Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Menší změny na MovieZone

příspěvky 121 - 140 Napsat příspěvek
ta reklama totálně degraduje celý design webu - to není žádná hysterie, reklama má bezesporu své místo na stránkách, ale vybavuju si jen pramálo stránek, kde je prasácký banner s Lufthansou nahoře, ještě větší dole (ty rozměry jsou neskutečně wtf) a jako bonus jedna hnusná kostka v místě, kde se upřou zraky většiny hned po najetí stránky.. mně je to v podstatě fuk, zas tak často tady nejsem, ale ten vzhled je teď naprosto strašný.. :) argumentovat adblockem je taky poměrně zvláštní, to už ty reklamy můžou oddělovat klidně i jednotlivé věty v článcích.. :D
142122
ta reklama totálně degraduje celý design webu - to není žádná hysterie, reklama má bezesporu své místo na stránkách, ale vybavuju si jen pramálo stránek, kde je prasácký banner s Lufthansou nahoře, ještě větší dole (ty rozměry jsou neskutečně wtf) a jako bonus jedna hnusná kostka v místě, kde se upřou zraky většiny hned po najetí stránky.. mně je to v podstatě fuk, zas tak často tady nejsem, ale ten vzhled je teď naprosto strašný.. *:)* argumentovat adblockem je taky poměrně zvláštní, to už ty reklamy můžou oddělovat klidně i jednotlivé věty v článcích.. *:D*
0 0
reagovat

ad sector.sk

Proboha, jen to ne. Tam je to stejne jako driv tady. Taky nefunguje middle click. :(
142119
Proboha, jen to ne. Tam je to stejne jako driv tady. Taky nefunguje middle click. :(
ad sector.sk
0 0
reagovat
mohli by ste sa inšpirovať napr tu link je to riešené podobne, ale netreba zdĺhavo naklikávať
142118
mohli by ste sa inšpirovať napr tu http://www.sector.sk/ je to riešené podobne, ale netreba zdĺhavo naklikávať
0 0
reagovat
No... že by to přidalo na fukčnosti, to se teda říct nedá. A že to staví do popředí reklamu... :o
142111
No... že by to přidalo na fukčnosti, to se teda říct nedá. A že to staví do popředí reklamu... *:o*
0 0
reagovat
Jen další názor. Ty menší ikony v té flešce nepotřebují popisek, vypadá to přehuštěně. Nechal bych se inspirovat musicserverem, kde to bez popisků funguje a vypadá to sofistikovaněji. Ale navíc ta nová fleška narozdíl od musicserveru stále neumí na prostřední rozklik ve Firefoxu otevřít z hlavního obrázku nový panel....
Každá změna nejdřív trochu bolí. Hodně zdaru.
142110
Jen další názor. Ty menší ikony v té flešce nepotřebují popisek, vypadá to přehuštěně. Nechal bych se inspirovat musicserverem, kde to bez popisků funguje a vypadá to sofistikovaněji. Ale navíc ta nová fleška narozdíl od musicserveru stále neumí na prostřední rozklik ve Firefoxu otevřít z hlavního obrázku nový panel.... Každá změna nejdřív trochu bolí. Hodně zdaru.
0 0
reagovat
mihhi: aha, tak to bude nejspíš tím, škoda :)
142109
mihhi: aha, tak to bude nejspíš tím, škoda :)
0 0
reagovat
Reklama úplně v pohodě, do dnes jsem nechápal, jak se může moviezone alespoň částečně Mitonu vyplatit. Pro dobro mého filmového doupěte bych klidně snesl i nějakou "Idnesárnu" . Ale přijde mi, že hlavně pro občasné návštevníky není úvodní okno s novinkami vyřešený vůbec dobře. Když obsahuje drahocenný nový články, tak by to mělo bejt mnohem víc výrazný, skvělá cesta je podle mě Comingsoon. Zvětšit to hlavní okno, zvýraznit a možná ještě trochu prosvětlit, to je podle mě správná cesta. Pořád mi přijde, že je na moviezone strašně moc tabulek, menu a tak vůbec, pro náhodnýho čtenáře až příliš věcí, kvůli kterým sem prostě nepřišel. To může bejt po lištách třeba směrem níž, ale (aspoň podle mně) pokud chcete víc přivábit náhodný čtenáře, dejte nejnovějším recenzím mnohem větší prostor. Teďka je to takový malinký okínko.

Dost dobře se může stát, že čtenář chtivý po nový recenzi na Bastardy přijde na moviezone, a tu recenzi prostě v tom miniokýnku neuvidí, protože ji zrovna nahradila novinka o fůzi Marvelu (např) což podle mě většinu procházejících čtenářů moviezone zas tak nezajímá. Prostě bych mnohem víc dával na odiv tzv. filmowebové bestsellery. Ne každá očekávaná novinka má to štestí dostat dostatečně velké téma (viz Transformers). Tolik moje zbytečné poznámky pro dobro Moviezone :)
142108
Reklama úplně v pohodě, do dnes jsem nechápal, jak se může moviezone alespoň částečně Mitonu vyplatit. Pro dobro mého filmového doupěte bych klidně snesl i nějakou "Idnesárnu" . Ale přijde mi, že hlavně pro občasné návštevníky není úvodní okno s novinkami vyřešený vůbec dobře. Když obsahuje drahocenný nový články, tak by to mělo bejt mnohem víc výrazný, skvělá cesta je podle mě Comingsoon. Zvětšit to hlavní okno, zvýraznit a možná ještě trochu prosvětlit, to je podle mě správná cesta. Pořád mi přijde, že je na moviezone strašně moc tabulek, menu a tak vůbec, pro náhodnýho čtenáře až příliš věcí, kvůli kterým sem prostě nepřišel. To může bejt po lištách třeba směrem níž, ale (aspoň podle mně) pokud chcete víc přivábit náhodný čtenáře, dejte nejnovějším recenzím mnohem větší prostor. Teďka je to takový malinký okínko. Dost dobře se může stát, že čtenář chtivý po nový recenzi na Bastardy přijde na moviezone, a tu recenzi prostě v tom miniokýnku neuvidí, protože ji zrovna nahradila novinka o fůzi Marvelu (např) což podle mě většinu procházejících čtenářů moviezone zas tak nezajímá. Prostě bych mnohem víc dával na odiv tzv. filmowebové bestsellery. Ne každá očekávaná novinka má to štestí dostat dostatečně velké téma (viz Transformers). Tolik moje zbytečné poznámky pro dobro Moviezone :)
0 0
reagovat
rcorp> nezměnil jsi prohlížeč? V některých se hážou na konec a v některých ne...
142107
rcorp> nezměnil jsi prohlížeč? V některých se hážou na konec a v některých ne...
0 0
reagovat

RSS

Ještě že existuje RSS na nejnovější recenze a novinky, takže na hlavní stránku chodím jen na zkontrolování nových trailerů. Jinak ten nový flash je ještě o trochu horší než ten minulý, což jsem nepovažoval za možné. Nemožnost kliknutí středním tlačítkem a pomalost to zabíjí fest. Taky škoda, že reklama je zakomponována do designu, takže s adBlockem tam mám modrý čtverec. S reklamama se nesmířím nikdy.
142106
Ještě že existuje RSS na nejnovější recenze a novinky, takže na hlavní stránku chodím jen na zkontrolování nových trailerů. Jinak ten nový flash je ještě o trochu horší než ten minulý, což jsem nepovažoval za možné. Nemožnost kliknutí středním tlačítkem a pomalost to zabíjí fest. Taky škoda, že reklama je zakomponována do designu, takže s adBlockem tam mám modrý čtverec. S reklamama se nesmířím nikdy.
RSS
0 0
reagovat

Cival

Jen do mě :))

Ono to není nějak extra hysterická reakce - taky ta změna není zas až tak masivní, jen to prostě je změna "pro změnu" a nic jiného, takže jsem se ozval hodně kriticky.
Protože starý flash lépe jednak fungoval, ale i lépe vypadal (když už tam nějaký musí být - za tím, že animovaný flash je kravina, která stránku zbytečně znepřehledňuje a zhoršuje pohyb na ní si stojím). Ostatně když už ten banner prostě chcete mít vedle novinek, tak jejich prosté zúžení by také bylo lepším a vizuálně čistším řešením, tohle jen přidává další nadbytečné ovládací prvky do stránky.
Právě u serveru zaměřeného hlavně na novinky bych čekal že se budou snažit je mít jednak na stránce co nejvýraznější a hlavně přístup k nim co nejjednodušší - pokud musím rollovat v nějakém flashi jak blázen a pak ještě několikrát kliknout (!), přičemž dokonce ani nemůžu přímo otevřít stránku do nového panelu (!) (a já už jinak stránky většinou ani neotvírám), tak je něco hodně špatně.
Použít odkazy na boku kde se dostanu k přehlednému tabulkovému výpisu je sice super (a mnohem rychlejší), ale zase tam vidím buď pouze novinky, nebo pouze recenze.

Samozřejmě to není něco kvůli čemu bych na MZ chtěl přestat chodit, tak moc mě v určité době nasrali jen na csfd, jen je to další krok k okraji propasti :D
142104
Jen do mě *:))* Ono to není nějak extra hysterická reakce - taky ta změna není zas až tak masivní, jen to prostě je změna "pro změnu" a nic jiného, takže jsem se ozval hodně kriticky. Protože starý flash lépe jednak fungoval, ale i lépe vypadal (když už tam nějaký musí být - za tím, že animovaný flash je kravina, která stránku zbytečně znepřehledňuje a zhoršuje pohyb na ní si stojím). Ostatně když už ten banner prostě chcete mít vedle novinek, tak jejich prosté zúžení by také bylo lepším a vizuálně čistším řešením, tohle jen přidává další nadbytečné ovládací prvky do stránky. Právě u serveru zaměřeného hlavně na novinky bych čekal že se budou snažit je mít jednak na stránce co nejvýraznější a hlavně přístup k nim co nejjednodušší - pokud musím rollovat v nějakém flashi jak blázen a pak ještě několikrát kliknout (!), přičemž dokonce ani nemůžu přímo otevřít stránku do nového panelu (!) (a já už jinak stránky většinou ani neotvírám), tak je něco hodně špatně. Použít odkazy na boku kde se dostanu k přehlednému tabulkovému výpisu je sice super (a mnohem rychlejší), ale zase tam vidím buď pouze novinky, nebo pouze recenze. Samozřejmě to není něco kvůli čemu bych na MZ chtěl přestat chodit, tak moc mě v určité době nasrali jen na csfd, jen je to další krok k okraji propasti *:D*
Cival
0 0
reagovat
no jeste ze existujou takovy veci jako Adblockplus, reklamni baner sel hned do pr...
142103
no jeste ze existujou takovy veci jako Adblockplus, reklamni baner sel hned do pr...
0 0
reagovat
Je to nejspis k nicemu, stejne jako posledne, ale ten flash je z uzivatelskeho hlediska pomaly, neprivetivy a nefunguje middle mouse click na novy panel (naprosto zasadni funkce!). Takhle si spis clanek odpustim, nez abych podstoupil to martyrium s otevrenim nove hlavni stranky v novem panelu, tam znovu cekani na najeti toho megaflashe, pak kliknuti na pozadovanou vec, navrat na hlavni stranku a to same s dalsim odkazem. A abych cetl zpusobem otevreni odkazu leftclickem z megaflashe, precteni, zvoleni zpet v prohlizeci a znovu? Tak k tomuhle nepohodlnemu a zastaralemu zpusobu cteni webu uz se dnes rozhodne vracet nechci. :(
Ale zase mi v zasade setri cas, protoze takhle ctu clanku/novinek mene. :)
142102
Je to nejspis k nicemu, stejne jako posledne, ale ten flash je z uzivatelskeho hlediska pomaly, neprivetivy a nefunguje middle mouse click na novy panel (naprosto zasadni funkce!). Takhle si spis clanek odpustim, nez abych podstoupil to martyrium s otevrenim nove hlavni stranky v novem panelu, tam znovu cekani na najeti toho megaflashe, pak kliknuti na pozadovanou vec, navrat na hlavni stranku a to same s dalsim odkazem. A abych cetl zpusobem otevreni odkazu leftclickem z megaflashe, precteni, zvoleni zpet v prohlizeci a znovu? Tak k tomuhle nepohodlnemu a zastaralemu zpusobu cteni webu uz se dnes rozhodne vracet nechci. :( Ale zase mi v zasade setri cas, protoze takhle ctu clanku/novinek mene. :)
0 0
reagovat

rcorp

Tak to spravili asi jenom tobě, mě se furt hážou na konec...

PS: asi máš pravdu, možná by šlo tu první v řadě nějak vyznašit (třeba žlutě :D)
142100
Tak to spravili asi jenom tobě, mě se furt hážou na konec... PS: asi máš pravdu, možná by šlo tu první v řadě nějak vyznašit (třeba žlutě *:D*)
rcorp
0 0
reagovat
MarvinP: lidi mají rádi, kdy věci mají svoje místo, takže když vědí, že poslední novinka je v levém spodním rohu, tak tam stačí mrknout a jsou zorientovaní (buď tam něco nového je...nebo není :)). Ale když prvek svoje místo mění, tak tomu musejí věnovat více pozornosti a to je otravuje. :)

Jinak mírný OT: teď se smajlíky vkládají na místo kurzoru a ne až na konec textu, pokud nebyl problém u mě, tak spoustu díků tomu, kdo to spravil. :)
142099
MarvinP: lidi mají rádi, kdy věci mají svoje místo, takže když vědí, že poslední novinka je v levém spodním rohu, tak tam stačí mrknout a jsou zorientovaní (buď tam něco nového je...nebo není *:)*). Ale když prvek svoje místo mění, tak tomu musejí věnovat více pozornosti a to je otravuje. :) Jinak mírný OT: teď se smajlíky vkládají na místo kurzoru a ne až na konec textu, pokud nebyl problém u mě, tak spoustu díků tomu, kdo to spravil. :)
0 0
reagovat
...akorát ještě ubylo žluté, teď jsou ty žluté akcenty tak osamělé, že by mohli začít působit nepatřičně - zas bez nich by to možná bylo moc sterilní... těžko říct, asi je to fuk.
142097
...akorát ještě ubylo žluté, teď jsou ty žluté akcenty tak osamělé, že by mohli začít působit nepatřičně - zas bez nich by to možná bylo moc sterilní... těžko říct, asi je to fuk.
0 0
reagovat
Líbí se mi to. Je to čistší. A bannery mě nepřekvapujou, do teď mě spíš překvapovalo, že na webu s tak rozsáhlým a profi týmem je jich tak málo...

Že teď není poznat která novinka je poslední je sice pravda, ale kdo to potřebuje? Buď mě novinka zajímá, nebo ne. Kolikátá je v pořadí to je snad jedno.
142096
Líbí se mi to. Je to čistší. A bannery mě nepřekvapujou, do teď mě spíš překvapovalo, že na webu s tak rozsáhlým a profi týmem je jich tak málo... Že teď není poznat která novinka je poslední je sice pravda, ale kdo to potřebuje? Buď mě novinka zajímá, nebo ne. Kolikátá je v pořadí to je snad jedno.
0 0
reagovat
MeaCulpa: ta reklama dole je tam podle mě umístěná naopak velmi rafinovaně. Já třeba potom, co prolétnu horní část stránky, prudce sjedu až úplně dolů...a copak to tam na mě vykoukne! :)
142094
MeaCulpa: ta reklama dole je tam podle mě umístěná naopak velmi rafinovaně. Já třeba potom, co prolétnu horní část stránky, prudce sjedu až úplně dolů...a copak to tam na mě vykoukne! :)
0 0
reagovat

Cival

:D
142093
*:D*
Cival
0 0
reagovat
Reklama je celkem v pohodě, viděl jsem horší hrůzy. Srovnal jsem se ze dvěma přeměnama MZ s redesignem csfd, takže na tohle si zvyknu taky. Jen mě trošku zaráží ta reklama úplně dole, kdybych byl její zadavatel, tak bych byl pěkně nasranej, protože je tam totálně utopená (ale doufám, že jí tam necháte, protože nahoře bych jí asi nerozdejchal;))
142092
Reklama je celkem v pohodě, viděl jsem horší hrůzy. Srovnal jsem se ze dvěma přeměnama MZ s redesignem csfd, takže na tohle si zvyknu taky. Jen mě trošku zaráží ta reklama úplně dole, kdybych byl její zadavatel, tak bych byl pěkně nasranej, protože je tam totálně utopená (ale doufám, že jí tam necháte, protože nahoře bych jí asi nerozdejchal*;)*)
0 0
reagovat
Ty vole :D:D Ja tam mam jeste admin forum, takze to jsou Serialy. Ale Srazy a Domaci Kino jsou taky necteny no :D
142091
Ty vole *:D**:D* Ja tam mam jeste admin forum, takze to jsou Serialy. Ale Srazy a Domaci Kino jsou taky necteny no *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se