Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Superman je zpět: Muž z oceli plní pokladny!

příspěvky 41 - 45 Napsat příspěvek

Ted

Pripisovať úspech Pure Ethanovi je podľa mňa blbosť. Väčšina ľudí (vrátane mňa) podľa mňa ani nevie že tam Hawke hrá. Ten film hlavne hodne okupoval sociálne siete a šíril sa facebookom. Navyše sa teraz hodne politických sračiek v amerike deje, to tiež prilákalo.
264263
Pripisovať úspech Pure Ethanovi je podľa mňa blbosť. Väčšina ľudí (vrátane mňa) podľa mňa ani nevie že tam Hawke hrá. Ten film hlavne hodne okupoval sociálne siete a šíril sa facebookom. Navyše sa teraz hodne politických sračiek v amerike deje, to tiež prilákalo.
Ted
0 0
reagovat
After Earth je viac v pohode, než by sa nás kedy prisnilo. :D
264262
After Earth je viac v pohode, než by sa nás kedy prisnilo. *:D*
0 0
reagovat

Ted

:D (a jeste smajlik s palcem nahoru, ale toho na founu neudelam)
Co Ti budu rikat - absence zarostlyho, nemytyho Wolvieho je sokem pro celou komunitu MZ! Ale ruku na srdce: Freddie neni zas takovej kanal, mohlo bejt hur.
No a jinak to reknu znova, ale After Earth neni zdaleka takova megasrajda. Me to neurazilo, a jit na to vozralej... tezko rict kolik bych dal, meh. Kill me.
264261
*:D* (a jeste smajlik s palcem nahoru, ale toho na founu neudelam) Co Ti budu rikat - absence zarostlyho, nemytyho Wolvieho je sokem pro celou komunitu MZ! Ale ruku na srdce: Freddie neni zas takovej kanal, mohlo bejt hur. No a jinak to reknu znova, ale After Earth neni zdaleka takova megasrajda. Me to neurazilo, a jit na to vozralej... tezko rict kolik bych dal, meh. Kill me.
Ted
0 0
reagovat
Jo, Man of Steel je neskutecnej uspech, ale s 800M se Ted plete. Prece jen ta konkurence bude velka a treba v Cine bude muset souperit i s nejakou lokalni podivanou. Max vidim tak na 760M WW a tam skonci i Fast 6.

Rogen a spol. jedou pekne, ale The Heat je splachne jak nic. McCarthy/Bullock budou utocit na 60M OW.

A Frat Pack uz asi definitivne nikoho nezajima. :(
264260
Jo, Man of Steel je neskutecnej uspech, ale s 800M se Ted plete. Prece jen ta konkurence bude velka a treba v Cine bude muset souperit i s nejakou lokalni podivanou. Max vidim tak na 760M WW a tam skonci i Fast 6. Rogen a spol. jedou pekne, ale The Heat je splachne jak nic. McCarthy/Bullock budou utocit na 60M OW. A Frat Pack uz asi definitivne nikoho nezajima. :(
0 0
reagovat
Uplynul už víc než měsíc od mé poslední masturbace nad tržbami, je na čase zase něco napsat. Komentář je psanej před přečtením Civalova shrnutí, možné duplicity jsou tudíž logicky jeho chybou. :D

1. Man of Steel - $125,080,000
Jeden Snyder vládně všem, jeden jim všem káže... Warnerům právě teď stojí všechny jejich zdegenervané penisy, protože se konečně dočkali monstr box office úspěchu. Těch propadáků, včetně skoro až nepravděpodobnýho Hangoveru, bylo strašně moc. Slintání nad konkurenčními studii může přestat, Warneři mají novou značku, která nejenom že přinese sequel, ale dost možná i odstartuje Justice League of America. V zájmu rovnováhy síly v box office vesmíru je to jenom dobře. Pro většinu z nás to zas tak velký překvapení není, 100milionů+ tipoval posledních pár týdnů na moviezone skoro každý. Jediný, kdo o této očividně přichazející succes story pochyboval, byl Karel. Vzhledem k tomu, že tento člověk v reálu dost možná ani neexistuje, to vlastně dává smysl. Jedno mizerné CGI z moviezone live Teda nepřechytračí.
Americký osud Muže z Oceli je už zpečeteň. Bude ale ještě zajímavé, co ukážou tržby ze světa. Podle prvních zpráv je zase poblázněná Asie, a byť to nakonec asi skončí někde u 800 milionů celosvětově, miliardu celkem v této chvíli není možné vyloučit.

2. This is the End - $20,500,000
This is the End si za prvních 5 dnů promítání vykoledoval už nádherných 32 mega a vyrovnal tak svůj relativně střízlivý rozpočet. Střízlivý na to, že se vlastně jedná o apokalyptickej film. V červených číslech ještě nejsme, ale tady to nebude problém. Seth Rogen se svým psaveckým bráchou Evanem Goldbergem poprvé usedli na jednu velkou sdílenou režisérskou sesli a tovaryšskou zkoušku složili údajně na jedničku. Možná pomohl i nevšední přístup, kdy herci hráli sama sebe a nasraná Hermiona ukradla klukům z Idiot packu Milky Way. A prej tam taky velmi ošklivě zařve Michael Cera (Spoiler alert). Jo, s takovouhle šuškandou ten film prostě nemohl propadnout...

3. Now You See Me - $10,320,000
Na Podfukáře sem už chválu házel pod jejich recenzí. Plno lidí bylo zklamanejch, ale já viděl úžasně zábavnej žánrovej film, kterej mě v kinech neskutečně potěšil, a ožralej sem tomu tady v pátek v noci napálil 10/10ti. Tolik si to asi nezaslouží, ale tyhle pomalu klesající tržby jasně naznačujou, že Podfukáři baví, mají dobrou pověst, a v klidu si dojdou za blockbusterovskou hranici 100 milionů dolarů jenom z Ameriky. Celosvětově to ještě nikde neotevřelo, nedivil bych se celkovým 150 milionům OS a 260 milionům celkem. Vzhledem k dalšímu střízlivému rozpočtu je to úspěch, kterej mi dělá velkou radost. Pokud mi chcete udělat radost, tak napište PM Jokerovi, a pošlete ho všichni do pr.... Píšu to takhle nenápadně sem, protože on už určitě přestal číst.

4. Rychle a Debilně 6 - $9,433,000
Shushika se včera pod nějakým článkem divil, jak je možný stihnout pokračování Man of Steel už v roce 2015. Mňoch. Vin Diesel a jeho parta neohrožených řidičů to stihne už v roce 2014. Ale moje osobní nenávist stranou. Rychle a Debilně 6 je obrovskej úspěch, kterej staví na povedený a všeobecně milovaný pětce. A tak nějak se těch 250 z Ameriky a 800 celosvětově čekalo už před premiérou. Když už nic, tak aspoň se chodí do kina. Víc lidí mohlo jít místo tohodle na Star Trek, ale čert to vem. Čím debilnější, tím na to přijde lidí víc.

5. The Purge - $8,201,000
Propad o obřích 76 procent vypadá na první pohled zoufale, ale tenhle Ethan Hawke má už dávno vyděláno. Rozpočet 3 miliony samozřejmě existuje pouze ve virtuální realitě (Aby se dneska mohlo vůbec otevřít ve 2200 kinech plus, připravte si 20 mega), ale na to kaká pes. Průběžnejch 51 milionů už vyrovnává úspěch Insidious, a stejně jako tenhle geniální horor, i Purge dostane logický pokračování. Mám radost za Ethana Hawkea, kterej nikdy neměl velký štěstí co se tržeb týče, a tohle ho vrací zpátky do nejvyšší Hollywoodský ligy. Uvidíte, že brzy zakotví v nějakým vysokorozpočtovým filmu. Lidi ho očividně mají rádi.

6. The Internship - $7,000,000
A je to oficiální. Vince Vaughn byl ještě před pěti lety jedna z největších Hollywoodských hvězd, která pobírala honoráře v řádu desítek milionů dolarů. (Viz Dilema Rona Howarda). Internship tohle už nadobro změní. Vaughn to prosral poněkolikátý v řadě. Ale o dost větší ten collateral damage nebude. Nalijme si čistýho vína. Tenhle film neukazuje Google v negativním světle. Není to temná sonda Davida Cronenberga do korporátního pekla nadnárodní firmy, je to rozjuchaná komedie Shawna "pořádSatana" Lewyho do naprosto úžasné firmy Google, kde by chtěl po škole "interničit" přece každý. Google utrácí za reklamu většinou mnohem víc. Tohle se nakonec asi nezaplatí, ale komu na tom záleží... Jo, vidítě, vlastně tomu Vinceovi...

7. Epic - $6,000,000
Animák od Foxů, kterej má rozpočet 100 mega, těch 100 má už skoro i z Ameriky, a díky světu bude za chvíli v červenejch číslech. Rád bych tu zahlásil něco vtipnýho nebo hloupýho, ale nic o tomhle filmu nevím. Takže ještě napíšu jednu nebo dvě nicneříkající věty (Aby to tu bylo trochu zaplněný), a tím tento trapný odstavec utnu.

8. Star Trek Into Darkness - $5,660,000
Furt sem to neviděl. Stydím se za to, ale je to tak. Stál sem v Praze před Imaxem, ale zazvonil telefon, a já ho vzal... Star Trek v Americe vydělává relativně ok. Ano, optimisté, mně nevyjímaje, očekávali US otvírák za 100 mega a možnej útok na konečnou třístovku. Jednička je přece tak velebená. Něco se ale v kampani před uvedením trochu nepovedlo, a Star Trek otevřel pouze za necelých 80 a skončí někdě u 235 milionů. To pravé zklamání však přichází až s celosvětovými tržbami. Ty největší esa očekávali minimálně 350 os a 650 celosvětově. To se bohužel nestane. Čert vem nějakej ten chybějící sporťák v garážích hlavounů dotyčného studia. Až do konce prázdnin je nemytý a zarostlý Hugh Jackman na dovolené v lázních a jeho místo zaujal slaďoučký Freddie Prinz Junior. Netřeba dodávat, že s Voodoo panenkou Jokera teď provádím škaredé věci.

9. After Earth - $3,750,000
Ani pořád trvající star power Willa Smithe nedonutí diváky chodit do kina na hrozně vypadající sračku. Jeho syn byl sice ok v Karata Kidovi, ale čím je klučina starší, tím je otravnější. To stejné platí i u M.Night.Shyamalana. Zasloužen propadák, kterej většina z nás nikdy neuvidí. Aspoň teda doufám

10. Iron Man 3 - $2,908,000
Zbývají tak dva dny, a jsme na celkových 400 US milionech. Celosvětově 1 miliarda a 201 milionů, potvrzení že Robert Downey JR je v současnosti největší světová filmová hvězda a nervózní čekání na Thora 2. A Kapitána Ameriku 2. A Guardians of the Galaxy. A Avengers 2. A Atd.

Dále stojí za zmínku...
Na dvanáctém místě pořád těší The Great Gatsby, kterej už přepočítává 280 milionů celosvětově a i s velkorysým plněním zisků pro pana DiCapria se to minimálně zaplatí. Nezapomínejte na podivné čachrování s rozpočtem a australské odpustky. Na třináctém místě mírně sklamala expanze Before Midnight. Minulý týden to mělo našlápnuto neskutečně, a za tento víkend se čekalo aspoň dvakrát tolik. 1.5 milionu a průměr 1700 dolarů na kino je sice zklamání, ale koho to vlastně zajímá. Ta fronta na kino začíná za mnou, tohle bude strašná pecka...
No a jako poslední zmíním The Croods, které už několikátý víkend po sobě mají tržby mezi půl milionem a milionem. Tahle nesequeloidní animovaná podíváná má na kontě už obřích 576 milionů celosvětově, a do dvou let tu máme sequel. Dejte na mě.

Tak, a to je pro dnešek všechno. Doufám, že pokyny ukryté v tomto textu (ze kterého by měl Joyce radost) jsou jasné, a někdy za měsíc, až se zase něco semele, napřečtenou.
264259
Uplynul už víc než měsíc od mé poslední masturbace nad tržbami, je na čase zase něco napsat. Komentář je psanej před přečtením Civalova shrnutí, možné duplicity jsou tudíž logicky jeho chybou. *:D* [b]1. Man of Steel - $125,080,000[/b] Jeden Snyder vládně všem, jeden jim všem káže... Warnerům právě teď stojí všechny jejich zdegenervané penisy, protože se konečně dočkali monstr box office úspěchu. Těch propadáků, včetně skoro až nepravděpodobnýho Hangoveru, bylo strašně moc. Slintání nad konkurenčními studii může přestat, Warneři mají novou značku, která nejenom že přinese sequel, ale dost možná i odstartuje Justice League of America. V zájmu rovnováhy síly v box office vesmíru je to jenom dobře. Pro většinu z nás to zas tak velký překvapení není, 100milionů+ tipoval posledních pár týdnů na moviezone skoro každý. Jediný, kdo o této očividně přichazející succes story pochyboval, byl Karel. Vzhledem k tomu, že tento člověk v reálu dost možná ani neexistuje, to vlastně dává smysl. Jedno mizerné CGI z moviezone live Teda nepřechytračí. Americký osud Muže z Oceli je už zpečeteň. Bude ale ještě zajímavé, co ukážou tržby ze světa. Podle prvních zpráv je zase poblázněná Asie, a byť to nakonec asi skončí někde u 800 milionů celosvětově, miliardu celkem v této chvíli není možné vyloučit. [b]2. This is the End - $20,500,000[/b] This is the End si za prvních 5 dnů promítání vykoledoval už nádherných 32 mega a vyrovnal tak svůj relativně střízlivý rozpočet. Střízlivý na to, že se vlastně jedná o apokalyptickej film. V červených číslech ještě nejsme, ale tady to nebude problém. Seth Rogen se svým psaveckým bráchou Evanem Goldbergem poprvé usedli na jednu velkou sdílenou režisérskou sesli a tovaryšskou zkoušku složili údajně na jedničku. Možná pomohl i nevšední přístup, kdy herci hráli sama sebe a nasraná Hermiona ukradla klukům z Idiot packu Milky Way. A prej tam taky velmi ošklivě zařve Michael Cera (Spoiler alert). Jo, s takovouhle šuškandou ten film prostě nemohl propadnout... [b]3. Now You See Me - $10,320,000[/b] Na Podfukáře sem už chválu házel pod jejich recenzí. Plno lidí bylo zklamanejch, ale já viděl úžasně zábavnej žánrovej film, kterej mě v kinech neskutečně potěšil, a ožralej sem tomu tady v pátek v noci napálil 10/10ti. Tolik si to asi nezaslouží, ale tyhle pomalu klesající tržby jasně naznačujou, že Podfukáři baví, mají dobrou pověst, a v klidu si dojdou za blockbusterovskou hranici 100 milionů dolarů jenom z Ameriky. Celosvětově to ještě nikde neotevřelo, nedivil bych se celkovým 150 milionům OS a 260 milionům celkem. Vzhledem k dalšímu střízlivému rozpočtu je to úspěch, kterej mi dělá velkou radost. Pokud mi chcete udělat radost, tak napište PM Jokerovi, a pošlete ho všichni do pr.... Píšu to takhle nenápadně sem, protože on už určitě přestal číst. [b]4. Rychle a Debilně 6 - $9,433,000 [/b] Shushika se včera pod nějakým článkem divil, jak je možný stihnout pokračování Man of Steel už v roce 2015. Mňoch. Vin Diesel a jeho parta neohrožených řidičů to stihne už v roce 2014. Ale moje osobní nenávist stranou. Rychle a Debilně 6 je obrovskej úspěch, kterej staví na povedený a všeobecně milovaný pětce. A tak nějak se těch 250 z Ameriky a 800 celosvětově čekalo už před premiérou. Když už nic, tak aspoň se chodí do kina. Víc lidí mohlo jít místo tohodle na Star Trek, ale čert to vem. Čím debilnější, tím na to přijde lidí víc. [b]5. The Purge - $8,201,000 [/b] Propad o obřích 76 procent vypadá na první pohled zoufale, ale tenhle Ethan Hawke má už dávno vyděláno. Rozpočet 3 miliony samozřejmě existuje pouze ve virtuální realitě (Aby se dneska mohlo vůbec otevřít ve 2200 kinech plus, připravte si 20 mega), ale na to kaká pes. Průběžnejch 51 milionů už vyrovnává úspěch Insidious, a stejně jako tenhle geniální horor, i Purge dostane logický pokračování. Mám radost za Ethana Hawkea, kterej nikdy neměl velký štěstí co se tržeb týče, a tohle ho vrací zpátky do nejvyšší Hollywoodský ligy. Uvidíte, že brzy zakotví v nějakým vysokorozpočtovým filmu. Lidi ho očividně mají rádi. [b]6. The Internship - $7,000,000[/b] A je to oficiální. Vince Vaughn byl ještě před pěti lety jedna z největších Hollywoodských hvězd, která pobírala honoráře v řádu desítek milionů dolarů. (Viz Dilema Rona Howarda). Internship tohle už nadobro změní. Vaughn to prosral poněkolikátý v řadě. Ale o dost větší ten collateral damage nebude. Nalijme si čistýho vína. Tenhle film neukazuje Google v negativním světle. Není to temná sonda Davida Cronenberga do korporátního pekla nadnárodní firmy, je to rozjuchaná komedie Shawna "pořádSatana" Lewyho do naprosto úžasné firmy Google, kde by chtěl po škole "interničit" přece každý. Google utrácí za reklamu většinou mnohem víc. Tohle se nakonec asi nezaplatí, ale komu na tom záleží... Jo, vidítě, vlastně tomu Vinceovi... [b]7. Epic - $6,000,000[/b] Animák od Foxů, kterej má rozpočet 100 mega, těch 100 má už skoro i z Ameriky, a díky světu bude za chvíli v červenejch číslech. Rád bych tu zahlásil něco vtipnýho nebo hloupýho, ale nic o tomhle filmu nevím. Takže ještě napíšu jednu nebo dvě nicneříkající věty (Aby to tu bylo trochu zaplněný), a tím tento trapný odstavec utnu. [b]8. Star Trek Into Darkness - $5,660,000[/b] Furt sem to neviděl. Stydím se za to, ale je to tak. Stál sem v Praze před Imaxem, ale zazvonil telefon, a já ho vzal... Star Trek v Americe vydělává relativně ok. Ano, optimisté, mně nevyjímaje, očekávali US otvírák za 100 mega a možnej útok na konečnou třístovku. Jednička je přece tak velebená. Něco se ale v kampani před uvedením trochu nepovedlo, a Star Trek otevřel pouze za necelých 80 a skončí někdě u 235 milionů. To pravé zklamání však přichází až s celosvětovými tržbami. Ty největší esa očekávali minimálně 350 os a 650 celosvětově. To se bohužel nestane. Čert vem nějakej ten chybějící sporťák v garážích hlavounů dotyčného studia. Až do konce prázdnin je nemytý a zarostlý Hugh Jackman na dovolené v lázních a jeho místo zaujal slaďoučký Freddie Prinz Junior. Netřeba dodávat, že s Voodoo panenkou Jokera teď provádím škaredé věci. [b]9. After Earth - $3,750,000[/b] Ani pořád trvající star power Willa Smithe nedonutí diváky chodit do kina na hrozně vypadající sračku. Jeho syn byl sice ok v Karata Kidovi, ale čím je klučina starší, tím je otravnější. To stejné platí i u M.Night.Shyamalana. Zasloužen propadák, kterej většina z nás nikdy neuvidí. Aspoň teda doufám [b]10. Iron Man 3 - $2,908,000[/b] Zbývají tak dva dny, a jsme na celkových 400 US milionech. Celosvětově 1 miliarda a 201 milionů, potvrzení že Robert Downey JR je v současnosti největší světová filmová hvězda a nervózní čekání na Thora 2. A Kapitána Ameriku 2. A Guardians of the Galaxy. A Avengers 2. A Atd. [b]Dále stojí za zmínku...[/b] Na dvanáctém místě pořád těší [b]The Great Gatsby[/b], kterej už přepočítává 280 milionů celosvětově a i s velkorysým plněním zisků pro pana DiCapria se to minimálně zaplatí. Nezapomínejte na podivné čachrování s rozpočtem a australské odpustky. Na třináctém místě mírně sklamala expanze [b]Before Midnight[/b]. Minulý týden to mělo našlápnuto neskutečně, a za tento víkend se čekalo aspoň dvakrát tolik. 1.5 milionu a průměr 1700 dolarů na kino je sice zklamání, ale koho to vlastně zajímá. Ta fronta na kino začíná za mnou, tohle bude strašná pecka... No a jako poslední zmíním [b]The Croods[/b], které už několikátý víkend po sobě mají tržby mezi půl milionem a milionem. Tahle nesequeloidní animovaná podíváná má na kontě už obřích 576 milionů celosvětově, a do dvou let tu máme sequel. Dejte na mě. Tak, a to je pro dnešek všechno. Doufám, že pokyny ukryté v tomto textu (ze kterého by měl Joyce radost) jsou jasné, a někdy za měsíc, až se zase něco semele, napřečtenou.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se