Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool, Gladiátor a Ethan Hunt si dávají kvůli stávce pauzu


ikona
Mr. Hlad
clint eastwooddeadpoolmission: impossiblestávka
Jaké filmové pecky se kvůli stávce herců a scenáristů ocitli v ohrožení?  

Scenáristé a herci stávkuji za lepší podmínky, které jim samozřejmě každý soudný člověk přeje, protože tady nejde o hvězdy jako Chris Hemsworth nebo Ryan Reynolds, ale o ty často bezejmenné makáče, kteří čekají na příležitost vlézt před kameru, vydělat nějaké peníze a pak doufají, že podobná šance přijde dřív, než si někdo přijde pro jejich barák kvůli nesplacné hypotéce. Protože v regionálním divadle někde v Arkansasu se asi velké prachy vydělat nedají. Tohle však řeší povolanější. Nás teď zajímají následky. 

Je jasné, že důsledky stávky se projeví pro běžného diváka až tak za rok, kdy zjistí, že není na co chodit do kina, protože pár týdnů nebo měsíců se zkrátka nic netočilo. A že spousta projektů se kvůli tomu musela posouvat. A jde o docela velké věci, takže pokud se těšíte na nového Ridleyho Scotta nebo návrat Ethana Hunta, radši se kroťte. 

První, kdo oznámil zastavení kamer, byl třetí Deadpool, kterého před pár týdny Disney šoupl dokonce na dřívější premiérový termín, ale jestli skutečně zvládne přijít do kin začátkem května příštího roku, na to bychom si nevsadili. No a co tu máme dál? Práce se zastavily na třetím Venomovidvojce mlátičky Mortal Kombatdruhém Gladiátorovi nebo osmé Mission: Impossible. Zdrží se i druhý Beetlejuice, novinka Clinta Eastwooda Juror #2, hraná verze animované disneyovky Lilo & Stitch nebo muzikál Wicked

Je toho dost a dá se předpokládat, že tenhle seznam se bude s každým dnem rozšiřovat. A je to blbý. Sotva se kina, Hollywood i diváci vzpamatovali z Covidu, už se na ně řítí další průšvih, po kterém si možná příští rok zase pár lidí řekne, že to kino je už vlastně nebaví, protože v něm nic zajímavého není. Asi držme palce všem, ať se co nejdřív domluví. Čím déle bude stávka trvat, tím víc to bude bolet. Úplně všechny. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace