Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Do Karlových Varů přijede Russell Crowe


ikona
Spooner
karlovy varyKVIFFRussell Crowe
Populární filmový festival odhalil první světovou hvězdu. 

Český filmový svátek se pomalu blíží a Karlovy Vary za několik týdnů opět přivítají nespočet filmových fanoušků, tvůrců a účastníků všemožných večírků. 57. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech se uskuteční v klasickém termínu od 30. června do 8. července a v posledních dnech se objevují konečně první detaily. Už několik dnů např. víme, že mezi oceněnými během slavnostního zakončení festivalu bude herečka Daniela Kolářová a v programové sekci se bude připomínat tvorba japonského režiséra Jasuzo Masumury. Nyní tu ovšem máme informaci, na kterou fandové festivalu přeci jen čekají o něco napjatěji – jméno prvního velkého zahraničního hosta. A letos vytáhli organizátoři poměrně silný kalibr.

Ano, do Karlových Varů dorazí Russell Crowe, držitel Oscara za Gladiátora a velké hollywoodské jméno, jež nás dokázalo odzbrojit svými výkony v Čisté Duši, pecce Master & Commander: Odvrácená strana světa, Americkém gangsterovi… no co vám, to budu vypisovat, u Russella se v jeho nabušené filmografii orientujete asi všichni. Herecká hvězda převezme během slavnostního zahájení festivalu Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. 

Nepředstaví se ovšem jen v roli herce, ale také coby hudebník. Do Karlových Varů totiž dorazí se svou kapelou Indoor Garden Party a vystoupí zde právě během zahajovacího večera. Dá se samozřejmě očekávat, že organizátoři v následujících týdnech oznámí další zahraniční hosty, už prvním jménem ovšem slušně zabodovali. Během promítání některých snímků pak bude divákům znovu dělat radost Johnny Depp. Je totiž představitelem další ze série speciálních znělek natočené přímo pro karlovarský festival.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace