Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #732 o Robocopovi a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
ahsokabarbiegran turismokarl urbanrobocopvíkendový výplach
Jak vypadá střílečka s Robocopem? Co jste mohli přehlédnout v novém seriálu ze světa Star Wars? A do čeho vás zkusí naverbovat Karl Urban?  

Poslední prázdninový výplach

Stávka týdne
Stávka už trvá docela dlouho a vypadá to, že herci ani scenáristé se do práce jen tak nevrátí. A jestli o tom někdo z nich uvažuje, tak je tu Tony Gilroy, režisér Michaela Claytona, který se rozhodl trošku je v jejich úsilí motivovat

Hra týdne
O spoustě parádních herních trailerů psal do_od tady, ale něco se do článku nedostalo. Třeba lákadlo na řežbu Armored Core VI, ve které vás do obřích bojových robotů zve Karl Urban. 

Ken týdne
Ryan Goslilng si filmovou Barbie evidentně užil a vůbec bychom se nedivili, kdyby se právě díky jemu vrátily do módy obří kožichy. Společnost Mattel je každopádně na nový módní trend připravená

Výstava týdne
Češi mají rádi Vetřelce. A H. R. Gigera. A ideálně oboje a my to můžeme potvrdit čísly. V Alšově jihočeské galerii v Hluboké nad Vltavou totiž v červnu začala výstava Gigerových děl Proměny a už na ni zavítalo přes dvacet tisíc lidí. My se tam taky brzy chystáme, tak si taky udělejte výlet

Deska týdne
John Carpenter sice režii poslední dvě dekády fláká, ale někdo, kdo natočil Věc a Halloween, se klidně flákat může. Do historie se už zapsal. Carpenter se tedy věnuje muzice a začátkem října vyjde jeho Anthology II: Movie Themes 1976-1988. A zní to řádně carpenterovsky. 

Easter eggy týdne
Filmové Gran Turismo se nečekaně povedlo a do zámořských kin přichází s malým zpožděním po těch evropských. Ale alespoň bylo víc času na to, aby fandové lovili, jaké všemožné odkazy na hru a realitu ve filmu jsou

Stream týdne
Náboženské filmy, které v Americe občas udělají docela solidní virvál v číslech návštěvnosti, se u nás moc prodat nedaří, ale trh tu pro ně je. Alespoň jsou o tom přesvědčeni tvůrci projektu Filmana, streamovací služby, na kterou teď vybírají peníze přes Donace.cz. Mělo by jít o český Netflix s film, seriály a dokumenty s náboženskou tématikou. Jak moc velký zájem o něco takového reálně je, odhadnout nedovedeme. Ale držíme palce

Drsňák týdne
Ve výše zmíněném článku o herních trailerech toho fakt nebylo málo, ale do_odovi utekl Alex Murphy nebo-li Robocop. Pár upoutávek na jeho hru už jste ve výplachu vidět mohli, teď se ale můžete pokochat i tím, jak vypadá celá hra. A zdá se, že tvůrci se Verhoevenovouo klasikou inspirovali opravdu hodně a na těch správných místech. 

Další easter eggy týdne
Seriálová Ahsoka je po prvních dvou epizodách celkem fajn a i když osobně Rebels prakticky neznám, docela mě baví jak postavy, tak i malinko jiný styl. Ale fandové si to určitě užívají víc, protože epizody jsou narvané odkazy právě na animáky. Není jich málo. 

Duel týdne
Minule jsme se ve Výplachu ptali, jestli chcete, aby Kenneth Branagh dál točil detektivky s Herculem Poirotem. A celkem jednoznačně jste si řekli o nášup. 

Dnes se podíváme do světa Hvězdných válek. Začala nám Ahsoka, takže by nás zajímalo, který hraný seriál ze světa Star Wars je podle vás nejlepší. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace