Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #736 o Batmobilu a Grundzovi


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerbatmanbatmobildivadlo pod palmovkouparty hardvíkendový výplachžena filmového kritika
Která hvězda Party Hard potřebuje vaši pomoc? Co má Cival společného s Divadlem pod Palmovkou? A jak těžké bylo vyrobit Batmobil?  

Výtečný výplach

Android týdne
Lance Henricksen byl jako Bishop jednou z nejvýraznějších postav vetřelcovského univerza, kam nakoukl hned třikrát, pokud počítáme i Alien vs. Predator. A teď se dočká vlastního příběhu. Kniha Alien: Bishop vychází 12. prosince. Hlavním hrdinou bude jeho tvůrce Michael Bishop, který se pokouší androida oživit, aby z něj získal cenná data. A samozřejmě se to malinko zkomplikuje

Komiks týdne
O komiksu Batman: Gargoyle of Gotham už jsme psali. Půjde o samostatný a uzavřený příběh, který by měl být poněkud temnější. A venku je nový trailer, který naznačuje, jak by to celé mělo vypadat. 

Batmobil týdne
Batmobil, ve kterém se proháněl Robert Pattinson, byla strašlivá mašina. A byla určitě radost ji i stavět, jak se můžete podívat v tomhle videu. Vyrazit v tomhle monstru na silnici, asi byste neměli problém s blbci, kteří rádi vybržďují. 

Divadlo týdne
Divadlo pod Palmovkou představilo minulý týden světu novou hru, adaptaci knihy Žena filmového kritika. Režie se ujal Tomáš Dianiška, jenž je zodpovědný i za divadelní Encyklopedii akčního filmu, a spolu s ním i Petr Cífka alias Cival. Tak si zajděte za kulturou

DJ týdne
Amatérský chemik Grundza byl nejzábavnější postavičkou Řezníkova komediálního hitu Party Hard, ale i na něj dolehly těžké časy. Rozjel hudební kariéru jako DJ Ghost, ale nešťastnou náhodou přišel o všechno vybavení a teď potřebuje pomoc faoušků. Podpořit ho můžete tady

Reklama týdne
Tom Felton se sice nestal hvězdou jako někteří jeho kolegové z Harryho Pottera, ale je to sympaťák, nedávno vydal knížku a občas se objeví v zajímavé roli v zajímavém filmu. A nebojí se ani reklam. Ta na Uber Eats se mu navíc zatraceně povedla. 

Kniha týdne
Arnold Schwarzenegger zanechal obrovskou stopu nejen ve světě filmu, ale i jako sportovec, politik a bojovník za lepší svět. A tak si zaslouží, aby vydavatelství Taschen vydali knihu jen a po pouze o něm. Tu nejluxusnější verzi si ale koupí asi jen ti největší fandové, stojí 15 000 Eur

Další kniha týdne
Halloween Johna Carpentera je klasika a klasiky se rády vracejí. Michael Myers si nedávno dal novou trilogii a teď hlásí návrat i knižní adaptace, která vznikla před čtyřiceti lety a prakticky se dnes nedá sehnat. A bude ilustrovaná! 

Natáčení týdne
Čtyřka Expendables je v kinech, vypadá to, že nebude moc úspěšná, ale vy si můžete pustit pár minut z natáčení, abyste se pokochali setkáním akčních legend, více či méně zajímavých nováčků a záběry z bulharských studií. A třeba si rozmyslíte, jestli téhle partě dát šanci. 

Duel týdne
Minule se vás do_od ptal, jaký vás nejoblíbenější song Taylor Swift, která se chystá vzít kina útokem svým koncertním filmem. Já sem dám nenápadně link na diskusi, kde můžete hledat hudební inspiraci, a budu šoupat nohama. Popravdě od ní nic neznám a nemám úplně v plánu na tom něco měnit. 

Dnes se podíváme do žánru sci-fi a zajímalo by nás, jaký je podle vás nejlepší vědeckofantastický film, který u nás kdy vznikl. A nezapomeňte, že si s tímhle žánrem hráli hodně i tvůrci komedií! Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace