Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #771 o Star Wars a Netflixu


ikona
do_Od
ben afflecknetflixstar warsvíkendový výplach
Kdo se bude rozvádět, jaký herec se naučil anglicky za čtyři měsíce a kdo točí dokáže momentálně nejlíp propagovat své filmy? 

Normální výplach

Bulvár týdne

Pokud žijete pro celebritní drby a zejména ty hollywoodské, budou vás možná zajímat spekulace, že nějaké dva roky od svatby se Ben Affleck a Jennifer Lopez mají brzy rozvádět. Pár údajně prodává svůj společný dům a chystá se na oficiální oznámení pro veřejnost. Zpráva následuje pár dní staré informace, že spolu už nějakou dobu nebydlí a schyluje se tedy k rozvodu. Každopádně dát se dohromady, rozejít se, po letech se dát znova dohromady, vzít se, a pak se rozvést, to je prostě hollywoodská klasika jako za starých dobrých časů. Tak a teď by mohl Ben dostat rozum a vrátit se k té, s níž podle fotek vypadal nejšťastnější, co kdy v životě byl, ne?

 

Plakát týdne

Už na podzim se na Netflix vrátí jeden z nejlepších a nejúspěšnějších seriálů posledních let, animovaná pecka Arcane. Ta přišla doslova odnikud (jedná se o herní adaptaco) a smetla prakticky všechny nejen revoluční animací, ale taky silným příběhem. No a právě příběh, respektive jeho vývoj, se šikovně odráží na prvním oficiálním plakátu ke druhé sérii. Spolu s tím prvním posterem se na něj teď můžete podívat níže.

Rozhovor týdne

Variety vydalo novou sérii svého populárního formátu Actors on Actors a jako obvykle je to nejen narvané hvězdami, ale hlavně zajímavě utvořenými dvojičky, jako například Jon Hamm a Kristen Wiig, Emma Corrin a Elizabeth Debicki, nebo Tom Hiddleston a Anna Sawai. Já sem vytáhl Jodie Foster a Roberta Downeyho Jr., doporučuju ale nakoukat i ty další.

Postava týdne

Na streamovací službě Disney+ má za sebou čerstvě úspěšnou premiéru nový Star Wars seriál Akolytka, který se na Rottenech těší nadprůměrnému skóre od kritiků, a podprůměrnému hodnocení od diváků (důvody si dosadí každý sám),  každopádně seriál nám představil v prvních epizodách spoustu nových postav, a jedna, která asi objektivně rezonuje s fanoušky nejvíc, je postava mistra Sola s tváří Jeong-jae Leeho. Jihokorejský herec se pak doslova naučil anglicky za čtyři měsíce, aby se mohl stát součástí projektu. Sám pak mluví o tom, jak je jeho postava inspirovaná jeho oblíbeným Jediem Qui-Gonem Jinem. Jeho postavu stručně představilo i tohle starší behind-the-scenes video.

Casting týdne

Následující castingová novinka není dost velká na to, aby si zasloužila samostatný článek, je ale velká (v různých významech toho slova) akorát tak na to, abych ji s radostí zmínil tady. James Gunn totiž pokračuje v trendu obsazování svých přátel (a rodinných příslušník) do svých filmů a čerstvě oznámil, že jedna z jeho nejatraktivnějších (co jsem tak vypozoroval) kamarádek Mikeala Hoover ztvární v novém Supermanovi postavu novinářky Cat Grant. Předpoklady k tomu rozhodně má.

 

Herní trailer týdne

Summer Game Fest je v plném proudu a během následujících dní nás čeká ještě spousta oznámení, preview a trailerů ke hrám malým i velkým, online i offline, single player i multiplayer. Asi nejlepší cinematic v uplynulých dnech vytáhli tvůrci novinky The First Descendant, což má být takové nové Destiny 2. Upřímně na něj ohlasy nejsou nic moc, launch trailer je ovšem super. 

Snacky týdne

Léto Glena Powella je po premiéře Hit Mana oficiálně v plném proudu a než se vůbec na MovieZone stačíme vyjádřit ke kvalitám zabijácké novinky Richarda Linklatera, máme tady jeden roztomilý klip, který pokud jste doteď nejnovější romantickou komedii Netflixu neviděli, by vás mohl rychle přimět, abyste to změnili. Chemie mezi Powellem a Adriou Arjonou je totiž tzv. out of this world.

Druhý herní trailer týdne

No a ještě jednou zpátky ke hrám. Nového traileru se dočkala také nadcházející RPG hra z českých luhů a hájů Kingdom Come Deliverence II. Ta i ve druhé ukázce slibuje o mnoho víc (a lepší) akce, ale zároveň i pár peprnějších scén. Těšíte se?

Promo týdne

No a aby to nikomu nebylo líto, mám tu ještě jednoho Glena Powella. Jestli v současnosti chcete někoho, kdo vám pro film natočí zapálené promo a s chutí se zjevně chopí jakékoli příležitosti, je to nejspíš fakt on.

Duel týdne

Minule se vás Mr. Hlad ptal, jestli věříte, že se Mahershala Ali dočká své šance coby Blade, no a zdá se, že většina zdejších už se smířila s tím, že ne. Ostatně obsazení do nového Jurského světa by mohlo napovídat, že legendárního zabijáka upírů od Marvelu čeká minimálně další odklad, ale třeba to všechno mají hollywoodští kravaťáci vymyšlené.

Dnes se každopádně zaměříme na Star Wars. Zajímalo by mě, který poslední projekt (filmový, seriálový, hraný nebo animovaný) vás naposledy skutečně potěšil. Jméno napište do předmětu, v textu se pak můžete svěřit, jestli přesto koukáte na Star Wars dál, a proč.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (77)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace