Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Thor: Temný svět: Teaser

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Zlatá jednička...tohle vypadá hnusně. :-
269827
Zlatá jednička...tohle vypadá hnusně. *:-*
0 0
reagovat

kyller

jo asi si to dám jako podpis ke svým příspěvkům

long live Marvel

pffff8)
269823
jo asi si to dám jako podpis ke svým příspěvkům long live Marvel pffff*8)*
kyller
0 0
reagovat

RainMakeR

S ťažkosťami na 2*

269822
S ťažkosťami na 2*
RainMakeR
0 0
reagovat
RainMakeR s tým svojim "long live MARVEL" v každom druhom príspevku nastavuje nový level mimóznosti v diskusiách. Niečo ako popicek a jeho popik.
269820
RainMakeR s tým svojim "long live MARVEL" v každom druhom príspevku nastavuje nový level mimóznosti v diskusiách. Niečo ako popicek a jeho popik.
0 0
reagovat
Vy jste občas fakt banda debilů.
269819
Vy jste občas fakt banda debilů.
0 0
reagovat

NĚKDO DALŠÍ ?

link

PRO MĚ TEPRVE NEJLEŠPÍ FILM ROKU PŘIJDE .....
ultimátní trailer
Man of ASS :-D
long live MARVEL
269818
http://www.youtube.com/watch?v=npvJ9FTgZbM PRO MĚ TEPRVE NEJLEŠPÍ FILM ROKU PŘIJDE ..... ultimátní trailer Man of ASS :-D long live MARVEL
NĚKDO DALŠÍ ?
0 0
reagovat
"If you were wondering what Thor was up to during the first 30 minutes-or-so of The Avengers, this first prelude issue to Thor: The Dark World will have the answers you are seeking. Full on Spoilers below so turn away now if you plan on purchasing the comic tomorrow and wish to know nothing about the story.

The issue picks up some time after the events of the first Thor film. With the Bifrost in ruins thanks to the climactic battle between Loki and Thor, the enemies of Asgard are seizing the opportunity to exploit an adversarial weakness. It's implied that Hogun will play a significant role in Vanaheim's conflict with The Marauders as he is Vanir not Asgardian. Stuck in Asgard, Thor keeps a watchful eye on Jane Foster through the all-seeing abilities of Heimdall. Jane is also keeping busy, she's working on a device that will create a wormhole which will allow Thor to return. She builds a prototype machine but it fails spectacularly. This is probably how Thor will return to Earth in the film and how the other Asgardians will be able to get to the other Nine Realms.

The comic then fast forwards to one year later, with The Realm Eternal still in repair mode. Everyone has pressing concerns about looming conflicts with the Trolls, Marauders, Badoon and Ice Giants and have seemingly forgotten about Loki, having written him off for dead. Except for his mother Frigga who uses her powers to locate her foster-son in Chituari space with Thanos, The Other and their army. Its Frigga who alerts Odin and Thor to Loki's plan regarding the Tesseract which prompts Odin to lead Thor to a room with a large "Dark Energy" generator. However, harnessing this power will have unspecified negative consequences on the All-father and Thor. Indeed we see Thor arrive on Earth or Midgard if you will, but he crashed into a mountain and is badly damaged. So it would appear that while we saw Loki arrive and get taken into custody by The Avengers in the early beginnings of the film, Thor was crash-landed, unconscious and reeling from the effects of the Dark Energy. And that's the end of Part one of the two issue limited series. I'm hoping that the next issue will show what effect the Dark Energy had on the All-Father and what's happening in The Realm Eternal post-Avengers."

:+
262967
"If you were wondering what Thor was up to during the first 30 minutes-or-so of The Avengers, this first prelude issue to Thor: The Dark World will have the answers you are seeking. Full on Spoilers below so turn away now if you plan on purchasing the comic tomorrow and wish to know nothing about the story. The issue picks up some time after the events of the first Thor film. With the Bifrost in ruins thanks to the climactic battle between Loki and Thor, the enemies of Asgard are seizing the opportunity to exploit an adversarial weakness. It's implied that Hogun will play a significant role in Vanaheim's conflict with The Marauders as he is Vanir not Asgardian. Stuck in Asgard, Thor keeps a watchful eye on Jane Foster through the all-seeing abilities of Heimdall. Jane is also keeping busy, she's working on a device that will create a wormhole which will allow Thor to return. She builds a prototype machine but it fails spectacularly. This is probably how Thor will return to Earth in the film and how the other Asgardians will be able to get to the other Nine Realms. The comic then fast forwards to one year later, with The Realm Eternal still in repair mode. Everyone has pressing concerns about looming conflicts with the Trolls, Marauders, Badoon and Ice Giants and have seemingly forgotten about Loki, having written him off for dead. Except for his mother Frigga who uses her powers to locate her foster-son in Chituari space with Thanos, The Other and their army. Its Frigga who alerts Odin and Thor to Loki's plan regarding the Tesseract which prompts Odin to lead Thor to a room with a large "Dark Energy" generator. However, harnessing this power will have unspecified negative consequences on the All-father and Thor. Indeed we see Thor arrive on Earth or Midgard if you will, but he crashed into a mountain and is badly damaged. So it would appear that while we saw Loki arrive and get taken into custody by The Avengers in the early beginnings of the film, Thor was crash-landed, unconscious and reeling from the effects of the Dark Energy. And that's the end of Part one of the two issue limited series. I'm hoping that the next issue will show what effect the Dark Energy had on the All-Father and what's happening in The Realm Eternal post-Avengers." *:+*
0 0
reagovat

okkac

Same here. Jsou to hysterky.
258962
Same here. Jsou to hysterky.
okkac
0 0
reagovat
Uprimne nechapu ty, co v tom vidi TV film?:o
258955
Uprimne nechapu ty, co v tom vidi TV film?*:o*
0 0
reagovat

...

pro mě zatím teaser roku
258953
pro mě zatím teaser roku
...
0 0
reagovat
Jednička nešla ani dokoukat a tahle příšerná ukázka má čtyři hvězdy? Za co? :) Tohle by mě nepřitáhlo ani k televizi v osm večer, natož do kina.
258952
Jednička nešla ani dokoukat a tahle příšerná ukázka má čtyři hvězdy? Za co? :) Tohle by mě nepřitáhlo ani k televizi v osm večer, natož do kina.
0 0
reagovat
Hlavně odepisovat celý film na základě jednoho teaseru je trochu na hlavu... navíc ten teaser zatím skoro nic neukázal, uvidíme až bude plnohodnotný trailer.
Celá Marvelovská fáze 2 by měla být temnější a všechno by to mělo vyvrcholit Avengers 2 o kterých se Whedon vyjádřil, že nás čeká 'smrt, smrt a více smrti'.
Co se týče Lokiho... jeho účast v Avengers byla docela jasná, vzhledem k tomu, že to byl záporák, kvůli kterému se Avengers zformovali, nečekám, že v Thorovi bude mít nějak velkou roli, prostě ho tam jen dali, aby ukojili fanynky. Je i docela možné, že na konci Thora zemře.
258942
Hlavně odepisovat celý film na základě jednoho teaseru je trochu na hlavu... navíc ten teaser zatím skoro nic neukázal, uvidíme až bude plnohodnotný trailer. Celá Marvelovská fáze 2 by měla být temnější a všechno by to mělo vyvrcholit Avengers 2 o kterých se Whedon vyjádřil, že nás čeká 'smrt, smrt a více smrti'. Co se týče Lokiho... jeho účast v Avengers byla docela jasná, vzhledem k tomu, že to byl záporák, kvůli kterému se Avengers zformovali, nečekám, že v Thorovi bude mít nějak velkou roli, prostě ho tam jen dali, aby ukojili fanynky. Je i docela možné, že na konci Thora zemře.
0 0
reagovat

Hudba

Ta hudba je ze hry Assassins creed 3 Liberation
258940
Ta hudba je ze hry Assassins creed 3 Liberation
Hudba
0 0
reagovat
Sakra, vždyť to vypadá výborně. Míň jako pohádka, víc jako fantasy. Nebo... míň přebarvičkovaných chujovin a uvěřitelnější a "hmatatelnější" scény. Skoro mi z toho připadá, že se pojede víc na příběh než na atrakce. Což bych se nedivil, kdyby to tak Marvel zkusil v tý druhý fázi. Vždyť i v IM3 to zatim vypadá na tři akce (což vlastně neni oproti předchozím filmům změna, ale třeba...) Za mě :+ a jak to tak bývá, nechápu remcaly :)
258939
Sakra, vždyť to vypadá výborně. Míň jako pohádka, víc jako fantasy. Nebo... míň přebarvičkovaných chujovin a uvěřitelnější a "hmatatelnější" scény. Skoro mi z toho připadá, že se pojede víc na příběh než na atrakce. Což bych se nedivil, kdyby to tak Marvel zkusil v tý druhý fázi. Vždyť i v IM3 to zatim vypadá na tři akce (což vlastně neni oproti předchozím filmům změna, ale třeba...) Za mě *:+* a jak to tak bývá, nechápu remcaly *:)*
0 0
reagovat
Hlavně Hra o trůny nevypadá vůbec televizně. Nějak nechápu, co je tady na tom televizního.. tady si zase někdo něco šlehnul, přemíra viagry způsobuje blbozrakost.
258911
Hlavně Hra o trůny nevypadá vůbec televizně. Nějak nechápu, co je tady na tom televizního.. tady si zase někdo něco šlehnul, přemíra viagry způsobuje blbozrakost.
0 0
reagovat
totálna televízna sračka
258910
totálna televízna sračka
0 0
reagovat
Vyzerá to výrazne lepšie ako polystyrénová jednotka.
258909
Vyzerá to výrazne lepšie ako polystyrénová jednotka.
0 0
reagovat
Ale zase chytráci :D Kdyby se rok dopředu neříkalo, že to točí "ten týpek co dělal GoT" tak tady neházíte argumenty jak to vypadá televizně. Vypadá to naprosto stejně jak jednička, s trošku temnějším odstínem. Navíc, ty filtry nejsou vůbec zlý.
A ano, teaser se mi hodně líbí! Jako vnadilo funguje parádně ;) Má to dobré slow-motion, potrhaný plášť 8), minimálně zajímavé bitevní scény v lese, možná milostný trojúhelník? epickej příchod na bojiště a Lokiho zpět na scéně! Ano, nebude to vůbec tak temné, jak to vypadá, ale to snad nikdo nečeká :D
258907
Ale zase chytráci *:D* Kdyby se rok dopředu neříkalo, že to točí "ten týpek co dělal GoT" tak tady neházíte argumenty jak to vypadá televizně. Vypadá to naprosto stejně jak jednička, s trošku temnějším odstínem. Navíc, ty filtry nejsou vůbec zlý. A ano, teaser se mi hodně líbí! Jako vnadilo funguje parádně *;)* Má to dobré slow-motion, potrhaný plášť *8)*, minimálně zajímavé bitevní scény v lese, možná milostný trojúhelník? epickej příchod na bojiště a Lokiho zpět na scéně! Ano, nebude to vůbec tak temné, jak to vypadá, ale to snad nikdo nečeká *:D*
0 0
reagovat
258903
http://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/529116_473758292695537_1604943858_n.jpg *8)**:D**:+*
0 0
reagovat
Pořád všichni oslavujou GOTovskej styl a plačou po špinavých fantasy a když jednu dostanou, tak by chtěli Strážce vesmíru :D
258899
Pořád všichni oslavujou GOTovskej styl a plačou po špinavých fantasy a když jednu dostanou, tak by chtěli Strážce vesmíru *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se