Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rychle a zběsile 7: International trailer

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
zdá se mi to, nebo se tady nadává na to, že ve filmu, který se jmenuje Fast & Furious 7, jsou nereálné akční scény? :D Přijde mi to stejné, jako když si manželka stěžovala, že v Birdmanovi byla akční scéna s roboptákem :D
315131
zdá se mi to, nebo se tady nadává na to, že ve filmu, který se jmenuje Fast & Furious 7, jsou nereálné akční scény? *:D* Přijde mi to stejné, jako když si manželka stěžovala, že v Birdmanovi byla akční scéna s roboptákem *:D*
0 0
reagovat
Na tuhle lobotomii si zajdu, protože to bude minimálně rozloučení s Walkerem a jeden z mála filmů, kde Tony Jaa dostane na prdel od bělocha a zřejmě lehne :D
314935
Na tuhle lobotomii si zajdu, protože to bude minimálně rozloučení s Walkerem a jeden z mála filmů, kde Tony Jaa dostane na prdel od bělocha a zřejmě lehne *:D*
0 0
reagovat
Kluci notak, v jakém dnešním blockbusteru není trochu přepálená akce? O tom to snad taky je ne? Kdyby tam byla akce, kterou můžeš udělat sám doma za barákem, tak by to nebylo ono. Taky mám radši, když auta jezdí po silnici, ale jeden skok snad nikoho nezabije, navíc je ten záběr vytažený z kontextu, v celé dlouhé scéně se vším okolo to určitě bude působit zase jinak, nevidím na tom nic hroznýho kvůli čemu vyšilovat. A že trefí patro případně co potřebuje, to je snad normální v každém filmu, to už fakt řešíte kktiny.

link :)
314932
Kluci notak, v jakém dnešním blockbusteru není trochu přepálená akce? O tom to snad taky je ne? Kdyby tam byla akce, kterou můžeš udělat sám doma za barákem, tak by to nebylo ono. Taky mám radši, když auta jezdí po silnici, ale jeden skok snad nikoho nezabije, navíc je ten záběr vytažený z kontextu, v celé dlouhé scéně se vším okolo to určitě bude působit zase jinak, nevidím na tom nic hroznýho kvůli čemu vyšilovat. A že trefí patro případně co potřebuje, to je snad normální v každém filmu, to už fakt řešíte kktiny. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xg5AypnkqSg#t=205 :)
0 0
reagovat

Hasta

Skok samotnej je možná proveditelný, spíš je klika, že se strefí přesně na patro a ne do mezipatra :D
314930
Skok samotnej je možná proveditelný, spíš je klika, že se strefí přesně na patro a ne do mezipatra *:D*
Hasta
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Mě se ani nechce věřit že by se mohla vést debata o realnosti skoku auta z baraku na barak. Tohle sem schopnej skousnout v nakejch Matrixech, ale ne akčnaku kterej se tváří vážně. Filmy sou nezdravě přepáleny. Je to prostě směšný. A teď do mě:) . Vytahne někdo přepalenost Ramba a Komanda, ať se pobavim:+ . Mě prostě chybý kaskaderský kousky třeba z MadMaxe2, nebo starejch Bondovek. Ten digi bordel je prostě divnej.
314926
Mě se ani nechce věřit že by se mohla vést debata o realnosti skoku auta z baraku na barak. Tohle sem schopnej skousnout v nakejch Matrixech, ale ne akčnaku kterej se tváří vážně. Filmy sou nezdravě přepáleny. Je to prostě směšný. A teď do mě*:)* . Vytahne někdo přepalenost Ramba a Komanda, ať se pobavim*:+* . Mě prostě chybý kaskaderský kousky třeba z MadMaxe2, nebo starejch Bondovek. Ten digi bordel je prostě divnej.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

Lobo1982

link

200kmh skok :)
314924
http://www.youtube.com/watch?v=o84iL4oDI_4 200kmh skok :)
Lobo1982
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

:):):)z reálného hlediska relativně proveditelný skok.:):):)

super
314922
*:)**:)**:)*z reálného hlediska relativně proveditelný skok.*:)**:)**:)* super
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
Těším se čím dál víc, pětku to asi nepřekoná (jednička překonat nejde), ale má to velký potenciál. Nejvíc se těším na scény z domovského Los Angeles a na závodní/srazové scény.

A skok auta mezi baráky nevidím až na takové scifi jak se tu někteří z toho snaží dělat (třeba ve Smrtonosné zbrani 4 skočili taky a projeli barák), tady to tak jen působí kvůli tomu v jaké výšce se to odehrává, kdyby to bylo v prvním patře, tak nikdo ani necekne se vsadím. Podle mě jsme v podobných blockbusterech viděli mnohem větší šílenosti už, než z reálného hlediska relativně proveditelný skok.
A než někdo napadne scénu kdy vypouští auta z letadla, tak ta byla točena klasicky.
314901
Těším se čím dál víc, pětku to asi nepřekoná (jednička překonat nejde), ale má to velký potenciál. Nejvíc se těším na scény z domovského Los Angeles a na závodní/srazové scény. A skok auta mezi baráky nevidím až na takové scifi jak se tu někteří z toho snaží dělat (třeba ve Smrtonosné zbrani 4 skočili taky a projeli barák), tady to tak jen působí kvůli tomu v jaké výšce se to odehrává, kdyby to bylo v prvním patře, tak nikdo ani necekne se vsadím. Podle mě jsme v podobných blockbusterech viděli mnohem větší šílenosti už, než z reálného hlediska relativně proveditelný skok. A než někdo napadne scénu kdy vypouští auta z letadla, tak ta byla točena klasicky.
0 0
reagovat
Lobo:

No právě, pecka vid? 8):D
314900
Lobo: No právě, pecka vid? *8)**:D*
0 0
reagovat
Hrozny, hrozny, hrozny. Povrchnost, nalestenost, dementnost a nakonec... LETAJICI AUTO
314894
Hrozny, hrozny, hrozny. Povrchnost, nalestenost, dementnost a nakonec... LETAJICI AUTO
0 0
reagovat
Nevim jak je to možný, ale pokaždý když vidím to přeskování mezi mrakodrapy, začnu se usmívat jak retard. Už jsem tu scénu viděl nejmíň dvacetkrát a funguje to na mě pořád.
314885
Nevim jak je to možný, ale pokaždý když vidím to přeskování mezi mrakodrapy, začnu se usmívat jak retard. Už jsem tu scénu viděl nejmíň dvacetkrát a funguje to na mě pořád.
0 0
reagovat
Jako ale já vopravdu chci, aby tam aspoň jeden několikaminutovej závod s nitrem byl :(. A chci a chci a chci!
314883
Jako ale já vopravdu chci, aby tam aspoň jeden několikaminutovej závod s nitrem byl *:(*. A chci a chci a chci!
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se