Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku A přece se točí! Anne Hathaway nebo Matthew McConaughey můžou pokračovat v práci

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
reaguje na: Mr. Hlad
Však já to nemyslel jako nějakou velkou kritiku, ostatně o Sisu a Mušketýrech jsem se dozvěděl - odsud ;)
874678
Však já to nemyslel jako nějakou velkou kritiku, ostatně o Sisu a Mušketýrech jsem se dozvěděl - odsud *;)*
874650
2 0
reagovat
reaguje na: cervidus
O Třech mušketýrech, Sisu a Trollovi jsme psali. Stejně tak jako o Krev a zlato, Ztracené kulce, dokumentu o Stanu Leem nebo Michaelu J. Foxovi nebo španělském Infiesto. To podstatné pokrýváme myslím dost poctivě. 
874650
O Třech mušketýrech, Sisu a Trollovi jsme psali. Stejně tak jako o Krev a zlato, Ztracené kulce, dokumentu o Stanu Leem nebo Michaelu J. Foxovi nebo španělském Infiesto. To podstatné pokrýváme myslím dost poctivě. 
874649
11 0
reagují: cervidus
reagovat
"budeme brzo psát jen o tom, v jaké barvě šatů si Nicole Kidman zašla na večeři"
A mimo Hollywood se filmy netočí? ?)
Je mi jasné, že většina mimo-hollywoodské produkce budou filmy určené specificky lokálnímu publiku a mimo ně sotva srozumitelné, ekvivalenty našich langošiád nebo čtyřhodinová indie dokudramata o těžkém životě uklízeček v Lagosu, čili věci které mě (a troufám si říct ani většinu uživatelů MZ) moc nezajímají... na druhou stranu i mimo Ameriku vzniklo minimálně v posledních pár letech několik zajímavých a světě div se, dokonce žánrových filmů (Tři mušketýři, Sisu, no i ten Troll...) - co dát víc prostoru mimoamerické tvorbě? I když je mi jasné, že ve srovnání s tím, co chrlí Hollywood (když teda chrlí) jsou to drobečky, problém může být jazyková bariéra a taky kolik se toho dostane do distribuce u nás (ačkoliv bude-li míň hollywoodských filmů...*).
Anebo stávka nějak zásadně ovlivní i tvorbu mimo USA? (když pominu možné dopady na kina...)
* anebo se výpadek nahradí domácí tvorbou a kina chtivým divákům nezbyde než zajít na toho Langoše nebo další opus pana Magnuska... temná vize budoucnosti
874649
"budeme brzo psát jen o tom, v jaké barvě šatů si Nicole Kidman zašla na večeři" A mimo Hollywood se filmy netočí? *?)* Je mi jasné, že většina mimo-hollywoodské produkce budou filmy určené specificky lokálnímu publiku a mimo ně sotva srozumitelné, ekvivalenty našich langošiád nebo čtyřhodinová indie dokudramata o těžkém životě uklízeček v Lagosu, čili věci které mě (a troufám si říct ani většinu uživatelů MZ) moc nezajímají... na druhou stranu i mimo Ameriku vzniklo minimálně v posledních pár letech několik zajímavých a světě div se, dokonce žánrových filmů (Tři mušketýři, Sisu, no i ten Troll...) - co dát víc prostoru mimoamerické tvorbě? I když je mi jasné, že ve srovnání s tím, co chrlí Hollywood (když teda chrlí) jsou to drobečky, problém může být jazyková bariéra a taky kolik se toho dostane do distribuce u nás (ačkoliv bude-li míň hollywoodských filmů...*). Anebo stávka nějak zásadně ovlivní i tvorbu mimo USA? (když pominu možné dopady na kina...) * anebo se výpadek nahradí domácí tvorbou a kina chtivým divákům nezbyde než zajít na toho Langoše nebo další opus pana Magnuska... temná vize budoucnosti
2 -6
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se