Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #735 o Pánovi prstenů a Drew Barrymore


ikona
do_Od
cyberpunk 2077drew barrymoreidris elbapán prstenůtaylor swiftvíkendový výplachwerewolf by night
Jak si ohrozila kariéru Drew Barrymore a kterou charitu a proč se rozhodl podpořit Alan Moore? 

V-v-v-výýýýýplach.

Kauza týdne

...kde jsem to skončil? Jo jasně, u trapné omlouvačky před bazénem v sídle Ashtona Kutchera a Mily Kunis. Každopádně uběhl týden, a my tu máme doslova to samé jako přes kopírák. Tentokrát všechny rozčílila Drew Barrymore, která se rozhodla znovu začít točit svůj televizní pořad, protože...? To vlastně nikdo netuší, jelikož je Drew milionářka, co si může klidně dovolit celou stávku proležet někde na pláži a být v klidu. Místo toho ale známá herečka raději hodila své vlastní stávkující scenáristy pod vlak a začala dělat pořad bez nich. Technicky na to má právo, morálně ji za to ale drtivá většina stávkujícího Hollywoodu odsoudila, stejně jako stávkokaze Billa Mahera. Vtipné každopádně bylo, když Drew natočila na Twitter ubrečenou omluvu, kde prohlásila, že se moc omlouvá, ale že doslova neexistuje nic, co by mohla udělat, aby to napravila, takže ten pořad (který měl stejně mizernou sledovanost už před stávkou) stejně hodlá točit. Jaksi jí ale nedošlo, že přesně to je ta věc, kterou by mohla (ne)dělat, aby všechno zase bylo okay. Omluvu tak později zase smazala, internet se jí zasmál, a ostatní si jen klepou na čelo, jak si někdo může takhle pitomě šlapat po kariéře, když jediné, co stačilo, aby dělal, bylo nic.

Herní trailer týdne...nebo roku

Idris Elba v novém technothrilleru? Jak se to vezme. Do kina si na to totiž nezajdete, už za pár dní si to ale budete moci zahrát v novém rozšíření pro hru Cyberpunk 2077. Řeč je o DLC Phantom Liberty, které naverbovalo Idrise Elbu do jedné z hlavních roli. No a teď se blýsknulo naprosto famózním trailerem, který bych se nebál označit za jeden z nejlepších roku. A to hlavně kvůli té míře detailů ve tvářích hlavních protagonistů.

Hudební video týdne

Do českých kin vstupuje pomalu ale jistě jeden z nejprogresivnějších domácích filmů za poslední roky, a to především po stránce audiovizuálu, kdy tvůrci Bodu obnovy skutečně natočili film obrazově konkurující hollywoodské produkci. Scénář je sice dutý jak bambus, ale kouká se na to fakt hezky. Teď se každopádně snímek dočkal i doprovodného hudebního klipu od Vladimira 518, který je možná i lepší, protože v něm jsou furt ty pěkné obrázky, ale žádné z těch děsivých dialogů.

Klip týdne

Brzy do kin dorazí taky desáté Saw, které se bude snažit napravit dojmy po nemastné neslané Spirále. Upřímně k tomu nemám moc co říct, snad jen, že Jigsaw má zjevně fakt tuhý kořínek, když to dopracoval až sem. Studio teď každopádně zveřejnilo klip s jednou docela cool pastí na oči, takže pokud potřebujete ještě nějaké přesvědčování (nebo odstrašování) k návštěvě kina, máte možnost.

Návrat krále týdne

Znáte všechny ty prodloužené maratony Pána prstenů, které se většinou konají v malých kinech ideálně třeba ještě s dřevnými stoličkami místo sedaček, takže vás po šesti hodinách už bolí i svaly, o kterých jste předtím netušili, že je máte? Tak nezoufejte, Cinestar totiž oznámil prodloužené remastery celé trilogie, které si již brzy budete moci vychutnat v pohodlí vašeho multikina. Čert vem, že lístek bude stát minimálně dvojnásob, u tohohle to za to možná i stojí.

Záběry z natáčení týdne

Ještě necelé dva týdny zbývají do premiéry nejočekávanější sci-fi podzimu, a jak si líp zkrátit to nekonečné čekání než u dvouminutového povídání Garetha Edwardse o jeho vizi.

Charita týdne

Alan Moore je tvůrce Watchmenů a řady dalších zásadních až přelomových komiksů. A taky velmi podivná osoba, jejíž chování a názory jdou občas jen stěží pochopit. Nyní se do toho každopádně znova opřel, když prohlásil, že už nechce být nijak spojován s adaptacemi svých děl, které údajně dávno nestojí na těch stejných principech, jako měly jeho komiksy. A tak veškeré výtěžky a šeky, co mu létají do schránky a na účet, posílá na konto Black Lives Matter.

Druhý herní trailer týdne

No a vrátíme se ještě krátce ke hrám, a taky na Pandoru. Ubisoft totiž začátkem prosince pošle ven nový díl série Far Cry, teda pardon, novou akční hru ze světa Avatara s podtitulem Frontiers of Pandora, která se od prvního oznámení docela sympaticky posunula, takže teď už nevypadá ani tolik k smíchu. Ba naopak, nový gameplay trailer slibuje docela zajímavý příběh, hezkou akci a rozmanitý otevřený svět.

Bizarní oznámení týdne

Loni touhle dobou Disney vydalo povedený krátký film skladatele a režiséra Michaela Giacchina Werewolf by Night. Film skládal poctu klasickým hororům a byl celý černobílý. Nyní Disney oznámilo, že snímek uvede znovu na své streamovací službě, a to v barvě. Proč? To bych taky rád věděl. Režisér nicméně slibuje, že si s barvami dávali skutečně záležet, a že cílem bylo evokovat britské horory ze 60. a 70. let. Jak to zhruba může vypadat se můžete mrknout níže.

Duel týdne

Minule jsem se vás ptal, v jakém filmu vám přišel Liam Neeson nejhorší. Zazněl Zámek hrůzy nebo Epizoda 1, většinou jste ale duel ignorovali a hádali se o délce vězení pro usvědčené násilníky.

Dneska si dáme avizovanou výplachovou otázku na Taylor Swift. Ta totiž za pár týdnů zboří kina a s nimi i pár tržebních rekordů, a mě by jednoduše zajímalo, kterou skladbu od slavné zpěvačky máte vůbec nejradši. Název pište do předmětu a v textu přihoďte klidně odkaz na YouTube.

Za týden už zase v podání Mr. Hlada zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace