Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku imf vs Hollywood #53: Platíte za zábavu tisícovku měsíčně nebo týdně?

příspěvky 21 - 25 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Nezapomínej na děti! :D
Tam jeden stream fakt nestačí... :D


____
*disclaimer*
No dobře. A absence jakýhokoliv přehrávače. BluRay nemám ani jeden a DVDček asi patnáct :D
892852
Nezapomínej na děti! *:D* Tam jeden stream fakt nestačí... *:D* ____ *[i]disclaimer[/i]* No dobře. A absence jakýhokoliv přehrávače. BluRay nemám ani jeden a DVDček asi patnáct *:D*
892847
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
No já jedu po etapách. Ta nejdelší během roku je většinou Netflix. Pak předplatný přeruším a na měsíc třeba dám Disney+. Pak HBO Max. Pak SkyShowtime. Voyo ne, nejsem v důchodu. Maximálně mám Netflix + 1 současně.

Pokud je člověk furt doma, měsíc ho trápí covid, nevím - prostě nemá do čeho píchnout, chápu že mu jeden stream nemusí stačit. Ale jinak prostě není šance to stihnout nakoukat. S mou možná trochu omezenou perspektivou jeden stream v tu danou chvíli stačí. A vzhledem k tomu, jaké množštví obsahu nabízejí (Netflix samozřejmě bez konkurence), tak mi to pořád příjde levný. Ne, nemluvím o novinkách, ehm, rozdílné kvality. Mluvím hlavně o těch archivech, kde jsou všude stovky filmů a člověk si vybere.

Kino je podle mě pořád jinde a kdybych stíhal, jsem v Cinestaru každej tejden. Jestli stojí vstupenka 200 nebo 300 je mi fuk (zase, moje omezená perspektiva, pro rodinu už to bude samozřejmě velkej rozdíl a problém).

Celkově si myslím, že když se na to člověk podívá střízlivýma očima, tak máme na dosah nejvíce obsahu za nejměné peněz v historii. Dobře si vzpomínám, jaké pálky byly po roce 2000 dvdčka, kolik tisíc jsem do nich narval a jak dlouho byly vzhledem ke kvalitě relevantní. I kvůli tomu jsem už později moc Blu-rayů nekoupil. Pro Hollywood (ok, nejenom :D ) asi už pěkných pár let budu zavrženíhodný člověk :)
892847
No já jedu po etapách. Ta nejdelší během roku je většinou Netflix. Pak předplatný přeruším a na měsíc třeba dám Disney+. Pak HBO Max. Pak SkyShowtime. Voyo ne, nejsem v důchodu. Maximálně mám Netflix + 1 současně. Pokud je člověk furt doma, měsíc ho trápí covid, nevím - prostě nemá do čeho píchnout, chápu že mu jeden stream nemusí stačit. Ale jinak prostě není šance to stihnout nakoukat. S mou možná trochu omezenou perspektivou jeden stream v tu danou chvíli stačí. A vzhledem k tomu, jaké množštví obsahu nabízejí (Netflix samozřejmě bez konkurence), tak mi to pořád příjde levný. Ne, nemluvím o novinkách, ehm, rozdílné kvality. Mluvím hlavně o těch archivech, kde jsou všude stovky filmů a člověk si vybere. Kino je podle mě pořád jinde a kdybych stíhal, jsem v Cinestaru každej tejden. Jestli stojí vstupenka 200 nebo 300 je mi fuk (zase, moje omezená perspektiva, pro rodinu už to bude samozřejmě velkej rozdíl a problém). Celkově si myslím, že když se na to člověk podívá střízlivýma očima, tak máme na dosah nejvíce obsahu za nejměné peněz v historii. Dobře si vzpomínám, jaké pálky byly po roce 2000 dvdčka, kolik tisíc jsem do nich narval a jak dlouho byly vzhledem ke kvalitě relevantní. I kvůli tomu jsem už později moc Blu-rayů nekoupil. Pro Hollywood (ok, nejenom :D ) asi už pěkných pár let budu zavrženíhodný člověk :)
5 -1
reagují: verbst
reagovat
Platím si Amazon. Až dokoukám Expanse, Justified a Reachera, tak ještě možná kouknu na pár filmů a pak to zruším.

To s těmi pražáky a cenami lístků — pokud nejste z nějakého záhadného důvodu fixovaní na multikina, dostanete se níž než i my na venkově. Takže tyhle nářky obyvatel hlavního města nechápu.
892846
Platím si Amazon. Až dokoukám Expanse, Justified a Reachera, tak ještě možná kouknu na pár filmů a pak to zruším. To s těmi pražáky a cenami lístků — pokud nejste z nějakého záhadného důvodu fixovaní na multikina, dostanete se níž než i my na venkově. Takže tyhle nářky obyvatel hlavního města nechápu.
0 -6
reagovat
Tradičně díky za článek.

Dotaz na znalce....platím si Netflix (ten jsem si nově vytvořila, protože kamarád, se kterým jsem to sdílela, si to chtěl zrušit), a Disney+ (D+ hlavně proto, že je to přesně můj styl...Alien, M*A*S*H, Buffy...Marvel a Star Wars, prostě mix starého dobrého a nového, plus mají slušnou sbírku hororů). Mám nějak ještě prostor (tedy jakože čas si tam občas vlézt :D) ještě na jeden. Rozhodovala jsem se mezi Amazonem a Apple+. Amazon má očividně velkou zásobu věcí, ale nějak se tam prý ještě místně "připlácí"? A Apple+ jede poslední roky docela dost a má tam hodně věcí, který bych ráda viděla legálně, a jsem i ochotná jim na to přispět (ne, že by moje peníze potřebovali, ale tak pro ten pocit :D)
Takže, který z těch dvou je lepší? Amazon nebo Apple+?

Jinak jako boomer stále kupuju Blu-Ray, protože to mi nikdo nikde nevymaže, ani nepřesune jinam kvůli právům :D

Poznámka k těm Emmy...přenos se mi letos docela líbil, protože to konečně zvládli stlačit na únosnou dobu. Dřív tam strkali písničky, různě tributes, a na samotné nominované se kolikrát nedostalo. Ročník 2024 ale bude zajímavý. Trochu jsem projížděla Gold Derby první predikce, a jak skončilo Succession a The Last of Us 1. série byla taky loni, s tím, že spousta věcí se posunula, tak bude pole hlavně dramatických seriálů docela prázdné. Sázejí na The Crown (dojezd), anebo The Morning Show, s tím, že jediný "lock" je asi Elizabeth Debicki za Dianu za vedlejší roli. 
Takže by se tam reálně mohli protlačit i jiné věci, které by jinak ignorovali, protože je to vesměs "žánrové". Za mě by to bylo docela osvěžující. Nic proti Kieranu Culkinovi, ale sledovat teď ty tři velká předávání (+naprosto směšné nominace na SAG), kde se ostatní ani nemusejí obtěžovat chodit, bylo a je docela už nudné.
892843
Tradičně díky za článek. Dotaz na znalce....platím si Netflix (ten jsem si nově vytvořila, protože kamarád, se kterým jsem to sdílela, si to chtěl zrušit), a Disney+ (D+ hlavně proto, že je to přesně můj styl...Alien, M*A*S*H, Buffy...Marvel a Star Wars, prostě mix starého dobrého a nového, plus mají slušnou sbírku hororů). Mám nějak ještě prostor (tedy jakože čas si tam občas vlézt *:D*) ještě na jeden. Rozhodovala jsem se mezi Amazonem a Apple+. Amazon má očividně velkou zásobu věcí, ale nějak se tam prý ještě místně "připlácí"? A Apple+ jede poslední roky docela dost a má tam hodně věcí, který bych ráda viděla legálně, a jsem i ochotná jim na to přispět (ne, že by moje peníze potřebovali, ale tak pro ten pocit *:D*) Takže, který z těch dvou je lepší? Amazon nebo Apple+? Jinak jako boomer stále kupuju Blu-Ray, protože to mi nikdo nikde nevymaže, ani nepřesune jinam kvůli právům *:D* Poznámka k těm Emmy...přenos se mi letos docela líbil, protože to konečně zvládli stlačit na únosnou dobu. Dřív tam strkali písničky, různě tributes, a na samotné nominované se kolikrát nedostalo. Ročník 2024 ale bude zajímavý. Trochu jsem projížděla Gold Derby první predikce, a jak skončilo Succession a The Last of Us 1. série byla taky loni, s tím, že spousta věcí se posunula, tak bude pole hlavně dramatických seriálů docela prázdné. Sázejí na The Crown (dojezd), anebo The Morning Show, s tím, že jediný "lock" je asi Elizabeth Debicki za Dianu za vedlejší roli.  Takže by se tam reálně mohli protlačit i jiné věci, které by jinak ignorovali, protože je to vesměs "žánrové". Za mě by to bylo docela osvěžující. Nic proti Kieranu Culkinovi, ale sledovat teď ty tři velká předávání (+naprosto směšné nominace na SAG), kde se ostatní ani nemusejí obtěžovat chodit, bylo a je docela už nudné.
1 0
reagovat
Ja si nepredplácam nič a tento rok na tom nič nebudem meniť. Streaming je drahý a bude ešte drahší. Navyše film/seriál odtiaľ môže kedykoľvek zmiznúť alebo je obmedzený regionálne a nejde ani cez VPN. Takže stačí mi to, čo mám na DVD/BD/UHD. A predplatné plíživo preniká do všetkých oblastí. Jazykový kurz, ktorý používam, sa zmenil z krabice na predplatné. 3 mesiace stoja to, čo kedysi krabica. Našťastie som včas kúpil krabice jazykov, čo ma zaujímajú. Takže streamingu a predplatnému sa budem vyhýbať, kým sa bude dať.
892842
Ja si nepredplácam nič a tento rok na tom nič nebudem meniť. Streaming je drahý a bude ešte drahší. Navyše film/seriál odtiaľ môže kedykoľvek zmiznúť alebo je obmedzený regionálne a nejde ani cez VPN. Takže stačí mi to, čo mám na DVD/BD/UHD. A predplatné plíživo preniká do všetkých oblastí. Jazykový kurz, ktorý používam, sa zmenil z krabice na predplatné. 3 mesiace stoja to, čo kedysi krabica. Našťastie som včas kúpil krabice jazykov, čo ma zaujímajú. Takže streamingu a predplatnému sa budem vyhýbať, kým sa bude dať.
6 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se