lidma Russovci vytírají prdel je pro mne silný kafe :_) Tržbama možná dnes ano, ale tržby filmu snad proboha ještě pořád nejsou rovnítkem k jeho kvalitám, nebo se pletu? ;)
353274
2 CIVAL> "Rozhodně si Russoovi vytíraj prdel se současným Snyderem, Singerem, všemi Alany Taylory apod. Udělaly dva výborný blockbustery, i když to neměli snadný a měli velký mantinely, to zvládne málokdo!" Tak třeba já to vnímám přesně naopak. Russovci zatím natočili dva kvalitativně průměrné popcornové blockbustery (ano WS pro mne není žádný zázrak a nikdy nebyl), které sice hodně vydělají, protože základna fanoušků MARVELu potažmo komixu vůbec je dnes obrovská, ale jsou zcela zapomenutelné a zaměnitelné. Kdežto Ti, se kterýma si dle tvého názoru vytírají tu prdel stvořili díla jako Hra o trůny, Impérium - Mafie v Atlantic City, Řím, Dr. House, X-Men, Nadaný žák, Obvyklí podezřelí, Úsvit mrtvých, Watchmen, MoS,... Takže nasat, že si s těmahle lidma Russovci vytírají prdel je pro mne silný kafe :_) Tržbama možná dnes ano, ale tržby filmu snad proboha ještě pořád nejsou rovnítkem k jeho kvalitám, nebo se pletu? *;)*
0 0
reagovat

Cival

:D a ty si ho už videl?
353273
*:D* a ty si ho už videl?
Cival
0 0
reagovat
Cival: Zase jsem si to po sobě nepřečetl. Mea culpa.;)
353268
Cival: Zase jsem si to po sobě nepřečetl. Mea culpa.*;)*
0 0
reagovat
SocialniPripad: Chtel jsem te servat za chybu v prisudku s podmetem a vidim ji i u sebe :o Jsou to holt tvrd kluci, pardon ?)
353263
SocialniPripad: Chtel jsem te servat za chybu v prisudku s podmetem a vidim ji i u sebe *:o* Jsou to holt tvrd kluci, pardon *?)*
0 0
reagovat

KARLOS

Sorry už chápu tvůj zápis řemeslník/=rutinér :D Asi jsem přehlédl to lomítko.
No pro mě je řemeslník synonymem pro rutinéra - oba jejich Kapitáni jsou prostě víc než řemeslo.
Řemeslo je pro mě tak první Thor...nebo ten Jurský svět...8)
353262
Sorry už chápu tvůj zápis řemeslník/=rutinér *:D* Asi jsem přehlédl to lomítko. No pro mě je řemeslník synonymem pro rutinéra - oba jejich Kapitáni jsou prostě víc než řemeslo. Řemeslo je pro mě tak první Thor...nebo ten Jurský svět...*8)*
KARLOS
0 0
reagovat
Myslím, že se nadprůměr vs. "genialita/originalita" ukáže u Russoovců až mimo univerzum Marvelu. Jak píše Cival, tak bratři zvládly dva blockbustery, když jsou omezení mantinely Marvelu. A jejich osobitost a (ne)zaměnitelný styl z My dva a křen moc nevyčteme. Takže dřív než v roce 2020 to nezjistíme. :D
353259
Myslím, že se nadprůměr vs. "genialita/originalita" ukáže u Russoovců až mimo univerzum Marvelu. Jak píše Cival, tak bratři zvládly dva blockbustery, když jsou omezení mantinely Marvelu. A jejich osobitost a (ne)zaměnitelný styl z My dva a křen moc nevyčteme. Takže dřív než v roce 2020 to nezjistíme. *:D*
0 0
reagovat
KARLOS je bohužel tentokrát mimo. Russoovci rozhodně rukopis mají, nepochybně výraznější než zmiňovaní trevorowové... jen prostě pracují s věcmi, které ne každému sedí. Já to uměřenější, skoro-televizní podání taky nemusím, taky mi přijde místy trochu laciný, ale má to i svoje výhody (syrovost, realističnost, větší energie).

Rozhodně si Russoovi vytíraj prdel se současným Snyderem, Singerem, všemi Alany Taylory apod. Udělaly dva výborný blockbustery, i když to neměli snadný a měli velký mantinely, to zvládne málokdo!

Pepo: Pusť si Rudýho Kapitána, to tě uklidní :)
353258
KARLOS je bohužel tentokrát mimo. Russoovci rozhodně rukopis mají, nepochybně výraznější než zmiňovaní trevorowové... jen prostě pracují s věcmi, které ne každému sedí. Já to uměřenější, skoro-televizní podání taky nemusím, taky mi přijde místy trochu laciný, ale má to i svoje výhody (syrovost, realističnost, větší energie). Rozhodně si Russoovi vytíraj prdel se současným Snyderem, Singerem, všemi Alany Taylory apod. Udělaly dva výborný blockbustery, i když to neměli snadný a měli velký mantinely, to zvládne málokdo! Pepo: Pusť si Rudýho Kapitána, to tě uklidní :)
0 0
reagovat
Chermy: Ještě jednou – kde píšu, že Russoovi jsou rutinéři? Dokonce jsem napsal: řemeslník/=rutinér, což pro pořádek znamená, že kvalitního řemeslníka nestavím na úroveň rutinéra.
Pro mě jsou Russoovi řemeslníci, velmi dobří řemeslníci. NE rutinéři. Ovšem ani ne režiséři s rozpoznatelným, či osobitým rukopisem (= jsou zaměnitelní, to však nutně neznamená chybu, nebo nedostatek, u Marvelu to naopak znamená výhodu). Ve zbytku věcí pak opakujeme jinými slovy to samé. Jen s tím rozdílem, že tobě se CA:CW líbil o stupínek dva víc, jak mě.
Ant-man vizuálně vypadal jako klasická hollywoodská komedie a vyznačoval se – ano, sevřeností a „komorností“. Já v tom moc problém nevidím, navíc se tím dokázal odlišit od zbytku Marvelu.
IM1 je civilní v tom směru, že ve filmu nejsou ani mimozemšťani, ani nic podobného. Jde o hi-tech akčnák téměř bez akce a v žánru komiksů se drží velmi při zemi…
A Trevorrow je pro mě řemeslník, který natočil lehce nadprůměrný, ale proti původním očekáváním stravitelný popkorn. Žádné exaktické výkřiky o jeho genialitě bych neprovolával. 8)
353257
Chermy: Ještě jednou – kde píšu, že Russoovi jsou rutinéři? Dokonce jsem napsal: řemeslník/=rutinér, což pro pořádek znamená, že kvalitního řemeslníka nestavím na úroveň rutinéra. Pro mě jsou Russoovi řemeslníci, velmi dobří řemeslníci. NE rutinéři. Ovšem ani ne režiséři s rozpoznatelným, či osobitým rukopisem (= jsou zaměnitelní, to však nutně neznamená chybu, nebo nedostatek, u Marvelu to naopak znamená výhodu). Ve zbytku věcí pak opakujeme jinými slovy to samé. Jen s tím rozdílem, že tobě se CA:CW líbil o stupínek dva víc, jak mě. Ant-man vizuálně vypadal jako klasická hollywoodská komedie a vyznačoval se – ano, sevřeností a „komorností“. Já v tom moc problém nevidím, navíc se tím dokázal odlišit od zbytku Marvelu. IM1 je civilní v tom směru, že ve filmu nejsou ani mimozemšťani, ani nic podobného. Jde o hi-tech akčnák téměř bez akce a v žánru komiksů se drží velmi při zemi… A Trevorrow je pro mě řemeslník, který natočil lehce nadprůměrný, ale proti původním očekáváním stravitelný popkorn. Žádné exaktické výkřiky o jeho genialitě bych neprovolával. *8)*
0 0
reagovat

SocialniPripad

Narážel jsem i na to že mluvili o jiném týmu, který točil paralelně...
353249
Narážel jsem i na to že mluvili o jiném týmu, který točil paralelně...
SocialniPripad
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se