Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Thor: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Mi se Thor líbil z Marvelovek nejvíc,ale šlo to udělat i líp..
212956
Mi se Thor líbil z Marvelovek nejvíc,ale šlo to udělat i líp..
1 0
reagovat
Ja som to na druhý pokus ani nevládal dopozerať, prišlo mi to celé blbé a nudné. Zlatý Captain.
212955
Ja som to na druhý pokus ani nevládal dopozerať, prišlo mi to celé blbé a nudné. Zlatý Captain.
1 0
reagovat
Měli si vzít příklad z Avengers EMH, jak tam sechová Thor a ostatní Asgarďani,tak to má být
212954
Měli si vzít příklad z Avengers EMH, jak tam sechová Thor a ostatní Asgarďani,tak to má být
1 0
reagovat
HAL: právě naopak bych na nadsázce ubral, hlavně v pozemských scénách. Všechny ty fórky s konfrontací bohů a pozemšťanů byly podle mě lame a předvídatelný, když se vtipkovalo s bojovníkama v městečku tak mě vyloženě liskala hanba.
212953
HAL: právě naopak bych na nadsázce ubral, hlavně v pozemských scénách. Všechny ty fórky s konfrontací bohů a pozemšťanů byly podle mě lame a předvídatelný, když se vtipkovalo s bojovníkama v městečku tak mě vyloženě liskala hanba.
1 0
reagovat
Natalii tam brutálně kradla scény ta její kamarádka, to je jasně nejzábavnější role ve filmu (všichni ostatní jsou buď přiteplelí, úplně pitomí a nebo těžce nudní, jen Renner má ve své minutové scéně docela koule).

Dvojku hlavně ať dělá někdo kdo se nebude brát tak děsivě vážně, z tohohle univerza se s ničím jiným než těžkou nadsázkou a stylizací nic vydolovat nedá.
212952
Natalii tam brutálně kradla scény ta její kamarádka, to je jasně nejzábavnější role ve filmu (všichni ostatní jsou buď přiteplelí, úplně pitomí a nebo těžce nudní, jen Renner má ve své minutové scéně docela koule). Dvojku hlavně ať dělá někdo kdo se nebude brát tak děsivě vážně, z tohohle univerza se s ničím jiným než těžkou nadsázkou a stylizací nic vydolovat nedá.
1 0
reagovat

Cival

Oni jsou prostě jen vychcaní a čekají na Black Widdow ..

Film
jo ohledně toho filmu ... Mám strašně stejný pocit, základ strašně lacinej a jinak spousty medu kolem pusy. Sledovat Natalí bylo celkem vtipný, protože vidět jí v takový roli ( no musel jsem se prostě zasmát ). Každopádně ani ta vizualizace mě něják nenadchla ... 6/10
212950
Oni jsou prostě jen vychcaní a čekají na Black Widdow .. [b]Film[/b] jo ohledně toho filmu ... Mám strašně stejný pocit, základ strašně lacinej a jinak spousty medu kolem pusy. Sledovat Natalí bylo celkem vtipný, protože vidět jí v takový roli ( no musel jsem se prostě zasmát ). Každopádně ani ta vizualizace mě něják nenadchla ... 6/10
Cival
1 0
reagovat
Konečně viděno a celkem rozpaky. Hemsworth fajn, vyhrocený scény na Asgardu taky a úvodní akce taky ušla, ale zbytek je hrozně slabej a matnej. Všechny pozemský scény nudný, role Natalie hrozná, u některých scén jsem usínal a u jinejch se chtěl zlomyslně smát (třeba když Thor zachraňoval městečko a "umíral" s myšlenkou, že to za záchranu jakýchsi pozemšťanů stálo). Ve výsledku jen o fous lepší než Iron Man 2, za 5,5/10, ale v jádru hodně podobný (hodně vaty, kterou zachraňují fórky, fanboyovský pomrknutí a dvě akční scény).

Dvojku ať dělá někdo pořádnej, postava, univerzum i herci maj na prvotřídní biják

Mimochodem v týhle průměrnosti se k sobě všechny ty marvelovský originy pěkně hoděj, jsou si hodně podobný a jen hodně povedenej Cap z nich vybočuje. A všimli jste si btw, že jednotícím motivem všech marvelovek je to, že si hrdinové nezapíchaj se svýma láskama? Chudáci... :) Cap to odnesl nejhůř, Thor na čekačce, Stark taky zatím Pepper do postele nepřivedl... to budou v Avengers orgie.
212948
Konečně viděno a celkem rozpaky. Hemsworth fajn, vyhrocený scény na Asgardu taky a úvodní akce taky ušla, ale zbytek je hrozně slabej a matnej. Všechny pozemský scény nudný, role Natalie hrozná, u některých scén jsem usínal a u jinejch se chtěl zlomyslně smát (třeba když Thor zachraňoval městečko a "umíral" s myšlenkou, že to za záchranu jakýchsi pozemšťanů stálo). Ve výsledku jen o fous lepší než Iron Man 2, za 5,5/10, ale v jádru hodně podobný (hodně vaty, kterou zachraňují fórky, fanboyovský pomrknutí a dvě akční scény). Dvojku ať dělá někdo pořádnej, postava, univerzum i herci maj na prvotřídní biják Mimochodem v týhle průměrnosti se k sobě všechny ty marvelovský originy pěkně hoděj, jsou si hodně podobný a jen hodně povedenej Cap z nich vybočuje. A všimli jste si btw, že jednotícím motivem všech marvelovek je to, že si hrdinové nezapíchaj se svýma láskama? Chudáci... :) Cap to odnesl nejhůř, Thor na čekačce, Stark taky zatím Pepper do postele nepřivedl... to budou v Avengers orgie.
1 0
reagovat
Nepripadala vám postava Lokiho málo spracovaná ?
211949
[spoiler]Nepripadala vám postava Lokiho málo spracovaná ?[/spoiler]
1 0
reagovat
Inak za zmienku určite stojí aj DVD animák Tales of Asgard. :)
202690
Inak za zmienku určite stojí aj DVD animák Tales of Asgard. *:)*
1 0
reagovat
solidni sedmicka, dabing v pohode (coming from a dubbing hater).. :)
202360
solidni sedmicka, dabing v pohode (coming from a dubbing hater).. *:)*
1 0
reagovat
Tak Thor příjemně překvapil. Krásných 7* a i se těším na příští setkání. Hodně, ale fakt hodně jsem ocenil ten humor... filmu to obrovsky přidalo. :+
PS: doufám, že v případné dvojce dostane gatekeeper víc prostoru 8)
202349
Tak Thor příjemně překvapil. Krásných 7* a i se těším na příští setkání. Hodně, ale fakt hodně jsem ocenil ten humor... filmu to obrovsky přidalo. *:+* PS: doufám, že v případné dvojce dostane gatekeeper víc prostoru *8)*
1 0
reagovat

terminator:

A nejde o FBI, ale o SHIELD :D
202295
A nejde o FBI, ale o SHIELD *:D*
terminator:
1 0
reagovat

SocialniPripad

Aha, tak diky za upresnujici info :))
202294
Aha, tak diky za upresnujici info *:))*
SocialniPripad
1 0
reagovat
Musím říct, že film se vážně povedl. Bavil jsem se celou dobu. Jediné, co mě vykouzlilo úsměv na rtech bylo to superrychlé cool točení s kladivem, ale přežil jsem to:)
202263
Musím říct, že film se vážně povedl. Bavil jsem se celou dobu. Jediné, co mě vykouzlilo úsměv na rtech bylo to superrychlé cool točení s kladivem, ale přežil jsem to*:)*
1 0
reagovat

Terminator007

ten co mířil na Thora, byl Hawkeye (Jeremy Renner) a je to klaďas, člen Avengers
202256
[spoiler]ten co mířil na Thora, byl Hawkeye (Jeremy Renner) a je to klaďas, člen Avengers[/spoiler]
Terminator007
1 0
reagovat
Tak jsem se na to o vikendu konecne dostal a jsem hodne spokojen. Od zacatku jsem se Thora celkem obaval a to jak trosku hlavniho hrdiny, tak hlavne zaberu z Asgardu a tam to nakonec bylo jednim slovem vynikajici! Zejmena prvni polovina filmu, na Zemi to tez nebylo spatne, rekl bych, ze brane s nadsazkou, Chris v hlavni roli byl vybornej, stejne tak jako zbytek osazenstva, nebojim se tomu napalit alespon 8/10! Pripadne pokracovani si kazdopadne dovedu predstavit s dejem na jejich planete, na Zemi nevim nevim... Predpokladam, ze po titulcich zaber do Avengers byl nas prvni zaporak? A jeste jsem se dozvedel, ze ten, co miril na Thora, kdyz ho honili FBI, ma byt tez zaporak v Avengers. Je to tak?
202254
Tak jsem se na to o vikendu konecne dostal a jsem hodne spokojen. Od zacatku jsem se Thora celkem obaval a to jak trosku hlavniho hrdiny, tak hlavne zaberu z Asgardu a tam to nakonec bylo jednim slovem vynikajici! Zejmena prvni polovina filmu, na Zemi to tez nebylo spatne, rekl bych, ze brane s nadsazkou, Chris v hlavni roli byl vybornej, stejne tak jako zbytek osazenstva, nebojim se tomu napalit alespon 8/10! Pripadne pokracovani si kazdopadne dovedu predstavit s dejem na jejich planete, na Zemi nevim nevim...[spoiler] Predpokladam, ze po titulcich zaber do Avengers byl nas prvni zaporak? A jeste jsem se dozvedel, ze ten, co miril na Thora, kdyz ho honili FBI, ma byt tez zaporak v Avengers. Je to tak? [/spoiler]
1 0
reagovat
U mě naopak - já se pro změnu bavil hlavně u scén ze Země - ale dokážu si představit, že ty mohou dabingem utrpět víc než nějaké meziplanetární řežby...
A pro jednou nesouhlasím s durem: ve mně naopak zůstal především pocit (a to pozitivní)
202207
U mě naopak - já se pro změnu bavil hlavně u scén ze Země - ale dokážu si představit, že ty mohou dabingem utrpět víc než nějaké meziplanetární řežby... A pro jednou nesouhlasím s durem: ve mně naopak zůstal především pocit (a to pozitivní)
1 0
reagovat
Hlavně mam pocit, že kdyby Branagh dostal o padesát milionů víc a ze scénáře se vyškrtala Země, která příběh jen zdržovala, a to násilný napojení na ostatní Marvelovky, moh by film bejt o dost zajímavější.

KarelR
Shut up. :D
202204
Hlavně mam pocit, že kdyby Branagh dostal o padesát milionů víc a ze scénáře se vyškrtala Země, která příběh jen zdržovala, a to násilný napojení na ostatní Marvelovky, moh by film bejt o dost zajímavější. [b]KarelR[/b] Shut up. *:D*
1 0
reagovat
Hlavně že jste se našli :D
202203
Hlavně že jste se našli *:D*
1 0
reagovat
Zdieľam tvoje pocity, Memphis. Ten film bleskovo vyšumí a zostane len nejaká šmuha bez pocitu.
202202
Zdieľam tvoje pocity, Memphis. Ten film bleskovo vyšumí a zostane len nejaká šmuha bez pocitu.
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se