Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Cageova Obchodníka se smrtí nabírá obsazení


ikona
krauset
bill Skarsgardlaura harrierlord of warlords of warnicolas cageobchodník se smrtí
Do Lords of War přibyla Laura Harrier, kterou jsme mohli vidět ve Spider-Manovi, BlacKkKlansman nebo v seriálu Hollywood. 

Loni jsme vás informovali o tom, že se chystá pokračování Obchodníka se smrtí, jenž pochopitelně nemohl chybět v našem žebříčku nejlepších filmů Nicolase Cage, který jsme sestavili v lednu. Pokračování se bude jmenovat Lords of War, protože se kromě ústředního obchodník se zbraněmi Yuriho Orlova na scéně objeví i jeho syn Anton.

Anton se rozhodne nejen kráčet v otcových stopách, ale dokonce jej v rozdmýchávání konfliktů předhonit, když posílá žoldáky do ohnisek napětí na Blízkém východě. Už nějakou dobu víme, že jej ztvární Bill Skarsgård, kterého jsme mohli nedávno vidět jako hlavního padoucha v posledním Johnu Wickovi, letos se pak představí jako hrabě Orlok v Eggersově hororu Nosferatu. 

Na režisérskou sesli se vrátí Andrew Niccol, který od prvního Obchodníka natočil například Vyměřený čas. Nově se dozvídáme, že obsazení rozšíří Laura Harrier, která zamotala hlavu Peteru Parkerovi ve Spider-Man: Homecoming. Objevila se též v BlacKkKlansman Spikea Lee a v seriálu Netflixu Hollywood, který připomíná klasickou filmovou éru 40. let. 

 
Zdroje: Deadline, JoBlo

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace