Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok v kostce 2015 - 1. část

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Může se zeptat, kdy budou další části?? Abychom je nedostali někdy v březnu nebo v dubnu. :D
344975
Může se zeptat, kdy budou další části?? Abychom je nedostali někdy v březnu nebo v dubnu. *:D*
0 0
reagovat
Rok v kostce tu snad není první rok a pokud si pamatuji správně, vždy se to drželo (včetně dalších shrnujících článků) na daný rok a hlavně pro filmy v ramci české kinodistribuce a celorepublikových releasů. A nevím zda se dříve bralo v potaz, že na pár místech je exkluzivní předpremiéra.

Nicméně bych měnil jen jednu položku (bitku), takže to tak drastický není :)
344184
Rok v kostce tu snad není první rok a pokud si pamatuji správně, vždy se to drželo (včetně dalších shrnujících článků) na daný rok a hlavně pro filmy v ramci české kinodistribuce a celorepublikových releasů. A nevím zda se dříve bralo v potaz, že na pár místech je exkluzivní předpremiéra. Nicméně bych měnil jen jednu položku (bitku), takže to tak drastický není *:)*
0 0
reagovat

Clavius

Nikde jsem nepsal, že to bylo v ČR. Ale i kdyby, tak v Praze byla premiéra 31.12.
Co se týče Whiplash, to nevím, proč se ptáš mě, já jsem ten článek nepsal, takže bys to měl adresovat jinde.

Já jsem jen reagoval na toto: "Ale buďme korektní, patří do roku 2016". Nepatří. Podívej se na jakýkoliv filmový server, i tady na Moviezone, všude budeš mít napsán rok 2015.
344175
Nikde jsem nepsal, že to bylo v ČR. Ale i kdyby, tak v Praze byla premiéra 31.12. Co se týče Whiplash, to nevím, proč se ptáš mě, já jsem ten článek nepsal, takže bys to měl adresovat jinde. Já jsem jen reagoval na toto: "Ale buďme korektní, patří do roku 2016". Nepatří. Podívej se na jakýkoliv filmový server, i tady na Moviezone, všude budeš mít napsán rok 2015.
Clavius
0 0
reagovat

Clavius

Když nic jiného, tak Revenant měl zcela určitě v Praze premiéru na Silvestra, takže je to technicky vzato 2015. Klidně jsi ho tam mohl zařadit.
344168
Když nic jiného, tak Revenant měl zcela určitě v Praze premiéru na Silvestra, takže je to technicky vzato 2015. Klidně jsi ho tam mohl zařadit.
Clavius
0 0
reagovat

Eressea.Ilfirin

V ČR? A kde? Whiplash je potom zmiňován proč, když měl "DLE TEBE" premiéru 10.10.2014?

*Yawn*
344174
V ČR? A kde? Whiplash je potom zmiňován proč, když měl "DLE TEBE" premiéru 10.10.2014? *Yawn*
Eressea.Ilfirin
0 0
reagovat
Herec: Oscar Isaac - indie, blockbuster, TV. Od každýho trochu a všude vynikající.
Scéna: Mad Max - písečná bouře
Událost: Star Wars
Bitka: Kingsman - Kostel
Postava: Max Rockatansky
Nejvtipnější: Statham ve Špiónovi
Bizár: Everything Will Be Fine - manželská hádka.
344156
Herec: Oscar Isaac - indie, blockbuster, TV. Od každýho trochu a všude vynikající. Scéna: Mad Max - písečná bouře Událost: Star Wars Bitka: Kingsman - Kostel Postava: Max Rockatansky Nejvtipnější: Statham ve Špiónovi Bizár: Everything Will Be Fine - manželská hádka.
0 0
reagovat

Clavius

Revenant měl premiéru 25. prosince 2015.
344150
Revenant měl premiéru 25. prosince 2015.
Clavius
0 0
reagovat
Herec: Michael Fassbender
Nejpůsobivější scéna: Závěrečný souboj v Macbethovi
Největší událost: Návrat Star Wars s vědomím, že každý rok tu bude nášup do předaleké Galaxie (ač E7 byla pro mě těžkým zklamáním)
Nejlepší bitka: Kostelní mela v Kingsman
Nejoblíbenější postava: Macbeth
Nejvtipnější scéna: Elektrické křeslo v The Man from U.N.C.L.E.
Největší bizarnost: Hugh Jackman coby Černovous v Panovi

Pozn. pod čarou: Kdybych bral v potaz Revenanta, tak by se na mnoha místech objevil. Ale buďme korektní, patří do roku 2016 a divím se, že se objevuje i v samotném článku.
344146
Herec: Michael Fassbender Nejpůsobivější scéna: Závěrečný souboj v Macbethovi Největší událost: Návrat Star Wars s vědomím, že každý rok tu bude nášup do předaleké Galaxie (ač E7 byla pro mě těžkým zklamáním) Nejlepší bitka: Kostelní mela v Kingsman Nejoblíbenější postava: Macbeth Nejvtipnější scéna: Elektrické křeslo v The Man from U.N.C.L.E. Největší bizarnost: Hugh Jackman coby Černovous v Panovi Pozn. pod čarou: Kdybych bral v potaz Revenanta, tak by se na mnoha místech objevil. Ale buďme korektní, patří do roku 2016 a divím se, že se objevuje i v samotném článku.
0 0
reagovat
herec: Tom Cruise lítající za letadlem
nej scéna: Sicario - převoz vězně
nejlepší bitka: Kingsman scéna v kostele
nej postava: Benicio del Toro jako badass hitman v Sicario
nej bizardnost: Episoda 7 nuda se probouzí - Nikdy bych nevěřil, že se u nových Star Wars budu dívat na hodinky, a modlit se, ať už je konec :(
344145
herec: Tom Cruise lítající za letadlem nej scéna: Sicario - převoz vězně nejlepší bitka: Kingsman scéna v kostele nej postava: Benicio del Toro jako badass hitman v Sicario nej bizardnost: Episoda 7 nuda se probouzí - Nikdy bych nevěřil, že se u nových Star Wars budu dívat na hodinky, a modlit se, ať už je konec *:(*
0 0
reagovat
Herec: Jake Gyllenhaal
Nejpůsobivější scéna: závěrečná scéna v Epizodě 7
Největší událost: Epizoda 7 a všechno okolo
Nejlepší bitka: bitka v hospodě v Kingsman včetně proslovu na začátku
Nejoblíbenější postava: Rey proto jaká je
Nejvtipnější scéna: Jason Statham a ochutnávání jedů :D
Největší bizarnost: hate některých uživatelů MZ na cokoliv, co se jiným líbí jen z toho důvodu, aby trollovali :-
344138
Herec: Jake Gyllenhaal Nejpůsobivější scéna: závěrečná scéna v Epizodě 7 Největší událost: Epizoda 7 a všechno okolo Nejlepší bitka: bitka v hospodě v Kingsman včetně proslovu na začátku Nejoblíbenější postava: Rey proto jaká je Nejvtipnější scéna: Jason Statham a ochutnávání jedů *:D* Největší bizarnost: hate některých uživatelů MZ na cokoliv, co se jiným líbí jen z toho důvodu, aby trollovali *:-*
0 0
reagovat
Herec: Jake Gyllenhaal - momentálně mi nikdo v Hollywoodu asi nepřijde sympatičtější.
Scéna: "Rachotina bude stačit" - nástup Falconu ve Force Awakens je prostě Abramsovsky boží.
Událost: Návrat Star Wars - když se vrátí vaše nejoblíbenější série vůbec to v takhle velkým stylu a skvělý formě, nemůžete volit jinak
Bitka: Max vs. Furiosa - nejlepší akční filmy za posledních nevim kolik let musel být zastoupen
Postava: Han Solo - netřeba zdůvodnění, je to prostě Han
Nejvtipnějši scéna: Big Black Pecker - Motherfucker Jackson a jeho monolog v Hateful Eight
Bizár: Reboot Hitmana - první propadl u kritiky a v zásadě i finančně, fanoušci her zvraceli. Tak jsme se rozhodli zkusit to znovu a ještě hůř. The fuck?



344137
[b]Herec: Jake Gyllenhaal[/b] - momentálně mi nikdo v Hollywoodu asi nepřijde sympatičtější. [b]Scéna: "Rachotina bude stačit"[/b] - nástup Falconu ve Force Awakens je prostě Abramsovsky boží. [b]Událost: Návrat Star Wars[/b] - když se vrátí vaše nejoblíbenější série vůbec to v takhle velkým stylu a skvělý formě, nemůžete volit jinak [b]Bitka: Max vs. Furiosa[/b] - nejlepší akční filmy za posledních nevim kolik let musel být zastoupen [b]Postava: Han Solo[/b] - netřeba zdůvodnění, je to prostě Han [b]Nejvtipnějši scéna: Big Black Pecker[/b] - Motherfucker Jackson a jeho monolog v Hateful Eight [b]Bizár: Reboot Hitmana[/b] - první propadl u kritiky a v zásadě i finančně, fanoušci her zvraceli. Tak jsme se rozhodli zkusit to znovu a ještě hůř. The fuck?
0 0
reagovat
On ty věci, co Statham popisuje ve Špiónovi, fakt někdy ve filmech udělal? Vzhledem k tomu, co je to za šílenosti, to muselo být všechno v Crancích, ne? :) Nebo v těch bizarních pokračováních kurýra :D
344132
On ty věci, co Statham popisuje ve Špiónovi, fakt někdy ve filmech udělal? Vzhledem k tomu, co je to za šílenosti, to muselo být všechno v Crancích, ne? *:)* Nebo v těch bizarních pokračováních kurýra *:D*
0 0
reagovat

Domhnall Gleeson

Souhlas s názory pode mnou, Domhnall má našlápnuto. Sympaťák stejně jako jeho taťka. Stačí se kouknout na rotteny a hned je vidět, že ten si projekty vybírat umí. Letos se objevil ve čtyřech filmech s následujícím skóre: 92%, 83%, 98% a 93% pozitivních recenzí. Všechny snímky úspěšné po finanční stránce nebo adorovány kritiky. I když ve většině nehrál vyloženě hlavní postavu, tak i tak podle mě výborný rok.
344129
Souhlas s názory pode mnou, Domhnall má našlápnuto. Sympaťák stejně jako jeho taťka. Stačí se kouknout na rotteny a hned je vidět, že ten si projekty vybírat umí. Letos se objevil ve čtyřech filmech s následujícím skóre: 92%, 83%, 98% a 93% pozitivních recenzí. Všechny snímky úspěšné po finanční stránce nebo adorovány kritiky. I když ve většině nehrál vyloženě hlavní postavu, tak i tak podle mě výborný rok.
Domhnall Gleeson
0 0
reagovat
Rimsy :D nicméně palec nahoru za Star Wars a ten nej moment. Tohle máme stejně.

Jinak tedy za mě to vidím zhruba takhle:

Nejlepší herec - respektive herečka. Brie Larson, protože to co předvedla v Room, rozhodně nebyl výkon, který bych od 26 leté herečky někdy čekal. A jelikož už mi je sympatická dlouho, není co řešit. Těsně v závěsu jsou Domhnall Gleeson, Jeff Daniels a Oscar Isaac. :)

Nejpůsobivější scéna. Hned vedlé té už zmíněné, kterou má na mysli Rimsy, je to Rey a její první spuštění Lukova meče. Protože to bylo kurevsky epický a lehce jsem si přitom cvrnknul a vůbec se za to nestydím.

Událost roku. Co jiného, než ty Star Wars. Netflix, Warcraft, Harley Quinn poprvé na plátně... až letos to teprve bude napínavé. :))

Bitka roku. Jo, sem bych se pod toho Maxe klidně podepsal.

Nejoblíbenější postava. Je to Jobs, ale sáhnout do seriálů, tak by letos ta filmová scéna krutě zaplakala. Jinak nejsem fanoušek Applu, donedávna jsem o Jobsovi věděl jen pár basic faktů a po shlédnutí sem té osobě, kterou Fassbender názornil, přesto zcela propadl. Možná to bude z části i tím, že je zároveň takovým lehkým zosobněním Sorkina, mé ikony. Kdo ví, každopádně nikdo letos nezaujal víc. :)

Nejvtipnější scéna. Ex Machina, tanec. Ani ne tak vtipná, jako totálně out of place a přitom nehorázně cool. Je to taky zároveň má nejpřehrávanější scéna z minulého roku. :+

Bizarnost roku. paruky v The Big Short. Zvykl jsem si, ale pořád. :D proč...


344126
Rimsy *:D* nicméně palec nahoru za Star Wars a ten nej moment. Tohle máme stejně. Jinak tedy za mě to vidím zhruba takhle: [b]Nejlepší herec - respektive herečka.[/b] Brie Larson, protože to co předvedla v Room, rozhodně nebyl výkon, který bych od 26 leté herečky někdy čekal. A jelikož už mi je sympatická dlouho, není co řešit. Těsně v závěsu jsou Domhnall Gleeson, Jeff Daniels a Oscar Isaac. *:)* [b]Nejpůsobivější scéna. [/b]Hned vedlé té už zmíněné, kterou má na mysli Rimsy, je to Rey a její první spuštění Lukova meče. Protože to bylo kurevsky epický a lehce jsem si přitom cvrnknul a vůbec se za to nestydím. [b]Událost roku. [/b]Co jiného, než ty Star Wars. Netflix, Warcraft, Harley Quinn poprvé na plátně... až letos to teprve bude napínavé. *:))* [b]Bitka roku. [/b]Jo, sem bych se pod toho Maxe klidně podepsal. [b]Nejoblíbenější postava. [/b]Je to Jobs, ale sáhnout do seriálů, tak by letos ta filmová scéna krutě zaplakala. Jinak nejsem fanoušek Applu, donedávna jsem o Jobsovi věděl jen pár basic faktů a po shlédnutí sem té osobě, kterou Fassbender názornil, přesto zcela propadl. Možná to bude z části i tím, že je zároveň takovým lehkým zosobněním Sorkina, mé ikony. Kdo ví, každopádně nikdo letos nezaujal víc. *:)* [b]Nejvtipnější scéna. [/b]Ex Machina, tanec. Ani ne tak vtipná, jako totálně out of place a přitom nehorázně cool. Je to taky zároveň má nejpřehrávanější scéna z minulého roku. *:+* [b]Bizarnost roku. [/b]paruky v The Big Short. Zvykl jsem si, ale pořád. *:D* proč...
0 0
reagovat
nejlepsi herec: michael sheen v 7 days in hell.
344125
nejlepsi herec: michael sheen v 7 days in hell.
0 0
reagovat
Herec: Jake Gyllenhaal/Michael Fassbender
Nejpůsobivější scéna: závěrečná část Whiplashe, Millennium Falcon v akci
Největší událost: Miliardové tržby několika filmů, velmi úspěšný rok na české filmy
Nejlepší bitka: Mad Max vs. Furiosa vs. Nux vs. pět holek/Bitka v kostele v Kingsman
Nejoblíbenější postava: Marťan Mark Wattney/Gary 'Eggsy' Unwin + Harry Hart z Kingsmanů
Nejvtipnější scéna: To co napsala redakce. Nic lepšího mě v tuto chvíli nenapadá.
Největší bizarnost: Z větší části to co napsala redakce, jeden z nejhorších finančních roků pro Warner Bros., světový úspěch Mimoňů


344124
Herec: Jake Gyllenhaal/Michael Fassbender Nejpůsobivější scéna: závěrečná část Whiplashe, Millennium Falcon v akci Největší událost: Miliardové tržby několika filmů, velmi úspěšný rok na české filmy Nejlepší bitka: Mad Max vs. Furiosa vs. Nux vs. pět holek/Bitka v kostele v Kingsman Nejoblíbenější postava: Marťan Mark Wattney/Gary 'Eggsy' Unwin + Harry Hart z Kingsmanů Nejvtipnější scéna: To co napsala redakce. Nic lepšího mě v tuto chvíli nenapadá. Největší bizarnost: Z větší části to co napsala redakce, jeden z nejhorších finančních roků pro Warner Bros., světový úspěch Mimoňů
0 0
reagovat

dcpatr

Rozhodně skokan roku :+

Když jsem si přečetl bizarnosti tak jsem si hned na youtube musel najít scénu z Pana. Větší wtf jsem snad nikdy neviděl.
344123
Rozhodně skokan roku *:+* Když jsem si přečetl bizarnosti tak jsem si hned na youtube musel najít scénu z Pana. Větší wtf jsem snad nikdy neviděl.
dcpatr
0 0
reagovat
Pro me nejlepsi herec je asi Domhnall Gleeson, uz od filmu lask cas jsen si ho oblibil a ze se letos objevil ve star wars, revenantovi, ex machina a vsude mi sedl, ma talent a rekl bych ze i docela nadejnou budoucnost,
344122
Pro me nejlepsi herec je asi Domhnall Gleeson, uz od filmu lask cas jsen si ho oblibil a ze se letos objevil ve star wars, revenantovi, ex machina a vsude mi sedl, ma talent a rekl bych ze i docela nadejnou budoucnost,
0 0
reagovat

Nejlepší bitka

Dost mi v hlavě utkvěla scéna, kdy se Max poprve setká s Furiosou a ještě jak jsou do toho s Noxem nebo jak se jmenuje "svázaní", to bylo hodně dobry :)
344121
Dost mi v hlavě utkvěla scéna, kdy se Max poprve setká s Furiosou a ještě jak jsou do toho s Noxem nebo jak se jmenuje "svázaní", to bylo hodně dobry :)
Nejlepší bitka
0 0
reagovat
ešte by tu mohol byť najlepší záber... tu by som nominoval Sicario a ich nástup do finále pri západe slnka
344119
ešte by tu mohol byť najlepší záber... tu by som nominoval Sicario a ich nástup do finále pri západe slnka
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se