Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Krotitelé duchů: Říše ledu: Teaser

příspěvky 1 - 9 Napsat příspěvek
Paráda. Snad se to povede. Afterlife je super pokračování ?):+

A je fajn že tam cpou novýho záporáka a nerecyklují Viga :D
886323
Paráda. Snad se to povede. Afterlife je super pokračování *?)**:+* A je fajn že tam cpou novýho záporáka a nerecyklují Viga *:D*
0 -1
reagovat
Škoda, že u kormidla nezůstal Reitman, řemeslník Kenan je sice taková nic proti ničemu volba, která svěřenou práci plus mínus odvede, ale na vyloženou pecku se zatím nezmohl. Ale zase je vtipné, jak si tady Reitman s Kenanem prohodili role, tudíž u případného dalšího sequelu je řada zase na Reitmanovi:D.

Jinak Afterlife stál v podstatě jen na citování a nostalgii (legendárního copycat levelu, který předvedl The Force Awakens, sice dosaženo nebylo, ale moc k tomu nechybělo), nové posily byly relativně fajn, ale celé to jednoznačně táhla stará parta, tak jsem zvědavý, zda se tady Sony nebude pouštět do žádných větších akcí a dodá typický sequel ("úplně totéž jako minule, ale všeho víc a jo, pro počasí to platí taky:D"), nebo se odváže (legendárního fuckoff levelu, který předvedl The Last Jedi, zcela jistě dosaženo nebude, ale čím méně opisování od originálu/Afterlife ve Frozen Empire bude, tím lépe) a zkusí více stavět na nových postavách (a nových strašidlech) tak, aby se značka udržela při životě i poté, co trojka Murray, Aykroyd a Hudson už nebude mít čas/zájem/možnost se zase podívat na plac.
886258
Škoda, že u kormidla nezůstal Reitman, řemeslník Kenan je sice taková nic proti ničemu volba, která svěřenou práci plus mínus odvede, ale na vyloženou pecku se zatím nezmohl. Ale zase je vtipné, jak si tady Reitman s Kenanem prohodili role, tudíž u případného dalšího sequelu je řada zase na Reitmanovi*:D*. Jinak Afterlife stál v podstatě jen na citování a nostalgii (legendárního copycat levelu, který předvedl The Force Awakens, sice dosaženo nebylo, ale moc k tomu nechybělo), nové posily byly relativně fajn, ale celé to jednoznačně táhla stará parta, tak jsem zvědavý, zda se tady Sony nebude pouštět do žádných větších akcí a dodá typický sequel ("úplně totéž jako minule, ale všeho víc a jo, pro počasí to platí taky*:D*"), nebo se odváže (legendárního fuckoff levelu, který předvedl The Last Jedi, zcela jistě dosaženo nebude, ale čím méně opisování od originálu/Afterlife ve Frozen Empire bude, tím lépe) a zkusí více stavět na nových postavách (a nových strašidlech) tak, aby se značka udržela při životě i poté, co trojka Murray, Aykroyd a Hudson už nebude mít čas/zájem/možnost se zase podívat na plac.
0 0
reagovat
Vypadá to naprosto v pohodě. Afterlife bylo celkem v pohodě, na tohle se zatim mírně těším. A vypadá to že stará parta by tu mohla mít větší roli, za což sem rád. :)
886225
Vypadá to naprosto v pohodě. Afterlife bylo celkem v pohodě, na tohle se zatim mírně těším. A vypadá to že stará parta by tu mohla mít větší roli, za což sem rád. *:)*
0 -1
reagovat
Tohle je dobré lákadlo, v pohodě úplně, když se to zbaví nepřiměřených nánosů nostalgie a pohne se to kupředu a nebude to mít usínací tempo, tak supr, vypadá to na úplně normální film, který má funkční zápletku (a dialogy pro děti)! :+
886217
Tohle je dobré lákadlo, v pohodě úplně, když se to zbaví nepřiměřených nánosů nostalgie a pohne se to kupředu a nebude to mít usínací tempo, tak supr, vypadá to na úplně normální film, který má funkční zápletku (a dialogy pro děti)! *:+*
0 -1
reagovat
Posledně to bylo fajn překvapení a zatím z první ochutnávky to vypadá, že nikdo zde neměl potřebu znásilňovat Ghostbuster lore a ta nostalgie tam je.
Škoda, že u toho nezůstal mladý Reitman, ale Kenan má na kontě fajn Město Ember.

Takže sdílím natěšení a snad na jaře tohle bude jeden z těch příjemných highlightů filmové sezóny 2024 :+.
886209
Posledně to bylo fajn překvapení a zatím z první ochutnávky to vypadá, že nikdo zde neměl potřebu znásilňovat Ghostbuster lore a ta nostalgie tam je. Škoda, že u toho nezůstal mladý Reitman, ale Kenan má na kontě fajn Město Ember. Takže sdílím natěšení a snad na jaře tohle bude jeden z těch příjemných highlightů filmové sezóny 2024 *:+*.
0 -1
reagovat
Horsi jak minule to byt nemuze, nostalgicke memberberries mame za sebou, stare postavy tady uz muzou byt smysluplne zakomponovany a jedem.
886194
Horsi jak minule to byt nemuze, nostalgicke memberberries mame za sebou, stare postavy tady uz muzou byt smysluplne zakomponovany a jedem.
3 -9
reagovat

who...

... left the fridge open?
886175
... left the fridge open?
who...
7 0
reagovat
Na Divoký hon bych volal spíš Cavilla:D

Každopádně proč ne, tohle je sympatický směr, jakým se to ubírá a já ty staré i nové postavy rád uvidím podruhé.
A Vigga naštěstí nechali spát.
886172
Na Divoký hon bych volal spíš Cavilla*:D* Každopádně proč ne, tohle je sympatický směr, jakým se to ubírá a já ty staré i nové postavy rád uvidím podruhé. A Vigga naštěstí nechali spát.
3 -1
reagovat
Fíha přišla tam Lisandra z Lolka :D
886165
Fíha přišla tam Lisandra z Lolka *:D*
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se