Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Furiosa: Sága Šíleného Maxe: Trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Tohle je hodne o uhlu pohledu.
Kdyz to srovnam s tim, co posledni dobou bezne dostavame, tak tohle vypada hodne slibne.
Kdyz to srovnam s Fury Road, tak to je takhle na prvni pohled hrozna slabota.
888624
Tohle je hodne o uhlu pohledu. Kdyz to srovnam s tim, co posledni dobou bezne dostavame, tak tohle vypada hodne slibne. Kdyz to srovnam s Fury Road, tak to je takhle na prvni pohled hrozna slabota.
3 -1
reagovat
Věřím že triky ještě dotáhnou, pohrají si víc s barevnými filtry a vizuál bude v pohodě.

Ale co je asi už teď zřejmé, že tohle bude mít duchem velmi blízko k Fury Road. Nechci říkat kopírka, ale prostě přímý prequel s obdobnými tématy. A z toho mám docela ambivalentní pocity - sice Fury Road je boží, takže nášup neodmítnu ani náhodou, ale zároveň v téhle sérii byl až dosud každý díl VELMI odlišný od těch ostatních. Spojovalo je vlastně jen to téma anarchistického hrdiny stojícího proti totalitní civilizaci. A tady na další posun jinam už asi nebyla odvaha.
Ale třeba se mýlím.
888622
Věřím že triky ještě dotáhnou, pohrají si víc s barevnými filtry a vizuál bude v pohodě. Ale co je asi už teď zřejmé, že tohle bude mít duchem velmi blízko k Fury Road. Nechci říkat kopírka, ale prostě přímý prequel s obdobnými tématy. A z toho mám docela ambivalentní pocity - sice Fury Road je boží, takže nášup neodmítnu ani náhodou, ale zároveň v téhle sérii byl až dosud každý díl VELMI odlišný od těch ostatních. Spojovalo je vlastně jen to téma anarchistického hrdiny stojícího proti totalitní civilizaci. A tady na další posun jinam už asi nebyla odvaha. Ale třeba se mýlím.
6 0
reagovat
reaguje na: drive
To není na mínuska. To je na psychiatra. 8)
888617
To není na mínuska. To je na psychiatra. *8)*
888614
27 -1
reagovat
Vyzerá to ako nepoužité scény z Mad Maxa?) Inak ten posledný záber na Hemswortha je akoby som videl Thora z Endgame:D:D
888616
Vyzerá to ako nepoužité scény z [b]Mad Maxa*?)* [/b]Inak ten posledný záber na [i]Hemswortha[/i] je akoby som videl [i]Thora [/i]z [b]Endgame*:D**:D*[/b]
1 -1
reagovat
Fury road je kravina na entu a toto bude este vacsia. Mad Max je klasika toto je saskaren. A obsadenie ATJ je fail jak swina. Juuuj to bude minusiek :)
888614
Fury road je kravina na entu a toto bude este vacsia. Mad Max je klasika toto je saskaren. A obsadenie ATJ je fail jak swina. Juuuj to bude minusiek *:)*
1 -28
reagují: Mr. Hlad
reagovat
To je zase hejtu tady. Když se všude po prvním traileru říká, že triky se ještě doladí, tak tady to berete jako finální vizuál. A vzpomeňte si na green screen ve finální bitce v kaňonu ve Fury road. 

Třeba mě ukamenujte, ale za mě to bude skvělý a hrozně se na to těším. Radši tam budu koukat na vždycky skvělou Taylor-Joy, než na nějaký dřevo, který se podobá Theron. Millerovi držím palce, ještě vzhledem k jeho věku :+

A navíc, vážně jste si mysleli, že to bude stejné akční inferno jako Fury road? S tímhle jsem od začátku nepočítal. 
888612
To je zase hejtu tady. Když se všude po prvním traileru říká, že triky se ještě doladí, tak tady to berete jako finální vizuál. A vzpomeňte si na green screen ve finální bitce v kaňonu ve Fury road.  Třeba mě ukamenujte, ale za mě to bude skvělý a hrozně se na to těším. Radši tam budu koukat na vždycky skvělou Taylor-Joy, než na nějaký dřevo, který se podobá Theron. Millerovi držím palce, ještě vzhledem k jeho věku *:+* A navíc, vážně jste si mysleli, že to bude stejné akční inferno jako Fury road? S tímhle jsem od začátku nepočítal. 
8 -2
reagovat
Natáčení Fury Road bylo podle všeho docela peklo. Vůbec bych se nedivil, kdyby se do toho nikomu od Millera, přes hlavouny studia, až po herce znovu nechtělo. Navíc Millerovi bylo v době natáčení Furiosy o deset let víc (77).

Takže já se na to dívám trochu touhle optikou. Výsledek si stejně bude po vizuální stránce vytírat zadek s 99 % blockbusterové konkurence za poslední roky. Důležitější bude příběh.

Jinak to na mě z ukázky působí zatím jen jako "víc toho samého." Jestli je to dobře nebo špatně asi poznáme až v kině.
888610
Natáčení Fury Road bylo podle všeho docela peklo. Vůbec bych se nedivil, kdyby se do toho nikomu od Millera, přes hlavouny studia, až po herce znovu nechtělo. Navíc Millerovi bylo v době natáčení Furiosy o deset let víc (77). Takže já se na to dívám trochu touhle optikou. Výsledek si stejně bude po vizuální stránce vytírat zadek s 99 % blockbusterové konkurence za poslední roky. Důležitější bude příběh. Jinak to na mě z ukázky působí zatím jen jako "víc toho samého." Jestli je to dobře nebo špatně asi poznáme až v kině.
10 0
reagovat
reaguje na: Cival
Mne velmi děsí ta digitální ruka, která vypadá jako špatný vtip ve srovnání se 40 let starou animatronikou Terminátora. A člověk, který nechá udělat digitální pohled na prázdnou poušť je podle mne nemocný. 
888606
Mne velmi děsí ta digitální ruka, která vypadá jako špatný vtip ve srovnání se 40 let starou animatronikou Terminátora. A člověk, který nechá udělat digitální pohled na prázdnou poušť je podle mne nemocný. 
888599
6 -2
reagovat
Trailer moc dobrej, správně divokej i šílenej, ale na bombastickej trailer na Fury Road se to dívá z úctyhodný vzdálenosti. A přesně jak už tu padlo triky jsou nedotažené, digi bordel je cítit ze spousty záběrů a celkový tah na branku se prostě nedostavuje v takové míře. Film snad dopadne dobře ale uplně bych za to ruku do ohně nedal.
888603
Trailer moc dobrej, správně divokej i šílenej, ale na bombastickej trailer na Fury Road se to dívá z úctyhodný vzdálenosti. A přesně jak už tu padlo triky jsou nedotažené, digi bordel je cítit ze spousty záběrů a celkový tah na branku se prostě nedostavuje v takové míře. Film snad dopadne dobře ale uplně bych za to ruku do ohně nedal.
2 -1
reagovat
reaguje na: Toren
Jsou tam hezky ty propriety, ale to digi podani je misty blivajz. A to si vem ze je to kamuflovany v traileru na max :)

Ale rad se budu mylit... však uvidime :)
888602
Jsou tam hezky ty propriety, ale to digi podani je misty blivajz. A to si vem ze je to kamuflovany v traileru na max :) Ale rad se budu mylit... však uvidime :)
888600
6 -1
reagovat
Ja som jeden z mála ľudí čo sa im 3000 rokov túžby páčilo, ale to je mojou slabosťou pre príbehy o príbehoch ?)
888601
Ja som jeden z mála ľudí čo sa im 3000 rokov túžby páčilo, ale to je mojou slabosťou pre príbehy o príbehoch *?)*
1 0
reagovat
reaguje na: Cival
Tak to se klidně vsadím, že pokud to nebude blíž k Maxovi, tak minimálně někde na půl cesty... :D
 Ale vážně. Po Happy Feet dvojce sis asi taky nepředstavoval, že Miller dokáže to, co dokázal. Já tomu prostě věřím, byť chápu, že ten filtr umí rozladit.
 Pořád v tom ale vidím nabušený materiál a jeho typický rukopis. :+
888600
Tak to se klidně vsadím, že pokud to nebude blíž k Maxovi, tak minimálně někde na půl cesty... *:D*  Ale vážně. Po Happy Feet dvojce sis asi taky nepředstavoval, že Miller dokáže to, co dokázal. Já tomu prostě věřím, byť chápu, že ten filtr umí rozladit.  Pořád v tom ale vidím nabušený materiál a jeho typický rukopis. *:+*
888599
9 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: Toren
Trailer je hezkej, ale taky bych prskal. Protoze kdyz si pustis za sebou Mad Maxe a 5000 let touhy, celkem ti muzu rict, jakymu filmu se vysledek nejspis bude blizit :)
888599
Trailer je hezkej, ale taky bych prskal. Protoze kdyz si pustis za sebou Mad Maxe a 5000 let touhy, celkem ti muzu rict, jakymu filmu se vysledek nejspis bude blizit :)
888592
6 -2
reagují: AndyKaufman, Toren
reagovat
No, tak nekompromisně kulervoucí jako byl trailer na Fury Road to úplně není, ale stejně to beru všemi deseti. Nějaké post-apo vysokorozpočtové sci-fi se do kin dostane tak jednou za dekádu a pokud si mám vybrat mezi další pláštěnkou nebo tímhle, byť to třeba nedosáhne na ultimátní kvalitativní level jako minule, tak neváhám ani minutu. Už proto, že rád podpořím Millerův vymodlený projekt, o kterém mluví od premiéry čtyřky, a fikční svět, ve kterém se postavy s vážnou tváří jmenují ala Biggus Dickus a Incontinentia Buttocks, je prostě boží sám o sobě:D a s chutí se do něj po letech znovu vrátím.

Kromě toho, jak ukázal v Three Thousand Years Of Longing, audiovizuál si Miller stále dokáže pohlídat (příběh v tomto případě moc ne, ale tady se vrací zpět do známých vod, tak snad dopluje bez problémů až do cíle), většina týmu z Fury Road se sem vrátila a Taylor-Joy prozatím nikde nezklamala (právě naopak), takže šance na další atmosférickou pecku tady rozhodně je. Jo, působí to více "studiově" než Fury Road, ale to bylo jasné předem (minimálně každému, komu se dostalo do rukou Blood, Sweat & Chrome), že tentokrát se bude hrát na jistotu a nemám s tím problém (je zázrak, že to vůbec vzniklo). Kino je každopádně jisté za všech okolností:+.
888598
No, tak nekompromisně kulervoucí jako byl trailer na Fury Road to úplně není, ale stejně to beru všemi deseti. Nějaké post-apo vysokorozpočtové sci-fi se do kin dostane tak jednou za dekádu a pokud si mám vybrat mezi další pláštěnkou nebo tímhle, byť to třeba nedosáhne na ultimátní kvalitativní level jako minule, tak neváhám ani minutu. Už proto, že rád podpořím Millerův vymodlený projekt, o kterém mluví od premiéry čtyřky, a fikční svět, ve kterém se postavy s vážnou tváří jmenují ala Biggus Dickus a Incontinentia Buttocks, je prostě boží sám o sobě*:D* a s chutí se do něj po letech znovu vrátím. Kromě toho, jak ukázal v Three Thousand Years Of Longing, audiovizuál si Miller stále dokáže pohlídat (příběh v tomto případě moc ne, ale tady se vrací zpět do známých vod, tak snad dopluje bez problémů až do cíle), většina týmu z Fury Road se sem vrátila a Taylor-Joy prozatím nikde nezklamala (právě naopak), takže šance na další atmosférickou pecku tady rozhodně je. Jo, působí to více "studiově" než Fury Road, ale to bylo jasné předem (minimálně každému, komu se dostalo do rukou Blood, Sweat & Chrome), že tentokrát se bude hrát na jistotu a nemám s tím problém (je zázrak, že to vůbec vzniklo). Kino je každopádně jisté za všech okolností*:+*.
1 -1
reagovat
Za me teda slusny fail. Polovinu tech zaberu by par let zpatky udelal Miler prakticky, ale tady ten digital trha oci. ATJ se tam podle me totalne nehodi a Theron neni podobna vubec. Coz samozrejme nijak nesnizuje to, ze se na to tesim a urcite zajdu. 
888597
Za me teda slusny fail. Polovinu tech zaberu by par let zpatky udelal Miler prakticky, ale tady ten digital trha oci. ATJ se tam podle me totalne nehodi a Theron neni podobna vubec. Coz samozrejme nijak nesnizuje to, ze se na to tesim a urcite zajdu. 
4 -6
reagovat
reaguje na: Toren
Všechno je relativní - tady se srovnává s nejlepším akčním filmem za posledních dvacet let, takže samozřejmě že se frflá, i když to čemukoli letos utíká o parník.
888595
Všechno je relativní - tady se srovnává s nejlepším akčním filmem za posledních dvacet let, takže samozřejmě že se frflá, i když to čemukoli letos utíká o parník.
888592
6 0
reagovat
Ten digitál je teda něco. :D CGI zatím slabé, snad to ještě dopilují. Nebo Zaslav šetří?
888594
Ten digitál je teda něco. *:D* CGI zatím slabé, snad to ještě dopilují. Nebo Zaslav šetří?
2 0
reagovat
Epic! Shut up and take my money..:+
888593
Epic! Shut up and take my money..*:+*
6 -1
reagovat
Ty vole. Tady jednou za uherský rok dostanem naprosto živelný trailer, jenž doslova ujíždí své blockbusterové konkurenci a stejně se bude furt prskat a stěžovat. Já už fakt nevím...
 A jasně, Mad Max působil praktičtěji a tohle má digitální přehoz, ale proč nikdo neřeší to záběrování? Ty barvy? Tu dravost? To jako jde automaticky bokem? :o
 Stěžovat si na "další silnou hrdinku" je úplně mimózní. Koho to sralo před 8 lety? NIKOHO.
888592
Ty vole. Tady jednou za uherský rok dostanem naprosto živelný trailer, jenž doslova ujíždí své blockbusterové konkurenci a stejně se bude furt prskat a stěžovat. Já už fakt nevím...  A jasně, Mad Max působil praktičtěji a tohle má digitální přehoz, ale proč nikdo neřeší to záběrování? Ty barvy? Tu dravost? To jako jde automaticky bokem? *:o*  Stěžovat si na "další silnou hrdinku" je úplně mimózní. Koho to sralo před 8 lety? NIKOHO.
18 -7
reagují: Cival, HAL
reagovat
Bože ta hudba to je zase pastva pro uši. 
Trailer super těším se maximálně.
888589
Bože ta hudba to je zase pastva pro uši.  Trailer super těším se maximálně.
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se