Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Menší změny na MovieZone

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
jak spěchám a tak tak hltám novinky, roluju dolů na trailery atd tak jsem si ani banneru nevšiml:D
142198
jak spěchám a tak tak hltám novinky, roluju dolů na trailery atd tak jsem si ani banneru nevšiml:D
0 0
reagovat

Jeffy

Ale já je nechci blokovat, MZ mám rád a klidně pár reklam přetrpím (a kdyby to byly takové ty interaktivní- házení na koš atd- tak si i kliknu :)). Ale co je moc...Fascinuje mě, jak za těch X let ještě tolika firmám nedocvaklo, že vyvolávat v lidech podvědomé spojení "značka XY = otravná příšernost" nejspíš nebude nejlepší nápad.
142197
Ale já je nechci blokovat, MZ mám rád a klidně pár reklam přetrpím (a kdyby to byly takové ty interaktivní- házení na koš atd- tak si i kliknu *:)*). Ale co je moc...Fascinuje mě, jak za těch X let ještě tolika firmám nedocvaklo, že vyvolávat v lidech podvědomé spojení "značka XY = otravná příšernost" nejspíš nebude nejlepší nápad.
Jeffy
0 0
reagovat

Jeffy

Ne všechny prohlížeče podporují adblock ;)
142196
Ne všechny prohlížeče podporují adblock *;)*
Jeffy
0 0
reagovat
Boože když s tím máte takové problémy, tak nainstalujte adblock než mít tolik keců - já na to koukal v chrome a ty banery aspoň barevně ladí s MZ, žádné vyskakovací obludy z Vodafone.
142195
Boože když s tím máte takové problémy, tak nainstalujte adblock než mít tolik keců - já na to koukal v chrome a ty banery aspoň barevně ladí s MZ, žádné vyskakovací obludy z Vodafone.
0 0
reagovat
Kejchal: Kazdopadne ten hordni banner tam natrvalo rozhodne neni.
142193
Kejchal: Kazdopadne ten hordni banner tam natrvalo rozhodne neni.
0 0
reagovat

popik

Kdyz uz jsme u tech zmen, prani a pozadavku, tak ja bych rad aby MZ byla ve 3D a ke kazde recenzi by na nas vybafnul jeji Avatar (tvurce).:D
142192
Kdyz uz jsme u tech zmen, prani a pozadavku, tak ja bych rad aby MZ byla ve 3D a ke kazde recenzi by na nas vybafnul jeji Avatar (tvurce).*:D*
popik
0 0
reagovat
TedGeorge: Bizarni jsem to nazval jen kvuli tomu, ze mi to na mnoha webech s podobnym flashem nikdy nevadilo a proto mi to prislo bizarni... to neni nic osobniho.
142191
TedGeorge: Bizarni jsem to nazval jen kvuli tomu, ze mi to na mnoha webech s podobnym flashem nikdy nevadilo a proto mi to prislo bizarni... to neni nic osobniho.
0 0
reagovat
Kejchal: My ho bohuzel neudelali a nevymysleli...
142190
Kejchal: My ho bohuzel neudelali a nevymysleli...
0 0
reagovat
Takže pánové, okamžitě zrušte všechny reklamy (děláte to přece z lásky k filmu), upravte stránky tak, aby vyhovovali každému jednomu uživateli (zařiďte si to jak chcete) a zaveďte sakra konečně ten midlklik (nevím co to je, ale hrozně to chci) . A já osobně požaduji, aby mi obsah chodil předčítat Gerard Butler - nebo sem snad přestanu chodit :(:(:(.
Upozornit na nedostatky je jedna věc, ale některé zdejší reakce mi dost připomínají vzteklé dítě mlátící pěstičkama do podlahy.
142189
Takže pánové, okamžitě zrušte všechny reklamy (děláte to přece z lásky k filmu), upravte stránky tak, aby vyhovovali každému jednomu uživateli (zařiďte si to jak chcete) a zaveďte sakra konečně ten midlklik (nevím co to je, ale hrozně to chci) . A já osobně požaduji, aby mi obsah chodil předčítat Gerard Butler - nebo sem snad přestanu chodit *:(**:(**:(*. Upozornit na nedostatky je jedna věc, ale některé zdejší reakce mi dost připomínají vzteklé dítě mlátící pěstičkama do podlahy.
0 0
reagovat
Do pr*ele to ste museli udelat ten horni banner tak silene obrovsky? >< To je imho fakt moc. Ta reklama vedle novinek je tez extrem. Moviezone jsem mel vzdycky rad kvuli tomu, ze jsem se behem prohlizeni nepoblil z reklam jako na jinych webech.
Na druhou stranu chapu, ze kazdy chceme vydelavat, ale urcite klesnula v mych ocich vysoka reputace a hlavne pohodovost prohlizeni tohoto webu.
142188
Do pr*ele to ste museli udelat ten horni banner tak silene obrovsky? >< To je imho fakt moc. Ta reklama vedle novinek je tez extrem. Moviezone jsem mel vzdycky rad kvuli tomu, ze jsem se behem prohlizeni nepoblil z reklam jako na jinych webech. Na druhou stranu chapu, ze kazdy chceme vydelavat, ale urcite klesnula v mych ocich vysoka reputace a hlavne pohodovost prohlizeni tohoto webu.
0 0
reagovat

Cival

Viz G-Stuff.
Není to ani tak o tom, že bych to nemohl najít, spíš je to dost nepohodlný... Sem zvyklej sem takhle zavítat několikrát denně, a líbilo se mi, že když tu vertikálně byly ty 4 novinky/recenze Kdykoliv během dne sem viděl změnu stavu. Teď když jdu do moviezone okna, tak to okamžitě nevidím (o reklamě teď nemluvím). Nechápu, proč to označovat slovem bizardní, když to očividně nevadí jen mě. Nechci se hádat, jen tu "lidštinou" naznačuju, co mi nesedí :D
142187
Viz G-Stuff. Není to ani tak o tom, že bych to nemohl najít, spíš je to dost nepohodlný... Sem zvyklej sem takhle zavítat několikrát denně, a líbilo se mi, že když tu vertikálně byly ty 4 novinky/recenze Kdykoliv během dne sem viděl změnu stavu. Teď když jdu do moviezone okna, tak to okamžitě nevidím (o reklamě teď nemluvím). Nechápu, proč to označovat slovem bizardní, když to očividně nevadí jen mě. Nechci se hádat, jen tu "lidštinou" naznačuju, co mi nesedí *:D*
Cival
0 0
reagovat
hlavní flash... lepší by bylo stránkování po stránkách a neautomatické (gametrailers) člověk vidí co je novinka... takhle první co se stane je že novinka ujede a většina lidí si hned klikne zpět :D

druhá věc co mi tu vadí už hooodně dlouho... krátké zprávy... jedno tlačítko, jedno jediné tlačítko které by pěkně v divu zobrazilo jejich souvislý výpis (všech najednou)

to první je možná věc názoru ( ikdyž věřím že si ten svůj umím uargumentovat) ale to druhé je neuvěřitelně moc chybějící nedostatek a strašně moc prosím o přidání tohoto tlačítka (dejte mi zdroják a máte ho tam za pár minut... to je jak trest ;) )
142184
hlavní flash... lepší by bylo stránkování po stránkách a neautomatické (gametrailers) člověk vidí co je novinka... takhle první co se stane je že novinka ujede a většina lidí si hned klikne zpět *:D* druhá věc co mi tu vadí už hooodně dlouho... krátké zprávy... jedno tlačítko, jedno jediné tlačítko které by pěkně v divu zobrazilo jejich souvislý výpis (všech najednou) to první je možná věc názoru ( ikdyž věřím že si ten svůj umím uargumentovat) ale to druhé je neuvěřitelně moc chybějící nedostatek a strašně moc prosím o přidání tohoto tlačítka (dejte mi zdroják a máte ho tam za pár minut... to je jak trest *;)* )
0 0
reagovat
btw. v novinách nám vždycky vtloukali do hlavy, že oko čtenáře začíná číst stránku přesně na tom místě, kde je ten čtvercovej banner, pak se pohybuje vlevo a pak křížem vpravo dolů ;)
142183
btw. v novinách nám vždycky vtloukali do hlavy, že oko čtenáře začíná číst stránku přesně na tom místě, kde je ten čtvercovej banner, pak se pohybuje vlevo a pak křížem vpravo dolů *;)*
0 0
reagovat
Není to sice moc čisté řešení, ale kdyby před první novinkou byla řekněme nějaká nenápadná svislá čárka (jako to co se háže mezi nákupy na jedoucím pásu v sámošce) poznalo by se podle ní, která novinka je první, a kdyby nebyla zrovna vidět ani u jedné z nich, hned by bylo jasno, že nejnovější novinka momentálně není zobrazena.

Jak říkám, mě je to šumák, ale rcorp mě přesvědčil, že poskytnout nějakou orientaci není od věci...
142182
Není to sice moc čisté řešení, ale kdyby před první novinkou byla řekněme nějaká nenápadná svislá čárka (jako to co se háže mezi nákupy na jedoucím pásu v sámošce) poznalo by se podle ní, která novinka je první, a kdyby nebyla zrovna vidět ani u jedné z nich, hned by bylo jasno, že nejnovější novinka momentálně není zobrazena. Jak říkám, mě je to šumák, ale rcorp mě přesvědčil, že poskytnout nějakou orientaci není od věci...
0 0
reagovat

design

Jednim slovem wow. Kazdej rozumne smyslejici jedinec chape funkci reklamy, vetsina z nas ji toleruje, kdyz je tzv "neprudici", ale tohle je moc funny. Nezlobte se na me, ale ta reklama vedle novinek je jak pest na oko. Z propagacniho hlediska skvele vymysleno, opravdu je to prvni vjem, co Vas upouta. Vyzkouseno na dvou lidech. Pak muze bej flash okno supergigacool, ale ta vopicarna vedle je proste mocnejsi. Kazdopadne preju hodne uspechu. Rozhodne sem neprestanu chodit kvuli reklame a detailum jako middleclick......;)
142181
Jednim slovem wow. Kazdej rozumne smyslejici jedinec chape funkci reklamy, vetsina z nas ji toleruje, kdyz je tzv "neprudici", ale tohle je moc funny. Nezlobte se na me, ale ta reklama vedle novinek je jak pest na oko. Z propagacniho hlediska skvele vymysleno, opravdu je to prvni vjem, co Vas upouta. Vyzkouseno na dvou lidech. Pak muze bej flash okno supergigacool, ale ta vopicarna vedle je proste mocnejsi. Kazdopadne preju hodne uspechu. Rozhodne sem neprestanu chodit kvuli reklame a detailum jako middleclick......*;)*
design
0 0
reagovat
Doufám že příští sraz MZ bude sponzorovat Lufthansa a bude to na nějaký hezky prosluněnný pláži :D
142180
Doufám že příští sraz MZ bude sponzorovat Lufthansa a bude to na nějaký hezky prosluněnný pláži *:D*
0 0
reagovat
Moviezone se prejmenovala na Lufthansa? :))
Ten flash je ok, doporucuju ale zastavit to automaticky posouvani z podobnyho duvodu jakej uvadi TedGeorge.Mam Operu a sem zvyklej zapnout prohlizec a behem par kliku otevrit asi 6 stranek a pak si je v klidu projet.Nez se dostanu k MZ tak uz jsou novinky pryc a musim to zas cely proklikat abych se ujistil ze mi nic neuniklo.
142179
Moviezone se prejmenovala na Lufthansa? *:))* Ten flash je ok, doporucuju ale zastavit to automaticky posouvani z podobnyho duvodu jakej uvadi TedGeorge.Mam Operu a sem zvyklej zapnout prohlizec a behem par kliku otevrit asi 6 stranek a pak si je v klidu projet.Nez se dostanu k MZ tak uz jsou novinky pryc a musim to zas cely proklikat abych se ujistil ze mi nic neuniklo.
0 0
reagovat
gvrd:Dgrgyxrgysfe

nj, funguje :D

a ty cookies? s kocourem už sme to před několika měsíci řešili, vim, že to spoustě z vás funguje normálně, tzn. že se ty cookies smažou asi po měsíci...
142178
gvrd*:D*grgyxrgysfe nj, funguje *:D* a ty cookies? s kocourem už sme to před několika měsíci řešili, vim, že to spoustě z vás funguje normálně, tzn. že se ty cookies smažou asi po měsíci...
0 0
reagovat
mihhi: Jj.
142176
mihhi: Jj.
0 0
reagovat
TedGeorge: vis me tahle stiznost pripada bizarni kvuli tomu, ze na spouste stranek maji treba podobny flash a nikdy jsem s tim takovyhle uzivatelsky problem nemel a ani me to nenapadlo. Koneckoncu uz kvuli tomu, ze proklikam co tam maj a otevru si co me zajima.

HAL: Kdyz tak vehementne touzis po diskuzi tak ti opacim... jak uz jsem nekolikrat psal, ze se vyladi rychlost a otvirani na jeden klik, takze fakt zbytecne hystercis, To, ze "pokud musím rollovat v nějakém flashi jak blázen a pak ještě několikrát kliknout (!), přičemž dokonce ani nemůžu přímo otevřít stránku do nového panelu (!)" nebude pravda a i ted to docela dramatizujes, protoze to na tebe proste vyjukne hned. Imho novy clanky mas naopak pomerne rychle po ruce. Hned uvidis ctyri novy clanky skrze obrazky (budou zesvetleny, takze to bude videt mnohem lip)...

Samozrejme ty reklamy je ted moc :-
142175
TedGeorge: vis me tahle stiznost pripada bizarni kvuli tomu, ze na spouste stranek maji treba podobny flash a nikdy jsem s tim takovyhle uzivatelsky problem nemel a ani me to nenapadlo. Koneckoncu uz kvuli tomu, ze proklikam co tam maj a otevru si co me zajima. HAL: Kdyz tak vehementne touzis po diskuzi tak ti opacim... jak uz jsem nekolikrat psal, ze se vyladi rychlost a otvirani na jeden klik, takze fakt zbytecne hystercis, To, ze "pokud musím rollovat v nějakém flashi jak blázen a pak ještě několikrát kliknout (!), přičemž dokonce ani nemůžu přímo otevřít stránku do nového panelu (!)" nebude pravda a i ted to docela dramatizujes, protoze to na tebe proste vyjukne hned. Imho novy clanky mas naopak pomerne rychle po ruce. Hned uvidis ctyri novy clanky skrze obrazky (budou zesvetleny, takze to bude videt mnohem lip)... Samozrejme ty reklamy je ted moc *:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se