Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel si vyhlédl režiséra pátých Avengers


ikona
Jokolo
avengersdeadpool & wolverinekang dynastymarvelmarvel studiosshawn levy
Marvel chce znovu sázet na jistotu. 

Kolem pátých Avengers ještě určitě bude velký humbuk. Stejně jako ostatní velká filmová studia se i Disney potýká s krizí zapříčiněnou tím, že se nedaří diváky nalákat do kin v takové míře, jako před covidem. Ani vlajková loď myšáckého studia Marvel, která v poslední dekádě opanovala žebříčky návštěvnosti, už po provarech jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels nepůsobí zdaleka tak sebejistě. Diváci i kravaťáci u Marvelu tak jistě doufají, že letošní Deadpool & Wolverine divákům připomene, proč se kdysi do komiksů zamilovali. A evidentně doufají velmi silně.

K postu režiséra pátých Avengers má totiž údajně v současnosti velmi blízko Shawn Levy, jenž má na starosti právě režii letošního setkání Ryana Reynoldse a Hugha Jackmana. Marvel je tak nejspíš s výsledkem jednoho z největších letošních blockbusterů spokojen, když chce Levymu nadělit další velké dílo. Příprava pátých Avengers nicméně neprobíhá úplně hladce, neboť se celá zápletka předělává a podtitul Kang Dynasty bude nejspíš změněn kvůli odsouzení Jonathana Majorse za domácí násilí. V současnosti tak není jasné, s kým přesně budou pátí Avengeři bojovat a těžko říct, co od filmu můžeme očekávat.

Shawn Levy umí nadělit prima výplachy, jako byl například Free Guy: Hra na hrdinu. Většinu své kariéry ale vyvolává dojem těžce průměrného rutinéra, je tak otázkou, jak si s touto ambiciózní látkou poradí. Pletky okápěného nesmrtelného hrdiny nám jistě už za chvíli napoví, Marvel si je ale svou volbou evidentně docela jistý. Studio totiž údajně bylo ochotno natáčení o několik měsíců posunout jen kvůli tomu, aby měl Levy čas a mohl se režie chopit. V současnosti totiž pracuje na produkci páté série Stranger Things, kvůli čemuž měl už v březnu Marvelu napoprvé říct ne. Teď ho ale studio prý oslovilo znovu a Levy zatím odpověď nedal. Vše je nicméně zatím v rovině spekulací, pátí Avengers ale mají svou premiéru stále stanovenou na 1. května 2026, takže času zase tolik nezbývá. 

Vytáhni v hospodě: S Marvelem se měl v minulých dnech údajně setkat i Jordan Peele, přičemž předmětem jednání měla být režie jednoho z příštích marveláckých filmů. 

---

Co můžeme od Deadpoola dávajícího si na držku s Wolverinem letos očekávat? Mrkněte na bijáky, které nás tento rok čekají.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace