Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti: Comic-Con trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Kamy

Těžko říct, tohle jsem psal podle toho vzkazu v novinách, ale máš pravdu, že jsem ho zase tolik nezkoumal. Na druhou stranu, je to Joker.. když mu počmáral Robinův oblek (dost možná tehdy ještě s mrtvým Robinem uvnitř), nějaké utahování z jeho rodičů tam klidně mohlo taky proběhnout :D
337177
Těžko říct, tohle jsem psal podle toho vzkazu v novinách, ale máš pravdu, že jsem ho zase tolik nezkoumal. Na druhou stranu, je to Joker.. když mu počmáral Robinův oblek (dost možná tehdy ještě s mrtvým Robinem uvnitř), nějaké utahování z jeho rodičů tam klidně mohlo taky proběhnout *:D*
Kamy
0 0
reagovat

od_Od

Pekné zhrnutie :+ mám len otázočku: ...Joker se mu vysmál za smrt rodičů ... myslíš tým tu vetu v novinách traileri You let your family die..? Lebo to sa vzťahuje na tu zničenu budovu. Predpokldám (moja špekulácie) že mu tým naznačuje, že keby nebol ako Batman v dôchodku, tak ich mohol (a mal) zachrániť :)
337172
Pekné zhrnutie *:+* mám len otázočku: [b]...Joker se mu vysmál za smrt rodičů[/b] ... myslíš tým tu vetu v novinách traileri You let your family die..? Lebo to sa vzťahuje na tu zničenu budovu. Predpokldám (moja špekulácie) [spoiler]že mu tým naznačuje, že keby nebol ako Batman v dôchodku, tak ich mohol (a mal) zachrániť[/spoiler] *:)*
od_Od
0 0
reagovat

do_Od

Když jsem se po tvém vysvětlení podíval znovu na trailer, tak už to drobet zapadá. Díky. Škoda jen, že právě to, že nebude Supermanovi nikdo věřit, mě bude štvát nejvíc. No uvidíme. Jsem fakt zvědavý na scénář.
337169
Když jsem se po tvém vysvětlení podíval znovu na trailer, tak už to drobet zapadá. Díky. Škoda jen, že právě to, že nebude Supermanovi nikdo věřit, mě bude štvát nejvíc. No uvidíme. Jsem fakt zvědavý na scénář.
do_Od
0 0
reagovat
Tahle ukázka má štávu a páčí se mi čím dál víc, a zároven furt věřím, že nakonec budeme výsledkem překvapeni a spokojeni.:)
337070
Tahle ukázka má štávu a páčí se mi čím dál víc, a zároven furt věřím, že nakonec budeme výsledkem překvapeni a spokojeni.*:)*
0 0
reagovat

Milda

Tak to je špatný, protože ten trailer to za a) vysvětluje naprosto logicky a za b) ten děj vychází už z Muže z oceli, tudíž by neměl být zase takový problém si to dát dohromady, když se nad tím teda zkusíš zamyslet dál, než "..proč jako půjdou proti sobě dvě ikony.." ;)

Na Zemi, která se velice podobá té naší, přiletí mimozemšťan. Nikdo o něm pár let nic neví, dokud se neukáže další, který má v plánu celé lidstvo vyhladit/zotročit, v rámci vybudování nového domova a zachování jeho rasy. Strhne se bitka, při níž obyčejní lidé nemají nejmenší ponětí kdo si dává po tlamě a proč, ví jen, že u toho hoří půlka Metropolis. V tu stejnou chvíli se v Metropolis nachází i Bruce Wayne/Batman, který tu zkázu zažije tzv. na vlastní oči - a protože už to je starý Batman, má jistou minulost, přišel o Robina, Joker se mu vysmál za smrt rodičů a vůbec si tak nějak nese všechna ta klasická netopýří traumata, rozhodne se, že tomu mimozemšťanovi s eSkem na hrudi nevěří, protože pakliže existuje byť jen minimální šance na to, že se Superman obrátí proti lidstvu, je to na něm (Batmanovi), aby ho preventivně zastavil.

To je nicméně pouze kostra, přidej Lexe Luthora, který bude štvát proti Supermanovi veřejnost a je dost možné, že bude manipulovat i se samotným Brucem, přidej Wonder Woman, která v příběhu bude hrát taky nějakou roli, přidej Aquamana, přidej x dalších neznámých a máš obří globální film, který slibuje krom komiksové onanie roku zároveň i silný příběh a typicky Snyderovské vizuální orgie, bez kterých to už snad ani nešlo.

