Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o Na Hromnice o den více a Filmy v síti na září


ikona
Mr. Hlad
bill murrayfilmy v sítiharold ramismoviezone live speciálmz live speciálna hromnice o den vícesex education
Komediální klasika a tipy na září nejen na Netflixu 

Dnes tu pro vás máme dvojitou nálož videí a  obě už jsou dostupná na všech klasických kanálech. Naši podporovatelé na Herohero si je mohli užít už dřív, ale teď jsou k dispozici pro všechny. Tak snad se budou líbit. 

V novém MovieZone Live Speciál jsme se podívali na zoubek komediální klasice Na Hromnice o den více, ve které září Bill Murray jako nepříliš sympatický hrdina, jenž uvízne v časové smyčce. A je v ní sakra dlouho. Dozvíte se mimo jiné i to, proč Murrayho neměli rádi ani režisér, ani hostující svišť. Speciál si můžete pustit na Youtube a audio pak na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast a MovieZone Live Speciál můžete ohodnotit na CSFD

Dál tu máme nové Filmy v síti, kde vám doporučíme, na jaké novinky koukat tenhle měsíc na streamu. A nebylo to jednoduché, protože jde o dost slabý měsíc. Ale pár zajímavých kousků se tu najít dá, takže si na své přijdou milovníci hudebních dramat Johna Carneyho (Once) nebo seriálu Sex Education. I Filmy v síti najdete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast a pokud vás naše podcasty a videa baví, budeme rádi, když nás podpoříte na Herohero. Za to dostanete možnost pokládat otázky do MovieZone Live a dostanete se k našim podcastům a videím o pár dní dřív. 

Pusťte si i naše další videa

MovieZone Live #207

MovieZone Live Speciál: Mizerové

Na pivu s Civalem #8: Jan Prušinovský

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace