Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Deadpool & Wolverine: Teaser

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
"Hollywood Reporter says Disney included the 123M people who watched the Super Bowl in the #DeadpoolAndWolverine trailer views" - A presne takhle se to dela... :)
895525
"Hollywood Reporter says Disney included the 123M people who watched the Super Bowl in the #DeadpoolAndWolverine trailer views" - A presne takhle se to dela... :)
4 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tak je tam aj boost zo Superbowlu + napríklad aj minuloročný Rise of Beasts mal 238 mil., Thor 4 mal 209 mil. 

Tzn. zase nemyslím, že budú tržby á la No Way Home. Ale miliarda asi možná je. 
895267
Tak je tam aj boost zo Superbowlu + napríklad aj minuloročný Rise of Beasts mal 238 mil., Thor 4 mal 209 mil.  Tzn. zase nemyslím, že budú tržby á la No Way Home. Ale miliarda asi možná je. 
895195
3 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tak u NO WAY HOME bych to nečekal....:o
895200
Tak u [url=https://www.imdb.com/title/tt0117194/]NO WAY HOME[/url] bych to nečekal....*:o*
895195
0 0
reagovat
reaguje na: The Joker
To já se kinu právě kvuli těm memberberries nejspíš vyhnu ještě větším obloukem, máloco mě se*e víc...
(ale těm, co jim ten film předem nevadí jako mě a sedí jim lépe do vkusu přeji příjemnou zábavu)
895199
To já se kinu právě kvuli těm memberberries nejspíš vyhnu ještě větším obloukem, máloco mě se*e víc... (ale těm, co jim ten film předem nevadí jako mě a sedí jim lépe do vkusu přeji příjemnou zábavu)
894972
0 0
reagovat
‘DEADPOOL & WOLVERINE’ has become the most-viewed trailer of all time within 24 hours.
Earned over 365M views.

Narrowly beats the first trailer for ‘NO WAY HOME’ which got 355.5M views in its first 24 hours.

Jasně, ta měřítka se sice mění během let šířením sociálních sítí, ale i tak...
895195
‘DEADPOOL & WOLVERINE’ has become the most-viewed trailer of all time within 24 hours. Earned over 365M views. Narrowly beats the first trailer for ‘NO WAY HOME’ which got 355.5M views in its first 24 hours. Jasně, ta měřítka se sice mění během let šířením sociálních sítí, ale i tak...
5 -1
reagují: Randal K., bumik
reagovat
reaguje na: HAL
Tak já mam za to, že obecně se celá série s Deadpoolem odehrává primárně ve světě Foxovskejch X-Menů - takže o nějaké zasazenosti do reálného světa a přízemnosti asi jen těžko mluvit.
895154
Tak já mam za to, že obecně se celá série s Deadpoolem odehrává primárně ve světě Foxovskejch X-Menů - takže o nějaké zasazenosti do reálného světa a přízemnosti asi jen těžko mluvit.
895108
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
V komiksech to s ním bylo divocejsi. 

Jinak teda ta první maska vypadá jak z Jackass.

Já bych se těšil, ale Levy...
I z takové zabavne premisy, jako Free Guy, byl nakonec průměr, kde nejlepší vtip bylo cameo ke konci.
895116
V komiksech to s ním bylo divocejsi.  Jinak teda ta první maska vypadá jak z [url=https://youtu.be/QZRWtpCYTso?si=6XimYnfpTz7TLzy-]Jackass[/url]. Já bych se těšil, ale Levy... I z takové zabavne premisy, jako Free Guy, byl nakonec průměr, kde nejlepší vtip bylo cameo ke konci.
895108
4 0
reagovat
reaguje na: Polux
Je to tak, Reynolds hraje Deadpoola všude až ten Deadpool nepůsobí jako Deadpool už, ale po těch všech průjmech co byly od MCU v kinech poslední dobou, tohle vypadá stravitelně.
895114
Je to tak, Reynolds hraje Deadpoola všude až ten Deadpool nepůsobí jako Deadpool už, ale po těch všech průjmech co byly od MCU v kinech poslední dobou, tohle vypadá stravitelně.
895033
7 0
reagovat
reaguje na: kyller
Já si ho teda nepamatuju z nějakého fantasy světa, vždycky jen z New Yorku nebo co to bylo za město a nejvtipnější byly jeho interakce s civilisty.
895108
Já si ho teda nepamatuju z nějakého fantasy světa, vždycky jen z New Yorku nebo co to bylo za město a nejvtipnější byly jeho interakce s civilisty.
895107
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
"Tahání Deadpoola do TVA a multiverse je to poslední co bych chtěl vidět, vždyť ten vždycky stál na zasazení do reálného světa a přízemnosti."

Si robíš srandu, nie? :D
895107
"Tahání Deadpoola do TVA a multiverse je to poslední co bych chtěl vidět, [b]vždyť ten vždycky stál na zasazení do reálného světa a přízemnosti[/b]." Si robíš srandu, nie? *:D*
895093
8 0
reagují: HAL
reagovat
U Deadpoola s Wolverinem jsem si říkal že to nemůže selhat snad ani od Marvelu... a najednou si tím nejsem moc jistý.
Tahání Deadpoola do TVA a multiverse je to poslední co bych chtěl vidět, vždyť ten vždycky stál na zasazení do reálného světa a přízemnosti. A vůbec rozebírat dál TVA je hovadina, v Lokim posloužilo, bylo tam dotažené do konce, cokoli dalšího je jen mlácení zdechlého koně.

Ale tak snad překvapí a bantery mezi Reynoldsem a Jackmanem budou stát za to.
895093
U Deadpoola s Wolverinem jsem si říkal že to nemůže selhat snad ani od Marvelu... a najednou si tím nejsem moc jistý. Tahání Deadpoola do TVA a multiverse je to poslední co bych chtěl vidět, vždyť ten vždycky stál na zasazení do reálného světa a přízemnosti. A vůbec rozebírat dál TVA je hovadina, v Lokim posloužilo, bylo tam dotažené do konce, cokoli dalšího je jen mlácení zdechlého koně. Ale tak snad překvapí a bantery mezi Reynoldsem a Jackmanem budou stát za to.
1 -5
reagují: kyller
reagovat
...kdo hádal 2 roky zpátky TVA, má ,,velkýho bludišťáka" :+

Co rozebírat ? Všechny funkční propriety a trade-marky byly v rámci materiálu předvedeny, což bylo kdysi dávno před nákupem FOXU to největší téma...
Teď už víme, že když to jde do hoven tak nejen Miloš Zeman, ale  i Disney mění  názory o 180 stupňů, takže mě to eRko u D3 už tak nešokuje(baví mě to spíš u Daredevila). 

Snad to vyjde a pokud ano, tak nutno uznat, že určitě i hodně zásluhou Reynoldse by to mohlo hodně bavit ...byť je ano (v)otravnej už v první scéně.
 
895085
...kdo hádal 2 roky zpátky TVA, má ,,velkýho bludišťáka" *:+* Co rozebírat ? Všechny funkční propriety a trade-marky byly v rámci materiálu předvedeny, což bylo kdysi dávno před nákupem FOXU to největší téma... Teď už víme, že když to jde do hoven tak nejen Miloš Zeman, ale  i Disney mění  názory o 180 stupňů, takže mě to eRko u D3 už tak nešokuje(baví mě to spíš u Daredevila).  Snad to vyjde a pokud ano, tak nutno uznat, že určitě i hodně zásluhou Reynoldse by to mohlo hodně bavit ...byť je ano (v)otravnej už v první scéně.  
0 -1
reagovat
Pěkný, hádám že teaser ukazuje záběry cca jen z první půl hodinky. Sympatický 8)
895063
Pěkný, hádám že teaser ukazuje záběry cca jen z první půl hodinky. Sympatický *8)*
2 0
reagovat
Ale už v teaseru ukázat hlavního záporáka (Cassandra Nova) je... Deadpoolovské. 8)
895062
Ale už v teaseru ukázat hlavního záporáka ([spoiler]Cassandra Nova[/spoiler]) je... Deadpoolovské. *8)*
0 -6
reagovat
Pegging joke pobavil. Mně se v kině líbily i předchozí dva díly, ale popravdě by mi nevadilo, kdyby ten humor nebyl tak trapnej (ale to je Deadpool i v komiksech). Když jsem si posledně pouštěl kousek dvojky, tak jsem místama trpěl.

Rozpadlý logo Foxů v písku a komiksový číslo Secret Wars jsou fajn easter eggy.
895055
Pegging joke pobavil. Mně se v kině líbily i předchozí dva díly, ale popravdě by mi nevadilo, kdyby ten humor nebyl tak trapnej (ale to je Deadpool i v komiksech). Když jsem si posledně pouštěl kousek dvojky, tak jsem místama trpěl. Rozpadlý logo Foxů v písku a [spoiler]komiksový číslo Secret Wars [/spoiler]jsou fajn easter eggy.
4 -1
reagovat
Takhle jsem si první zobrazení Dr. Dooma v MCU fakt nepředstavoval. :D A ono těch odkazů a easter eggů tam byl kotel... Viděli jsme třeba Patche (velmi pravděpodobně Daniel Radcliffe). 
895054
Takhle jsem si první zobrazení Dr. Dooma v MCU fakt nepředstavoval. *:D* A ono těch odkazů a easter eggů tam byl kotel... Viděli jsme třeba Patche (velmi pravděpodobně [spoiler]Daniel Radcliffe[/spoiler]). 
1 -2
reagovat
Jestli to bude ve stylu parodie, tak klobouk dolů a bude to super. Hlavně se ten film nesmí brát ani trochu vážně :D8)
895036
Jestli to bude ve stylu parodie, tak klobouk dolů a bude to super. Hlavně se ten film nesmí brát ani trochu vážně *:D**8)*
0 -5
reagovat
Jak se dalo čekat - všichni chtějí v traileru vidět Jackmana, tak ho dáme na úplný konec, mrk, mrk, ale vlastně ho tam nedáme, mrk, mrk, protože po všech předchozích MCU průserech budeme v kampani muset tohle rendezvous vydojit až do sucha a přece si všechno nevystřílíme hned napoprvé:D.

Palec nahoru, že nezapomněli na Baccarin, palec dolů, že nezapomněli na Garner:D, rádoby odvážné fórky na myšáka asi budou přesně tak trapné, jak jsem se obával (snad jich ve filmu moc nebude), Reynolds od dvojky "hraje" Deadpoola v podstatě v každé roli, ve které se od té doby objevil a je to už poněkud únavné, tak jsem vlastně zvědavý, zda to na domácí půdě znovu zafunguje, nebo tuhle hereckou polohu už tak zprofanoval, že není cesty zpět a jakou bude mít Reynolds s Jackmanem buddy chemii si nechali na trailerové "pokračování příště", takže zatím not great, not terrible.
895033
Jak se dalo čekat - všichni chtějí v traileru vidět Jackmana, tak ho dáme na úplný konec, mrk, mrk, ale vlastně ho tam nedáme, mrk, mrk, protože po všech předchozích MCU průserech budeme v kampani muset tohle rendezvous vydojit až do sucha a přece si všechno nevystřílíme hned napoprvé*:D*. Palec nahoru, že nezapomněli na Baccarin, palec dolů, že nezapomněli na Garner*:D*, rádoby odvážné fórky na myšáka asi budou přesně tak trapné, jak jsem se obával (snad jich ve filmu moc nebude), Reynolds od dvojky "hraje" Deadpoola v podstatě v každé roli, ve které se od té doby objevil a je to už poněkud únavné, tak jsem vlastně zvědavý, zda to na domácí půdě znovu zafunguje, nebo tuhle hereckou polohu už tak zprofanoval, že není cesty zpět a jakou bude mít Reynolds s Jackmanem buddy chemii si nechali na trailerové "pokračování příště", takže zatím not great, not terrible.
7 -4
reagují: Chester46CZ
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Služebníček ;)
895029
Služebníček *;)*
895021
1 0
reagovat
V momentech, kdy má masku, tam mám pořád dojem, že mi před okem běhá Deadpoolův charakter z komiksů. Bez masky se mi připomíná ten RR, který hrál stejně na jeden mód i cameo role, co za posledních pár let měl. U něj mě to mrzí o to víc, že obecně na jednom a tom samém neměl postavenou celou svou kariéru. 

K filmu - možná jsem už jen fakt starej :D pro mě tu zájem budí hlavně Jackman, ale když si vezmu, jak jsem se kdysi fakt těšil na dvojku a jak mi teď bylo úplně jedno, že má tenhle a tenhle kostým atd. - uvidíme. Přál bych si scénářem, ať to nejsou slepený scénky jako ve dvojce, kde čirou náhodou někdo bude padouch a bude to mít „nějaký finále, aby se neřeklo“.
895028
V momentech, kdy má masku, tam mám pořád dojem, že mi před okem běhá Deadpoolův charakter z komiksů. Bez masky se mi připomíná ten RR, který hrál stejně na jeden mód i cameo role, co za posledních pár let měl. U něj mě to mrzí o to víc, že obecně na jednom a tom samém neměl postavenou celou svou kariéru.  K filmu - možná jsem už jen fakt starej *:D* pro mě tu zájem budí hlavně Jackman, ale když si vezmu, jak jsem se kdysi fakt těšil na dvojku a jak mi teď bylo úplně jedno, že má tenhle a tenhle kostým atd. - uvidíme. Přál bych si scénářem, ať to nejsou slepený scénky jako ve dvojce, kde čirou náhodou někdo bude padouch a bude to mít „nějaký finále, aby se neřeklo“.
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se