Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o Zorro: Tajemná tvář a pivo se scénografem Bodu obnovy Ondřejem Lipenským


ikona
Mr. Hlad
anthony hopkinsantonio banderasbod obnovycatherine zeta-jonesmartin campbellmz livemz live speciálna pivu s civalemondřej lipenskýsteven spielbergzorro
Ondřej Lipenský, který může za to, že Bod obnovy vypadá tak dobře, a dobrodružná klasika s maskovaným mstitelem.  

Tentokrát pro vás máme dvojitou dávku videomateriálů a na své si přijdou jak fandové filmových skoroklasik, tak i ti, kdo chtějí nakouknout do zákulisí českého filmu a profese, o níž toho nejspíš moc nevíte. A dohromady to má hezkou hodinu a tři čtvrtě, takže vám snad trošku zpříjemníme víkend. 

Jako první tu máme nové Na pivu s Civalem. Před mikrofon si pozval hosta, o jehož práci se posledních pár týdnů hodně mluví a bez výjimky pochvalně. Jeho hostem je totiž Ondřej Lipenský, scénograf, který měl na starost vizuální stránku sci-fi Bod obnovy. Spolupracoval ale i na hollywoodských filmech jako V utajení nebo Králíček Jojo. Rozhovor s ním najdete na Youtube a audioverze na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Na pivu s Civalem pak můžete ohodnotit i na CSFD

Vedle Ondry Lipenského tu máme i jednoho legendárního hrdinu. V MovieZone Live Speciál jsme se podívali na Zorro: Tajemná tvář, jeden z nejlepších dobrodružných filmů devadesátých let, jenž se pokusil oživit kouzlo klasických šermovaček a u něhož sbírali zkušenosti lidé, kteří o pár let později pomohli na svět Pirátům z Karibiku. A motali se kolem něj zatraceně zajímaví lidé. MovieZone Live Speciál najdete na Youtube a audio na Spotify, Podbean, iTunes a Google Podcast. Ohodnotit náš pořad můžete na CSFD a pokud vás baví, co děláme, budeme rádi, když nás podpoříte na Herohero, kde se naše videa objevují s několikadenním předstihem a kde nám můžete pokládat dotazy do MovieZone Live. 

Pusťte si i naše další videa

MovieZone Live #209

MovieZone Live Speciál: Blbý a blbější

MovieZone Live Speciál: Krvavý sport

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace