Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o Spider-Manovi. A rovnou dvakrát


ikona
Mr. Hlad
james cameronmarvelmz live speciálsam raimisonyspider-mantobey maguire
160 minut o nejdůležitější komiksovce všech dob 

Ani tenhle pátek nepřijdete o svou porci našich podcastů a i když pro vás máme tentokrát jen jedno jediné téma, dovolíme si tvrdit, že by vám mohlo na chvíli vydržet. Materiálů bylo totiž tolik, že jsme natočili podcasty rovnou dva. Aby vám nezačaly krvácet oči a uši. A došlo na jedno dlouho slibované téma. Probírali jsme totiž Spider-Mana

MovieZone Live Speciál: Spider-man – část první se zaměřuje na všechno, co se v Hollywoodu dělo před tím, než se vlastně Spidey začal vůbec točit. A nebylo toho málo. Probíráme hádky o práva, vztah filmařů ke komiksům, více či méně naivní pokusy Spider-Mana natočit a dobu, kdy byli u filmařů superhrdinové populární asi jako spalničky. Připravte si poznámkové bloky, těch jmen, čísel, žalob, výměn, překvapení a velkých návratů bude spousta. Pustit si nás můžete jako vždy na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A pak se připravte na nášup. 

Venku je totiž i MovieZone Live Speciál Spider-man – část druhá, v níž se věnujeme už samotnému natáčení filmu Sama Raimiho, které bylo stejně zajímavé jako všechno, co se dělo před tím. I dvojku najdete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast

Pokud vás baví, co děláme, můžete nás ohodnotit na CSFD nebo podpořit na Herohero. Za to dostanete možnost pokládat nám dotazy do MovieZone Live, ale třeba i oba dnešní speciály v jednom velkém 160 minut dlouhém audio souboru. 

Pusťte si i naše další videa: 

MovieZone Live #203

MovieZone Live Speciál: Tango a Cash

MovieZone Vs. Stanley Kubrick

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace