Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Wonder Woman s Gal Gadot je na cestě


ikona
do_Od
DCUGal GadotJames GunnPatty JenkinsSupermanWonder Woman
Nejhorší reboot v historii rebootů. 

Podívejte, já mám celkem dost rád tvorbu Jamese Gunna, i já ovšem začínám být maličko skeptický co se jeho úřadování v pozici šéfa DC týče. Oznámit nového Supermana bylo rozumné, odtud by se prostě nové DC vesmíry měly tradičně odpichovat. Oznámení dalšího Batmana už mě však příliš nepotěšilo, protože Matt Reeves vedle u „Black Labelu“ odvádí zatraceně skvělou práci, a tak prostě nebylo třeba to ředit. Ovšem oznámit milion seriálů a do toho ještě hromadu dalších filmů o postavách, které nikdo nezná, a které působí až příliš bizarně na to, aby je přijal mainstream (což DC teď potřebuje), to mi hlava vůbec nebere. Stejně jako nechápu představování hromady dalších superhrdinů ve zmíněném Supermanovi, chválení Flashe před premiérou, když ten film objektivně vypadal fakt hnusně a byl maličko debilní, to je taky minimálně na žlutou, ten vůbec největší faul ale přichází až teď s oznámením třetí Wonder Woman.

Jo, Gunn spolu s producentem Safranem a bohužel i herečkou Gal Gadot plánují po konci stávky začít vyvíjet nový scénář ke třetí Wonder Woman, bez Patty Jenkins, jejíž scénář ke trojce se sice zamlouval Gal, ale už ne tolik Gunnovi. Místo aby však začal s komplet čistým štítem, volí režisér Strážců Galaxie tenhle podivný mix ponechávání ve svém univerzu věcí, které se mu hodí, a rušení těch, které nikoli. Budiž, má na to právo, ale jako divák si říkám: „Proč sakra?“ Když už jednou rebootujeme celý vesmír, proč bych se měl těšit na třetí film s Gal Gadot, jejíž první dva filmy nebudou součástí kánonu, ale ona zůstane. Nic proti izraelské herečce, fakt jsme ale nemohli dostat novou, mladší verzi? Zejména, když jsme dostali mladšího Supermana a podle všeho nás čeká i mladší Batman? Vždyť jen ty jejich interakce budou rušivé. Nebo to je celé jenom špatný vtip? K oficiálnímu potvrzení to má zatím daleko, takže můžeme stále doufat.

V případě, že to však bude pravda, znamená to, že proklínaný a bez legrace tragický Ezra Miller má opravdu šanci zůstat Flashem? Jason Momoa nebude Lobo, ale zůstane Aquamanem? Nebo snad bude hrát obojí? K už tak obřímu bordelu (oznámení rebootu, zatímco v kalendáři máte další čtyři filmy, které tím pádem nebudou nikoho zajímat) se prostě zbytečně přikládá nový bolehlav a vůbec se nedivím, že na Twitteru z toho většina lidí není ani trochu nadšená. Část totiž stále štve fakt, že odešel Cavill, jinou část zase víc štve, že odešel Affleck, no a ten zbytek včetně mě frustruje, že Gunn není schopný udělat čistý řez, odstranit všechny prvky Snyderverza, a prostě a jednoduše začít od znova. Kdy jindy než teď?

- - -

Vytáhni v hospodě: Gunn ve svém prvotním plánu žádnou filmovou Wonder Woman nezmiňoval, co však sliboval byl hraný seriál o Amazonkách ve stylu Hry o trůny a pak ještě animovaný seriál. Třeba Gal jenom špatně rozuměla a čeká ji maximálně nějaký voice-over štěk.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (48)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace