Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mizerové: Na život a na smrt: Trailer

příspěvky 21 - 24 Napsat příspěvek
Zdá se mi to, nebo je Lawrence zase o trochu vypasenější než minule:D? Chybí tomu nějaký highlight joke, jako byl v traileru na trojku požární hydrant, na druhou stranu Pantoliano dostal i po smrti šanci si zase od plic zafuckovat a funguje to stále stejně dobře, takže kolem a kolem palec nahoru.

Vypadá to, že se pojede plus mínus ve stejném gardu jako ve trojce, což je dobrá zpráva. Jen doufám, že digibordel nedostane příliš prostoru (scéna s chopperem jako by vypadla z F&F a ne, není to pochvala) a stran povinné ingredience série, tj. surfování přesně na hraně humoru a infantilní trapnosti v doprovodu přepálené akce, se nedostanou za "bod, odkud není návratu". Z trojky se nakonec vyklubalo příjemné překvapení, Rebel je pecka, tak snad si režisérské duo do třetice všeho dobrého udrželo své mojo a spojitost s dieselovskou konkurencí skončí jen u podtitulu.
899386
Zdá se mi to, nebo je Lawrence zase o trochu vypasenější než minule*:D*? Chybí tomu nějaký highlight joke, jako byl v traileru na trojku požární hydrant, na druhou stranu Pantoliano dostal i po smrti šanci si zase od plic zafuckovat a funguje to stále stejně dobře, takže kolem a kolem palec nahoru. Vypadá to, že se pojede plus mínus ve stejném gardu jako ve trojce, což je dobrá zpráva. Jen doufám, že digibordel nedostane příliš prostoru (scéna s chopperem jako by vypadla z F&F a ne, není to pochvala) a stran povinné ingredience série, tj. surfování přesně na hraně humoru a infantilní trapnosti v doprovodu přepálené akce, se nedostanou za "bod, odkud není návratu". Z trojky se nakonec vyklubalo příjemné překvapení, Rebel je pecka, tak snad si režisérské duo do třetice všeho dobrého udrželo své mojo a spojitost s dieselovskou konkurencí skončí jen u podtitulu.
3 0
reagovat

dávám

5*.. už len pre to, že vďaka tomuto filmu výjdu dotlače DVDčiek 1-3 a doplním si zbierku. 8)
899384
5*.. už len pre to, že vďaka tomuto filmu výjdu dotlače DVDčiek 1-3 a doplním si zbierku. *8)*
dávám
3 -3
reagovat
reaguje na: Mr.Nobody
Jako záměrnou parodii bych i uvítal popravdě :)
899382
Jako záměrnou parodii bych i uvítal popravdě :)
899379
0 0
reagovat
Tak ono sa ide úplne podľa šablóny posledného filmu ( čo by nemuselo byť zlé;)) akurát mi príde že ten vizuál je miestami strašne vyblitý a televízny...inak 2:00 pekný odkaz na jednotku?) a záverečná vsuvka s rasistami ok...som zvedavý či už to nebude padať miestami do "paródie";)
899379
Tak ono sa ide úplne podľa šablóny posledného filmu ( čo by nemuselo byť zlé*;)*) akurát mi príde že ten vizuál je miestami strašne vyblitý a televízny...inak 2:00 pekný odkaz na jednotku*?)* a záverečná vsuvka s rasistami ok...som zvedavý či už to nebude padať miestami do "paródie"*;)*
9 0
reagují: mimomisu
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se