Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #741 o RoboCopovi a Scorsesem


ikona
Mr. Hlad
exorcistghostbustersmartin scorseserebel moonrobocopstargatevíkendový výplach
Kde hodnotí filmy Martin Scorsese? O čem bude herní RoboCop? A jak vypadá monstrum z nového Vymítače ďábla?  

Před obědem psaný výplach

Lego týdne
Druhá Duna se sice z letošního podzimu přesunula na příští rok, ale Lego si můžete pořídit už teď. Ornitoptéra vypadá zatraceně dobře a vzhledem k tomu, že se blíží Vánoce, to vypadá na ideální dárek pro fandy

Hra týdne
Krotitelé duchů, respektive jejich restart, se brzy dočkají dvojky, ale pokud vás nebaví čekat a máte doma to správné zařízení, můžete si je pozvat domů. VR hra Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord vyšla tenhle týden a vypadá to, že by mohla být celkem zábavná. 

Druhá hra týdne
A pokud nejste zvědaví na Krotitele duchů, můžete si dát strategii Stargate: Timekeepers. Vyhází začátkem prosince a … no já to prostě vynechám. 

Komiks týdne
Ještě letos dorazí na Netflix velkolepá sci-fi Zacka Snydera Rebel Moon. Kecal bych, kdybych tvrdil, že se na ni nějak extra těšíme, ale její tvůrce s ní má evidentně velké plány. Jak to bude s hrou, zatím nevíme, ale 10. ledna by měl být venku prequelový komiks Rebel Moon: House Of The Bloodaxe. Má se odehrávat pět let před filmem a má se točit okolo postav, které budou hrát Ray Fisher a Cleopatra Coleman. A takhle bude vypadat. 

RoboCop týdne
Hra RoboCop: Rogue City se už ve výplachu párkrát objevila, teď tu máme trailer, který trochu víc naznačuje příběh a důvody, proč se nejslavnější robopolda všech dob vydá do ulic pátrat a hlavně masakrovat zloduchy. 

Legenda týdne
Zemřel Richard Roundtree. Bylo mu jednaosmdesát a pokud jeho jméno neznáte, svým způsobem se to dá pochopit. Roundtree stvořil Shafta, jednoho z prvních černošských hrdinů a doslova ikonu žánru blaxploitation, který u nás nikdy kořeny z logických důvodů úplně nezapustil. V Hollywoodu šlo ale o skutečnou legendu. 

Démon týdne
Horor Vymítač ďábla: Znamení víry není bůhvíjak dobrý a ani bůhvíjak úspěšný. Ale je v něm celkem sympatické monstrum. Trikaři Christopher Nelson a Vincent Van Dyke se rozhodli podělit se na svých instagramových účtech pochlubit s démonem, kterého pro film vytvořili, takže pokud nechcete ztrácet čas s filmem, klikněte si sem a sem

Uživatel týdne
Martin Scorsese si založil účet na Letterboxu. Sice bychom ho radši viděli v diskusích u nás, ale tohle je taky fajn. Pokud tedy chcete vidět, co sleduje režisérská legenda a jak filmy hodnotí, sledujte ho tady

Omalovánky týdne
Alan Roberts miluje horory a malování. Takže to spojil. Omalovánky The Beauty of Horror byl prý hit (alespoň to píšou na Amazonu), takže teď vydává novinku Universal Monsters: The Official Coloring Book. Pokud si tedy chcete vybarvit Frankensteinovo monstrum, Mumii nebo Lugosiho Drákulu, kupujte tady

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, jestli Martin Scorsese natočil lepší filmy s Robertem De Nirem, nebo s Leonardem DiCapriem. V době, kdy jsem hlasy počítal, to byla remíza. Což vlastně dává smysl. 

Dnes se vzhledem k vydání naší Encyklopedie hororového filmu podíváme na hororový žánr. Na Netflixu jste nedávno mohli vidět Pád domu Usherů od jednoho z nejzajímavějších tvůrců hororů současnosti Mika Flanagana. A nás zajímá, jaký seriál od Mika Flanagana je podle vás nejlepší. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (6)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace