Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Spider-Man a Kraven se opozdí. Sony odkládá své filmy


ikona
Spooner
gran turismolovec kravenmadame webmizerovésonyspider-manvenom
Známé studio ve velkém reaguje na hereckou a scenáristickou stávku. 

Už je to tady. Je to týden, co se objevily zprávy, že by studio Warner Bros. mohlo kvůli scenáristické a herecké stávce, které zřejmě jen tak neskončí, odložit své největší podzimní a zimní hity. Týkat se to mělo např. druhé Duny či nového Aquamana. Studia totiž mají kvůli nepracujícím hercům či zastaveným talk shows menší manévrování pro propagaci a zároveň potřebují něčím zalepit díru pro případně filmově prázdnější příští rok. Jenže Warnery nakonec s tímto razantním krokem, jenž asi dříve či později přijde, nakonec předběhlo jiné studio. V Sony totiž nyní razantně přeskládali svůj kalendář a v premiérách nenechali takřka kámen na kameni.

Největší změny zaznamenaly jejich komiksárny. A nejvíce to odskákal Lovec Kraven, jenž se posouvá o dlouhých 10 měsíců z října letošního roku na konec srpna 2024. Spider-Manův záporák tak dorazí do kin nakonec později než Madame Web, s níž se počítá na svatého Valentýna, a překvapivě i později než třetí Venom, který nyní vyfasoval datum premiéry 12. července 2024. Producenti se samozřejmě můžou vymluvit na to, že k propagaci nové postavy potřebují naplno Aarona Taylora Johnsona, tak velké zpoždění a upozadění na jedno z komerčně nejhorších období v roce (na konci srpna se do kin moc nechodí) dává tušit, že tamní kravaťáci se po nudných trailerech možná koukli i na film a uviděli velký špatný. Já však vzhledem k jménu režiséra pořád trochu naivně doufám, že nás „druhý Morbius“ nečeká.

Mnohem smutnější, i když zcela očekávatelný, je ovšem odklad třetího animovaného Spider-Mana na neurčito. Pokračování letošní pecky Spider-Man: Napříč paralelními světy tedy nakonec příští jaro nedorazí, což se ale dalo vzhledem ke spekulacím a faktu, že herci ještě ani nemluvili své postavy, možná čekat i bez stávky. Spideyho jarní slot o Velikonocích pak vyplní další Krotitelé duchů, kteří měli původně dorazit už na letošní Vánoce. 

O dva týdny se pak nakonec zdrží i závodní Gran Turismo, jehož premiéra už byla v podstatě za rohem. Kvůli tomu, že nemůže Sony k propagaci využít herce, chce se o to pokusit s fanoušky. V původní termín premiéry 11. srpna tedy začnou projekce pouze ve vybraných kinech a producenti doufají, že se díky tomu šeptanda o filmu za dva týdny dostatečně rozšíří. Vzhledem k nudným upoutávkám si tím ale nejsme tolik jistý. Abych ale po všech těch přesunech a odkladech končil dobrou zprávou – nedávno dotočení čtvrtí Mizerové dorazí již 14. června. Sony už zkrátka kvůli stávce šláplo do pedálů a je jen otázkou, kdy ho budou následovat další studia.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace