Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku imf vs Hollywood #60: Oscaři na dohled a loučení s Bordwellem

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Na Oscary jsem koukal naposledy, když jsem ještět studoval. Od té doby na to není čas ani nálada. A myslím, že ani o nic nepřícházím.
897602
Na Oscary jsem koukal naposledy, když jsem ještět studoval. Od té doby na to není čas ani nálada. A myslím, že ani o nic nepřícházím.
1 -1
reagovat
Na Oscary jsem koukala pravidelně, ale ty reklamy každých pět minut jsou ubíjející. Každý rok spekulují, proč jim klesá sledovanost, a dělají psí kusy, aby přitáhli "mladé" (nová kategorie, nebo populární mladí zpěváci, kteří se tam ukážou s obálkou...). Nechápou, že nikdo nechce sedět tři a půl hodiny u přenosu, který by trval bez reklamního balastu o dvě hodiny kratší dobu (viz SAG a Netflix). Chápu, proč tam ta reklama - v tomhle formátu - je, ale očividně by to šlo i bez toho.

Ten Disney a "zrušené projekty"....na redditech a jinde se už spekuluje, a někteří odhadují už odklepnuté projekty z divokého období "dáme každé postavě projekt", které ale nijak v produkci nepokročily. Nejvíc se spekuluje o Armor Wars, které jsou už tak dlouho odsouvané a v limbu, že by to nikoho nepřekvapilo (ale vzhledem k Donu Cheadlovi by to byla škoda....ta jeho osobní linka byla jediná dobrá věc, vedle Olivie Colman, která vyšla z té příšerné Secret Invasion...minimálně aby napravili tu očividnou logickou díru, že mohl být skrull už v době Infinity War...
A na to následně navázané Ironheart, které už je dva roky natočené, ale ukázalo se, že ve Wakandě Riri nikoho moc nezajímala, ale úvod tam dostala, tak šup s ní do Young Avengers, vlastní seriál netřeba)
Ale imo ve stylu Batgirl nepůjdou (Ironheart tiše dropnou v půlce nějakého měsíce najednou jako s Echo) a prostě ty projekty buď zruší, anebo si část toho u populárnějších postav schovají po Secret Wars, kde budou chtít některé "veterány" z prvních fází utáhnout na tučné šeky :D
897597
Na Oscary jsem koukala pravidelně, ale ty reklamy každých pět minut jsou ubíjející. Každý rok spekulují, proč jim klesá sledovanost, a dělají psí kusy, aby přitáhli "mladé" (nová kategorie, nebo populární mladí zpěváci, kteří se tam ukážou s obálkou...). Nechápou, že nikdo nechce sedět tři a půl hodiny u přenosu, který by trval bez reklamního balastu o dvě hodiny kratší dobu (viz SAG a Netflix). Chápu, proč tam ta reklama - v tomhle formátu - je, ale očividně by to šlo i bez toho. Ten Disney a "zrušené projekty"....na redditech a jinde se už spekuluje, a někteří odhadují už odklepnuté projekty z divokého období "dáme každé postavě projekt", které ale nijak v produkci nepokročily. Nejvíc se spekuluje o Armor Wars, které jsou už tak dlouho odsouvané a v limbu, že by to nikoho nepřekvapilo (ale vzhledem k Donu Cheadlovi by to byla škoda....ta jeho osobní linka byla jediná dobrá věc, vedle Olivie Colman, která vyšla z té příšerné Secret Invasion...minimálně aby napravili tu očividnou logickou díru, že mohl [spoiler]být skrull už v době Infinity War... [/spoiler]A na to následně navázané Ironheart, které už je dva roky natočené, ale ukázalo se, že ve Wakandě Riri nikoho moc nezajímala, ale úvod tam dostala, tak šup s ní do Young Avengers, vlastní seriál netřeba) Ale imo ve stylu Batgirl nepůjdou (Ironheart tiše dropnou v půlce nějakého měsíce najednou jako s Echo) a prostě ty projekty buď zruší, anebo si část toho u populárnějších postav schovají po Secret Wars, kde budou chtít některé "veterány" z prvních fází utáhnout na tučné šeky *:D*
0 0
reagovat
Oscary sleduju pravidelně od roku 2009, tedy letos to bude můj patnáctý ročník. Původně v kině Světozor, posléze na ČT2, pokaždé přímý přenos. Nedám to dopustit. Pokaždé je to pro mě svátek, kdy v jednom pořadu vidím tolik hollywoodských hvězd najednou. :+
897583
Oscary sleduju pravidelně od roku 2009, tedy letos to bude můj patnáctý ročník. Původně v kině Světozor, posléze na ČT2, pokaždé přímý přenos. Nedám to dopustit. Pokaždé je to pro mě svátek, kdy v jednom pořadu vidím tolik hollywoodských hvězd najednou. *:+*
3 -1
reagovat
Planet Hong Kong je fenomenální knížka. Zrovna minulý týden jsem do ní nakoukával, prože nakoukávám znovu Jackieho nejlepší filmy když má za měsíc tu sedmdesátku.:)
Akorát se přiznám, že o autorovi toho moc nevím, ale asi kouknu na další jeho knížky.
897581
Planet Hong Kong je fenomenální knížka. Zrovna minulý týden jsem do ní nakoukával, prože nakoukávám znovu Jackieho nejlepší filmy když má za měsíc tu sedmdesátku.*:)* Akorát se přiznám, že o autorovi toho moc nevím, ale asi kouknu na další jeho knížky.
0 0
reagovat
Tohle téma "potomků otroku" krásně zpracoval seriál Atlanta v dile 3x04.
Takovy Black Mirror, kde potomci lidi, kteří vlastnili v minulosti otroky, musí platit část výplaty potomkům těch otroků. 
Tady to bylo satira, Howard je debil.
897574
Tohle téma "potomků otroku" krásně zpracoval seriál Atlanta v dile 3x04. Takovy Black Mirror, kde potomci lidi, kteří vlastnili v minulosti otroky, musí platit část výplaty potomkům těch otroků.  Tady to bylo satira, Howard je debil.
3 0
reagovat
Oscary sledovat nebudu, maximálně mě zajímají výsledky a to je vše. Nějaké své tipy mám, ale stejně ty výsledky jsou někdy takové podivné. Takže to příliš neřeším.
897573
Oscary sledovat nebudu, maximálně mě zajímají výsledky a to je vše. Nějaké své tipy mám, ale stejně ty výsledky jsou někdy takové podivné. Takže to příliš neřeším.
0 0
reagovat
Terrence Howard bude asi dobré hov*do, u Marvelu musí být rádi, že se ho včas zbavili.
897572
Terrence Howard bude asi dobré hov*do, u Marvelu musí být rádi, že se ho včas zbavili.
2 0
reagovat
Bordwell mě hodně zamrzel. Píšu zrovna bakalářku na hongkongské filmy a bez jeho knih bych základní literaturu sotva poskládal. Farewell Davide.

Oscary naštěstí sledovat nemusím.:D Stačí mi, co napíše redaktor kulturní rubriky a já jen vyberu fotky do novin. A sázet na vítěze už dle mého nemá smysl dobrých pět let. 8)
897570
Bordwell mě hodně zamrzel. Píšu zrovna bakalářku na hongkongské filmy a bez jeho knih bych základní literaturu sotva poskládal. Farewell Davide. Oscary naštěstí sledovat nemusím.*:D* Stačí mi, co napíše redaktor kulturní rubriky a já jen vyberu fotky do novin. A sázet na vítěze už dle mého nemá smysl dobrých pět let. *8)*
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se