Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Padesát odstínů šedi: Trailer 2

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Je pravdou, že filmové obsazení je poměrně neznámé, ale nebyla bych k tomu tak skeptická. Je zcela jasné, že film si získá spíše ženské publikum a zavděčit se všem ohledně výběru hlavního hrdiny je dosti obtížné. Jsem docela ráda, že padla možnost s Robertem Pattinsonem. Jamie Dornan podle mě je dobrá alternativní volba. Momentálně sleduji seriál The Fall, kde naprosto skvěle hraje sériového vraha. Před jeho vražedným pohledem, který na Vás vystupuje skrz obrazovku se neschováte :D takže pokud dá do role Christiana Graye alespoň něco málo z této role, myslím že bude na co se koukat a dámy to rozhodně nenechá chladné. Jsem opravdu zvědavá, jak se s tímto snímkem režisérka vypořádala. Opravdu trailer vypadá slibně a doufám, že film bude alespoň stejně tak dobrý a zaujme divákovo oko. ;)
310975
Je pravdou, že filmové obsazení je poměrně neznámé, ale nebyla bych k tomu tak skeptická. Je zcela jasné, že film si získá spíše ženské publikum a zavděčit se všem ohledně výběru hlavního hrdiny je dosti obtížné. Jsem docela ráda, že padla možnost s Robertem Pattinsonem. Jamie Dornan podle mě je dobrá alternativní volba. Momentálně sleduji seriál The Fall, kde naprosto skvěle hraje sériového vraha. Před jeho vražedným pohledem, který na Vás vystupuje skrz obrazovku se neschováte :D takže pokud dá do role Christiana Graye alespoň něco málo z této role, myslím že bude na co se koukat a dámy to rozhodně nenechá chladné. Jsem opravdu zvědavá, jak se s tímto snímkem režisérka vypořádala. Opravdu trailer vypadá slibně a doufám, že film bude alespoň stejně tak dobrý a zaujme divákovo oko. *;)*
0 0
reagovat
Pretty Woman^2...
306770
Pretty Woman^2...
0 0
reagovat

popik

koho ma duro na ikonce?
306754
koho ma duro na ikonce?
popik
0 0
reagovat
Prekvapivo dobrý trailer... ale teda ten hlavný blbeček je fakt hrozný.
306751
Prekvapivo dobrý trailer... ale teda ten hlavný blbeček je fakt hrozný.
0 0
reagovat

bodion

Tá slečna je perfektní výběr.
306746
Tá slečna je perfektní výběr.
bodion
0 0
reagovat

bodion

The Fall Ti asi nic neříká, viď :)?
306745
The Fall Ti asi nic neříká, viď *:)*?
bodion
0 0
reagovat
Vyber Greya a tej slecny mi pride totalne ubohy. Akokeby im to vsetci hollywodski kanci odmietli a museli sa uspokojit s tymto skrckom. (vlastne to tak asi aj bolo)
306744
Vyber Greya a tej slecny mi pride totalne ubohy. Akokeby im to vsetci hollywodski kanci odmietli a museli sa uspokojit s tymto skrckom. (vlastne to tak asi aj bolo)
0 0
reagovat

Tony

Daval sem to jako zensky protiklad nefer argumentu cislo jedna od Naigota.
Kdyz uz chces porovnavat (Expendables mam docela rad, to byl ode mne nestastnej priklad), tak radeji to Rychle a Zbesile. Banda dementnich namachrovanejch debilu ve filmu naprosto nedavajicim smysl. Nemluve o tom, ze ten film je hlavne u nas docela nebezpecnej. Zbran si kvuli akcnimu filmu v CR nikdo nekoupi. Ono nastesti ani neni moc kde. Auto ma kazdej jouda. Kazdej jouda na to jde do kina a pak si v patek v noci dava jizdu stovkou ve meste. Nacez nekoho zabije.

Naigoto: Takze s tebou vlastne svym zpusobem souhlasim.

studo: Spasa je na dosah
306743
Daval sem to jako zensky protiklad nefer argumentu cislo jedna od Naigota. Kdyz uz chces porovnavat (Expendables mam docela rad, to byl ode mne nestastnej priklad), tak radeji to Rychle a Zbesile. Banda dementnich namachrovanejch debilu ve filmu naprosto nedavajicim smysl. Nemluve o tom, ze ten film je hlavne u nas docela nebezpecnej. Zbran si kvuli akcnimu filmu v CR nikdo nekoupi. Ono nastesti ani neni moc kde. Auto ma kazdej jouda. Kazdej jouda na to jde do kina a pak si v patek v noci dava jizdu stovkou ve meste. Nacez nekoho zabije. [b]Naigoto:[/b] Takze s tebou vlastne svym zpusobem souhlasim. [b]studo[/b]: Spasa je na dosah
Tony
0 0
reagovat
Charlie Hunnanm je možná zbytečně dobrý herec pro tento film. Co by tam asi hrál. :-
306742
Charlie Hunnanm je možná zbytečně dobrý herec pro tento film. Co by tam asi hrál. *:-*
0 0
reagovat
Tak Postradatelní působí trochu jako důchodci sami sobě ;)
Znám několik lidí kolem, co nesnesou kritiku tohoto velmi odpočinkového dílka.
Mě u sledování napadlo, že by mohlo být zábavnější počítat počet vystřelené munice :D
306741
Tak Postradatelní působí trochu jako důchodci sami sobě *;)* Znám několik lidí kolem, co nesnesou kritiku tohoto velmi odpočinkového dílka. Mě u sledování napadlo, že by mohlo být zábavnější počítat počet vystřelené munice *:D*
0 0
reagovat
Jinak Dorman je hrozně nudnej a jeho Christian Grey působí dojmem stydlivého maturanta. Ach jo, je škoda, že Charlie Hunnam od toho odešel, mělo by to mnohem větší šťávu.
306740
Jinak Dorman je hrozně nudnej a jeho Christian Grey působí dojmem stydlivého maturanta. Ach jo, je škoda, že Charlie Hunnam od toho odešel, mělo by to mnohem větší šťávu.
0 0
reagovat

Tony

Postradatelní mají stejnou hodnotu jako Padesát odstínů šedi. Ani jedno bych zase tak nekritizoval. Každé pohlaví potřebuje nějaký ten fetiš nebo guilty pleasure. ;)
306738
Postradatelní mají stejnou hodnotu jako Padesát odstínů šedi. Ani jedno bych zase tak nekritizoval. Každé pohlaví potřebuje nějaký ten fetiš nebo guilty pleasure. *;)*
Tony
0 0
reagovat
Pojdme si tady všichni říct, jak jsou Postradatelní o tolik lepší jak Stmívání a jak Ted nemá pravdu... ;)
306737
Pojdme si tady všichni říct, jak jsou Postradatelní o tolik lepší jak Stmívání a jak Ted nemá pravdu... *;)*
0 0
reagovat
Seschlé diváčky Novy je možná cílovka ale ne jediná. Trailer vypadá dobře a k vínečku to bude dobrá pohádka.
Ne všechny filmy musí být temně sofistikované jako Nolanův Batman.
306734
Seschlé diváčky Novy je možná cílovka ale ne jediná. Trailer vypadá dobře a k vínečku to bude dobrá pohádka. Ne všechny filmy musí být temně sofistikované jako Nolanův Batman.
0 0
reagovat
"kvuli oblibe jednoho jednoduchyho filmu (knihy) se zdraham je (narozdil od tebe) jakkoliv charakterizovat"

Jop, to je víceméně moje pointa, já právě lidi takhle na základně jejich filmového či jakéhokoliv jiného vkusu charakterizuju, aj i když daný typ filmu/knihy/čehokoliv tvoří pouze malou část. Kdybych byl nucen být co nejvíce objektivní, tak to asi neoznačím za "košér" lidskou vlastnost, ale pro mě to funguje, takže asi tak ňák :)
306732
"kvuli oblibe jednoho jednoduchyho filmu (knihy) se zdraham je (narozdil od tebe) jakkoliv charakterizovat" Jop, to je víceméně moje pointa, já právě lidi takhle na základně jejich filmového či jakéhokoliv jiného vkusu charakterizuju, aj i když daný typ filmu/knihy/čehokoliv tvoří pouze malou část. Kdybych byl nucen být co nejvíce objektivní, tak to asi neoznačím za "košér" lidskou vlastnost, ale pro mě to funguje, takže asi tak ňák *:)*
0 0
reagovat

naigoto

"jednoduché pohrdání filmového (knižního) vkusu"

Hele muzu se mylit, ale ty zensky, ktery znam, jsou fakt docela chytry a na jedny strane nemaji problem precist si Bukowskyho, Márqueze nebo Kunderu a na strane druhy opravdu po vecerech louskaji i tohle. A fakt mi to hlavou nijak nevrta. Protoze to neni nic jinyho nez kyc. Kyc, kterej ma bambilion srovnani i u chlapu.

Neobhajuju ty knizky, obhajuju velkou skupinu lidi, ktery se to libi. Nepovazujou to za zazrak, ale kvuli oblibe jednoho jednoduchyho filmu (knihy) se zdraham je (narozdil od tebe) jakkoliv charakterizovat.
306731
"jednoduché pohrdání filmového (knižního) vkusu" Hele muzu se mylit, ale ty zensky, ktery znam, jsou fakt docela chytry a na jedny strane nemaji problem precist si Bukowskyho, Márqueze nebo Kunderu a na strane druhy opravdu po vecerech louskaji i tohle. A fakt mi to hlavou nijak nevrta. Protoze to neni nic jinyho nez kyc. Kyc, kterej ma bambilion srovnani i u chlapu. Neobhajuju ty knizky, obhajuju velkou skupinu lidi, ktery se to libi. Nepovazujou to za zazrak, ale kvuli oblibe jednoho jednoduchyho filmu (knihy) se zdraham je (narozdil od tebe) jakkoliv charakterizovat.
naigoto
0 0
reagovat
no co na to rict, nejsem cilovka 8)
306730
no co na to rict, nejsem cilovka *8)*
0 0
reagovat

TedGeorge

Dyť říkám, poptávka tu je, tak proč ne. I přesto, že sis výraz "seschlé divačky Novy" vyložil víc doslova než bylo zamýšleno, stále se jedná jen o jednu skupinu, navíc bez nutné exkluzivity ženského pohlaví, takže v tomhle případě je můj šovinismus muži > ženy zcestný.

Spíš se jedná o jednoduché pohrdání filmového (knižního) vkusu, stejně jako pohrdání všech, kteří mají potřebu tohle z nějakého důvodu obhajovat. Příklady takových důvodů budiž třeba tyto (týká se především mužského pohlaví):

1) líbí se mi to, nejsem ale dostatečně odvážný to veřejně přiznat, tak se schovám za obecnou obhajobu cílového publika (do kterého samozřejmě patřím, jak chytré)

2) moji mladé se to líbí, dobrovolně si kvůli ni přečtu celou sérii a pětkrát s ní na tohle zajdu do kina, nechci přece ohrozit jakékoliv šance na šuk, další hlupačku, které nemusím platit, už nemám šanci ulovit

3) nemám svůj vlastní názor na vůbec nic, vždy se přikláním na stranu většiny či na stranu s nejmenším potenciálem jakékoliv negativní konfrontace, nejoblíbenější internetový uživatel award, here I come

Pro všechny takové tu mám předpis na dvě koule a jeden Y chromozom jako bonus.

Já vlhnu jen z myšlenky na filmovou adaptaci "...aneb jak naigoto pro jednou odolal pokušení odpovědět na tamten internetový koment a ušetřil si tak spoustu času a mozkových buněk", a každý má právo mnou za to pohrdat :)
306728
Dyť říkám, poptávka tu je, tak proč ne. I přesto, že sis výraz "seschlé divačky Novy" vyložil víc doslova než bylo zamýšleno, stále se jedná jen o jednu skupinu, navíc bez nutné exkluzivity ženského pohlaví, takže v tomhle případě je můj šovinismus muži > ženy zcestný. Spíš se jedná o jednoduché pohrdání filmového (knižního) vkusu, stejně jako pohrdání všech, kteří mají potřebu tohle z nějakého důvodu obhajovat. Příklady takových důvodů budiž třeba tyto (týká se především mužského pohlaví): 1) líbí se mi to, nejsem ale dostatečně odvážný to veřejně přiznat, tak se schovám za obecnou obhajobu cílového publika (do kterého samozřejmě patřím, jak chytré) 2) moji mladé se to líbí, dobrovolně si kvůli ni přečtu celou sérii a pětkrát s ní na tohle zajdu do kina, nechci přece ohrozit jakékoliv šance na šuk, další hlupačku, které nemusím platit, už nemám šanci ulovit 3) nemám svůj vlastní názor na vůbec nic, vždy se přikláním na stranu většiny či na stranu s nejmenším potenciálem jakékoliv negativní konfrontace, nejoblíbenější internetový uživatel award, here I come Pro všechny takové tu mám předpis na dvě koule a jeden Y chromozom jako bonus. Já vlhnu jen z myšlenky na filmovou adaptaci "...aneb jak naigoto pro jednou odolal pokušení odpovědět na tamten internetový koment a ušetřil si tak spoustu času a mozkových buněk", a každý má právo mnou za to pohrdat *:)*
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

306726
[link="http://weknowgifs.com/wp-content/uploads/2013/04/youre-goddamn-right-gif.gif"]link[/link]
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

PROFIT ! kruh by sa uzavrel :) :) :)
306725
PROFIT ! kruh by sa uzavrel :) :) :)
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se