Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Čarodějka: Super Bowl Spot

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Uf. To vypadá jako netflixovská Škola dobra a zla. Ale ještě hůř.
895356
Uf. To vypadá jako netflixovská Škola dobra a zla. Ale ještě hůř.
1 0
reagovat
Rakovina. Doufám že si za to Jeff Goldblum a Michele Yeoh řekli o nehoráznou hromadu peněz, jinak je to jen těžko omluvitelné.

A Cynthia Erivo je neuvěřitelně ošklivá - já chápu že u čarodějnic by tohle měl být důležitý trope, ale když je tady hlavní postavou... eh, no ještě že z toho nikdy nic víc než tento trailer neuvidím.
895097
Rakovina. Doufám že si za to Jeff Goldblum a Michele Yeoh řekli o nehoráznou hromadu peněz, jinak je to jen těžko omluvitelné. A Cynthia Erivo je neuvěřitelně ošklivá - já chápu že u čarodějnic by tohle měl být důležitý trope, ale když je tady hlavní postavou... eh, no ještě že z toho nikdy nic víc než tento trailer neuvidím.
1 -4
reagovat
Phew, na mě je to šíleně barvičkové. On Wicked muzikál takový je taky (Broadway verzi jsem neviděla, byť tu verzi Defying Gravity od Idiny Menzel znám...to nejspíš spousta lidí :D), ale viděla jsem verzi v Londýně, a na pódiu to vypadá hodně velkolepě. Je to variace na Čaroděje ze země Oz, a i ten muzikál je tam dost populární. Takže si umím představit, že to tam bude mít úspěch. Tady asi moc ne...otázka je, jestli se lidi těchhle přebarvičkovaných věcí nepřejí. I když to načasování na Díkuvzdání je vlastně hodně chytré, takže v US to asi nikdo řešit nebude, vezmou děcka a půjdou
895067
Phew, na mě je to šíleně barvičkové. On Wicked muzikál takový je taky (Broadway verzi jsem neviděla, byť tu verzi Defying Gravity od Idiny Menzel znám...to nejspíš spousta lidí *:D*), ale viděla jsem verzi v Londýně, a na pódiu to vypadá hodně velkolepě. Je to variace na Čaroděje ze země Oz, a i ten muzikál je tam dost populární. Takže si umím představit, že to tam bude mít úspěch. Tady asi moc ne...otázka je, jestli se lidi těchhle přebarvičkovaných věcí nepřejí. I když to načasování na Díkuvzdání je vlastně hodně chytré, takže v US to asi nikdo řešit nebude, vezmou děcka a půjdou
0 0
reagovat
Trailer nic moc, ale nemyslím si, že by to neudělalo slušnou tržbu v kinech. Čaroděj ze země Oz je americká klasika klasik, zná to úplně každý a Wicked se hraje na Broadway už víc jak 20 let a posbíralo to snad všechna možná ocenění, plus je to crowpleaser. Pro nás Evropany je to mimo a zdaleka k tomu nemáme dekády budovaný vztah jako Američané, kteří si myslím nechají v pokladnách docela dost dolarů. 
Predikovat neumím, ale minimálně půlmiliardu bych tomu věřil, zvlášť když žánrově spřízněný Wonka to zvládl bez problémů a je to slabší značka oproti Oz/Wicked.
894998
Trailer nic moc, ale nemyslím si, že by to neudělalo slušnou tržbu v kinech. Čaroděj ze země Oz je americká klasika klasik, zná to úplně každý a Wicked se hraje na Broadway už víc jak 20 let a posbíralo to snad všechna možná ocenění, plus je to crowpleaser. Pro nás Evropany je to mimo a zdaleka k tomu nemáme dekády budovaný vztah jako Američané, kteří si myslím nechají v pokladnách docela dost dolarů.  Predikovat neumím, ale minimálně půlmiliardu bych tomu věřil, zvlášť když žánrově spřízněný Wonka to zvládl bez problémů a je to slabší značka oproti Oz/Wicked.
1 0
reagovat
 green face
 white face
894984
[url=https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=%E2%9C%93&ie=UTF-8&oe=UTF-8]✓[/url] green face [url=https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=%E2%9C%93&ie=UTF-8&oe=UTF-8]✓[/url] white face
1 0
reagovat
Z tohodle pali oci. Jak Burtonova Alenka projeta Netflix 2023 filtrem. Mesice k tomu zachytavam predikce, jak to udela 800 a kdesik cosik... Absolutne jsem tomu neveril a trailer me jen utvrzuje. Tohle bude mega-pruser. Kvalitou i box office.
894980
Z tohodle pali oci. Jak Burtonova Alenka projeta Netflix 2023 filtrem. Mesice k tomu zachytavam predikce, jak to udela 800 a kdesik cosik... Absolutne jsem tomu neveril a trailer me jen utvrzuje. Tohle bude mega-pruser. Kvalitou i box office.
2 -1
reagovat

No ty vole

Kandidát na srajdu roku. :+
894979
Kandidát na srajdu roku. *:+*
No ty vole
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se