Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našlapané herní trailery z Gamescomu 2023: Cyberpunk, Starfield nebo Alan Wake


ikona
do_Od
alan wakecyberpunk 2077gamescomopening nightstarfield
Na jaké herní pecky se můžete brzy těšit? 

Začíná mi být novináře a moderátora Geoffa Keighleyho trochu líto, jeden z mála lidí aktivně přispívajících k tomu, aby z herních eventů typu The Game Awards či Gamescom byly vážené události, a oni mu tam na stage přitom pořád lítají děcka řvát o Billu Clintonovi. Naštěstí to zkušený moderátor zvládl i tentokrát se ctí a většinu pozornosti si tak pro sebe přece jen zabraly samotné herní tituly, kterých se i letos představila, nebo jen připomenula celá hromada. Níže máte výběr toho nejzajímavějšího.

Alan Wake 2

Fanoušci hororových adventur nejspíš slintají blahem, a bodejť by ne, když se vrací legenda.

Call of Duty: Modern Warfare III

Mělo to být jenom DLC k loňskému MW II, nakonec tady máme plnohodnotný titul a jako je tomu v posledních letech zvykem, i tentokrát nás čeká vymazlená kampaň.

Starfield

K jedné z nejočekávanějších her posledních let asi není moc co dodávat, slyšel o ní už jistě každý, většina ji bude i hrát, tady je i kratičký CGI filmeček.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Polské studio CD Projekt Red o sobě dalo vědět gameplay ukázkou na očekávané rozšíření Cyberpunku a…wow, těch nových věcí a změn k lepšímu bude zjevně fakt spousta. Těšíte se na návrat do Night City?

Black Myth: Wukong

Upřímně stále nevím, co si o téhle čínské akční RPG myslet kromě toho, že vypadá náramně dobře. Láká vás titul zabývající se čínskou mytologií?

Tekken 8

Pro mě to byl vždycky spíš Tekken než Mortal Kombat, přece jen jsem ale ani na jednu z těchto dvou ikonických bojovek už roky nesáhl, maličko mě tedy udivuje grafika čerstvě představené osmičky Tekkenu. Fandové na YouTube se ale zdají být spokojení, takže tak.

Mortal Kombat 1

Zato ten druhý zmíněný, to je trošičku jiné kafe. I další ukázka na nový MK vypadá totiž skvěle. V tomhle duelu je asi favorit jasný.

Rebel Moon

Trailer k filmu už pár hodin horlivě diskutujeme, tady se můžete mrknout ještě na rozhovor se samotným Snyderem. Věděli jste, že se kromě dvou filmů dočkáme i hry?

Assasins Creed: Mirage

Série AC se vrací ke svým kořenům, takže není divu, že nový díl Mirage vypadá prakticky jako remake jedničky. Což možná není špatná věc.

Fort Solis

Starfield není jediné ambiciózní sci-fi na obzoru, čerstvě totiž vyšla i příběhovka Fort Solis, jejíž nový trailer slibuje docela napínavé dobrodružství.

Marvel Snap

No a uzavřeme to karetním Marvel Snapem, jehož tvůrci vydali čerstvě verzi na PC a zároveň i nový animovaný trailer. Líbí se mi, kolik jde do téhle hry ze všech stran úsilí.

Další trailery najdete jistě na YouTube, tohle bylo asi to nejdůležitější. Zaujalo vás něco, nebo naopak zklamalo? Dejte vědět v diskuzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace