Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Televizní Tipy 23.11. - 28.11. 2010 a MZ Talk

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek

Ku kinám

Mám rád, keď som v kine s ľudmi ktorý majú radi rovnaký film čo ja a tak je tam taká skupinová radosť, prípadne. Best je s priateľkou.

Niesom náročný na kino ale nenávidím šušťanie. Keď si to tak vezmem vyhodím 5 eur za to aby som počúval sa tam u*ebávať deti ktoré šuštia chipsami... neznášam to.
185282
Mám rád, keď som v kine s ľudmi ktorý majú radi rovnaký film čo ja a tak je tam taká skupinová radosť, prípadne. Best je s priateľkou. Niesom náročný na kino ale nenávidím šušťanie. Keď si to tak vezmem vyhodím 5 eur za to aby som počúval sa tam u*ebávať deti ktoré šuštia chipsami... neznášam to.
Ku kinám
0 0
reagovat
Aero že má pohodlné sedačky? Od kdy? Jsou tvrdé, krátké (takže si neopřete hlavu a buď vás bolí za krkem, nebo se musíte v sesli nepohodlně svézt dolů) s úzkými opěrkami pod ruce a v jakékoliv jiné řadě než první trpí kdokoliv, kdo má nohy delší než průměrný trpaslík. Světozor a Atlas mají sedačky tak na hraně, s trochou trpělivosti se tam dá přežít (tedy vyjma malého sálu Světozoru, tam je sezení za trest), ale slovo super ve spojitosti se sedačkami můžu použít stále jenom ve spojitosti s multiplexy. Pro mě z hlediska kvality sezení žádná lepší alternativa neexistuje.

A upřímně řečeno, pubertální slečny mi nevadí o moc víc, než všichni ti pseudointelektuálové s pytlíkem křupek ze samošky, na které člověk narazí v kinech Artových.

S Lucernou naopak souhlasím, to je průšvih. Nebýt pár předpremiér a festivalů, v životě bych tam nepáchnul.

Pár hnidopišských upřesnění pro imfa ;-) - V Hostivaři prodali dva sály, ne polovinu. A přísahat bych na to nemohl, ale mám pocit, že v tom fitku tu neuvěřitelnou výšku vyřešili přepůlením prostoru na dvě patra nad sebou.
185155
Aero že má pohodlné sedačky? Od kdy? Jsou tvrdé, krátké (takže si neopřete hlavu a buď vás bolí za krkem, nebo se musíte v sesli nepohodlně svézt dolů) s úzkými opěrkami pod ruce a v jakékoliv jiné řadě než první trpí kdokoliv, kdo má nohy delší než průměrný trpaslík. Světozor a Atlas mají sedačky tak na hraně, s trochou trpělivosti se tam dá přežít (tedy vyjma malého sálu Světozoru, tam je sezení za trest), ale slovo super ve spojitosti se sedačkami můžu použít stále jenom ve spojitosti s multiplexy. Pro mě z hlediska kvality sezení žádná lepší alternativa neexistuje. A upřímně řečeno, pubertální slečny mi nevadí o moc víc, než všichni ti pseudointelektuálové s pytlíkem křupek ze samošky, na které člověk narazí v kinech Artových. S Lucernou naopak souhlasím, to je průšvih. Nebýt pár předpremiér a festivalů, v životě bych tam nepáchnul. Pár hnidopišských upřesnění pro imfa ;-) - V Hostivaři prodali dva sály, ne polovinu. A přísahat bych na to nemohl, ale mám pocit, že v tom fitku tu neuvěřitelnou výšku vyřešili přepůlením prostoru na dvě patra nad sebou.
0 0
reagovat
Nejlepší kina? Rozhodně trio Světozor, Aero a Atlas. Všude super sedačky a v případě Světozoru a Aera si do sálu lze vzít kelímek piva.:+ Atlas už byl popsán v MZ Talku, Světozor tak trochu taky a Aero je na tom prakticky stejně a podle mě nejlíp. Tohle žižkovské kino mám hodně rád a svého času jsem tam byl štamgastem. Navíc má úžasný a vstřícný personál v podobě neméně příjemných slečen. A to nemluvím o úžasné atmosféře uvnitř sálu, kde nenarazíte na žádné pubertální slečinky s popcornem v ruce.

Naopak nejhorší zkušenosti mám s Lucernou. Tohle kino více než kino připomíná divadlo. Plátno je hodně malé a navíc vysoko, takže se musíte pořád koukat směrem nahoru, což obnáší časté bolesti krčních svalů. :( Navíc do sálu se dostanete jedině přes často zakouřenou kavárnu.:- Tohle kino prošlo svůj čas...
185152
Nejlepší kina? Rozhodně trio Světozor, Aero a Atlas. Všude super sedačky a v případě Světozoru a Aera si do sálu lze vzít kelímek piva.*:+* Atlas už byl popsán v MZ Talku, Světozor tak trochu taky a Aero je na tom prakticky stejně a podle mě nejlíp. Tohle žižkovské kino mám hodně rád a svého času jsem tam byl štamgastem. Navíc má úžasný a vstřícný personál v podobě neméně příjemných slečen. A to nemluvím o úžasné atmosféře uvnitř sálu, kde nenarazíte na žádné pubertální slečinky s popcornem v ruce. Naopak nejhorší zkušenosti mám s Lucernou. Tohle kino více než kino připomíná divadlo. Plátno je hodně malé a navíc vysoko, takže se musíte pořád koukat směrem nahoru, což obnáší časté bolesti krčních svalů. *:(* Navíc do sálu se dostanete jedině přes často zakouřenou kavárnu.*:-* Tohle kino prošlo svůj čas...
0 0
reagovat
Žoldák s Kurtem je fajn Bčko.
185146
Žoldák s Kurtem je fajn Bčko.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se