Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Menší změny na MovieZone

příspěvky 161 - 180 Napsat příspěvek
Ale jo, neni to zle ;)
142069
Ale jo, neni to zle *;)*
0 0
reagovat
Když dojmy, tak dojmy: Epic fail.

Všichni používáme širokoúhlý monitory, takže máme místo spíš do stran, a proto opravdu nechápu to flashový okno orientovaný přesně naopak.

Nemá cenu to dál rozebírat, s každou další pozicí pro reklamu se moviezone trochu potopí a tentokrát to byl opravdu kvalitní zásah.
142068
Když dojmy, tak dojmy: Epic fail. Všichni používáme širokoúhlý monitory, takže máme místo spíš do stran, a proto opravdu nechápu to flashový okno orientovaný přesně naopak. Nemá cenu to dál rozebírat, s každou další pozicí pro reklamu se moviezone trochu potopí a tentokrát to byl opravdu kvalitní zásah.
0 0
reagovat
Já jsem aspoň rád, že mi ten flash při rolování stránky nahoru a dolu neskáče tolik jako ten předchozí :+. Jinak mě změny nechávají celkem chladným... Jen by to chtělo vypilovat pár drobností...
142067
Já jsem aspoň rád, že mi ten flash při rolování stránky nahoru a dolu neskáče tolik jako ten předchozí *:+*. Jinak mě změny nechávají celkem chladným... Jen by to chtělo vypilovat pár drobností...
0 0
reagovat
Jen tlačítko "další články" bude citelně chybět. Když někdo odjede na týden a pak se vrátí a chce si přečíst vše co se od té doby objevilo za články, tak jak zjistí a najde, který je nejstarší, protože v těch posledních 6 nabízených určitě nebude. :o
142066
Jen tlačítko "další články" bude citelně chybět. Když někdo odjede na týden a pak se vrátí a chce si přečíst vše co se od té doby objevilo za články, tak jak zjistí a najde, který je nejstarší, protože v těch posledních 6 nabízených určitě nebude. *:o*
0 0
reagovat
Překopávat takto celý layout jen kvůli reklamě... no ehm. Ale to by až tak nevadilo, důvody jsou evidentní a jste přece jen komerčním webem, jen tenhle pokrytecky obhajující článek jste si mohli odpustit, horší je že to není změna příliš funkční - s mrňavostí všeho bohužel už nikdo nic nenadělá (proč vytěsňovat z hlavní stránky nejdůležitější prvek webu ale moc nechápu), ale že nefunguje nakliknutí malého obrázku ve výběru je doufám bug a ne feature (sic! :X), stejně tak mizivá rychlost s jakou vše funguje. To samé i celé scrollování - které sice vcelku (i když taktéž pomalu) funguje u trailerů, ale ty jednak nepřibývají tak často a hlavně jsou jejich náhledy mnohem větší a tedy přehlednější. Že se teď v tom flashi zobrazuje novinek šest a ne čtyři (wow, no teda !!!!§§§) je tedy změna jako prase, nejenže kvůli tomu musíme přetrpět otravné, pomalé a zbytečné scrollování do stran, ale navíc ani není poznat která novinka je vlastně první (ne, není to poznat ve chvíli kdy po načtení stránky člověk třeba nejdřív mrkne na nové komentáře a až potom kouká na novinky - které už se mezitím prorotovaly kdoví kam). Kdyby jste vyhodily šipky nutné k prorotování, tak ušetříte místo pro pátou novinku a vše funguje mnohem lépe (ne ideálně, ale alespoň nějak - stejně jako dříve, jen v miniaturizovaném vydání). Pravda, nejspíš by jste se pak nemohli ohánět tím jak supr modernizujete web a postupujete s ním kupředu, nehledě na to že ani důvodem pro zlikvidování vcelku funkčních "starších novinek" už by jste to nemohli omluvat tak moc :)) Když už chcete na hlavní stránce uspořit místo, tak můžete odstranit zbytečný TOP 10.
Ovšem pokud tím chcete donutit čtenářo k tomu, aby používali odkazy na boční liště a dostávali se k článkům přes ně, tak se myslím povedlo na výbornou.
142065
Překopávat takto celý layout jen kvůli reklamě... no ehm. Ale to by až tak nevadilo, důvody jsou evidentní a jste přece jen komerčním webem, jen tenhle pokrytecky obhajující článek jste si mohli odpustit, horší je že to není změna příliš funkční - s mrňavostí všeho bohužel už nikdo nic nenadělá (proč vytěsňovat z hlavní stránky nejdůležitější prvek webu ale moc nechápu), ale že nefunguje nakliknutí malého obrázku ve výběru je doufám bug a ne feature (sic! :X), stejně tak mizivá rychlost s jakou vše funguje. To samé i celé scrollování - které sice vcelku (i když taktéž pomalu) funguje u trailerů, ale ty jednak nepřibývají tak často a hlavně jsou jejich náhledy mnohem větší a tedy přehlednější. Že se teď v tom flashi zobrazuje novinek šest a ne čtyři (wow, no teda !!!!§§§) je tedy změna jako prase, nejenže kvůli tomu musíme přetrpět otravné, pomalé a zbytečné scrollování do stran, ale navíc ani není poznat která novinka je vlastně první (ne, není to poznat ve chvíli kdy po načtení stránky člověk třeba nejdřív mrkne na nové komentáře a až potom kouká na novinky - které už se mezitím prorotovaly kdoví kam). Kdyby jste vyhodily šipky nutné k prorotování, tak ušetříte místo pro pátou novinku a vše funguje mnohem lépe (ne ideálně, ale alespoň nějak - stejně jako dříve, jen v miniaturizovaném vydání). Pravda, nejspíš by jste se pak nemohli ohánět tím jak supr modernizujete web a postupujete s ním kupředu, nehledě na to že ani důvodem pro zlikvidování vcelku funkčních "starších novinek" už by jste to nemohli omluvat tak moc *:))* Když už chcete na hlavní stránce uspořit místo, tak můžete odstranit zbytečný TOP 10. Ovšem pokud tím chcete donutit čtenářo k tomu, aby používali odkazy na boční liště a dostávali se k článkům přes ně, tak se myslím povedlo na výbornou.
0 0
reagovat
Len taka malickost. Bolo by fajn, kebyze, ked klikam na novsie clanky(dolava), by sa to stoplo na tom najnovsom a nie tocilo stale dookola.
142064
Len taka malickost. Bolo by fajn, kebyze, ked klikam na novsie clanky(dolava), by sa to stoplo na tom najnovsom a nie tocilo stale dookola.
0 0
reagovat
co že se změnilo?:))
neuvažujete o možnosti několika barev, např černobílá, bych si ji hned přepnul, modrá je fajn ale musím mžourat na ndpis :D
142063
co že se změnilo?*:))* neuvažujete o možnosti několika barev, např černobílá, bych si ji hned přepnul, modrá je fajn ale musím mžourat na ndpis *:D*
0 0
reagovat
Ekonomika je svině, no. Tolik za mě k tématu. Komu vadí banner, má vždycky možnost AdBlocku, jinak se toho na MZ zase tolik nemění, takže řeči o tom, že MZ bývala lepší a teď je všechno v kopru, jsou úplně mimo mísu. Myslím, že všichni víme, proč sem chodíme a jestli bude flash menší nebo větší a přibyde reklama, na tom nemůže imho nic změnit :). Musíme se s tim naučit žít všichni, tak si to nebudeme ztěžovat :).

Jinak ty změny předávám grafikovi, bohužel je to s nim troochu komplikovanější, tak prosím o trpělivost. Bereme to v patrnosti.
142062
Ekonomika je svině, no. Tolik za mě k tématu. Komu vadí banner, má vždycky možnost AdBlocku, jinak se toho na MZ zase tolik nemění, takže řeči o tom, že MZ bývala lepší a teď je všechno v kopru, jsou úplně mimo mísu. Myslím, že všichni víme, proč sem chodíme a jestli bude flash menší nebo větší a přibyde reklama, na tom nemůže imho nic změnit :). Musíme se s tim naučit žít všichni, tak si to nebudeme ztěžovat :). Jinak ty změny předávám grafikovi, bohužel je to s nim troochu komplikovanější, tak prosím o trpělivost. Bereme to v patrnosti.
0 0
reagovat
Nj po počátečním šoku (ráno jsem se zalepenýma očima fakt netušil kam kliknout :D), to je celkem OK... reklamu neblokuju a nevadí mi (dokud nebude ta dolní nahoře :D).
Jenom by fakt už bylo potřeba zapracovat na těch chybách co tu jsou od začátku nové verze (takže přes rok) a na které bylo mnohokrát upozorněno ..., nejhorší je úplně rozpadlý layout blogů snad ve všech prohlížečích?)
142060
Nj po počátečním šoku (ráno jsem se zalepenýma očima fakt netušil kam kliknout :D), to je celkem OK... reklamu neblokuju a nevadí mi (dokud nebude ta dolní nahoře :D). Jenom by fakt už bylo potřeba zapracovat na těch chybách co tu jsou od začátku nové verze (takže přes rok) a na které bylo mnohokrát upozorněno ..., nejhorší je úplně rozpadlý layout blogů snad ve všech prohlížečích*?)*
0 0
reagovat
Ta reklama dole je HUUUUUGGGGGEEEEEEE! Ale nevadí.Jinak dvojí klikání je pěknej vopruz, ale tipnul bych si že je to pracovní verze...doufám :).
142059
Ta reklama dole je HUUUUUGGGGGEEEEEEE! Ale nevadí.Jinak dvojí klikání je pěknej vopruz, ale tipnul bych si že je to pracovní verze...doufám :).
0 0
reagovat
nemozem inak,len suhlasit s ostatnymi...na prvy pohlad to sice vypada krajsie, ked sa na to clovek pozre..ale a mne chvilku trvalo nez som zistil, ze sa na clanok musi X-krat klikat,abyto nabehlo.....aj ja som si vsimol,ze aj u nas sa vela webov snazi zmodernizovat, aby "kracala s dobou", ale no..napriklad sa staci pozret na nas NovyPokec, ako ho dok--vili !!...od vtedy sa mi tam vobec nece chodit a ovladanie je velmi zlozite a odporne..a este k tomu ten prebrany design z Facebooku...milujem MovieZone, a pre to dufam, ze tu sa podobnych hovadin nedozijem, a snad tie zmeny budu este vylepsene....;);)
142057
nemozem inak,len suhlasit s ostatnymi...na prvy pohlad to sice vypada krajsie, ked sa na to clovek pozre..ale a mne chvilku trvalo nez som zistil, ze sa na clanok musi X-krat klikat,abyto nabehlo.....aj ja som si vsimol,ze aj u nas sa vela webov snazi zmodernizovat, aby "kracala s dobou", ale no..napriklad sa staci pozret na nas NovyPokec, ako ho dok--vili !!...od vtedy sa mi tam vobec nece chodit a ovladanie je velmi zlozite a odporne..a este k tomu ten prebrany design z Facebooku...milujem MovieZone, a pre to dufam, ze tu sa podobnych hovadin nedozijem, a snad tie zmeny budu este vylepsene....*;)**;)*
0 0
reagovat
Zopakuju, co jsem psal v Kecárně. Novinková liša by byla lepší, kdyby se sama neposouvala, stejně jako lišta trailerů. Otevření jedním klikem určitě ano.
V mini liště se sice při otevření stránky zobrazí nejnovější zpráva, ale než se člověk rozkouká po novinkách a trailerech, tak už to ujede někam jinam a stejně to člověk musí celý prorotovat.
142055
Zopakuju, co jsem psal v Kecárně. Novinková liša by byla lepší, kdyby se sama neposouvala, stejně jako lišta trailerů. Otevření jedním klikem určitě ano. V mini liště se sice při otevření stránky zobrazí nejnovější zpráva, ale než se člověk rozkouká po novinkách a trailerech, tak už to ujede někam jinam a stejně to člověk musí celý prorotovat.
0 0
reagovat

změny

Tak na změnách nevidím nic pozitivního. Nechápu, proč poslední dobou většina webů mění své vzhledy, jen aby byly modernější a vypadaly líp, přitom jejich funkčnost se sníží. Naprosto souhlasím s ostatními, že dvojí klikání je hrozný a rychlost načítání se taky zhoršila. Člověk si ale zvykne, bude to však chvilku trvat.
142054
Tak na změnách nevidím nic pozitivního. Nechápu, proč poslední dobou většina webů mění své vzhledy, jen aby byly modernější a vypadaly líp, přitom jejich funkčnost se sníží. Naprosto souhlasím s ostatními, že dvojí klikání je hrozný a rychlost načítání se taky zhoršila. Člověk si ale zvykne, bude to však chvilku trvat.
změny
0 0
reagovat
nepaci sa mi to...uznavam ze reklama musi byt....ale je to chaoticke a pomemrne neprehladne....k tomuto clanku som sa dostal ani neviem ako a az z diskusie som pochopil ako to funguje....sorry ze to takto na plnu hubu poviem, ale novy facelift sa mi zda ako poriadna kktina.....stary bol lepsi....uvidime casom...ale nehneval by som sa keby sa to vratilo spat....tento web bol dobry takly aky bol....mozno by bolo dobre sa zamerat na vychytanie obcasnych much pri logovani uzivatelov ... pripadne na slepe odkazy [kompletny rebricek najviac diskutujucich uzivatelov] ten som este nevidel ak sa mam priznat.....napriek tomu ze som na ten odkaz uz klikol nieklko krat.
8)8)8)
142053
nepaci sa mi to...uznavam ze reklama musi byt....ale je to chaoticke a pomemrne neprehladne....k tomuto clanku som sa dostal ani neviem ako a az z diskusie som pochopil ako to funguje....sorry ze to takto na plnu hubu poviem, ale novy facelift sa mi zda ako poriadna kktina.....stary bol lepsi....uvidime casom...ale nehneval by som sa keby sa to vratilo spat....tento web bol dobry takly aky bol....mozno by bolo dobre sa zamerat na vychytanie obcasnych much pri logovani uzivatelov ... pripadne na slepe odkazy [kompletny rebricek najviac diskutujucich uzivatelov] ten som este nevidel ak sa mam priznat.....napriek tomu ze som na ten odkaz uz klikol nieklko krat. *8)**8)**8)*
0 0
reagovat
takhle po ránu člověka vystrašit novým lookem ... to se nedělá;) .. jinak jak píše většina podemnou .. giga reklama mi zase tak nevadí, ale ta přístupnost ke článku několikerým kliknutím je otravná ..
142052
takhle po ránu člověka vystrašit novým lookem ... to se nedělá*;)* .. jinak jak píše většina podemnou .. giga reklama mi zase tak nevadí, ale ta přístupnost ke článku několikerým kliknutím je otravná ..
0 0
reagovat
to horne Falsh menu sa pekne dlho nacita...;)
142051
to horne Falsh menu sa pekne dlho nacita...*;)*
0 0
reagovat
Reklama: tak větší reklamu než je ta dole jsem snad na webu neviděl :D Ale tím že je dole mi nevadí.

Dvouklik: chvilku mi to dalo, než jsem odhalil, že se má kliknout na náhled a pak na celý obrázek. Zvyknu si asi rychle, ale přimlouvám se (jako další zde), aby se velký obrázek změnil již po najetí myši. A pokliknutí (jak na náhled, tak na velký obrázek) aby se člověk dostal přímo na článek. Redaktoři, zkuste si to prosím alespoň nasimulovat ;)
142048
Reklama: tak větší reklamu než je ta dole jsem snad na webu neviděl *:D* Ale tím že je dole mi nevadí. Dvouklik: chvilku mi to dalo, než jsem odhalil, že se má kliknout na náhled a pak na celý obrázek. Zvyknu si asi rychle, ale přimlouvám se (jako další zde), aby se velký obrázek změnil již po najetí myši. A pokliknutí (jak na náhled, tak na velký obrázek) aby se člověk dostal přímo na článek. Redaktoři, zkuste si to prosím alespoň nasimulovat *;)*
0 0
reagovat
Nejzásadnější informací z celé změny je, že Cival nečte diskuzák srazy :D
142047
Nejzásadnější informací z celé změny je, že Cival nečte diskuzák srazy *:D*
0 0
reagovat
To samorotování flashe se mi nelíbí ze stejného důvodu, jako psal Karbous v kecárně. Dalších článků je mi líto, protože to bylo praktické, když se chtěl člověk rychle dostat k nějakým starším, ale stále aktuálním článkům a diskuzím, na druhou stranu ta kratší a přehlednější stránka vypadá mnohem líp, takže nula od nuly pojde. :) A reklama je úmístěna perfektně, protože to je teď s přehledem nejvýraznější prvek na stránce a jako takový rušič pozornosti mě štve, takže veškeré výrobky a služby se tam objevivší budu v rámci možností bojkotovat. :D
142046
To samorotování flashe se mi nelíbí ze stejného důvodu, jako psal Karbous v kecárně. Dalších článků je mi líto, protože to bylo praktické, když se chtěl člověk rychle dostat k nějakým starším, ale stále aktuálním článkům a diskuzím, na druhou stranu ta kratší a přehlednější stránka vypadá mnohem líp, takže nula od nuly pojde. :) A reklama je úmístěna perfektně, protože to je teď s přehledem nejvýraznější prvek na stránce a jako takový rušič pozornosti mě štve, takže veškeré výrobky a služby se tam objevivší budu v rámci možností bojkotovat. *:D*
0 0
reagovat
No nevím facelift teda nic moc + to otravný klikání, ale třeba si na to zvyknu.
142043
No nevím facelift teda nic moc + to otravný klikání, ale třeba si na to zvyknu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se