Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Americká filmová odysea

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

xxendxx

Keď vám to tam znovu otvoria, určite zahrajú link
305168
Keď vám to tam znovu otvoria, určite zahrajú http://www.csfd.cz/film/318450-vsivaci/
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx, popik

:D:+
305167
*:D**:+*
xxendxx, popik
0 0
reagovat
jeden z nejlepších imfočlánků (i když jsou na mě většinou moc dlouhý nebo moc technický)


taky mám veselou kinohistorku.

Po XY letech naše zastupitelstvo roztočilo (evropské) prachy na kulturu a jali se renovovat místní sóloplex :)

Krásná nová digipromítačka, dokonce i ve 3D, šupr-dupr sound systém, který nezní jako vysílačka... a hlavně... hlavně se vyrvaly všechny ty dřevěno-koženkový lavice, protáhly se mezery mezi řadama a namísto nějakých 300 míst, kde si člověk mohl krásně lámat kolena a potit si zadel, vzniklo asi 180 míst s polstrovanými křesílky a místem na nohy kam až oko dohlédne.


Prostě pecka! Radnice se blejskla před volbama a lidi jsou nadšený.

Nadšený byly i ve školách a na Planetu zemi se tam slezlo všech +- 20 000 dětí z celýho okresu.
Všichni byli z kina nadšený, obzvlášť ze sedaček... a obzvlášť FAUNA žijící ve vlasech "méně přizpůsobivých" spolužáků.

Výsledek? Polovina dětské populace okresu už tak nadšená není a na co by stačil kýbl s jarovou vodou za dob dřevo-koženkových prkenic, teď musí buhví jak desinfikovat, protože potahovaná křesílka mají tolik luxusních záhybu na vešozevling.

Jsem zvědavej, kdy zas otevřou 8)
305166
jeden z nejlepších imfočlánků (i když jsou na mě většinou moc dlouhý nebo moc technický) taky mám veselou kinohistorku. Po XY letech naše zastupitelstvo roztočilo (evropské) prachy na kulturu a jali se renovovat místní sóloplex :) Krásná nová digipromítačka, dokonce i ve 3D, šupr-dupr sound systém, který nezní jako vysílačka... a hlavně... hlavně se vyrvaly všechny ty dřevěno-koženkový lavice, protáhly se mezery mezi řadama a namísto nějakých 300 míst, kde si člověk mohl krásně lámat kolena a potit si zadel, vzniklo asi 180 míst s polstrovanými křesílky a místem na nohy kam až oko dohlédne. Prostě pecka! Radnice se blejskla před volbama a lidi jsou nadšený. Nadšený byly i ve školách a na Planetu zemi se tam slezlo všech +- 20 000 dětí z celýho okresu. Všichni byli z kina nadšený, obzvlášť ze sedaček... a obzvlášť FAUNA žijící ve vlasech "méně přizpůsobivých" spolužáků. Výsledek? Polovina dětské populace okresu už tak nadšená není a na co by stačil kýbl s jarovou vodou za dob dřevo-koženkových prkenic, teď musí buhví jak desinfikovat, protože potahovaná křesílka mají tolik luxusních záhybu na vešozevling. Jsem zvědavej, kdy zas otevřou *8)*
0 0
reagovat
popik: :D:+:+:+

"Prečo o sebe hovoríte v tretej osobe?"
"Popíkovi to pomáha udržať si odstup od vlastnej geniality."

(pôvodne Poirot, samozrejme)
305165
popik: *:D**:+**:+**:+* "Prečo o sebe hovoríte v tretej osobe?" "Popíkovi to pomáha udržať si odstup od vlastnej geniality." (pôvodne Poirot, samozrejme)
0 0
reagovat

popik

Já přidám taky jednu příjemnou kino příhodu z kanadského multiplexu 8)

Pár dnů po příletu jsem si šel zřídit bankovní účet, vyfasoval deb.kartu (jo hned z fleku ji ta ženuška vytáhla z šuflete, žádný čekání) + jsem obdržel tzv. SceneCard, nejdřív jsem si řikal, že mi ta karta bude k hovnu a stejně ji nevyužiju, ale po snadné online registraci jsem obdržel "uvítacích" 1000 points. Okamžitě se mi tak naskytla možnost zajít na film zadáčo, na webu jsem si mohl zvolit kategorii/typ lístku (bylo jich tam asi 5, od nejlevnějších 2D projekcí až po nějaké VIP3DMEGAGIGA....), tak jsem si řekl, když to necáluju ze svýho, že tam zkusím napálit to VIPíčko, světe div se, ono to šlo.

Vůbec netuším, jestli v ČR nějaké VIP sály existují.

Teď to nejlepší, dojdu do teho obřího multiplexu, všude fronty jako kráva...řikám si kůůůůrvááá, ale najednou vidím v dálce u stěny zlatavě svítit VIP přepážku, dojdu tam, pozdravím, ukážu registrační číslo...bum! a mám lupen.
Zbejvala asi ještě půl hodina do začátku projekce, tak si řikám kůůůůrvááá, ale najednou vidím, že u vchodu do kinosálů, kudy chodí obyčejní plebejci, je odbočka s nápisem VIP. U vstupu do téhle "odbočky" stál hlídač, tak jsem mu ukázal lupen....bum! Prej "můžete vstoupit pane". Po průchodu menším tunelem jsem se dostal do tzv. "VIP saloon", hodně fancy lokál, kde si ta lepší část obecenstva může krátit chvíli, než začne představení. VIP hosté mají k dispozici samostatnou kuchyni, bar, tv plazmu v každé lóži a mrdatelné servírky, kterých tam bylo fakt hafo. Popik se chvilku rozkoukával, ale jakmile zjistil, že má 50% slevu na všechno jídlo a pití, dal si zdejší specialitu "Poutine"+dvě pivíčka na trávení.
Ze saloonu vedla separovaná chodba do VIP sálu, který měl +- jen asi 30-40 sedadel, no ony to byly spíš křesla, polstrované, potažené nějakou koženkou, aby to vypadalo fancy (to slovo mám rád :D), plně výklopné, že si člověk mohl skoro až lehnout a s podporou pro nohy. Každé z těchto křesel mělo také svůj kontrolní panel, nevím co všechno se s ním dalo dělat, ale hlaní účel nejspíš spočíval v tom, že si člověk mohl zavolat pikolíka(jeden u každé řady) a obědnat si jídlo,pití...možná sex, fakt nevím.

No a to je asi všechno, už ani nevím na jakým filmu jsem byl, ale tohle si budu pamatovat nadosmrti, cítil jsem se jako opravdovej král 8) prostě jako každej den, když kouknu do zrcadla ?)
305162
Já přidám taky jednu příjemnou kino příhodu z kanadského multiplexu *8)* Pár dnů po příletu jsem si šel zřídit bankovní účet, vyfasoval deb.kartu (jo hned z fleku ji ta ženuška vytáhla z šuflete, žádný čekání) + jsem obdržel tzv. SceneCard, nejdřív jsem si řikal, že mi ta karta bude k hovnu a stejně ji nevyužiju, ale po snadné online registraci jsem obdržel "uvítacích" 1000 points. Okamžitě se mi tak naskytla možnost zajít na film zadáčo, na webu jsem si mohl zvolit kategorii/typ lístku (bylo jich tam asi 5, od nejlevnějších 2D projekcí až po nějaké VIP3DMEGAGIGA....), tak jsem si řekl, když to necáluju ze svýho, že tam zkusím napálit to VIPíčko, světe div se, ono to šlo. Vůbec netuším, jestli v ČR nějaké VIP sály existují. Teď to nejlepší, dojdu do teho obřího multiplexu, všude fronty jako kráva...řikám si kůůůůrvááá, ale najednou vidím v dálce u stěny zlatavě svítit VIP přepážku, dojdu tam, pozdravím, ukážu registrační číslo...bum! a mám lupen. Zbejvala asi ještě půl hodina do začátku projekce, tak si řikám kůůůůrvááá, ale najednou vidím, že u vchodu do kinosálů, kudy chodí obyčejní plebejci, je odbočka s nápisem VIP. U vstupu do téhle "odbočky" stál hlídač, tak jsem mu ukázal lupen....bum! Prej "můžete vstoupit pane". Po průchodu menším tunelem jsem se dostal do tzv. "VIP saloon", hodně fancy lokál, kde si ta lepší část obecenstva může krátit chvíli, než začne představení. VIP hosté mají k dispozici samostatnou kuchyni, bar, tv plazmu v každé lóži a mrdatelné servírky, kterých tam bylo fakt hafo. Popik se chvilku rozkoukával, ale jakmile zjistil, že má 50% slevu na všechno jídlo a pití, dal si zdejší specialitu "Poutine"+dvě pivíčka na trávení. Ze saloonu vedla separovaná chodba do VIP sálu, který měl +- jen asi 30-40 sedadel, no ony to byly spíš křesla, polstrované, potažené nějakou koženkou, aby to vypadalo fancy (to slovo mám rád *:D*), plně výklopné, že si člověk mohl skoro až lehnout a s podporou pro nohy. Každé z těchto křesel mělo také svůj kontrolní panel, nevím co všechno se s ním dalo dělat, ale hlaní účel nejspíš spočíval v tom, že si člověk mohl zavolat pikolíka(jeden u každé řady) a obědnat si jídlo,pití...možná sex, fakt nevím. No a to je asi všechno, už ani nevím na jakým filmu jsem byl, ale tohle si budu pamatovat nadosmrti, cítil jsem se jako opravdovej král *8)* prostě jako každej den, když kouknu do zrcadla *?)*
popik
0 0
reagovat
Jinak co se tyce ceskych filmu a reakci ostatnich, tady jiz brzy mohu poslouzit, treba z toho bude maly clanek. Budeme promitat prave Pelisky sirokemu publiku doslova z celeho sveta. Samotneho me zajima, jak na ten film budou lidi reagovat.
305161
Jinak co se tyce ceskych filmu a reakci ostatnich, tady jiz brzy mohu poslouzit, treba z toho bude maly clanek. Budeme promitat prave Pelisky sirokemu publiku doslova z celeho sveta. Samotneho me zajima, jak na ten film budou lidi reagovat.
0 0
reagovat

msgoyota

Maji neco podobneho, mesicne za tricet dolaru, ale jsou tam ruzna omezeni. Mozna si to poridim, ale neni to tak snadny, jak to popisujes. Musis se zacheckovat v danem kine pres aplikaci (podobne jak Foursquare), a pak si normalne "koupit" pres karticku listek v pokladne.

Jinak diky za vsechny reakce. Jeste porad zvazuju, co a jak na zapadnim pobrezi. Napadu a pozadavku z ruznych (nejen filmovych) stran je hodne, ale neco vymyslim. V planu je i nejaka stand-up comedy scena v New Yorku a par televiznich veci, co se tu vylozene nabizeji. Kazdopadne hrnte napady, pokud budete mit naladu.

Co se tyce duvodu meho setrvavani za velkou louzi, je to hlavne prilezitost si vyzkouset zivot nekde, kam se opravdu (bez zelene karty a dalsich triku) muzeme podivat jen jako turiste. Osud mi tuhle sanci dal, tak ji vyuzivam, stejne jako rada emzaku (zdravim Scroochyho) sbalila svych par svestek a zije trochu jinde. Oni se tim jen tolik nechlubi, ale urcite by taky meli cim prispet svymi zkusenosti se zahranicni filmovou kulturou.
305160
Maji neco podobneho, mesicne za tricet dolaru, ale jsou tam ruzna omezeni. Mozna si to poridim, ale neni to tak snadny, jak to popisujes. Musis se zacheckovat v danem kine pres aplikaci (podobne jak Foursquare), a pak si normalne "koupit" pres karticku listek v pokladne. Jinak diky za vsechny reakce. Jeste porad zvazuju, co a jak na zapadnim pobrezi. Napadu a pozadavku z ruznych (nejen filmovych) stran je hodne, ale neco vymyslim. V planu je i nejaka stand-up comedy scena v New Yorku a par televiznich veci, co se tu vylozene nabizeji. Kazdopadne hrnte napady, pokud budete mit naladu. Co se tyce duvodu meho setrvavani za velkou louzi, je to hlavne prilezitost si vyzkouset zivot nekde, kam se opravdu (bez zelene karty a dalsich triku) muzeme podivat jen jako turiste. Osud mi tuhle sanci dal, tak ji vyuzivam, stejne jako rada emzaku (zdravim Scroochyho) sbalila svych par svestek a zije trochu jinde. Oni se tim jen tolik nechlubi, ale urcite by taky meli cim prispet svymi zkusenosti se zahranicni filmovou kulturou.
msgoyota
0 0
reagovat
imfovy zápisky z cest - velice příjemné čtení :+
A co by mě zajímalo příště? Viz KARLOS a filmová studia nebo český film v USA (viděl někdy někdo něco?) nebo detailnější srovnání evropský/americký divák (z Civalových reportů všichni víme že některé filmy v USA prošumí a do černých čísel je táhne až Starý kontinent) nebo třeba imfovy komiksové zážitky (začal pravidelně kupovat nějaké sešitovky, byl na autogramiádě nebo setkání s autory atd.)
Anebo klidně o autech :D

ad lidi v kině - Gonzi to řekl za mě, vidím to úplně stejně :+
305155
[b]imfovy zápisky z cest[/b] - velice příjemné čtení *:+* A co by mě zajímalo příště? Viz KARLOS a filmová studia nebo český film v USA (viděl někdy někdo něco?) nebo detailnější srovnání evropský/americký divák (z Civalových reportů všichni víme že některé filmy v USA prošumí a do černých čísel je táhne až Starý kontinent) nebo třeba imfovy komiksové zážitky (začal pravidelně kupovat nějaké sešitovky, byl na autogramiádě nebo setkání s autory atd.) Anebo klidně o autech *:D* ad lidi v kině - Gonzi to řekl za mě, vidím to úplně stejně *:+*
0 0
reagovat
Co tak se podelit o zazitky z kin z ruznyck koutu sveta?
305143
Co tak se podelit o zazitky z kin z ruznyck koutu sveta?
0 0
reagovat
Tony (kdyby ti to z přezdívky a ikonky nestačilo)
305141
Tony (kdyby ti to z přezdívky a ikonky nestačilo)
0 0
reagovat
A vy jste kdo, Tony?
305140
A vy jste kdo, Tony?
0 0
reagovat

woody

si vždycky vybere na utření někoho jako je popicek nebo Hasta. #hrdina :)
305142
si vždycky vybere na utření někoho jako je popicek nebo Hasta. #hrdina *:)*
woody
0 0
reagovat

Woody

Teď mu prosím řekni ať skočí z okna...
305138
Teď mu prosím řekni ať skočí z okna...
Woody
0 0
reagovat
Tak třeba jejich zeměpisná inteligence zvláště u černošského obyvatelstva je více než známá a potvrdilo se mi to i v realu. Tím nepaušalizuju všechny samozřejmě. Jen si o tom myslím své. Komu se takové chování líbí, ať si do takových kin chodí. Jak se tak dívám, nejspíš jsem se v Tedíkovi spletl s tím, že by se mu tam nelíbilo :))
305137
Tak třeba jejich zeměpisná inteligence zvláště u černošského obyvatelstva je více než známá a potvrdilo se mi to i v realu. Tím nepaušalizuju všechny samozřejmě. Jen si o tom myslím své. Komu se takové chování líbí, ať si do takových kin chodí. Jak se tak dívám, nejspíš jsem se v Tedíkovi spletl s tím, že by se mu tam nelíbilo :))
0 0
reagovat
Pojď, Hasta, vyprávěj nám ještě něco o inteligenci běžného amerického diváka...
305136
Pojď, Hasta, vyprávěj nám ještě něco o inteligenci běžného amerického diváka...
0 0
reagovat

Hasta

Jsi trapnej.
305131
Jsi trapnej.
Hasta
0 0
reagovat

Ted

Věř, že věčně upištěné předvádějící se negry co nevydrží chvíli na místě se zavřenou hubou dávající si ruku před pusu a řvouc u toho ou shit, do toho samé oh my god dokola a tleskání. řvaní yeaaaaaa většinově od lidí, kteří stejně nechápou kolikrát, co zrovna viděli (nebo myslíš, že v USA co divák to fanoušek/nerd? Při jejich inteligenci, když se na plátně objeví něco ve smyslu "Šanghaj", tak si třetina myslí, že je to čtvrť v L.A.), tohle věčné rušení, které ti domrví náboj scény, to by tě fakt poslouchat nebavilo, věř mi. Ono je něco jiného tohle zažít jako turista, když je to něco nového, co neznáš, ale něco jiného určitě bude tohle podstupovat film co film :)
305128
Věř, že věčně upištěné předvádějící se negry co nevydrží chvíli na místě se zavřenou hubou dávající si ruku před pusu a řvouc u toho ou shit, do toho samé oh my god dokola a tleskání. řvaní yeaaaaaa většinově od lidí, kteří stejně nechápou kolikrát, co zrovna viděli (nebo myslíš, že v USA co divák to fanoušek/nerd? Při jejich inteligenci, když se na plátně objeví něco ve smyslu "Šanghaj", tak si třetina myslí, že je to čtvrť v L.A.), tohle věčné rušení, které ti domrví náboj scény, to by tě fakt poslouchat nebavilo, věř mi. Ono je něco jiného tohle zažít jako turista, když je to něco nového, co neznáš, ale něco jiného určitě bude tohle podstupovat film co film *:)*
Ted
0 0
reagovat

dotazy

1) existuje tam obdoba franouzskyho syste u spolecnosti UGC, tedy mesicni poplatek a nasledna moznost neomezenyho navstevovani jejich site kin? pripadne za kolik penez?

2) s tim souvisejici, pokud ano, maji takovy ty terminaly, kde se projede pernamentkou a vytuka se film, vypadne listek a de se do kina? bez navstevy pokladny?


jinak bacha s tim, ze to stoji jak u nas, ano 11 dolaru je mozna prepocitatelny na nase CZK, ale kolikpak je v USA oproti CR nejaka minimalni mzda? :)


a jak pise Gonzi, taky mi vyhovuje kdyz sou lidi v sale naladeny jak ja a reagujou na film...asi zvyk z Varu


jo ale popkorn bych zakazal :)

305126
1) existuje tam obdoba franouzskyho syste u spolecnosti UGC, tedy mesicni poplatek a nasledna moznost neomezenyho navstevovani jejich site kin? pripadne za kolik penez? 2) s tim souvisejici, pokud ano, maji takovy ty terminaly, kde se projede pernamentkou a vytuka se film, vypadne listek a de se do kina? bez navstevy pokladny? jinak bacha s tim, ze to stoji jak u nas, ano 11 dolaru je mozna prepocitatelny na nase CZK, ale kolikpak je v USA oproti CR nejaka minimalni mzda? :) a jak pise Gonzi, taky mi vyhovuje kdyz sou lidi v sale naladeny jak ja a reagujou na film...asi zvyk z Varu jo ale popkorn bych zakazal :)
dotazy
0 0
reagovat

Gonzi

Přesně.
305117
Přesně.
Gonzi
0 0
reagovat
Ač obecně chápu názor typu "já sám se dívám na film a chci ticho", tak u mě to je spíš, že nechci ať mi někdo pořvává do romantické scény... Prožívat ale film s někým, kdo jej vnímá stejně (a řekne "hůstý" ve chvíli kdy to řeknu já, směje se když se směju já atd...) je naprosto boží a dívat se s podobně naladěným člověkem na takový film je pak xnásobně lepší...
305115
Ač obecně chápu názor typu "já sám se dívám na film a chci ticho", tak u mě to je spíš, že nechci ať mi někdo pořvává do romantické scény... Prožívat ale film s někým, kdo jej vnímá stejně (a řekne "hůstý" ve chvíli kdy to řeknu já, směje se když se směju já atd...) je naprosto boží a dívat se s podobně naladěným člověkem na takový film je pak xnásobně lepší...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se