Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Padesát odstínů šedi: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Yes!! 3 zlaté maliny jsou doma:D
346426
Yes!! 3 zlaté maliny jsou doma*:D*
1 0
reagovat
Parodie s Gandalfem je sice stále nejlepší, ale tato mě také pobavila. :D
Fifty Shades Of Wayne (Batman/Fifty Shades Mashup Trailer)

315701
Parodie s Gandalfem je sice stále nejlepší, ale tato mě také pobavila. *:D* [link="https://www.youtube.com/watch?v=UE8VpRie1Ik"]Fifty Shades Of Wayne (Batman/Fifty Shades Mashup Trailer)[/link]
1 0
reagovat

HAL

Jestli je to krotší, než Sekretářka, tak nechápu ty kecy týkající se boření nějakých hranic, či co. Ale ostatně, na to naráží i recenze. Hranice, podle mě, tak trochu bořil třeba Stud.
315691
Jestli je to krotší, než Sekretářka, tak nechápu ty kecy týkající se boření nějakých hranic, či co. Ale ostatně, na to naráží i recenze. Hranice, podle mě, tak trochu bořil třeba Stud.
HAL
1 0
reagovat

duro

Nestraš.
315656
Nestraš.
duro
1 0
reagovat

Fightonidas

Sekretářka s Maggie Gyllenhaal je o skutečném BDSM, to by ty pipky co chodí na 50 Shades v životě nevydýchaly.

A podobné romány samozřejmě jsou, i vzhledem k filmové adaptaci mi to silně připomíná třeba před lety
"9 a 1/2 týdne" s Mickey Rourkem a Kim Basinger, je to prakticky úplně o tom samém - ale byl to finanční průser - opět proto že kniha je až moc realistická, a nevyznívá pro tu holčinu v závěru moc hezky, i když film předlohu značně změkčil.

A samozřejmě, nebylo to napsané jako fanfikce na velepopulární Twillight (fakt by mě zajímala studie zkoumající demografii divaček 50 Shades, jak moc se překrývá s holkama co vyrostly na Twillightu)
315655
Sekretářka s Maggie Gyllenhaal je o skutečném BDSM, to by ty pipky co chodí na 50 Shades v životě nevydýchaly. A podobné romány samozřejmě jsou, i vzhledem k filmové adaptaci mi to silně připomíná třeba před lety "9 a 1/2 týdne" s Mickey Rourkem a Kim Basinger, je to prakticky úplně o tom samém - ale byl to finanční průser - opět proto že kniha je až moc realistická, a nevyznívá pro tu holčinu v závěru moc hezky, i když film předlohu značně změkčil. A samozřejmě, nebylo to napsané jako fanfikce na velepopulární Twillight (fakt by mě zajímala studie zkoumající demografii divaček 50 Shades, jak moc se překrývá s holkama co vyrostly na Twillightu)
Fightonidas
1 0
reagovat

pepo

Tomu říkám krutý trest ;)
315648
Tomu říkám krutý trest *;)*
pepo
1 0
reagovat
Chlapci, jeden 50 shades je v pohode. Ja som kvôli babe absolvoval na videu 2 diely High school musical po sebe a hneď na to sme šli na tretí do kina. A nakoniec mi ani nedala :(
315647
Chlapci, jeden 50 shades je v pohode. Ja som kvôli babe absolvoval na videu 2 diely High school musical po sebe a hneď na to sme šli na tretí do kina. A nakoniec mi ani nedala :(
1 0
reagovat
To museli byť strašné jebačky, inak si to vysvetliť neviem..
315617
To museli byť strašné jebačky, inak si to vysvetliť neviem..
1 0
reagovat
Vlastně já byl taky.
315634
Vlastně já byl taky.
1 0
reagovat
Jestli jsi na tom byl s holkou jako zamilovanej, tak to chápu. :)
315633
Jestli jsi na tom byl s holkou jako zamilovanej, tak to chápu. :)
1 0
reagovat

Tony

Možná to bylo relativně fajn atmosférou v kině nebo tím, že se odmítám smířit s faktem, že bych vypláznul 3 kila za takovou hovadinu, ale "zraje" to ve mě :D Pořád podprůměr, strašná hovadina s dementním postojem k životu, ale fakt mě to nějak zvráceně bavilo :D

Ono to na ty dvě hodiny neskutečně rychle odsýpalo, některý scény byly fantasticky komediální (škrtání análních praktik u konferenčního stolu vládne) a Dakota s Dornanem imho byly rozhodně lepčí jak Kirsten s Hovnenem.

Je to špatnej film, ale šel sem do kina s tím, že budu trpět, a vlastně sem se (tak trochu na jejich účet) dobře bavil. A to má ten film u mě ?)
315631
Možná to bylo relativně fajn atmosférou v kině nebo tím, že se odmítám smířit s faktem, že bych vypláznul 3 kila za takovou hovadinu, ale "zraje" to ve mě *:D* Pořád podprůměr, strašná hovadina s dementním postojem k životu, ale fakt mě to nějak zvráceně bavilo *:D* Ono to na ty dvě hodiny neskutečně rychle odsýpalo, některý scény byly fantasticky komediální (škrtání análních praktik u konferenčního stolu vládne) a Dakota s Dornanem imho byly rozhodně lepčí jak Kirsten s Hovnenem. Je to špatnej film, ale šel sem do kina s tím, že budu trpět, a vlastně sem se (tak trochu na jejich účet) dobře bavil. A to má ten film u mě *?)*
Tony
1 0
reagovat
Príčina, prečo ma nechápete, je uvedená už v tej mojej vete. :D
315622
Príčina, prečo ma nechápete, je uvedená už v tej mojej vete. *:D*
1 0
reagovat
Ten film je ještě horší než jsem čekal a to o moc. Bohužel to není tak vtipně špatný jako některé díly Stmívání, ne tohle je jenom špatně špatný. Naprosto jednoduchoučké dialogy častokrát totálně vytržené z kontextu. Jamie Dornan mne upřímně zklamal, po vynikajícím The Fall jsem očekával uplně jiný výkon, než odříkávání replik naprosto bez zájmu a koukáním do blba. Ne vážně, tenhle herec působil naprosto bez charismatu a Max Martini ho i v těch pár vteřinových záběrech trhal na cucky. Bohužel patřím k těm můžům, pro které je stejně důležitá inteligence jako fyzická přitažlivost. Dakota Johnson je krásná ženská, ale její druhá stránka předvedená ve filmu je pro mne přitažlivá asi jako Melissa McCarthy. Kdybych porovnal mladé hezké herečky v knižních adaptacích, tak z toho vychází suverénně nejhůř a o moc hůř, než Kristen Stewart ze Stmívání. Nevěřil jsme jí absolutně absolutně nic, možná tak to že neví která bije, což nevěděla, ale herecky. Z "knížky" jsem přečetl pár desítek stránek, ale moc netuším jestli tohle její vykreslení postavy sedí. Ale jestli bere ženské publikum tenhle tip hrdinky jako ok a ještě se s tím stotožňují, tak to potěš pánbůh.
Příběh je sice na cca třetinu jednoho dílu Gossip Girl, ale pořád se z toho při slaboučkém scénáři a mizerných hereckých výkonech dalo nějak vybruslit lepší režií a videoklipovitostí s hezkou hudbou, nestalo se ani jedno. Netuším, jestli si Sam Taylor-Johnson po výtečném Nowhere boy vybrala slabší chvilku nebo E.L. James koukala na place pořád přes rameno a všechny dobrý nápady házela ze stolu, ale tohle hrubě nedala. Ne vážně, i ty horší epizody Gossipek byly lépe zrežírované. No a hudba? Tohle opravdu dělal Elfman? Boha jeho... Marně vzpomínám, co by na tom stálo za zmínku, možná kamera zkušeného Seamuse McGaveyho, ale to je tak za jednu hvězdu. Když se kouknu jak jsem hodnotil ve všech ohledech lepší Stmívání, tohle nejde hodnotit jinak, než 1/10.


PS: Po návratu z kina jsem si říkal, jestli tomu nekřivním zbytečně jako chlap. Pustili jsme si proto adaptaci podobně kýčovitého ženského braku od Nicolase Sparkse Co s Láskou s Michelle Monaghan a Jamesem Mardsenem, o tom, že oni dva předveli uplně jiný výkon už jenom charismatem, než ústřední dvojka 50 odstínů asi nemá smysl mluvit. Ale ten film je lepší ve všech ohledech tak o třídu až dvě a to je to horší ze zfilmovaného Sparkse a to kýčovitější samozřejmě.
315632
Ten film je ještě horší než jsem čekal a to o moc. Bohužel to není tak vtipně špatný jako některé díly Stmívání, ne tohle je jenom špatně špatný. Naprosto jednoduchoučké dialogy častokrát totálně vytržené z kontextu. Jamie Dornan mne upřímně zklamal, po vynikajícím The Fall jsem očekával uplně jiný výkon, než odříkávání replik naprosto bez zájmu a koukáním do blba. Ne vážně, tenhle herec působil naprosto bez charismatu a Max Martini ho i v těch pár vteřinových záběrech trhal na cucky. Bohužel patřím k těm můžům, pro které je stejně důležitá inteligence jako fyzická přitažlivost. Dakota Johnson je krásná ženská, ale její druhá stránka předvedená ve filmu je pro mne přitažlivá asi jako Melissa McCarthy. Kdybych porovnal mladé hezké herečky v knižních adaptacích, tak z toho vychází suverénně nejhůř a o moc hůř, než Kristen Stewart ze Stmívání. Nevěřil jsme jí absolutně absolutně nic, možná tak to že neví která bije, což nevěděla, ale herecky. Z "knížky" jsem přečetl pár desítek stránek, ale moc netuším jestli tohle její vykreslení postavy sedí. Ale jestli bere ženské publikum tenhle tip hrdinky jako ok a ještě se s tím stotožňují, tak to potěš pánbůh. Příběh je sice na cca třetinu jednoho dílu Gossip Girl, ale pořád se z toho při slaboučkém scénáři a mizerných hereckých výkonech dalo nějak vybruslit lepší režií a videoklipovitostí s hezkou hudbou, nestalo se ani jedno. Netuším, jestli si Sam Taylor-Johnson po výtečném Nowhere boy vybrala slabší chvilku nebo E.L. James koukala na place pořád přes rameno a všechny dobrý nápady házela ze stolu, ale tohle hrubě nedala. Ne vážně, i ty horší epizody Gossipek byly lépe zrežírované. No a hudba? Tohle opravdu dělal Elfman? Boha jeho... Marně vzpomínám, co by na tom stálo za zmínku, možná kamera zkušeného Seamuse McGaveyho, ale to je tak za jednu hvězdu. Když se kouknu jak jsem hodnotil ve všech ohledech lepší Stmívání, tohle nejde hodnotit jinak, než 1/10. PS: Po návratu z kina jsem si říkal, jestli tomu nekřivním zbytečně jako chlap. Pustili jsme si proto adaptaci podobně kýčovitého ženského braku od Nicolase Sparkse Co s Láskou s Michelle Monaghan a Jamesem Mardsenem, o tom, že oni dva předveli uplně jiný výkon už jenom charismatem, než ústřední dvojka 50 odstínů asi nemá smysl mluvit. Ale ten film je lepší ve všech ohledech tak o třídu až dvě a to je to horší ze zfilmovaného Sparkse a to kýčovitější samozřejmě.
1 0
reagovat

duro

315614
http://www.gifsforum.com/images/gif/disagree/grand/John-Locke-lost-Terry-OQuinn-disagree-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-1353.gif
duro
1 0
reagovat

duro

Ty musíš byť starý ako Matuzalem. :D
315612
Ty musíš byť starý ako Matuzalem. *:D*
duro
1 0
reagovat
Dospelí muži si na vyholené nepotrpia.
315602
Dospelí muži si na vyholené nepotrpia.
1 0
reagovat

5.5/10

Nebyla to až taková katastrofa jak sem se bál. 2 hodinky utekly docela rychle, kamera nebyla špatná, hudba sedící, odsýpalo to, kino si to užilo. Prostě pohádka o Princi a chuděrce. Hate moc nechápu. Maximálně kdyby to opravdu vrátilo do módy vynechávání depilace pubického ochlupení.
315594
Nebyla to až taková katastrofa jak sem se bál. 2 hodinky utekly docela rychle, kamera nebyla špatná, hudba sedící, odsýpalo to, kino si to užilo. Prostě pohádka o Princi a chuděrce. Hate moc nechápu. Maximálně kdyby to opravdu vrátilo do módy vynechávání depilace pubického ochlupení.
5.5/10
1 0
reagovat
Řemeslně je to fajn, hudba ve filmu funguje, kamera je dobrá a pár romantických momentů tam je. Zbytek je klišé, nuda, sterilita a hlavně u mě nefunguje hlavní herecká dvojice.
315589
Řemeslně je to fajn, hudba ve filmu funguje, kamera je dobrá a pár romantických momentů tam je. Zbytek je klišé, nuda, sterilita a hlavně u mě nefunguje hlavní herecká dvojice.
1 0
reagovat

5/10

a na csfd ofc za 5* ať se to trochu vyrovná těm odpadů od uživatelů co ani film neviděli... Film prostě šedý průměr, ale jen díky hejtu se z toho stal nepřítel číslo jedna a každý si do toho musel rýpnout :-D Příběh naprosto klasické nudné klišé, ale člověk se až tak nenudil a řemeslo přes hudbu, kameru atd se zvládlo více než obstojně. Jen to mohlo být kratší a u některých scén to chtělo větší gradaci. Další díly určo už v kině neuvidím, ale na PC proč ne
314954
a na csfd ofc za 5* ať se to trochu vyrovná těm odpadů od uživatelů co ani film neviděli... Film prostě šedý průměr, ale jen díky hejtu se z toho stal nepřítel číslo jedna a každý si do toho musel rýpnout :-D Příběh naprosto klasické nudné klišé, ale člověk se až tak nenudil a řemeslo přes hudbu, kameru atd se zvládlo více než obstojně. Jen to mohlo být kratší a u některých scén to chtělo větší gradaci. Další díly určo už v kině neuvidím, ale na PC proč ne
5/10
1 0
reagovat
Fightonidas: jasně že existovaly a existují mraky brakové literatury, která má téměř totožnou zápletku a obsahuje šťavnatější erotické scény. Stačí trochu hledat a za poloviční cenu lze zvolit libovolné historické období, barvu vlasů hlavní hrdinky, či zázemí, ze kterého vzešel hlavní alfa samec. Sice to nebude mít stylovou obálku s kravatou a nikdo se tím nebude chtít chlubit po cestě tramvají domů z práce, ale cena bude poloviční a troufám si říct, že styl a slovní zásoba mnohdy o dost bohatší než prodloužená nepovedená slohová práce paní Jamesové.
314684
Fightonidas: jasně že existovaly a existují mraky brakové literatury, která má téměř totožnou zápletku a obsahuje šťavnatější erotické scény. Stačí trochu hledat a za poloviční cenu lze zvolit libovolné historické období, barvu vlasů hlavní hrdinky, či zázemí, ze kterého vzešel hlavní alfa samec. Sice to nebude mít stylovou obálku s kravatou a nikdo se tím nebude chtít chlubit po cestě tramvají domů z práce, ale cena bude poloviční a troufám si říct, že styl a slovní zásoba mnohdy o dost bohatší než prodloužená nepovedená slohová práce paní Jamesové.
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se