Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Karlovy Vary přivítají Ewana McGregora a Alicii Vikander


ikona
Spooner
alicia vikanderewan mcgregorkarlovy varykviffrussell crowe
Obi-Wan Kenobi, Lara Croft a Maximus budou řádit ve Varech. 

57. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech se pomalu ale jistě blíží, už na přelomu června a července se budou po kolonádě potulovat fanoušci filmů i celebrity, a tak je na čase, aby organizátoři začali vytahovat své další trumfy. Už nějakou dobu víme, že se v prvních dnech objeví na festivalu Russell Crowe, který převezme Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii, mimo jiné zahraje se svou kapelou Indoor Garden Party a fandové si budou moci na velkém plátně vychutnat jeho nesmrtelnou pecku Master & Commander: Odvrácená strana světa. Jenže tím výčet zahraničních hvězd samozřejmě nekončí a organizátoři oznamují další dvě zatraceně silná jména.

Do Varů se letos podívá také divácký oblíbenec Ewan McGregor a populární herečka Alicia Vikander. Hvězda Tomb Raidera a držitelka Oscara za Dánskou dívku přiveze na festival svůj nový film Královnin gambit, v němž si zahrála Kateřinu Parrovou, šestou manželku Jindřicha VIII, jehož ztvárnil Jude Law. Tento snímek filmový svátek odstartuje a herečka během slavnostního zahájení obdrží z rukou Jiřího Bartošky Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary.

Tuto cenu ostatně převezme také McGregor. Představitel Obi-Wana Kenobiho a dalších památných rolí pak do Karlových Varů přiveze novinku Druhá šance, jenž bude road movie, v němž se bude rozebírat vztah otce s dcerou. A bude ho před kamerou rozebírat se svou skutečnou dcerou. Ve filmu si totiž zahraje i Clara McGregor, jež se ve Varech taktéž objeví a je také autorkou námětu. A kdyby se v jednom z kin objevilo třeba Moulin Rouge!, tak bych se osobně vůbec nezlobil. Karlovy Vary letos zkrátka uvítají silnou hereckou trojici. Uvidíme, zda se k nim ještě někdo přidá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace