Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Televizní Tipy 26.1. - 1.2. 2009

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
TV tipy zpět v plné síle! :+
Jinak Hladovi tiše závidím jeho souseda... Sice zmínil Františka Peterku pouze coby Krakonoše, ale ten člověk měl především smůlu, že se u nás v 60. a 70. letech netočilo zrovna moc akčních filmů ;) - se svou fyzičkou, kterou mu dnešní steroidy vyhnané hvězdy vesměs mohou závidět, měl celkem dost předpokladů v tomto žánru prorazit. Takhle alespoň přispěl k dokonalému vyznění dnes již právem legendární scény náboru do oddílu juda v Jáchymovi...:)

121295
TV tipy zpět v plné síle! *:+* Jinak Hladovi tiše závidím jeho souseda... Sice zmínil [link="http://www.csfd.cz/herec/7241-peterka-frantisek/"]Františka Peterku[/link] pouze coby Krakonoše, ale ten člověk měl především smůlu, že se u nás v 60. a 70. letech netočilo zrovna moc akčních filmů *;)* - se svou fyzičkou, kterou mu dnešní steroidy vyhnané hvězdy vesměs mohou závidět, měl celkem dost předpokladů v tomto žánru prorazit. Takhle alespoň přispěl k dokonalému vyznění dnes již právem legendární scény náboru do oddílu juda v [link="http://film.moviezone.cz/jachyme-hod-ho-do-stroje/v.i.m."]Jáchymovi[/link]...*:)*
0 0
reagovat
sry, příště zkusím být pozornější...
121286
sry, příště zkusím být pozornější...
0 0
reagovat
Zkukol: tentýž článek jsem už linkovala ve svém postu:)
121263
Zkukol: tentýž článek jsem už linkovala ve svém postu:)
0 0
reagovat
Co se týče Babicových dobrot, doporučuji článek v Reflexu: link stejné téma bylo i v jednom z loňských čísel...
121256
Co se týče Babicových dobrot, doporučuji článek v Reflexu: http://www.reflex.cz/Clanek34693.html, stejné téma bylo i v jednom z loňských čísel...
0 0
reagovat
Babicovy dobroty-po comebacku nejlepší sitcom,zvlášt díl s vyprošťovákama byl parádní...
121258
Babicovy dobroty-po comebacku nejlepší sitcom,zvlášt díl s vyprošťovákama byl parádní...
0 0
reagovat
je to idiot
121255
je to idiot
0 0
reagovat
no ve chvíli, kdy začal tvrdit že se cibule "dělá dýl než paprika s rajčetem", šel jsem mlátit hlavou o zeď.:o
121254
no ve chvíli, kdy začal tvrdit že se cibule "dělá dýl než paprika s rajčetem", šel jsem mlátit hlavou o zeď.*:o*
0 0
reagovat
Kde toho Babicu vyhrabali, vždyť on snad neumí ani pořádně česky. Přidáme žloudek, nalejeme volej apod.:D
121250
Kde toho Babicu vyhrabali, vždyť on snad neumí ani pořádně česky. Přidáme žloudek, nalejeme volej apod.*:D*
0 0
reagovat
jako vařit jako Babica tak praktickou maturitu nikdy nedám :o
121246
jako vařit jako Babica tak praktickou maturitu nikdy nedám *:o*
0 0
reagovat
link nj, kopírování textů mezi různými editory, občas něco pěkného vyleze:)
121229
http://www.fileformat.info/info/unicode/char/2028/index.htm nj, kopírování textů mezi různými editory, občas něco pěkného vyleze:)
0 0
reagovat
Ultimátní diskuze k mistrovi Babicovi je na Okounu: link , každopádně to je opravdu děsivé, a to říkám jako člověk, který vaření vůbec nerozumí. :)
121226
Ultimátní diskuze k mistrovi Babicovi je na Okounu: http://www.okoun.cz/boards/jiri_babica_fetisismus , každopádně to je opravdu děsivé, a to říkám jako člověk, který vaření vůbec nerozumí. :)
0 0
reagovat
Pěkné tipy, líbí se mi to nové schéma.
Jinak není nad pana všudybyla- všeználka- všepatlálka Babicu, v podstatě asi jediný český sitcom, při kterém mám křeče od smíchu. Na cuketka.cz je k němu pěkná diskuse. link
Doporučuji nepouštět nalačno a pouze díly, které obsahují pokrmy, co nemáte v úmyslu v nejbližších pár měsících jíst, teď mě aktuálně přešla chuť na lasagne, protože jsem je viděla made by Maestro Humus.
Tady to vtipně rozebírají z odborného hlediska. link
121225
Pěkné tipy, líbí se mi to nové schéma. Jinak není nad pana všudybyla- všeználka- všepatlálka Babicu, v podstatě asi jediný český sitcom, při kterém mám křeče od smíchu. Na cuketka.cz je k němu pěkná diskuse. http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=188&page=3. Doporučuji nepouštět nalačno a pouze díly, které obsahují pokrmy, co nemáte v úmyslu v nejbližších pár měsících jíst, teď mě aktuálně přešla chuť na lasagne, protože jsem je viděla made by Maestro Humus. Tady to vtipně rozebírají z odborného hlediska. http://www.reflex.cz/Clanek34693.html
0 0
reagovat
Jezis, Disku... nechces to resit s autorem toho textu? V H.C.E. te urcite radi uvidi...
121223
Jezis, Disku... nechces to resit s autorem toho textu? V H.C.E. te urcite radi uvidi...
0 0
reagovat
Abychom se nebavili jenom o technických problémech, tak zkusím zavést diskusi o filmu Napoleon Dynamit. Autorům nijak nevyčítám, že jej do relace nezařadili, ostatně je pouze jejich věcí, co tam zařadí a čemu se vyhnou. Ale v každém případě jim děkuji za to, že je zmíněn v seznamu (vskutku užitečná věc, díky za ní). Ale proč o tom píšu. Ten film jsem neviděl, ale moc mě zajímá, ovšem text distributora, který je umístěn na ČSFD, mě hodně zarazil. Píše se tam:
"Napoleon Dynamit zasáhl vloni americkou nezávislou scénu. Přestože rozpočet filmu sotva dosáhl milionu dolarů, vydělal tento snímek minulý rok jen v USA přes 40 milionů dolarů. Tato komedie ze středoškolského prostředí amerického venkova mnohým připomene první filmy Miloše Formana Lásky jedné plavovlásky a Černý Petr. Vrstevníci si z hlavního hrdiny jako z velkého "ucha" rádi utahují, ale on si v průběhu příběhu přes své často legrační vystupování získá diváky na svoji stranu. Komedie pro diváky, kteří se rádi hodně a nahlas smějí."
Co si o tomto textu myslíte? Mně osobně přijde velmi divné srovnávat americkou komedii s Černým Petrem a Láskami jedné plavovlásky. Mohl by to někdo uvést na pravou míru? Dá se to nějakým způsobem srovnat nebo jde jen o "zakamuflované" PR přilákat na tento film více diváků?
121221
Abychom se nebavili jenom o technických problémech, tak zkusím zavést diskusi o filmu Napoleon Dynamit. Autorům nijak nevyčítám, že jej do relace nezařadili, ostatně je pouze jejich věcí, co tam zařadí a čemu se vyhnou. Ale v každém případě jim děkuji za to, že je zmíněn v seznamu (vskutku užitečná věc, díky za ní). Ale proč o tom píšu. Ten film jsem neviděl, ale moc mě zajímá, ovšem text distributora, který je umístěn na ČSFD, mě hodně zarazil. Píše se tam: "Napoleon Dynamit zasáhl vloni americkou nezávislou scénu. Přestože rozpočet filmu sotva dosáhl milionu dolarů, vydělal tento snímek minulý rok jen v USA přes 40 milionů dolarů. Tato komedie ze středoškolského prostředí amerického venkova mnohým připomene první filmy Miloše Formana Lásky jedné plavovlásky a Černý Petr. Vrstevníci si z hlavního hrdiny jako z velkého "ucha" rádi utahují, ale on si v průběhu příběhu přes své často legrační vystupování získá diváky na svoji stranu. Komedie pro diváky, kteří se rádi hodně a nahlas smějí." Co si o tomto textu myslíte? Mně osobně přijde velmi divné srovnávat americkou komedii s Černým Petrem a Láskami jedné plavovlásky. Mohl by to někdo uvést na pravou míru? Dá se to nějakým způsobem srovnat nebo jde jen o "zakamuflované" PR přilákat na tento film více diváků?
0 0
reagovat
Vypadá to takhle (IE6.0): link
121220
Vypadá to takhle (IE6.0): http://img90.imageshack.us/img90/2856/mz2xi9.jpg
0 0
reagovat
Najednou už se stránka zobrazuje dobře. Buď zaúřadoval Kocour, anebo bůh :)
rcorp: Však sem hoď screen
121216
Najednou už se stránka zobrazuje dobře. Buď zaúřadoval Kocour, anebo bůh :) rcorp: Však sem hoď screen
0 0
reagovat

imf

Dívka dělá nepěkné/ pěkné věci pod stolem. LOL:))To mi zvedlo náladu, Dík.
121215
Dívka dělá nepěkné/ pěkné věci pod stolem. LOL*:))*To mi zvedlo náladu, Dík.
imf
0 0
reagovat
Já mám teda ve FF všechno ok.
121212
Já mám teda ve FF všechno ok.
0 0
reagovat
Vy nam tu z toho delate LOST. :)
121211
Vy nam tu z toho delate LOST. :)
0 0
reagovat
Ten znak je konkrétně (ze zdrojového kódu v IE 6.0) & # 8 2 3 2 ; (bez mezer). :)
121210
Ten znak je konkrétně (ze zdrojového kódu v IE 6.0) & # 8 2 3 2 ; (bez mezer). :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se