Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Nelítostný souboj se blíží


ikona
Spooner
adam driveral pacinoheatmichael mannnelítostný soubojrobert de niro
Michael Mann už se pomalu chystá vrátit ke své největší klasice. 

Režijní klasik Michael Mann si dával poslední roky pauzu a upřímně, po příšerném Hackerovi chvíli oddechu asi i potřeboval. Nyní se však hodlá tvůrce filmových klasik jako Poslední Mohykán, Nelítostný souboj či Collateral vrátit naplno a v blížícím se životopise Ferrari nám ukázat, že to v sobě pořád má. Reakce z festivalových Benátek pak sice mohly být malinko spokojenější, i přesto se ovšem na Mannův nový kousek dost těšíme. Fanoušky ovšem ještě víc zajímá, jak to vypadá se spekulovaným pokračováním Nelítostného souboje. Heat 2 vyšlo už knižně a o jeho filmovém zpracování se mluví už několik měsíců a u Warnerů mají o tento kriminální sequel podle všeho zájem. Zatím ale úplně oficiálně nepadlo, zda se snímku opravdu dočkáme. Tedy až doteď.

Michael Mann totiž potvrdil, že Nelítostný souboj 2 bude opravdu jeho příští film a už na něm plně pracuje. Což je přeci jen změna oproti jaru, kdy mluvil o projektu jako o možném, a že by další díl velmi rád natočil, zároveň ho ale naplno nepotvrdil. Nyní už ale o pokračování kriminální klasiky mluví jako o jisté věci. Případné datum natáčení je ale, i kvůli stále probíhající herecké stávce, zřejmě ještě daleko. Mann se pak vyjádřil také ke spekulaci, zda si i v jeho nadcházejícím kousku zahraje Adam Driver

K tomu režisér řekl, že i když si na place Ferrariho svým podobným stylem práce sedli, o možném obsazení v Heat 2 se ještě nebavili. Uvidíme tedy, jak moc Mann mlží a jestli se některé ze spekulovaných jmen jako Driver, Ana de Armas či Austin Butler nakonec potvrdí. Ještě se pak sluší podotknout, že Heat 2 je ve své knižní podobě sequelem a prequelem, v němž se pátrá po posledním z gangsterů, zároveň se ovšem podíváme do minulosti poldy Hanny i kriminálníka McCauleyho, jehož by v mladší verzi měl dle drbů hrát právě Driver. Věříte, že Mann dokáže výjimečné kvality jedničky zopakovat?


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace