Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Most špiónů: Blu-ray

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Ano, natočené je to určitě pěkně, ale já se nudil. Nějaké kouzlo, silný moment, který by mi film dokázal předat nebo bezprostřední pocit dalšího shlédnutí, to tam za mě nebylo. Musím konstatovat, že už jsem viděl lepší dobové filmy z prostředí války, v tomto případě se jednalo o Studenou, ale ta skutečná vysela vzduchu, jak víme... Jinak teda děj hodně předvídatelný - směřující ke zdárnému konci, žádný zvrat, žádná akce (chápu, že tady se nedala čekat), ani napětí tam nebylo. Onu dobu jsem taky čekal víc surovější a drsnější, na můj vkus se tam jednalo až moc v rukavičkách a to bych čekal trochu jinak, když na obou stranách stály dvě znepřátelené a nejsilnější mocnosti světa.
Oscar Rylancovi mě tedy v konečném důsledku překvapil. Ve filmu byl minimálně a vlastně ani nic moc nepředvedl, nemluvil, nehýbal se, jako kdyby jenom tak koukal a sem tam něco řekl.
352856
Ano, natočené je to určitě pěkně, ale já se nudil. Nějaké kouzlo, silný moment, který by mi film dokázal předat nebo bezprostřední pocit dalšího shlédnutí, to tam za mě nebylo. Musím konstatovat, že už jsem viděl lepší dobové filmy z prostředí války, v tomto případě se jednalo o Studenou, ale ta skutečná vysela vzduchu, jak víme... Jinak teda děj hodně předvídatelný - směřující ke zdárnému konci, žádný zvrat, žádná akce (chápu, že tady se nedala čekat), ani napětí tam nebylo. Onu dobu jsem taky čekal víc surovější a drsnější, na můj vkus se tam jednalo až moc v rukavičkách a to bych čekal trochu jinak, když na obou stranách stály dvě znepřátelené a nejsilnější mocnosti světa. Oscar Rylancovi mě tedy v konečném důsledku překvapil. Ve filmu byl minimálně a vlastně ani nic moc nepředvedl, nemluvil, nehýbal se, jako kdyby jenom tak koukal a sem tam něco řekl.
0 0
reagovat
Súhlas s Chermy. Most špiónov je pre mňa rozhodne lepší a zaujímavejší ako Spotlight a ak by som si mal vybrať len z týchto dvoch filmov, určite by Oscara dostal Most špiónov. Dopredu ale hovorím, že tým samozrejme nechcem povedať, že Spotlight je nuda o ničom, to nie, ale Most špiónov je z môjho pohľadu o dosť kvalitnejšie spracovaný. Spielberg je proste Spielberg :+:+
352819
Súhlas s [b]Chermy[/b]. Most špiónov je pre mňa rozhodne lepší a zaujímavejší ako Spotlight a ak by som si mal vybrať len z týchto dvoch filmov, určite by Oscara dostal Most špiónov. Dopredu ale hovorím, že tým samozrejme nechcem povedať, že Spotlight je nuda o ničom, to nie, ale Most špiónov je z môjho pohľadu o dosť kvalitnejšie spracovaný. Spielberg je proste Spielberg *:+**:+*
0 0
reagovat
Podle mě si to zasloužilo Oscara daleko víc, než nějaké Spotlight. Tohle pro mě rozhodně byl jeden z nejlepších loňských filmů, vybroušený diamant, který chci vidět znovu a znovu:+
352797
Podle mě si to zasloužilo Oscara daleko víc, než nějaké Spotlight. Tohle pro mě rozhodně byl jeden z nejlepších loňských filmů, vybroušený diamant, který chci vidět znovu a znovu*:+*
0 0
reagovat
Tento film ma príbehovo minul a mám to asi rovnako ako Karel s Carol. Pekne remeslene zvládnutá dobovka z 50. rokov s jednou skvelou hláškou od Marka, ale nič viac v tom proste nevidím.
352793
Tento film ma príbehovo minul a mám to asi rovnako ako Karel s Carol. Pekne remeslene zvládnutá dobovka z 50. rokov s jednou skvelou hláškou od Marka, ale nič viac v tom proste nevidím.
0 0
reagovat
u mňa totálne nadšenie a jediný vlaňajší film, ktorému som dal desinu.
352784
u mňa totálne nadšenie a jediný vlaňajší film, ktorému som dal desinu.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se