Za mě teda celkem slušná pozvánka do kina, pořád trailer roku a upřímně si nedokážu představit, co bych vlastně chtěl víc. :+

(jinak abych ještě vysvětloval, jak je možné, že se Batman může rovnat Supermanovi, to už bys po mně chtěl moc. máš tady dole kupu příspěvků, které se tomu určitě věnují, máš komiksovou předlohu (nejspíš jich je i víc), ve kterých je to popsáno, takže to rozhodně není ani výmysl, ani nic nového..)

Do_od out ?)
336894
Tak to je špatný, protože ten trailer to za a) vysvětluje naprosto logicky a za b) ten děj vychází už z Muže z oceli, tudíž by neměl být zase takový problém si to dát dohromady, když se nad tím teda zkusíš zamyslet dál, než "..proč jako půjdou proti sobě dvě ikony.." *;)* Na Zemi, která se velice podobá té naší, přiletí mimozemšťan. Nikdo o něm pár let nic neví, dokud se neukáže další, který má v plánu celé lidstvo vyhladit/zotročit, v rámci vybudování nového domova a zachování jeho rasy. Strhne se bitka, při níž obyčejní lidé nemají nejmenší ponětí kdo si dává po tlamě a proč, ví jen, že u toho hoří půlka Metropolis. V tu stejnou chvíli se v Metropolis nachází i Bruce Wayne/Batman, který tu zkázu zažije tzv. na vlastní oči - a protože už to je starý Batman, má jistou minulost, přišel o Robina, Joker se mu vysmál za smrt rodičů a vůbec si tak nějak nese všechna ta klasická netopýří traumata, rozhodne se, že tomu mimozemšťanovi s eSkem na hrudi nevěří, protože pakliže existuje byť jen minimální šance na to, že se Superman obrátí proti lidstvu, je to na něm (Batmanovi), aby ho preventivně zastavil. To je nicméně pouze kostra, přidej Lexe Luthora, který bude štvát proti Supermanovi veřejnost a je dost možné, že bude manipulovat i se samotným Brucem, přidej Wonder Woman, která v příběhu bude hrát taky nějakou roli, přidej Aquamana, přidej x dalších neznámých a máš obří globální film, který slibuje krom komiksové onanie roku zároveň i silný příběh a typicky Snyderovské vizuální orgie, bez kterých to už snad ani nešlo. Za mě teda celkem slušná pozvánka do kina, pořád trailer roku a upřímně si nedokážu představit, co bych vlastně chtěl víc. *:+* (jinak abych ještě vysvětloval, jak je možné, že se Batman může rovnat Supermanovi, to už bys po mně chtěl moc. máš tady dole kupu příspěvků, které se tomu určitě věnují, máš komiksovou předlohu (nejspíš jich je i víc), ve kterých je to popsáno, takže to rozhodně není ani výmysl, ani nic nového..) Do_od out *?)*
Milda
0 0
reagovat
Tak mě to bohužel moc nezaujalo. Z traileru na Muže z oceli jsem měl husí kůži, tady spíš hodně otázek. V některých záběrech divný robot místo Batmana (Batironman?) a mám celkem strach o příběh. To bude jako Batman záporák? Nebo proč jako půjdou proti sobě dvě ikony, které celý můj život ve všech filmech bojují za spravedlnost proti zločinu a ochranu lidí? Jaký to bude mít smysl ten film? Je toho moc no.
Asi jsem ten trailer nepochopil, co tím chtěli říct a na co se mám těšit.

PS: Když už připustím, že přijde logické vysvětlení proč se budou chtít zmrzačit, což u jednoho z nich je prakticky nemožné, tak pokud nebude mít Batman v obleku kryptonit, tak to musí přece být "one superman show".

Takhle teda aspoň pro mě kino zatím ne. Ale trailer jako takový tak 4*
336896
Tak mě to bohužel moc nezaujalo. Z traileru na Muže z oceli jsem měl husí kůži, tady spíš hodně otázek. V některých záběrech divný robot místo Batmana (Batironman?) a mám celkem strach o příběh. To bude jako Batman záporák? Nebo proč jako půjdou proti sobě dvě ikony, které celý můj život ve všech filmech bojují za spravedlnost proti zločinu a ochranu lidí? Jaký to bude mít smysl ten film? Je toho moc no. Asi jsem ten trailer nepochopil, co tím chtěli říct a na co se mám těšit. PS: Když už připustím, že přijde logické vysvětlení proč se budou chtít zmrzačit, což u jednoho z nich je prakticky nemožné, tak pokud nebude mít Batman v obleku kryptonit, tak to musí přece být "one superman show". Takhle teda aspoň pro mě kino zatím ne. Ale trailer jako takový tak 4*
0 0
reagovat
Super
335405
Super
0 0
reagovat
Dohozeny český titulky.

