Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Opičí muž: Trailer 3

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Jako nepřiznaný accolade trailer to je trochu vtipné (kromě Screen Rantu a dejme tomu Den of Geek jen hromada no name zdrojů, o jejichž relevanci si kdokoliv může myslet cokoliv), ale prozatímní hodnocení na agregátorech napovídá, že tady se fanoušci žánru splasknutí bubliny po premiéře s největší pravděpodobností obávat nemusí a hype se nějak budovat musí, tak dejme tomu.

Jinak je to ale trailerová paráda a na to, že to má pod palcem cucák Patel, to má neuvěřitelně sebevědomý ksicht. Hádám, že to nebude takové intenzivní akční inferno jako byl třeba Raid a Patel nějaký ten čas stráví i brnkáním na sociálně-kritickou strunu a kulturními vložkami, ale pokud to bude správně namícháno, tak o to originálnější to může být.
899319
Jako nepřiznaný accolade trailer to je trochu vtipné (kromě Screen Rantu a dejme tomu Den of Geek jen hromada no name zdrojů, o jejichž relevanci si kdokoliv může myslet cokoliv), ale prozatímní hodnocení na agregátorech napovídá, že tady se fanoušci žánru splasknutí bubliny po premiéře s největší pravděpodobností obávat nemusí a hype se nějak budovat musí, tak dejme tomu. Jinak je to ale trailerová paráda a na to, že to má pod palcem cucák Patel, to má neuvěřitelně sebevědomý ksicht. Hádám, že to nebude takové intenzivní akční inferno jako byl třeba Raid a Patel nějaký ten čas stráví i brnkáním na sociálně-kritickou strunu a kulturními vložkami, ale pokud to bude správně namícháno, tak o to originálnější to může být.
0 0
reagovat

4/5

Trailer má neskutočné grády, In the air tonight, tam sedí jak prdel na šerbl, ale tých citátov tam bolo krapek moc.
Materiál je proste pecka a chcem to vidieť. 
899060
Trailer má neskutočné grády, In the air tonight, tam sedí jak prdel na šerbl, ale tých citátov tam bolo krapek moc. Materiál je proste pecka a chcem to vidieť. 
4/5
0 0
reagovat
Tech citatu je moc na petikvalt. Ale bude to lahodne ;)
899045
Tech citatu je moc na petikvalt. Ale bude to lahodne ;)
1 0
reagovat
Těším se, ale...velice opatrně. Bojím se, aby trailer neklamal tělem. Doufám, že film bude akce, akce ,akce... doufám, že trailer není sestříhán pouze z akcí z celého filmu a zbytek bude třeba nějakej Bollywood style.:D
899019
Těším se, ale...velice opatrně. Bojím se, aby trailer neklamal tělem. Doufám, že film bude akce, akce ,akce... doufám, že trailer není sestříhán pouze z akcí z celého filmu a zbytek bude třeba nějakej Bollywood style.*:D*
0 0
reagovat
To by slo.
899016
To by slo.
0 0
reagovat
Myslel som že prvý trailer už neprekoná žiadna ďalšia ukážka ale toto je snáď ešte lepšie!8):+ Hudobný podkres, titulky prispôsobené k záberom k tomu dopomohli že za mňa je to 5/5*:) A samozrejme akcia ktorá je lahôdková?)
899004
Myslel som že prvý trailer už neprekoná žiadna ďalšia ukážka ale toto je snáď ešte lepšie!*8)**:+* Hudobný podkres, titulky prispôsobené k záberom k tomu dopomohli že za mňa je to 5/5**:)* A samozrejme akcia ktorá je lahôdková*?)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se