Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Série Equalizer možná neřekla poslední slovo


ikona
Mr. Hlad
antoine fuquadenzel washingtonequalizer
Antoine Fuqua by se čtyřce nebránil. A věk hlavního hrdiny pro něj není problém.  

Do kin si teď můžete zajít na třetí díl akční série Equalizer, ve které Denzel Washington dokazuje, že na věku nezáleží, pokud chce být člověk akční hrdina. Jen musí být cool jako Denzel v osmašedesáti. Trojka vydělává solidní peníze a i když má v češtině podtitul Poslední kapitola, až se za pár týdnů začnou přepočítávat tržby, možná se bude řešit, jestli je ten podtitul správně vybraný, nebo ne. Studio by se totiž asi dalším dílům nebránilo a režisér Antoine Fuqua svoje nejlepší kousky natočil právě s Washingtonem. Takže tlak na nějaké to pokračování pravděpodobně bude. 

Fuqua si je však nejspíš vědom i toho, že jeho hvězdě by u případné čtyřky už bylo sedmdesát, ale to by nakonec možná vůbec nemusel být problém. Údajně totiž zvažoval, jestli by nebylo možné Denzela omladit a případný další film pojmout jako příběh z jeho mládí a z doby, kdy pověsil kariéru vládního likvidátora na hřebík a odešel do důchodu. Fuqua je toho názoru, že technologie se posouvá dopředu dost rychle na to, aby to šlo a že už se o tom dokonce bavil se scenáristou trilogie Richardem Wenkem. 

Zatím jde samozřejmě jen o PR řeči, ovšem představa, že takhle úspěšnou sérii nechá studio ležet, je celkem absurdní. Důležité však bude, jak by se k tomu všemu stavěl Washington. Sice by mu mohli omladit obličej, ale v sedmdesáti možná hodlá dělat úplně jiné věci než točit akčňáky. Líbí se vám představa mladého Roberta McCalla v případné čtyřce, nebo byste Equalizera raději uzavřeli, případně neomlazovali a zkusili to v eventuální čtyřce tradičně? 

---

Vytáhni v hospodě: Než se role Roberta McCalla ujal Denzel Washington, chystali filmovou verzi Equalizera režisér Paul Haggis a Russell Crowe. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace