Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Strážci Galaxie: Trailer

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Jo, a poděkování Ex-Soldierovi za titulky ;)
294062
Jo, a poděkování Ex-Soldierovi za titulky *;)*
0 0
reagovat
Jen bych chtel upozornit na to, ze Sarger je rasista, uprednostuje zelenou Saldanu pred afroamerickou :D
294060
Jen bych chtel upozornit na to, ze Sarger je rasista, uprednostuje zelenou Saldanu pred afroamerickou *:D*
0 0
reagovat

verbst

Nie o to nejde, trailer k Interstellar je len dobrý aktuálny príklad. Osobne nemám problém povedať, že imho Nolan by sa mal poriadne zamyslieť už len nad tým, že dovolil spojiť svoje meno s blábolom ako Transcendencia, len preto že to točil jeho kamarát a dlhoročný kolega :D

Inerstellar ponúkol materiál, ktorý má svoj osobitý ksicht, v pomalšej atmosférickej upútavke so skvele zvolenou hudbou. Guardians naproti tomu majú trošku netradičnejšiu predlohu (v porovnaní s väčšinou doterajších komiksových filmov) predávanú skrz, pre podobné blockbustery, klasickú súčasnú trailerovú konštrukciu. Navyše z materiálu (doposiaľ ukázaného) čiší rovnaká sterilnosť ako zo všetkých doterajších marveloviek

Paradoxne - 1:50, I aaaaaam hooked on a feeling - len škoda že z materiálu ani spôsobu jeho prezentácie teda žiaden osobitý feeling necítiť.
294059
Nie o to nejde, trailer k Interstellar je len dobrý aktuálny príklad. Osobne nemám problém povedať, že imho Nolan by sa mal poriadne zamyslieť už len nad tým, že dovolil spojiť svoje meno s blábolom ako Transcendencia, len preto že to točil jeho kamarát a dlhoročný kolega *:D* Inerstellar ponúkol materiál, ktorý má svoj osobitý ksicht, v pomalšej atmosférickej upútavke so skvele zvolenou hudbou. Guardians naproti tomu majú trošku netradičnejšiu predlohu (v porovnaní s väčšinou doterajších komiksových filmov) predávanú skrz, pre podobné blockbustery, klasickú súčasnú trailerovú konštrukciu. Navyše z materiálu (doposiaľ ukázaného) čiší rovnaká sterilnosť ako zo všetkých doterajších marveloviek Paradoxne - 1:50, I aaaaaam hooked on a feeling - len škoda že z materiálu ani spôsobu jeho prezentácie teda žiaden osobitý feeling necítiť.
verbst
0 0
reagovat

TedGeorge

:+
294058
*:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Ne, fakt tady nepotřebujeme tisící debatu, která upozorňuje na Diskovu sexuální orientaci. Protože... tu nepotřebujeme žádný debaty o něčí sexuální orientaci, ve zbytku internetu je na ně místa dost. Cokoliv dalšího na tohle téma rovnou mažu ?)
294057
Ne, fakt tady nepotřebujeme tisící debatu, která upozorňuje na Diskovu sexuální orientaci. Protože... tu nepotřebujeme žádný debaty o něčí sexuální orientaci, ve zbytku internetu je na ně místa dost. Cokoliv dalšího na tohle téma rovnou mažu *?)*
0 0
reagovat
Dovolím si ulevit Karlovi a

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
294056
Dovolím si ulevit Karlovi a ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0 0
reagovat
Mně přijde zábavný to prohlášení, že to je marketing cílenej na děti. Zčásti samozřejmě, furt je to comicsovej blockbuster, ale... jo, dnešní teenageři určitě oceněj, když je prakticky celej trailer postavenej na písničce z roku 1969. Fakt jim to jde hrozně na ruku! :D

Taky mi to přijde překvapivě old-school a třeba s trailerama třetího Iron Mana nebo druhýho Kapitána, který jedou podle moderního "chronologickýho" mustru, to imho nemá příliš společnýho.
294051
Mně přijde zábavný to prohlášení, že to je marketing cílenej na děti. Zčásti samozřejmě, furt je to comicsovej blockbuster, ale... jo, dnešní teenageři určitě oceněj, když je prakticky celej trailer postavenej na písničce z roku 1969. Fakt jim to jde hrozně na ruku! *:D* Taky mi to přijde překvapivě old-school a třeba s trailerama třetího Iron Mana nebo druhýho Kapitána, který jedou podle moderního "chronologickýho" mustru, to imho nemá příliš společnýho.
0 0
reagovat
Má to oldschool obsah, v mnohých smeroch.
294049
Má to oldschool obsah, v mnohých smeroch.
0 0
reagovat
A mně zas přijde, že spousta z vás není schopná skousnout to, že někdo řekl něco proti Nolanovi, byť to vlastně nebylo proti filmu jako takovýmu ani Nolanovi, ale traileru.

Uvědomte si, že tady se nehodnotí film(y) ale trailer(y). A tenhle je prostě mnohem líp vystavěnej, než ten na Interstellar.
294048
A mně zas přijde, že spousta z vás není schopná skousnout to, že někdo řekl něco proti Nolanovi, byť to vlastně nebylo proti filmu jako takovýmu ani Nolanovi, ale traileru. Uvědomte si, že tady se nehodnotí film(y) ale trailer(y). A tenhle je prostě mnohem líp vystavěnej, než ten na Interstellar.
0 0
reagovat
Keď pod trailerom k Interstellar Karel vyhlásil že sa to ľuďom páči len preto že je to od Nolana, tak mne sa tu zas definitívne potvrdilo, že Karel (hlavne poslednú dobu) šialene nadhodnocuje čokoľvek čo má v úvode logo Marvel Studios...

Ako už povedali viacerí nižšie - opäť to bude klasická marvelovka. Zakázková sterilita kam se podíváš. A to, že sa to odohráva mimo Zeme a herci majú preto na sebe kilá make-upu z toho v ich univerze ešte nerobí niečo unikátne. Veď prakticky čokoľvek z ukázaného by sa dalo svojou formou zaradiť do ľubovolnej predchádzajúcej marvelovky a vôbec by to tam nevyčnievalo. Trailer je slušná práca za 4*, ale film vyzerá byť zas jednohubka ktorú si človek pozrie možno raz, ale viac už nebude dôvod.

A to hovorím ako človek, ktorý má komiksy vo všeobecnosti veľmi rád (a momentálne pravidelne kupuje aj marvelácky UKK).
294046
Keď pod trailerom k Interstellar Karel vyhlásil že sa to ľuďom páči len preto že je to od Nolana, tak mne sa tu zas definitívne potvrdilo, že Karel (hlavne poslednú dobu) šialene nadhodnocuje čokoľvek čo má v úvode logo Marvel Studios... Ako už povedali viacerí nižšie - opäť to bude klasická marvelovka. Zakázková sterilita kam se podíváš. A to, že sa to odohráva mimo Zeme a herci majú preto na sebe kilá make-upu z toho v ich univerze ešte nerobí niečo unikátne. Veď prakticky čokoľvek z ukázaného by sa dalo svojou formou zaradiť do ľubovolnej predchádzajúcej marvelovky a vôbec by to tam nevyčnievalo. Trailer je slušná práca za 4*, ale film vyzerá byť zas jednohubka ktorú si človek pozrie možno raz, ale viac už nebude dôvod. A to hovorím ako človek, ktorý má komiksy vo všeobecnosti veľmi rád (a momentálne pravidelne kupuje aj marvelácky UKK).
0 0
reagovat
nemam nic proti popkornove atrakci a u kapitana sem asi pred 14 dnema slintal blahem (sice pozde, ale prece sem si zasel do kina) , ale tohle se mnou vubec nic nedela.
294044
nemam nic proti popkornove atrakci a u kapitana sem asi pred 14 dnema slintal blahem (sice pozde, ale prece sem si zasel do kina) , ale tohle se mnou vubec nic nedela.
0 0
reagovat

duro

Mohol by si sem hodit nejake old-school trailery? Chcem si osviezit pamet :)
(To nemyslim ako zart, ani sarkazmus, vazne potrebujem vidiet nejaky oldschool trailer :D )
294043
Mohol by si sem hodit nejake old-school trailery? Chcem si osviezit pamet *:)* (To nemyslim ako zart, ani sarkazmus, vazne potrebujem vidiet nejaky oldschool trailer *:D* )
duro
0 0
reagovat

GuidoA.

Se mě zdá, že KarelR v posledni době všechno žene na 5*
294042
Se mě zdá, že KarelR v posledni době všechno žene na 5*
GuidoA.
0 0
reagovat

5*

Geniální. A ano, o MNOHO lepší než trailer na Interstellar.


P.S.: Já vím, že většina asi razíte formu ignorace Diska, ale are we really gonna let this one go? :D Zvlášť po tom komentu hned před ním?
294041
Geniální. A ano, o MNOHO lepší než trailer na Interstellar. P.S.: Já vím, že většina asi razíte formu ignorace Diska, ale are we really gonna let this one go? *:D* Zvlášť po tom komentu hned před ním?
5*
0 0
reagovat
nejak me to nebavi...
294040
nejak me to nebavi...
0 0
reagovat
Duro to vystihol... :+ Ehm kyller marvelzone? :D :o
294039
Duro to vystihol... *:+* Ehm kyller marvelzone? *:D* *:o*
0 0
reagovat
Oh yeah, to byla ale jízda a pokud se to udrží i ve filmu, tak aspoň konečně povedená týmovka od Marvelu :+
294038
[link="http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/264/241/9e9.gif"]Oh yeah[/link], to byla ale jízda a pokud se to udrží i ve filmu, tak aspoň konečně povedená týmovka od Marvelu *:+*
0 0
reagovat

GuidoA.

Čo čakáš od MarvelZone? :)
294037
Čo čakáš od MarvelZone? *:)*
GuidoA.
0 0
reagovat
"marketing zameraný na deti"? Ja mám teda skôr pocit, že toto celé je mocne oldschool a tá hudba to len zdôrazňuje.
294036
"marketing zameraný na deti"? Ja mám teda skôr pocit, že toto celé je mocne oldschool a tá hudba to len zdôrazňuje.
0 0
reagovat
Vizuál je fakt povedený, obsahově to vypadá jako nahláškovaná akční jednohubka na léto. Nic víc,nic míň. Nemám s tím problém:+
294034
Vizuál je fakt povedený, obsahově to vypadá jako nahláškovaná akční jednohubka na léto. Nic víc,nic míň. Nemám s tím problém*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se