Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Denzel Washington v kůži historického Hannibala


ikona
do_Od
Antoine FuquaDenzel WashingtonfilmHannibalNetflix
Denzel Washington bude cestovat na slonovi v historickém opusu o Hannibalovi. 

Velkolepých historických filmů není nikdy dost, zejména těch, kde se to navíc slušně řeže. Většinu těch nejlepších nám pak dlouhé roky dodával Ridley Scott, který ani v 85 letech nelení a jenom v dohledné době hodlá do kin poslat Napoleona a pak dvojku Gladiátora. S následujícím filmem ale bohužel nebude mít nic společného. A píšeme bohužel, protože příběh Hannibala a jeho pochodu přes Alpy směr Řím by zasluhoval jenom tu nejlepší péči. To ale od Netflixu nejspíš nehrozí…

Čerstvě oznámená novinka o slavném vojevůdci z Kartága sice nabrala do hlavní role Denzela Washingtona, jenž měl zájem o něco podobného už delší dobu, jenže za kameru posadila Antoinea Fuquu, který už má ty nejlepší roky své tvorby zjevně za sebou, a poslední dobou je spíš zázrak, když natočí něco lehce nadprůměrného.

Trochu optimismu do projektu vnáší alespoň jméno scenáristy Johna Logana, který dělal nejen na tom Gladiátorovi, ale třeba i na Posledním samurajovi. Bude to stačit na epický válečný velkofilm, u kterého budeme brečet, že nešel do kin? Kdo ví, naděje ale umírá poslední.

- - -

Vytáhni v hospodě: Vin Diesel teď musí nejspíš hodně zuřit. Dlouhé roky se totiž snažil dotlačit před kamery konkurenční projekt o Hannibalovi s ním v hlavní roli. Jeho sen se mu nyní zase o něco vzdálil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace