Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Televizní Tipy: 18.6. - 24.6. 2007

příspěvky 21 - 20 Napsat příspěvek
První M:I je prostě dokonalá a finále tuplem, trojku mám rád, ale nepředčí ji:) stojím za imfem a Goreckim;)
19264
První M:I je prostě dokonalá a finále tuplem, trojku mám rád, ale nepředčí ji*:)* stojím za imfem a Goreckim*;)*
0 0
reagovat

imf

Imfe pocuj, ty nehorazne skaces do reci, ale hrozne. Skus to ked tak trochu kontrolovat. Hlada si takto v tychto tipoch minimalne 2 krat uplne zastopoval.
19262
Imfe pocuj, ty nehorazne skaces do reci, ale hrozne. Skus to ked tak trochu kontrolovat. Hlada si takto v tychto tipoch minimalne 2 krat uplne zastopoval.
imf
0 0
reagovat

lossoss

Seznamte se Joe Black je hrozně dlouhý vůbec ne špatný film ale nejvíc se mi líbí uvodní scéna kde Pitt zemře.
19260
Seznamte se Joe Black je hrozně dlouhý vůbec ne špatný film ale nejvíc se mi líbí uvodní scéna kde Pitt zemře.
lossoss
0 0
reagovat

Armageggon vs. Drtivý Dopad

Armageddon u mě vítězí 2:1. Prostě je lepší.:D
19259
Armageddon u mě vítězí 2:1. Prostě je lepší.*:D*
Armageggon vs. Drtivý Dopad
0 0
reagovat
Mě se líbil jak Drtivý dopad, tak Armageddon. Každá z nich má trochu jiného ducha, zatímco "Armáč" je akce, akce a hlášky, tak Dopad se spíš zaměřuje na pocity lidí.

M:I je super. 1 a 3 díl, 2 je o něco horší. Patří to mezi mé TOP akční filmy :+
19257
Mě se líbil jak Drtivý dopad, tak Armageddon. Každá z nich má trochu jiného ducha, zatímco "Armáč" je akce, akce a hlášky, tak Dopad se spíš zaměřuje na pocity lidí. M:I je super. 1 a 3 díl, 2 je o něco horší. Patří to mezi mé TOP akční filmy *:+*
0 0
reagovat
Drtivý dopad - nuda. Armageddon - velká zábava, naprosto jednoduchý pohled člověká který se u filmu chce bavit. Takovému člověku je taky jedno jakákoliv realita, ta je totiž nudná, fikce (i ta blbá) je mnohem zajímavější. I tak je třeba uznat, že Drtivý dopad má něco do sebe, ovšem označit Bayovku za zívačku je extrém.:D
19255
Drtivý dopad - nuda. Armageddon - velká zábava, naprosto jednoduchý pohled člověká který se u filmu chce bavit. Takovému člověku je taky jedno jakákoliv realita, ta je totiž nudná, fikce (i ta blbá) je mnohem zajímavější. I tak je třeba uznat, že Drtivý dopad má něco do sebe, ovšem označit Bayovku za zívačku je extrém.*:D*
0 0
reagovat
Drtivy dopad: jako pilot serialu by to bylo dobry.
Armageddon: Uvodni scena, dobry hlasky, zbytek nuda.
MI1: Super theme, jinak nuda.
;)
19252
Drtivy dopad: jako pilot serialu by to bylo dobry. Armageddon: Uvodni scena, dobry hlasky, zbytek nuda. MI1: Super theme, jinak nuda. ;)
0 0
reagovat
Můj názor: Drtivý dopad: ano herecké obsazení slušné , moc mně ten film nevzal a a ni nemůžu říci nebavil tak nějak napůl.
Armagedon: spousta dobrejch vtipů,myšlenka filmu dobrá , obsazení v normě,
dějově jakž takž ale ten konec mně tak vytočil že už jsem se na něj nikdy nepodívala .
19244
Můj názor: Drtivý dopad: ano herecké obsazení slušné , moc mně ten film nevzal a a ni nemůžu říci nebavil tak nějak napůl. Armagedon: spousta dobrejch vtipů,myšlenka filmu dobrá , obsazení v normě, dějově jakž takž ale ten konec mně tak vytočil že už jsem se na něj nikdy nepodívala .
0 0
reagovat
Chvíli jsem uvažoval, jestli se mám opakovat, ale když se opakují jiní, tak já taky.
Drtivý dopad sice nemá Bruce Willise, na druhou stranu Robert Duvall, Téa Leoni i Morgan Freeman mi ho více než vynahradili. Aspoň občas se snaží o realističnost a jde mu to a i když triky stárnou, tady mi to celkem nevadí protože film se netočil kvúli nim, ale jsou "jen" fajn součást. O tom jak moc mám rád Peacemakera sjem se sáhodlouze rozepsal kdysi a vůbec nic se od té doby nezměnilo.
Seznamte se Joe Black je pro mě i když to vůbec nechápu asi nejlepší neakční tříhodinový film co si pamatuju. Ze tří důvodů v pořadí důležitosti: 1) Anthony Hopkins (a to nemám rád Hannibala Lectera), 2) Brad Pitt (a nežeru Tróju), 3) Claire Forlani (hodně moc, moc mám rád její dvě minuty ve Skále). Jo a scéna v kavárně (Joe Black) je kouzelná ujíždím na ní kdykoli a kdekoli.
Kromě Skrýše měla celkem pozitivní závěr i Hra - a vůbec tam nevadil.
A na chvíli poslední - MI 1 má svoje kouzlo i po letech a fakt nestárne. Výčet všech drobností, které jsou na ní fajn, nebo mnohem lepší bych sepisoval hodně dlouho, takže se radši pořádně koukněte ještě jednou. Třeba je taky najdete.
19235
Chvíli jsem uvažoval, jestli se mám opakovat, ale když se opakují jiní, tak já taky. Drtivý dopad sice nemá Bruce Willise, na druhou stranu Robert Duvall, Téa Leoni i Morgan Freeman mi ho více než vynahradili. Aspoň občas se snaží o realističnost a jde mu to a i když triky stárnou, tady mi to celkem nevadí protože film se netočil kvúli nim, ale jsou "jen" fajn součást. O tom jak moc mám rád Peacemakera sjem se sáhodlouze rozepsal kdysi a vůbec nic se od té doby nezměnilo. Seznamte se Joe Black je pro mě i když to vůbec nechápu asi nejlepší neakční tříhodinový film co si pamatuju. Ze tří důvodů v pořadí důležitosti: 1) Anthony Hopkins (a to nemám rád Hannibala Lectera), 2) Brad Pitt (a nežeru Tróju), 3) Claire Forlani (hodně moc, moc mám rád její dvě minuty ve Skále). Jo a scéna v kavárně (Joe Black) je kouzelná ujíždím na ní kdykoli a kdekoli. Kromě Skrýše měla celkem pozitivní závěr i Hra - a vůbec tam nevadil. A na chvíli poslední - MI 1 má svoje kouzlo i po letech a fakt nestárne. Výčet všech drobností, které jsou na ní fajn, nebo mnohem lepší bych sepisoval hodně dlouho, takže se radši pořádně koukněte ještě jednou. Třeba je taky najdete.
0 0
reagovat
z Armageddonu stoja za nieco len styri veci - Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Peter Stormare a uvodna meteoritova scena. Zvysok zivacka najvyssieho rangu..

Inak suhlas so vsetkym co napisal CreatorOfMyths, tiez mi viac vyhovovala "realistickost" Drtiveho dopadu. Bolo to skratka pre mna ovela ovela zaujimavejsie (ak si odmyslim Elijaha a Leelee;) a necitil som pri tom filme ziaden krc ci trapnost toho, ze sa berie vazne.
Imho to co sa odohrava na Zemi ponal celkom vierohodne, to co sa deje vo vesmire vratane samotneho planu na odvratenie katastrofy je samozrejme scenaristicky blabol. Realna moznost je ovela nudnejsia a film o nej si neviem predstavit ;)
19229
z Armageddonu stoja za nieco len styri veci - Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Peter Stormare a uvodna meteoritova scena. Zvysok zivacka najvyssieho rangu.. Inak suhlas so vsetkym co napisal CreatorOfMyths, tiez mi viac vyhovovala "realistickost" Drtiveho dopadu. Bolo to skratka pre mna ovela ovela zaujimavejsie (ak si odmyslim Elijaha a Leelee;) a necitil som pri tom filme ziaden krc ci trapnost toho, ze sa berie vazne. Imho to co sa odohrava na Zemi ponal celkom vierohodne, to co sa deje vo vesmire vratane samotneho planu na odvratenie katastrofy je samozrejme scenaristicky blabol. Realna moznost je ovela nudnejsia a film o nej si neviem predstavit ;)
0 0
reagovat

2 CreatorOfMyths:

oba filmy jsou sracka, to predevsim, to ze je ta bayova ptakovina trochu vetsi sracka nedela z drtiveho dopadu buhvijakeho viteze :)
19226
oba filmy jsou sracka, to predevsim, to ze je ta bayova ptakovina trochu vetsi sracka nedela z drtiveho dopadu buhvijakeho viteze :)
2 CreatorOfMyths:
0 0
reagovat
jenom si este zkontroluj vyznam slova "nadhled". jeden z tebou zminovanych filmu ho ma, ten druhy ne a proto by taky odesel z duelu s nakopanym zadkem. to, ze se jeden film bere vazne a snazi se byt strasne moc presny ve vsech vedeckych faktech, jeste neznamena, ze je lepsi :) nic proti woodovi a jeho motorce ;)
19225
jenom si este zkontroluj vyznam slova "nadhled". jeden z tebou zminovanych filmu ho ma, ten druhy ne a proto by taky odesel z duelu s nakopanym zadkem. to, ze se jeden film bere vazne a snazi se byt strasne moc presny ve vsech vedeckych faktech, jeste neznamena, ze je lepsi :) nic proti woodovi a jeho motorce ;)
0 0
reagovat

Drtivý dopad

Drtivý dopad je vynikající, realisticky jímavý film o konci civilizace. Katastrofa je nahlížená mnoha postavami, čímž získává jednak na uvěřitelnosti a jednak na hloubce. Právě svou uvěřitelností strhává diváka (který má oči) a pečlivou prací se scénářem působí velmi lidsky.

Armageddon je dementní sračka o chlápkovi, který na naftařské plošině hraje golf a NASA si ho vybere, aby navrtal asteroid a rozpůlil ho tak, že poloviny těsně minou Zemi. Ultradrsní maníci jsou za týden vyškoleni na astronauty a odletí i se svojí vrtací soupravou vstříc hrdinským osudům. Zastaví se i na MIRu, kde bydlí poslední a naprosto pošahaný člen posádky, a tuto stanici stihnou vyhodit do povětří stejně jako později asteroid. Jako akční film to zachraňuje Willis a Apocalyptica. Jako sci-fi film to nezachrání nic.

Výše prezentované je samozřejmě soukromý, osobní názor člověka, který si na sci-fi víc než čeho jiného cení uvěřitelnosti. Slovo "fikce" není omluvou pro zvěrstva, jaká se v akčních sci-fi odehrávají.

Pro úplnost, oba filmy jsou obecně hodnoceny prakticky stejně. Jde tedy jen o přístup, jehož druhou stranu tu prezentuju já, aby byla zachována rovnováha ;)
19224
Drtivý dopad je vynikající, realisticky jímavý film o konci civilizace. Katastrofa je nahlížená mnoha postavami, čímž získává jednak na uvěřitelnosti a jednak na hloubce. Právě svou uvěřitelností strhává diváka (který má oči) a pečlivou prací se scénářem působí velmi lidsky. Armageddon je dementní sračka o chlápkovi, který na naftařské plošině hraje golf a NASA si ho vybere, aby navrtal asteroid a rozpůlil ho tak, že poloviny těsně minou Zemi. Ultradrsní maníci jsou za týden vyškoleni na astronauty a odletí i se svojí vrtací soupravou vstříc hrdinským osudům. Zastaví se i na MIRu, kde bydlí poslední a naprosto pošahaný člen posádky, a tuto stanici stihnou vyhodit do povětří stejně jako později asteroid. Jako akční film to zachraňuje Willis a Apocalyptica. Jako sci-fi film to nezachrání nic. Výše prezentované je samozřejmě soukromý, osobní názor člověka, který si na sci-fi víc než čeho jiného cení uvěřitelnosti. Slovo "fikce" není omluvou pro zvěrstva, jaká se v akčních sci-fi odehrávají. Pro úplnost, oba filmy jsou obecně hodnoceny prakticky stejně. Jde tedy jen o přístup, jehož druhou stranu tu prezentuju já, aby byla zachována rovnováha *;)*
Drtivý dopad
0 0
reagovat
link (oni proste nemaj radi vlacky :).
19220
http://www.youtube.com/watch?v=VyeSLAHh7oE (oni proste nemaj radi vlacky :).
0 0
reagovat
finale jednotky M:I je stale jedno z najlepsich ake som vo filme videl.. a nezostarlo v mojich ociach ani o chlp.. v porovnani s inymi filmami dneska praveze este stuplo
19219
finale jednotky M:I je stale jedno z najlepsich ake som vo filme videl.. a nezostarlo v mojich ociach ani o chlp.. v porovnani s inymi filmami dneska praveze este stuplo
0 0
reagovat
Nejsi soudnej, jestli se ti pořád líbí vrtulník v tunelu.;) Beru vrtuli pod Ethanovým krkem, ale to je z vlaku asi všechno. Ale klid, 8/10 bych si pořád udržel.:D
19218
Nejsi soudnej, jestli se ti pořád líbí vrtulník v tunelu.*;)* Beru vrtuli pod Ethanovým krkem, ale to je z vlaku asi všechno. Ale klid, 8/10 bych si pořád udržel.*:D*
0 0
reagovat
Bla, bla... jdete do kavarny a dejte si napul slehackovej dort, hateri. :)))
19217
Bla, bla... jdete do kavarny a dejte si napul slehackovej dort, hateri. :)))
0 0
reagovat
Naprostej souhlas. Vím, že by mi za to někteří utrhli hlavu, ale M:I zestárla za ty roky víc než jakákoliv Bondovka. Langley samozřejmě pořád funguje bezvadně a je to špionážní král, ale celý finále už působí omšele. (podle mě tak působilo vždycky). Film je ale celkově pořád zábava. I když na trojku nemá ani náhodou.;)

A ten stříbrnej obal u dvoudiskovky je lahůdka pro každýho. Kdo nekoupil, prohloupil.:D
19216
Naprostej souhlas. Vím, že by mi za to někteří utrhli hlavu, ale M:I zestárla za ty roky víc než jakákoliv Bondovka. Langley samozřejmě pořád funguje bezvadně a je to špionážní král, ale celý finále už působí omšele. (podle mě tak působilo vždycky). Film je ale celkově pořád zábava. I když na trojku nemá ani náhodou.*;)* A ten stříbrnej obal u dvoudiskovky je lahůdka pro každýho. Kdo nekoupil, prohloupil.*:D*
0 0
reagovat
mam M:I I pomerne rad, ale nedavno sem na to koukal po dlouhy dobe na DVD (ta dvojdiskovka za dve kila je radost;) a ten film nechutne zestarnul. Nerad s tebou nesouhlasim imfe, ale pusobi to stare, misty to ztraci tempo a helikopterovy finale pusobi po letech este hur. Jako jo, prima, kradez diskety ze strediska CIA, ci kde a co to bylo, je porad nechutne cool, ale zbytek uz je slabsi.
19213
mam M:I I pomerne rad, ale nedavno sem na to koukal po dlouhy dobe na DVD (ta dvojdiskovka za dve kila je radost;) a ten film nechutne zestarnul. Nerad s tebou nesouhlasim imfe, ale pusobi to stare, misty to ztraci tempo a helikopterovy finale pusobi po letech este hur. Jako jo, prima, kradez diskety ze strediska CIA, ci kde a co to bylo, je porad nechutne cool, ale zbytek uz je slabsi.
0 0
reagovat
Tak kluci, čekam na ty obrázky :D:D abych mohl začít počítat :D:D
19211
Tak kluci, čekam na ty obrázky *:D**:D* abych mohl začít počítat *:D**:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se