Díky kyllerovi za základy časování, který mě donutily ten rest konečně dohnat :)
327175
Dohozeny český titulky. Díky kyllerovi za základy časování, který mě donutily ten rest konečně dohnat :)
0 0
reagovat

csfd

Na csfd uz je to cz.
327150
Na csfd uz je to cz.
csfd
0 0
reagovat
Y
327149
Y
0 0
reagovat
Titulky, by se hodili, pleaseee
327145
Titulky, by se hodili, pleaseee
0 0
reagovat

titulky

Prosim o titulky,k trailerum o trech slovech je date a zde ne, naprosto to ztraci vyznam.diky
327139
Prosim o titulky,k trailerum o trech slovech je date a zde ne, naprosto to ztraci vyznam.diky
titulky
0 0
reagovat
Jen si uvědomte, že Batman v. Superman Dawn of Justice je pokračování Man of Steel a neééé Dark Knight. To většině, lidí asi nedochází.
327095
Jen si uvědomte, že Batman v. Superman Dawn of Justice je pokračování Man of Steel a neééé Dark Knight. To většině, lidí asi nedochází.
0 0
reagovat
Tu je trailer s anglickými titulkami, ak by niekto chcel link a takisto Suicide Squad link A titulky sa dajú stiahnuť cez link Nemusíte to aspoň časovať, ak to teda niekto bude prekladať.
326973
Tu je trailer s anglickými titulkami, ak by niekto chcel http://www.youtube.com/watch?v=NIfQIGfP21k a takisto Suicide Squad http://www.youtube.com/watch?v=VbakPAcRLb8 A titulky sa dajú stiahnuť cez http://keepsubs.com/ Nemusíte to aspoň časovať, ak to teda niekto bude prekladať.
0 0
reagovat
Nechcete k tomu někdo udělat cz titulky? Jako něco rozumím, ale všechno ne... Umocnilo by to zážitek z traileru... :o
326969
Nechcete k tomu někdo udělat cz titulky? Jako něco rozumím, ale všechno ne... Umocnilo by to zážitek z traileru... *:o*
0 0
reagovat
Destrukce v MoS a její následky v BvS mi od začátku připadaly jako trapná vějíčka pro kritiky (tisíce mrtvol, měli letět na poušť, kecy, kecy), ale tady to funguje dokonale. Nečekal jsem, že tam ten Batman tak silně a logicky zapadne. Už teď to má emoce. No a ten záběr, kdy Zod krájí mrakodrap zevnitř a my teď vidíme, jak to působilo na mravence dole, no paráda.
326631
Destrukce v MoS a její následky v BvS mi od začátku připadaly jako trapná vějíčka pro kritiky (tisíce mrtvol, měli letět na poušť, kecy, kecy), ale tady to funguje dokonale. Nečekal jsem, že tam ten Batman tak silně a logicky zapadne. Už teď to má emoce. No a ten záběr, kdy Zod krájí mrakodrap zevnitř a my teď vidíme, jak to působilo na mravence dole, no paráda.
0 0
reagovat
326593
https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e15/11417368_1610333465851029_1552682867_n.jpg
0 0
reagovat
Normálně si fakt připadám blbě, že sem to zatim viděl jenom 3x :D
Chce to obnovenou premiéru MoS, hned.
326591
Normálně si fakt připadám blbě, že sem to zatim viděl jenom 3x *:D* Chce to obnovenou premiéru MoS, hned.
0 0
reagovat
departed: Jo, já obvykle dám tak 3-4, ale tohle je fakt první trailer od roku '09-10, který mi tak moc sednul. ;)
326546
departed: Jo, já obvykle dám tak 3-4, ale tohle je fakt první trailer od roku '09-10, který mi tak moc sednul. ;)
0 0
reagovat
Tý vole, to když vyjde hodně dobrej trailer, tak si ho pustím dvakrát, třikrát a hotovo, víckrát nepotřebuju. Ale že by si ho někdo pouštěl třeba i desetkrát a více... no jako nic proti ale haha.
326544
Tý vole, to když vyjde hodně dobrej trailer, tak si ho pustím dvakrát, třikrát a hotovo, víckrát nepotřebuju. Ale že by si ho někdo pouštěl třeba i desetkrát a více... no jako nic proti ale haha.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se