Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Thor: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
First of all, může mi někdo třeba do vzkazníku vyspoilerovat tu potitulkovou scénu?

Scény z Asgardu fajn, kvarteto Thor, Loki, Odin, Heimdall dostatečně charismatický a...

...to je asi tak všechno. Branaghovi se sice podařilo načrtnout téměř shakespearovský drama, ale zbytek je těžkej průměr. Akce nezajímavá a scény ze Země nudný a v podstatě zbytečný.

Ale na druhou stranu, bavil jsem se tak, že jsem po většinu času dokázal ignorovat prznění mytologie. 6/10
202201
First of all, může mi někdo třeba do vzkazníku vyspoilerovat tu potitulkovou scénu? Scény z Asgardu fajn, kvarteto Thor, Loki, Odin, Heimdall dostatečně charismatický a... ...to je asi tak všechno. Branaghovi se sice podařilo načrtnout téměř shakespearovský drama, ale zbytek je těžkej průměr. Akce nezajímavá a scény ze Země nudný a v podstatě zbytečný. Ale na druhou stranu, bavil jsem se tak, že jsem po většinu času dokázal ignorovat prznění mytologie. 6/10
1 0
reagovat
Thor super....tak nějak všechno co jsem čekala od toho čekala a možná ještě o trochu víc
a hrozně se mi líbil Loki, místy (např. scéna s otcem v úvodu) mi ho bylo až líto, musím přiznat, že jsem mu i v koutku duše malinko fandila, i když je to takovej prevít :-)
202198
Thor super....tak nějak všechno co jsem čekala od toho čekala a možná ještě o trochu víc a hrozně se mi líbil Loki, místy (např. scéna s otcem v úvodu) mi ho bylo až líto, musím přiznat, že jsem mu i v koutku duše malinko fandila, i když je to takovej prevít :-)
1 0
reagovat
Thor je spíše pohádka o proti ostatním doposud marvelovským filmům ale velmi povedená pohádka, hláška potřeuji koně ve zveriměxu mě totálně rozesmála

akce i hudba a celej visual (kdo nadával na efekty v traileru ?) tak ty se určitě povedli
v rámci možností
sakra potitulková scena ? :-(((
davam ale 6* ale při druhým shlednutí doma snad i 7* bude
202177
Thor je spíše pohádka o proti ostatním doposud marvelovským filmům ale velmi povedená pohádka, hláška potřeuji koně ve zveriměxu mě totálně rozesmála akce i hudba a celej visual (kdo nadával na efekty v traileru ?) tak ty se určitě povedli v rámci možností sakra potitulková scena ? :-((( davam ale 6* ale při druhým shlednutí doma snad i 7* bude
0 -1
reagovat

naprost impa film podle traleru

tak se moc těším až to bude na kompu 8)
202150
tak se moc těším až to bude na kompu *8)*
naprost impa film podle traleru
1 0
reagovat

Thor

Tak musím říct, že ačkoliv jsem to nečekal, Thor se mi fakt moc líbil. Bohužel viděno s dabingem, nakonec jsem uvěřil těm zprávám, že to není až tak příšerné a ačkoliv některé věci byly trochu mimo ale nijak jsem to nevnímal.
Čekal jsem trochu jiné cameo Hawkeye ale potěšil. To samé ten starý pán co se objevuje v každé Marvelovce (tentokrát řidič trucku, co se snažil ujet s Mjollnirem). A konečně finální potitulková scéna, Hiddleston prostě dává.
Herecky vyvážené, Hemsworth pro mě vytvořil obraz vikingského válečníka/Thora což jsem ani nečekal. Něco jako Pierce Brosnan/James Bond. Snad ta 2ka výjde a neskutečně se těším na Avengers, už aby to bylo.

Btw. jsem stále skeptický ohledně Cpt. Ameriky, jít nebo počkat. Rád bych dodržel tradici navštěvování všech Marveláckých filmů v kině, ale First Avenger mi příjde strašně nesympatickej :-/
201561
Tak musím říct, že ačkoliv jsem to nečekal, Thor se mi fakt moc líbil. Bohužel viděno s dabingem, nakonec jsem uvěřil těm zprávám, že to není až tak příšerné a ačkoliv některé věci byly trochu mimo ale nijak jsem to nevnímal. [spoiler]Čekal jsem trochu jiné cameo Hawkeye ale potěšil. To samé ten starý pán co se objevuje v každé Marvelovce (tentokrát řidič trucku, co se snažil ujet s Mjollnirem). A konečně finální potitulková scéna, Hiddleston prostě dává.[/spoiler] Herecky vyvážené, Hemsworth pro mě vytvořil obraz vikingského válečníka/Thora což jsem ani nečekal. Něco jako Pierce Brosnan/James Bond. Snad ta 2ka výjde a neskutečně se těším na Avengers, už aby to bylo. Btw. jsem stále skeptický ohledně Cpt. Ameriky, jít nebo počkat. Rád bych dodržel tradici navštěvování všech Marveláckých filmů v kině, ale First Avenger mi příjde strašně nesympatickej :-/
Thor
0 0
reagovat
Thor se my jednoznačně líbil, to musím říct hned na začátek. obsahově naprosto fantastické, už od začátku mě celé to vyprávění pohltilo a skutečně jsem si to užil.
I když byl děj docela hodně předvídatelný tak hlavně díky scénáři my to ani trochu nevadilo, akce i triky slušné a herci rovněž bez chyby, dá se říct, že Thorovi se podle mě nedá snad nic vytknout.
Návrat Thora je další z mnoha důvodů proč se těšit na Avengers!
9/10
201480
Thor se my jednoznačně líbil, to musím říct hned na začátek. obsahově naprosto fantastické, už od začátku mě celé to vyprávění pohltilo a skutečně jsem si to užil. I když byl děj docela hodně předvídatelný tak hlavně díky scénáři my to ani trochu nevadilo, akce i triky slušné a herci rovněž bez chyby, dá se říct, že Thorovi se podle mě nedá snad nic vytknout. Návrat Thora je další z mnoha důvodů proč se těšit na Avengers! 9/10
1 0
reagovat
Překvapivě vylmi kvalitní adaptace komiksu. Zábavné ale ne povrchní a čistě pro peníze natočený film. Herci jsou super, ale celý film nejvíc táhne kvalitní scénář. Doufám, že druhý díl (který určitě bude) se nepromění ve sračku jako ironman 2.

Konečně zase pořádný "záporák", kvalitních záporáků z komix filmů co by měli hloubku bych spočítal na prstech jedné ruky. Není sice buh ví jak promyšlený, ale psychologie je tu aspoň nějaká , což se nedá říct o 90% jiných záporáků.
201410
Překvapivě vylmi kvalitní adaptace komiksu. Zábavné ale ne povrchní a čistě pro peníze natočený film. Herci jsou super, ale celý film nejvíc táhne kvalitní scénář. Doufám, že druhý díl (který určitě bude) se nepromění ve sračku jako ironman 2. [spoiler]Konečně zase pořádný "záporák", kvalitních záporáků z komix filmů co by měli hloubku bych spočítal na prstech jedné ruky. Není sice buh ví jak promyšlený, ale psychologie je tu aspoň nějaká , což se nedá říct o 90% jiných záporáků.[/spoiler]
1 0
reagovat

9/10

A mozna bych dala i 10/10 z kdybych to videla s titulkama (ackoliv dabing nebyl takove zlo, jak jsem cekala) a kdyby Chris chodil bez trika jeste par zaberu ;)

Kazdopadne jsem se velmi dobre bavila, pidizaber na Hawkeye byl bezva a sarkasticke poznamky te kocky, co delala Natalce podrztasku taky plynuly lehce, preklad prekvapil ("Chci nejakou krmi!") a soundtrack rulez. Kdyz nad tim tak premyslim, tak jsem rada, ze rejza mel zkusenost s Wildou S., jinak bysme patos tech replik museli odhazovat kyblema.

Triky OK, akorat kdyz pristalo Thorovi do ruky kladivo, moje prvni reakce byla wtf?, protoze v tu chvili vypadal jako plastikovej panacek.

A taky mate ten pocit, ze Skarsgard uz neumi hrat bez saly kolem krku?
201408
A mozna bych dala i 10/10 z kdybych to videla s titulkama (ackoliv dabing nebyl takove zlo, jak jsem cekala) a kdyby Chris chodil bez trika jeste par zaberu ;) Kazdopadne jsem se velmi dobre bavila, pidizaber na Hawkeye byl bezva a sarkasticke poznamky te kocky, co delala Natalce podrztasku taky plynuly lehce, preklad prekvapil ("Chci nejakou krmi!") a soundtrack rulez. Kdyz nad tim tak premyslim, tak jsem rada, ze rejza mel zkusenost s Wildou S., jinak bysme patos tech replik museli odhazovat kyblema. Triky OK, akorat kdyz pristalo Thorovi do ruky kladivo, moje prvni reakce byla wtf?, protoze v tu chvili vypadal jako plastikovej panacek. A taky mate ten pocit, ze Skarsgard uz neumi hrat bez saly kolem krku?
9/10
1 0
reagovat

9/10

Spolu s Rychle a zběsile a Rangem nej filmy roku prozatím ... a opět jsem se bavil královsky. Upřímně musím říct, že jsem rád, že jsem to narozdíl od druhých od samého začátku neodstřelil a i po trailerech jsem tomu plně věřil - což se mi vyplatilo!
Vedle Iron mana nej Marvelovka, která všechno vsadila na Chrise, kterej je Thor jak vyšitej :) a nejenom skrz velké charisma ... teď už se nemusím bát, že vedle Roberta budou jen vedlejšáci :) Akce jinak vcelku pohodová - i ty jeden na jednoho :) Efekty parádní, Asgard naprosto vyšperkovanej a celkově to skákání mezi světy bylo vhodně vsunuto :) Jediné mínusy mám u ne přímo kulervoucí akční scéně a ne moc vychytané létající scéně ( myšlen tím létající Thor - ty teleporty byli luxus :D) Přeju tomu úspěch a na dvojku se těším jak malej kluk :)
201335
Spolu s Rychle a zběsile a Rangem nej filmy roku prozatím ... a opět jsem se bavil královsky. Upřímně musím říct, že jsem rád, že jsem to narozdíl od druhých od samého začátku neodstřelil a i po trailerech jsem tomu plně věřil - což se mi vyplatilo! Vedle Iron mana nej Marvelovka, která všechno vsadila na Chrise, kterej je Thor jak vyšitej :) a nejenom skrz velké charisma ... teď už se nemusím bát, že vedle Roberta budou jen vedlejšáci :) Akce jinak vcelku pohodová - i ty jeden na jednoho :) Efekty parádní, Asgard naprosto vyšperkovanej a celkově to skákání mezi světy bylo vhodně vsunuto :) Jediné mínusy mám u ne přímo kulervoucí akční scéně a ne moc vychytané létající scéně ( myšlen tím létající Thor - ty teleporty byli luxus :D) Přeju tomu úspěch a na dvojku se těším jak malej kluk :)
9/10
1 0
reagovat
Súhlasím s tým, čo tu už padlo. Relatívne dobrý film s perfektným castingom, ale neprehľadnou akciou. A zaujímalo by ma, či Marvel príde niekedy aj s takými filmovými peckami ako DC. Zatiaľ má totiž Marvel na konte niekoľko veľmi dobrých filmov, ale nič výnimočné. A predpokladám, že Avengers bude "len" nehorázny akčný výplach. :)
201281
Súhlasím s tým, čo tu už padlo. Relatívne dobrý film s perfektným castingom, ale neprehľadnou akciou. A zaujímalo by ma, či Marvel príde niekedy aj s takými filmovými peckami ako DC. Zatiaľ má totiž Marvel na konte niekoľko veľmi dobrých filmov, ale nič výnimočné. A predpokladám, že Avengers bude "len" nehorázny akčný výplach. *:)*
1 0
reagovat

7/10

zápory: neuplně přehledná akce (přesně jak bylo popsáno v recenzi od Imfa), Hemsworthovi jsem nevěřil napraveného Thora, souboj s mega brněním (čekal jsem něco jiného)
klady: skvělý casting!!!(Hemsworth, Hiddleston, Hopkins, Elba), Hemsworth jako drzý Thor je super, Asgard je povedený (i to plastové brnění :) ) a ani Země mě nenudila, soundtrack.

Potitulková sekvence navnadila na Avengers :+
200921
zápory: neuplně přehledná akce (přesně jak bylo popsáno v recenzi od Imfa), Hemsworthovi jsem nevěřil napraveného Thora, souboj s mega brněním (čekal jsem něco jiného) klady: skvělý casting!!!(Hemsworth, Hiddleston, Hopkins, Elba), Hemsworth jako drzý Thor je super, Asgard je povedený (i to plastové brnění *:)* ) a ani Země mě nenudila, soundtrack. Potitulková sekvence navnadila na Avengers *:+*
7/10
1 0
reagovat
To čo má Nick Fury v kufríku je tzv Cosmic Cube (wiki pomôže). Stretneme sa s ňou minimálne ešte v Kapitánovi Amerike. A Skarsgårdova postava je patrne ovládaná Lokim, ktorý prežil a nejako sa dostal na Zem.

edit: linky sú zjavne moc cool aby rešpektovali spoiler tag
200823
[spoiler]To čo má Nick Fury v kufríku je tzv Cosmic Cube (wiki pomôže). Stretneme sa s ňou minimálne ešte v [link="http://images.hitfix.com/photos/653399/The-Red-Skull-discovers-the-Cosmic-Cube_gallery_primary.jpg"]Kapitánovi Amerike[/link]. A Skarsgårdova postava je patrne ovládaná Lokim, ktorý prežil a nejako sa dostal na Zem.[/spoiler] edit: linky sú zjavne moc cool aby rešpektovali spoiler tag
1 0
reagovat

Konec

Mám otázku na tu scénu po titulkách, zatím jsem u těchto typů konců věděl, ale tady jsem úplně mimo, může mi to prosím někdo osvětlit? ;)

Jinak film se mi moc líbil, bál jsem se toho celkem, že to bude takové divné, ale byl jsem příjemně převapen a navíc i ta hromada svalů byla i vtipná :)
200821
Mám otázku na tu scénu po titulkách, zatím jsem u těchto typů konců věděl, ale tady jsem úplně mimo, může mi to prosím někdo osvětlit? ;) Jinak film se mi moc líbil, bál jsem se toho celkem, že to bude takové divné, ale byl jsem příjemně převapen a navíc i ta hromada svalů byla i vtipná :)
Konec
1 0
reagovat
Na úrovni Iron Mana kvalitou, ne epičností samozřejmě :D Tam ho válcuje
200628
Na úrovni Iron Mana kvalitou, ne epičností samozřejmě *:D* Tam ho válcuje
1 0
reagovat
Epické. Minimálně na úrovni prvního Iron Mana a do Branagha bych to fakt neřekl. Popral se s tím nad rámec možností. A to jsem byl na dabingu, který teda ušel, ale nemůžu porovnat s originálem. Jinak jasnej :+
200627
Epické. Minimálně na úrovni prvního Iron Mana a do Branagha bych to fakt neřekl. Popral se s tím nad rámec možností. A to jsem byl na dabingu, který teda ušel, ale nemůžu porovnat s originálem. Jinak jasnej *:+*
1 0
reagovat
Thora kvalitativne hazim na stejnou pricku jako Incredible Hulka. Tedy zadna slava ale zas tak zly to nebylo. Asgard super, ale je sceny na Zemi byly oproti tomu hodne hodne hodne chude. 6-7/10
200626
Thora kvalitativne hazim na stejnou pricku jako Incredible Hulka. Tedy zadna slava ale zas tak zly to nebylo. Asgard super, ale je sceny na Zemi byly oproti tomu hodne hodne hodne chude. 6-7/10
1 0
reagovat
Hej, dabing sa podaril.

A scény z Asgardu absolútne fantastické. :+
200596
Hej, dabing sa podaril. A scény z Asgardu absolútne fantastické. *:+*
1 0
reagovat
Jinak dabing na dnešní dobu IMHO velmi slušný.
200551
Jinak dabing na dnešní dobu IMHO velmi slušný.
0 0
reagovat

8/10

Obrovské překvapení a zatím nejlepší čistý Marvel! Scény na Asgardu parádní, Nové Mexiko se taky dá, obsazení a hudba parádní, scénář neurazí, akce taky ne.
200550
Obrovské překvapení a zatím nejlepší čistý Marvel! Scény na Asgardu parádní, Nové Mexiko se taky dá, obsazení a hudba parádní, scénář neurazí, akce taky ne.
8/10
1 0
reagovat
Vie mi niekto povedať čo bolo po titulkoch ? Film inak spokojnosť, casting obzvlášť. Škoda slabšieho finále, ktoré sa nevyrovnalo bitke z ľadovými obrami. 8/10
200431
Vie mi niekto povedať čo bolo po titulkoch ? Film inak spokojnosť, casting obzvlášť. Škoda slabšieho finále, ktoré sa nevyrovnalo bitke z ľadovými obrami. 8/10
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se